forum.levski.com

Форум на привържениците на ФК ЛЕВСКИ
Дата и час: Пон Юни 23, 2025 12:39 pm

Часовете са според зоната UTC + 2 часа [ DST ]

Напиши нова тема Отговори на тема  [ 1198 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1 ... 12, 13, 14, 15, 16, 17, 18 ... 40  Следваща
Автор Съобщение
МнениеПубликувано на: Пет Окт 31, 2008 12:15 pm 

Цирк :smt005 :|

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
МнениеПубликувано на: Пет Окт 31, 2008 12:16 pm 

пфф, кви Х-ове бе :| аз ще си го играя на точен 3:0 с 20 лева, пък квото ще да става...Най-важно е момчетата да виждаме в момчетата хъс и злоба,пък победата сама ще си дойде, нека напълним и трите сектора за наши и да пеем неуморно, само Левски!

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
МнениеПубликувано на: Пет Окт 31, 2008 12:18 pm 

Мале аз ся само да не се прееба щото утре тръгвам и ако няма билети за "Б" кво прайм

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
МнениеПубликувано на: Пет Окт 31, 2008 12:20 pm 
Аватар

Абе я се поуспокойте, май напрежението е високо не само в отбора! Стига раздавали курове наляво и надясно, ами утре всички на стадиона да надвикаме свинките и да ги онодим за юбилея!

С ЛЕВСКИ И ЩЕ УМРА

www.bgblood.org
facebook: БОДК / BOVBD

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
Аватар

ultrasssls написа:
Най-големия КУР за вас бе кино манияци... с удоволствие ви го казвам МАЙКА ВИ ДА ЕБА !!! ДА ГО ДУХАТЕ БОКЛУЦИ ТАКИВА ХОДЕТЕ СИ НА КИНО И ИЗОБЩО НЕ СЕ ВРЪЩАЙТЕ! Там да потънете майка ви дебааа... :evil: :evil: Фенове ми били тва пу бе боклуци ! :evil: :evil: :evil: :evil: :smt013 :smt067 :smt076

Леко Дорчо, леко........ Дръпни сбруята лекинко...... А така...... Дишай,издишай,дишай,издишай....
И им се извини за деянието с майките...... Още ти е малка пишчицата за такъв мащабен секс.....

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  

Grande написа:
Мале аз ся само да не се прееба щото утре тръгвам и ако няма билети за "Б" кво прайм

отиваш на кино :smt005 :smt005 :smt005

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
МнениеПубликувано на: Пет Окт 31, 2008 12:21 pm 

frantzi написа:
Grande написа:

отиваш на кино :smt005 :smt005 :smt005

Вариант е ! :smt005 :smt005

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
МнениеПубликувано на: Пет Окт 31, 2008 12:22 pm 

Momo_Levski_1914 написа:
пфф, кви Х-ове бе :| аз ще си го играя на точен 3:0 с 20 лева, пък квото ще да става...Най-важно е момчетата да виждаме в момчетата хъс и злоба,пък победата сама ще си дойде, нека напълним и трите сектора за наши и да пеем неуморно, само Левски!

ееее, и аз искам да е 3:0, че и нагоре... но надали ще ни се сбъдне желанието! САМО ЛЕВСКИ!

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
МнениеПубликувано на: Пет Окт 31, 2008 12:25 pm 

New Balance изказа ли се по въпроса :roll:

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
МнениеПубликувано на: Пет Окт 31, 2008 12:38 pm 
Аватар

DUPNICA SOUTH-WEST написа:
Бацко,"Праведното убийство" нема нищо общо с "Жега". Вервай ми!

Скини билетО и бегай да връчваш подаръка за юбилея.............

Бацко, малко са филмите, които се доближавт до "Жега". Но вес пак, колкото и да е тъп "Праведно убийство" в него играят институции в актьорската професия, което е предпоставка да се гледа.
Иначе аз моя билет го скъсах още лятото. Той беше почнал да се къса от две години, и едвам се държеше, ама чак това лято успя да се докъса изцяло.

