forum.levski.com

Форум на привържениците на ФК ЛЕВСКИ
Дата и час: Вто Юни 24, 2025 10:31 pm

Часовете са според зоната UTC + 2 часа [ DST ]

Напиши нова тема Отговори на тема  [ 1198 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1 ... 13, 14, 15, 16, 17, 18, 19 ... 40  Следваща
Автор Съобщение
МнениеПубликувано на: Пет Окт 31, 2008 3:12 pm 

Мамка му, след мача с Бате си казах " Кво пък, ташаци.... Повече няма да им стъпя" оттогава заминах и в момента ви казвам ще се побъркам че няма да мога да доида на този мач! Първият ми пропуск на дерби от онова 5:0 през 98. Това беше мача с които синята идея се зароди в мен! Не ме интересуват ръководства, играчи, стюарди.... Искам само утре да ги бием! Да ме зарадват така, както ме зарадваха срещу Киево преди 3 години. Искам Гонзо да вкара на онова черно нещо и да ги гледам как мълчат като........ В сектора си. Искам победа, измъчена, без игра, но с хъс! Искам победа с 1:0, възможно най-късен гол, но да е сладка! СИНИТЕ В АТАКА!

САМО ЛЕВСКИ!

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
МнениеПубликувано на: Пет Окт 31, 2008 3:15 pm 

Някой нещо много са се превъзбудили, гледам и разни покемон-курораздавачи са се появили.
Не виждам какво лошо има някой да отиде на кино в събота вечер, всеки сам си преценява къде ще му е най-интересно.
Аз лично ще отида на мача, защото въпреки всичко в събота вечер ще ми е най-интересно там. Нищо, че съм 99 % сигурен в резултата - 0:0, 1:0 или 1:1 и в трагично слабата игра и на двата отбора.
Всички, които се обясняват за някакви каузи, мисии, задължения да си на стадиона и т.н. - да си живеят в своя филм и да не се опитват да го натрапват на другите :smt006 :smt006 :smt006

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
МнениеПубликувано на: Пет Окт 31, 2008 3:27 pm 
Аватар

Omraz написа:
Някой нещо много са се превъзбудили, гледам и разни покемон-курораздавачи са се появили.
Не виждам какво лошо има някой да отиде на кино в събота вечер, всеки сам си преценява къде ще му е най-интересно.
Аз лично ще отида на мача, защото въпреки всичко в събота вечер ще ми е най-интересно там. Нищо, че съм 99 % сигурен в резултата - 0:0, 1:0 или 1:1 и в трагично слабата игра и на двата отбора.
Всички, които се обясняват за някакви каузи, мисии, задължения да си на стадиона и т.н. - да си живеят в своя филм и да не се опитват да го натрапват на другите :smt006 :smt006 :smt006

Вие сте тея дето парадирате - "Аз ще отида на кино, кур за мача".Тук е форум на Левски, няма нищо по-нормално от това да искаме да отидем на мач... и то представи си - мача със свинете дето го чакаме сумати време :|

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
МнениеПубликувано на: Пет Окт 31, 2008 3:33 pm 
Аватар

МагазинерО написа:
Ако отидеш на кино, считай, че повече не се познаваме.

Ще се запознаем пак, не се притеснявай.
subata написа:
Но така с ходене на кино няма как да го променим...

Аз пък си мисля, че един сезон, който вместо пблика да има плакати "На кино сме", доста ще промени нещата.
Vincenzo написа:
BlackJack, ти кой Левски помниш? Левски-Спартак ли? Левски на Чорни ли? На Лафчис ли? Кой?
Ако търсиш отбора, за който си изградил мнение по думите на старците и сините "журналисти" от едно време, то няма да дочакаш да го видиш на живо.

Не говоря затова кой Левски помня, а какъв трябва да бъде. С истниско име ФК Левски, с истинска емблема, и с ръкводители които могат да мислят, и мислите им са насочени в това, как отбора да ства все по-голям и все по-добър.
Не ми пука дали футболистите са левскари, дали треньорите са левскари, дали ръкводството са левскари. Левскарите са на трибуните. Живеем в комерсиален и глобален свят. Един съвременен футболен отбор е първо фирма и после футболен клуб. Просто от тези хора искам да са професионалисти. Личните им футболни, политически и сексуални ориентации и пристрастия не ме вълнуват. Искам да работят, като професионалисти, да си изпълняват трудовите договори професионално и най-вече, да си заслужат трудовата работна заплата. Както аз всеки ден се доказвам в моята фирма с работата която върша, така искам и те да се доказват всеки ден.

