Black Jack написа:
DUPNICA SOUTH-WEST написа:
Бацко,"Праведното убийство" нема нищо общо с "Жега". Вервай ми!
Скини билетО и бегай да връчваш подаръка за юбилея.............
Бацко, малко са филмите, които се доближавт до "Жега". Но вес пак, колкото и да е тъп "Праведно убийство" в него играят институции в актьорската професия, което е предпоставка да се гледа.
Иначе аз моя билет го скъсах още лятото. Той беше почнал да се къса от две години, и едвам се държеше, ама чак това лято успя да се докъса изцяло.
И за да не е това поредното ми мнание, което няма нищо общо с темата ще кажа: По-добре е да паднем, и то с резултат. Нещо от сорта 0:3, 0:4. Защото ако ПФК Левски АД с емблема лопата, вземе да бие, ще се изтъпанчи (за пореден път) Мустака и ще каже "Понеже много ни критувахте, видяхте сега какво стана. Направ път сме. От днес нататък 10 години шампиони и хегемон на Балканите." Кокала ще бъде обявен за новия Мауриньо, футболисти ще ги сравняват я с Меси, я с Кристияно Роналдо. А форума, както и цялата публика, ще изпаднат в делириум, все едно сме спечелили ШЛ, а не някакъв обикновен мач от родното ни първенство, който напрактика няма особено значение. А после.....после идват Тампере, Бате, Жилина, а защо не и Хафнарфьордур (Исландия), ЕБ Стреймур (Фарьорски Острови) и подобни европейски колоси.
Извини ме, защото се бях зарекъл да не коментирам никога повече задълбочените ти разсъждения, но кажи честно - грам ли не се усещаш!? Не ме притеснява особено, че ще гледаш второразрядна кримка и ни пожелаваш да отнесем 3-4 парцала от свинете - това, което е кофти обаче е, че се възприемаш като "личност с принципи". Понеже не сме били ФК Левски и още сме използвали лопатата трябвало
ония да ни накажат!? Никой тук не се гордее с това, което отборът ни представлява в момента, но дори и да сме АГБХЙПФК ЛЕВСКИ ООДЕТАД с преплетен търнокоп и кирка за емблема - нямаш право да пожелаваш да бъдем разгромени от свинете и да претендираш да си левскар с принципи, просто нямаш!
Уважавам това, че си имаш неква позиция и си я отстояваш... все пак има някои неща, за които не отива да се правиш на инакомислещ и вече вместо забавен - ставаш откровено дразнещ. Като ти чета тия мнения ме хваща едно такова неопределено чувство, на леко срам и личен дискомфорт.
Няма 0:0, няма 1:0... за свинете Хелоуин ще се отложи с ден - мощно стрескане и репресии преди, по време и след мача, няма да им се вярва, просто няма...