И за да не е това поредното ми мнание, което няма нищо общо с темата ще кажа: По-добре е да паднем, и то с резултат. Нещо от сорта 0:3, 0:4. Защото ако ПФК Левски АД с емблема лопата, вземе да бие, ще се изтъпанчи (за пореден път) Мустака и ще каже "Понеже много ни критувахте, видяхте сега какво стана. Направ път сме. От днес нататък 10 години шампиони и хегемон на Балканите." Кокала ще бъде обявен за новия Мауриньо, футболисти ще ги сравняват я с Меси, я с Кристияно Роналдо. А форума, както и цялата публика, ще изпаднат в делириум, все едно сме спечелили ШЛ, а не някакъв обикновен мач от родното ни първенство, който напрактика няма особено значение. А после.....после идват Тампере, Бате, Жилина, а защо не и Хафнарфьордур (Исландия), ЕБ Стреймур (Фарьорски Острови) и подобни европейски колоси.

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
МнениеПубликувано на: Пет Окт 31, 2008 12:38 pm 
Аватар

http://gong.bg/view_article.php?article_id=60260

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
МнениеПубликувано на: Пет Окт 31, 2008 12:40 pm 

t0p4o написа:
http://gong.bg/view_article.php?article_id=60260

айде айде .. преди всеки мач с прасетата пишат некви смешни статии и после казват на инжекции играл на майка му пичката играл.. не вервайте на тия преси,медии и интернет сайтове :smt006

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
МнениеПубликувано на: Пет Окт 31, 2008 12:45 pm 
Аватар

Black Jack написа:
DUPNICA SOUTH-WEST написа:
Бацко,"Праведното убийство" нема нищо общо с "Жега". Вервай ми!

Скини билетО и бегай да връчваш подаръка за юбилея.............

Бацко, малко са филмите, които се доближавт до "Жега". Но вес пак, колкото и да е тъп "Праведно убийство" в него играят институции в актьорската професия, което е предпоставка да се гледа.
Иначе аз моя билет го скъсах още лятото. Той беше почнал да се къса от две години, и едвам се държеше, ама чак това лято успя да се докъса изцяло.

И за да не е това поредното ми мнание, което няма нищо общо с темата ще кажа: По-добре е да паднем, и то с резултат. Нещо от сорта 0:3, 0:4. Защото ако ПФК Левски АД с емблема лопата, вземе да бие, ще се изтъпанчи (за пореден път) Мустака и ще каже "Понеже много ни критувахте, видяхте сега какво стана. Направ път сме. От днес нататък 10 години шампиони и хегемон на Балканите." Кокала ще бъде обявен за новия Мауриньо, футболисти ще ги сравняват я с Меси, я с Кристияно Роналдо. А форума, както и цялата публика, ще изпаднат в делириум, все едно сме спечелили ШЛ, а не някакъв обикновен мач от родното ни първенство, който напрактика няма особено значение. А после.....после идват Тампере, Бате, Жилина, а защо не и Хафнарфьордур (Исландия), ЕБ Стреймур (Фарьорски Острови) и подобни европейски колоси.

принципно си прав, НО.. нека да паднем от сливен 4:0, нека да паднем от спартак варна другия кръг, нека докрая на шампионата да падаме с по 4:0, но НЕ и от свинете!

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
МнениеПубликувано на: Пет Окт 31, 2008 12:46 pm 
Аватар

Black Jack написа:

Не мисля, че трябва да ни е идея да падаме от прасетата, колкото и зле да сме в Европа ... :?

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
МнениеПубликувано на: Пет Окт 31, 2008 12:52 pm 
Аватар

Жоре,недей така брато.И аз като теб съм им бесен на всички путки дето са в отбора ама Левски е повече от едни футболистчета.След всеки мач си казвам,че повече няма да им стъпа на тия и следващата седмица пак съм на стадиона.Демек викане,подкрепа и нищо друго.Тия са преходни балерини и пияници,ама ние оставаме :!:

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
МнениеПубликувано на: Пет Окт 31, 2008 12:53 pm 
Аватар

Grande написа:

Като нема, отиваш у В, кво праиш...