Аз съм първо човек и личнсот, и после левскар. И като личност аз си имам свой принципи и правила. Един от тези принципи е, че никой не може да се подиграва с мен. От този отбор се отказах публично докато нещата не се променят коренно (разбирай от чистачката до президента). От Жилина не съм стъпвал на мач, не съм гледал, дори и не съм слушал. И няма да стъпя,няма да гледам и няма и да слушам, но не защото съм инат, който иска да докаже думите пред някакъв си форум. А защото, както казах съм личност, която отстоява своите принципи.

Пожелавам ви утре един хубав и слънчев следобед, а на мен пожелавам да са ми вкусни пуканките.
С това моят, коментар по темата свършва. Със здрве.

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
МнениеПубликувано на: Пет Окт 31, 2008 3:44 pm 
Аватар

Black Jack, подкрепям до голяма степен написаното от теб, но за да усетиш красивото, хубавото, трябва да познаваш грозното и уродливото. За да разбереш радостта, трябва да минеш през болката и мъката. А не да я загърбваш.

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
МнениеПубликувано на: Пет Окт 31, 2008 3:46 pm 
Аватар

По същият начин отстоява принципите си и личността щраус :smt006

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
МнениеПубликувано на: Пет Окт 31, 2008 3:51 pm 
Аватар

subata написа:
Omraz написа:

Вие сте тея дето парадирате - "Аз ще отида на кино, кур за мача".Тук е форум на Левски, няма нищо по-нормално от това да искаме да отидем на мач... и то представи си - мача със свинете дето го чакаме сумати време :|

Омраз, тук субата е много прав.. Блеки е този, който пише във форум на Левски в темата за дербито, че ще ходи на кино. Както е нормално и тук да има хора, които се борят за каузи, имат мисии, задължения и т.н. Това е форум на привържениците на Левски. Ето тук да го напишеш би било странно (почти колкото парадирането на Блеки в този форум) -> http://forum.all.bg/postlist.php?Board=cinema :smt006

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
МнениеПубликувано на: Пет Окт 31, 2008 4:04 pm 

Утре ако има толкова курове за прасетата, равни няма да имаме :smt006
И за да не съм извън темата - ЕЙ ЧОРБАРИ, МАЙКА ВИ *** :smt003

Последна промяна ЧЕСТвСИНЬО на Пет Окт 31, 2008 4:06 pm, променена общо 1 път

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
МнениеПубликувано на: Пет Окт 31, 2008 4:04 pm 
Аватар

Има една немска поговорка - не знам кой я е казал точно - Само страданието може да направи щастието наистина възможно :wink:

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
МнениеПубликувано на: Пет Окт 31, 2008 4:05 pm 

Какво да се спра бе ? Нали претендирате, че сме най-великата публика... това нормално ли е? Така ли си изразява подкрепа към отбора на народа, като ходиш на мачовете само когато сме номер 1 и сме най-добри така ли е правилно ? Айде си напрегнете мозаците и помислете малко ! Повече няма да пиша по тоя въпрос защото се нервирам безумно... :oops: :| :smt006 КУР ЗА ВСИЧКИ дето си мислят че не съм прав... :smt006

Последна промяна СиняКръв на Пет Окт 31, 2008 4:06 pm, променена общо 1 път

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
МнениеПубликувано на: Пет Окт 31, 2008 4:05 pm 

Black Jack, понякога изобщо не те разбирам; твоя работа си е дали ще отидеш на стадиона и по какъв начин си усещаш любовта към отбора, ама с две неща, дето каза, не съм съгласна: не можеш да искаш да паднем точно от тея, и не можеш да казваш , че тва е "някакъв обикновен мач от родното ни първенство, който напрактика няма особено значение". А иначе приятно кино и със здраве :smt006
И по темата: идва ред на лит(*кс-етрополе и отново 7:2 :boisw

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
МнениеПубликувано на: Пет Окт 31, 2008 4:10 pm 

NewBalance написа:
Любовта е много странно нещо.Кара те да правиш неприсъщи и нелогични неща.Затова недейте напада човека.Сигурен съм,че обича ужасно много ЛЕВСКИ и затова толкова ужасно го боли.И сякаш затова,да докаже на себе си,че го е яд и че не му пука,влезе и написа тези неща,за някво кино,за някви билети...Не му пука ли?Да,да.Напротив,толкова много му пука,ама толкова силно,че чак сърцето го боли,сигурен съм.Любовта към ЛЕВСКИ не сме си я избирали.Тя сама се е настанила в сърцата ни и за мнозина,да не кажа за всички,е най-щастливото и истинско нещо,което се е случвало някога в скапания ни живот.И най-истинската любов,която ще трае доживот,дори след нашия живот,в живота на нашите деца!Затова не се опитвайте да я прогоните от себе си.Няма да стане.Гневни,бесни,сърдити,да отидем да подкрепим любовта си.Тя е като пръстена от книгите на Толкин (малко тъпо сравнение).Все ни тегли яростно към стадиона,където иска да се върне,но ние сърдити и обидени се дърпаме.Ама не става и не става.Защото знаем,че животът ни зависи от това.Че с ЛЕВСКИ ставаме и с ЛЕВСКИ лягаме.И че без ЛЕВСКИ,животът е безсмислен,без ЛЕВСКИ,живота е провал.Странно нещо!?Но истинско...
Айде момчета,горе главите и всички на стадиона,да подкрепим онова име и онази емблема,които осмислят и оправдават жалкия ни,мизерен,скапан,безпаричен живот.
Смърт за прасетата,смърт за ибрикчиите,за еничарите,за продажниците,за турците,за комунистите,за предателите.
Да живее ЛЕВСКИ и БЪЛГАРИЯ.Да живее любовта!
Ще имам син (следащия път :smt003 )...Да живее и той!Ще го науча кой да обича и той сам ще разбере кой да мрази!

Nai-tochnoto i silno mnenie do momenta :idea:

Mrazia pochti vsichki ot jalkoto rukovodstvo,mrazia 90% ot naemnicite-igrachi,mrazia i tva na koeto prilicha sektor B sega....no niama kak da ne sum na stadiona utre i da ne dam 101% :smt006 Lubovta kum Levski naistina e neobiasnima i kolkoto i da se opitvam da se pravia che ne mi puka,znam che utre kato stana korema shte mi e na topka ot naprejenie :8)

Puk ako trebva pak shte ima "cherna honda me presledva v jivota" :mrgreen:

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
МнениеПубликувано на: Пет Окт 31, 2008 4:11 pm 

ultrasssls написа:
Какво да се спра бе ? Нали претендирате, че сме най-великата публика... това нормално ли е? Така ли си изразява подкрепа към отбора на народа, като ходиш на мачовете само когато сме номер 1 и сме най-добри така ли е правилно ? Айде си напрегнете мозаците и помислете малко ! Повече няма да пиша по тоя въпрос защото се нервирам безумно... :oops: :| :smt006 КУР ЗА ВСИЧКИ дето си мислят че не съм прав... :smt006

Правилно, спри да пишеш, концентрирай се върху домашните. Също и класните наближават. Вече всички разбрахме, че си лош :smt027 :smt027 :smt027

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
МнениеПубликувано на: Пет Окт 31, 2008 4:12 pm 

Има хора, които гледат мачове и са на стадионите от 30 години.
Има такива, които го правят от 20.
За мен са вече 10.
От колко време не сме гледали дерби :?:
Не е ли време :smt006 :lsfc4

Последна промяна ЧЕСТвСИНЬО на Пет Окт 31, 2008 4:14 pm, променена общо 1 път

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
МнениеПубликувано на: Пет Окт 31, 2008 4:13 pm 

Omraz написа:
ultrasssls написа:

Правилно, спри да пишеш, концентрирай се върху домашните. Също и класните наближават. Вече всички разбрахме, че си лош :smt027 :smt027 :smt027

Като си толкова отворен големецо.. аз ще си напиша домашните а ти ако не си на кино слез долу посредата най-доло и търси по ника ми... ще те чуя ;) :wink:

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
МнениеПубликувано на: Пет Окт 31, 2008 4:14 pm 
Аватар

Следващото ти дебилно заядливо мнение ще го изтрия :smt006

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
МнениеПубликувано на: Пет Окт 31, 2008 4:15 pm 