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
МнениеПубликувано на: Пет Окт 31, 2008 12:56 pm 
Аватар

Блеки, ти май нещо съвсем превъртя.. Трябва да ти спрат форума за 1-2 месеца. Киното- тъпо, но твой избор. Макар и да не разбирам защо парадираш с него. Да паднем обаче от свинете...?! :|

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
МнениеПубликувано на: Пет Окт 31, 2008 1:12 pm 
Аватар

Ще се побъркам не мога да отида на мача, но имам усещането, че ще ги дърварим тоя път !
Просто от 1-2 седмици си го мисля, нещо от рода на 3-1 откачам просто, дано Гонзо им ебе мамичката
деба надутите капути

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
МнениеПубликувано на: Пет Окт 31, 2008 1:22 pm 

Любовта е много странно нещо.Кара те да правиш неприсъщи и нелогични неща.Затова недейте напада човека.Сигурен съм,че обича ужасно много ЛЕВСКИ и затова толкова ужасно го боли.И сякаш затова,да докаже на себе си,че го е яд и че не му пука,влезе и написа тези неща,за някво кино,за някви билети...Не му пука ли?Да,да.Напротив,толкова много му пука,ама толкова силно,че чак сърцето го боли,сигурен съм.Любовта към ЛЕВСКИ не сме си я избирали.Тя сама се е настанила в сърцата ни и за мнозина,да не кажа за всички,е най-щастливото и истинско нещо,което се е случвало някога в скапания ни живот.И най-истинската любов,която ще трае доживот,дори след нашия живот,в живота на нашите деца!Затова не се опитвайте да я прогоните от себе си.Няма да стане.Гневни,бесни,сърдити,да отидем да подкрепим любовта си.Тя е като пръстена от книгите на Толкин (малко тъпо сравнение).Все ни тегли яростно към стадиона,където иска да се върне,но ние сърдити и обидени се дърпаме.Ама не става и не става.Защото знаем,че животът ни зависи от това.Че с ЛЕВСКИ ставаме и с ЛЕВСКИ лягаме.И че без ЛЕВСКИ,животът е безсмислен,без ЛЕВСКИ,живота е провал.Странно нещо!?Но истинско...
Айде момчета,горе главите и всички на стадиона,да подкрепим онова име и онази емблема,които осмислят и оправдават жалкия ни,мизерен,скапан,безпаричен живот.
Смърт за прасетата,смърт за ибрикчиите,за еничарите,за продажниците,за турците,за комунистите,за предателите.
Да живее ЛЕВСКИ и БЪЛГАРИЯ.Да живее любовта!
Ще имам син (следащия път :smt003 )...Да живее и той!Ще го науча кой да обича и той сам ще разбере кой да мрази!

Последна промяна NewBalance на Пет Окт 31, 2008 1:27 pm, променена общо 1 път

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
МнениеПубликувано на: Пет Окт 31, 2008 1:26 pm 
Аватар

NewBalance съгласен съм с това което написа. Ама то се отнася за ФК Левски София, не и за ПФК Левски 1914 АД с емблема лопата. Може би аз съм единственият човек, който не вижда абсолютно никаква прилика между тези две имена.
Е това е най-голямата ми болка.

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
МнениеПубликувано на: Пет Окт 31, 2008 1:40 pm 
Аватар

Батенце излагаш се :smt006 Всичко давам да можех да си дойда за тоя мач :wink: Били сме Динамо и прасетата са станали шампиони 9 години поред - хората не са спряли да обичат тоя отбор :smt006 Да се предадеш не е решение :wink:

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
МнениеПубликувано на: Пет Окт 31, 2008 1:41 pm 
Аватар

BJ, на всички ни е ясно, че този Левски няма нищо общо с този отпреди години.Но така с ходене на кино няма как да го променим...