Maloumnik,are zemi mlukni malko veche :smt006

Tva ne ti hooligans.bg deto sichki ste na po 14 godini,60 kila s bezbroi internet bitki :idea:

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
МнениеПубликувано на: Пет Окт 31, 2008 4:15 pm 

вече не издържам... да идва утре, цяла седмица см егати нервната топка.. нокти не ми останаха и да ме земат дяволите всичко това е защото имам лошо предчувствие... Хубавото в случая е че когато съм сигурна в отбора падаме по по-глупав начин и от по-слаб и измислен отбор и от предишния,отборът пък все по-жалки опити прави да играе...НЕЩО, а когато см песимистично настроена е на.. момчетата КЪРТЪТ !
Успех, и САМО ЛЕВСКИ

Последна промяна shuu на Пет Окт 31, 2008 4:18 pm, променена общо 1 път

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
МнениеПубликувано на: Пет Окт 31, 2008 4:18 pm 
Аватар

"увиснах" с един билет за Б :x , ако някой иска - 2 лв :(

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
МнениеПубликувано на: Пет Окт 31, 2008 4:18 pm 

Citizen_Kane написа:
Maloumnik,are zemi mlukni malko veche :smt006

Tva ne ti hooligans.bg deto sichki ste na po 14 godini,60 kila s bezbroi internet bitki :idea:

Не разбрах само къде съм написал за битки , друг въпроса че не ви изнася когато някой е прав :oops: 1-2 ма са далече от реалността.. :!:

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
МнениеПубликувано на: Пет Окт 31, 2008 4:21 pm 

Spri da se durvish na hora koito sa nabori na Belladonna :idea:

Ne sichki sa botove v toia forum,malko po-seriozno :smt006

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
МнениеПубликувано на: Пет Окт 31, 2008 4:22 pm 

ultrasssls написа:
слез долу посредата най-доло и търси по ника ми... ще те чуя ;) :wink:

:lol: :lol: :lol:
Май загазих, мисля да не ходя на мач.

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
МнениеПубликувано на: Пет Окт 31, 2008 4:23 pm 

Citizen_Kane написа:
Spri da se durvish na hora koito sa nabori na Belladonna :idea:

Ne sichki sa botove v toia forum,malko po-seriozno :smt006

На никой не се дървя нито ще се дървя след като не го (ги) познавам.. просто изказах мнението си за оня дето на кино щял да ходи. Друго няма какво да ви кажа... :smt006 :) А има.. СМЪРТ ЗА цдна...... :twisted:

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
МнениеПубликувано на: Пет Окт 31, 2008 4:24 pm 
Аватар

Бати кви тъпаци са се събрали в тва интернет пространство не е истина просто... "Слез долу в средата и ми извикай НИКА" :smt044

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
МнениеПубликувано на: Пет Окт 31, 2008 4:25 pm 

Na 14 godini si pazi nervite che shte ti trebvat...kakto si ia podkaral,na 17 shte ti trea baipas :mrgreen:

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
МнениеПубликувано на: Пет Окт 31, 2008 4:25 pm 
Аватар

:mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: Култ :smt007

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
МнениеПубликувано на: Пет Окт 31, 2008 4:26 pm 
Аватар

ultrasssls написа:

На никой не се дървя нито ще се дървя след като не го (ги) познавам.. просто изказах мнението си за оня дето на кино щял да ходи.

Аз съм "оня" дето, ще ходи на кино. Не ме познавш но ме псуваш, което си е чисто "дървене". Противоречиш ли си ?

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
МнениеПубликувано на: Пет Окт 31, 2008 4:27 pm 

1во не съм на 14-17 години...
и 2ро стига с тея глупости, че ми писва коментирайте си за мачО :)

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
МнениеПубликувано на: Пет Окт 31, 2008 4:27 pm 
Аватар

Добре на 19 си :smt006 Стига помпа мнения (интернет мускули) :wink:

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
МнениеПубликувано на: Пет Окт 31, 2008 4:32 pm 

Рабех пропуска мача най-вероятно... :(

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
Покажи мненията от миналия:  Сортирай по  
Напиши нова тема Отговори на тема  [ 1198 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1 ... 13, 14, 15, 16, 17, 18, 19 ... 40  Следваща

Часовете са според зоната UTC + 2 часа [ DST ]