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
МнениеПубликувано на: Пет Окт 31, 2008 1:48 pm 

неприятно, но така може би се надъхваме и утре ще отвеем чорбаспор:

Скандал в Левски, играчи се карат преди дербито

ей тук го четох: http://www.blitz.bg/sport/article/14087

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
МнениеПубликувано на: Пет Окт 31, 2008 1:55 pm 
Аватар

Първо. Мачът няма да е равен. 70 към 30 за победа на Левски.
Второ. Нема по-измислена медия от блиц, която всячески търси място под слънцето, но с несериозни новини не става, тънкопишковчета. Коя букмейкърска къща ще каже къде се залага най-много, че да я разорят? Просто думи немам от умиление... Лайнометчета от блиц, тряват и умения, за да излъжеш добре, а вие сте просто на кафево :!:
Трето. Блеки, падна ми в очите. А и филма е безбожно тъп, нищо общо с ЖЕГА, ама нищичко...
Четвърто. Ако отидеш на кино, считай, че повече не се познаваме.

Това е от мен и САМО ЛЕВСКИ!

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
МнениеПубликувано на: Пет Окт 31, 2008 1:57 pm 
Аватар

Чух, че утре имало голям спортен празник на Васил Левски, истина ли е ?

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
МнениеПубликувано на: Пет Окт 31, 2008 2:01 pm 
Аватар

BlackJack, ти кой Левски помниш? Левски-Спартак ли? Левски на Чорни ли? На Лафчис ли? Кой?
Ако търсиш отбора, за който си изградил мнение по думите на старците и сините "журналисти" от едно време, то няма да дочакаш да го видиш на живо.

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
МнениеПубликувано на: Пет Окт 31, 2008 2:03 pm 
Аватар

КУР ЗА КИНАТА! ИСКАМ УТРЕ ОТ 18.00 ДА ГЛЕДАМ ФИЛМ, КОЙТО АКО ГО ИЗЛЪЧВАТ НА ФИЛМОВИЯ ФЕСТИВАЛ В КАН ЩЕ ГО ЗАБРАНЯТ ПОРАДИ ПРЕКОМЕРНА ЖЕСТОКОСТ КЪМ ЖИВОТНИТЕ ИЛИ ПО- ТОЧНО КЪМ ТЕЗИ ОТ РОДА НА ПРАСЕТАТА. ИСКАМ ФИЛМ С МНОГО КРЪВ (ПОВЕЧЕ ОТ ПО КОЛЕДНИТЕ ПРАЗНИЦИ), СПЕРМА (ПОВЕЧЕ ОТ НА ПИТЪР НОРТ) И УНИЖЕНИЕ (ПОВЕЧЕ ОТ НА МАЧ НА ЦЕЦКА С ЛИТЕКС ПОД РЪКОВОДСТВОТО НА ПЕНЕВ) :boisw :boisw :boisw

САМО ЛЕВСКИ И 3:0!!!

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
МнениеПубликувано на: Пет Окт 31, 2008 2:05 pm 
Аватар

А ний сме сини фенове милиони!

Оставете го Блеки намира.Дори да е на кино вярвам, че през 10 минути ще се обажда за разултата от мача.Но е по-вероятно в последния момент да завие с колата към националния :wink:

Жоро Христов към Деко: Ти си мишок :smt006

п.с. Ред Спринтърс :smt003

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
МнениеПубликувано на: Пет Окт 31, 2008 2:07 pm 
Аватар

New Balance, :smt038 :smt038 :smt038

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
МнениеПубликувано на: Пет Окт 31, 2008 3:06 pm 

Black Jack написа:
NewBalance съгласен съм с това което написа. Ама то се отнася за ФК Левски София, не и за ПФК Левски 1914 АД с емблема лопата. Може би аз съм единственият човек, който не вижда абсолютно никаква прилика между тези две имена.
Е това е най-голямата ми болка.

Подкрепям. Пък, ако мачът е нещо различно от 0-0 0-1 1-0 1-1, ще си посипя главата с пепел. :?

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
Покажи мненията от миналия:  Сортирай по  
Напиши нова тема Отговори на тема  [ 1198 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1 ... 12, 13, 14, 15, 16, 17, 18 ... 40  Следваща

Часовете са според зоната UTC + 2 часа [ DST ]