forum.levski.com

Форум на привържениците на ФК ЛЕВСКИ
Дата и час: Вто Сеп 09, 2025 11:01 pm

Часовете са според зоната UTC + 2 часа [ DST ]

Напиши нова тема Отговори на тема  [ 1198 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1 ... 10, 11, 12, 13, 14, 15, 16 ... 40  Следваща
Автор Съобщение
МнениеПубликувано на: Чет Окт 30, 2008 8:39 pm 
Аватар

АЙДЕ СИНИТЕЕЕЕ

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
МнениеПубликувано на: Чет Окт 30, 2008 8:39 pm 

tprodanov написа:
Как в къщи бе. На стадиона, със сестра си, с гаджето и, с баща си, брат си и квото има там!!!

За ракията цял живот има!

:smt006

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
МнениеПубликувано на: Чет Окт 30, 2008 8:50 pm 

tprodanov написа:
Как в къщи бе. На стадиона, със сестра си, с гаджето и, с баща си, брат си и квото има там!!!

За ракията цял живот има!

Ако ракийката е домашна, дай я на сам :D ...... пък ти ходи се нерви на мача, аз ще си чуруликам със сестра му пред TV :oops:

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
МнениеПубликувано на: Чет Окт 30, 2008 9:12 pm 

ще откажете и момчето, и сестра му! държите се лошооооооооооооооо! :lol: :lol: :lol:

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
МнениеПубликувано на: Чет Окт 30, 2008 9:14 pm 

Не се отказвам толкова лесно :wink:

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
МнениеПубликувано на: Чет Окт 30, 2008 9:15 pm 
Аватар

Aйдееее говядааа. Вече със билети ! :smt004 :smt004

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
МнениеПубликувано на: Чет Окт 30, 2008 9:22 pm 
Аватар

LS1914 написа:
НЕ,ТОЯ ПИШЕ НА ЛАТИНИЦА...скъпи модератори и администратори...

Тоя си има основателна причина да не пише на кирилица. Както и Radio Warewolf си има такава. А и не се прави на оригинален с тва "скъпи намсиквоси".

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
МнениеПубликувано на: Чет Окт 30, 2008 10:04 pm 
Аватар

LS1914 написа:
НЕ,ТОЯ ПИШЕ НА ЛАТИНИЦА...скъпи модератори и администратори...

Модераторите са платени :smt006

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
МнениеПубликувано на: Чет Окт 30, 2008 10:14 pm 
Аватар

Еееех, като нямаше преди интернет, нямаше такива простотии и толко червени мишоци, каквито винаги са си били - изпълзяваха само да цвъртят преди мач, окрилени от червеното знаме на свинята-майка, създала ги да ги ебем, и после пак се покриваха, не смееха да се заявят! Случвало ми се е с месеци да не виждам прасе в квартала, след като паднеха (ние ги бием, или инцидентно някой прованс, я Славия, я Локото), вдън земя пропадаха. Това им беше перманентното състояние, да се крият като мишки. И преди мач, шаловете скътани под елеци и якета, шубенца долни, зяеха само на Царевец, нали там им е безопасно, щото всичкото селяци, дошли за софийско жителство си дойдоха с комунистическата принадлежност, и къде, къде, настаняване в Младост, Дружба, чат-пат Надежда... Да напълним стадиона както винаги е било, да ги унижим на терена и да ги надвикаме, пък те нека да си впрягат мармотите и да си вдигат насмешливите транспаранти, които тоя път ще изобилстват, и да ги бием. ДА ГИ БИЕМ И ДАГИ НАСЕРЕМ, ЧЕ ЩОМ ИЗЛЯЗАТ НА ТЕРЕНА, СВАЛЯТ ГАЩИ ДО КОЛЕНА :!: МОЩЕН СЪПОРТ ДО ДУПКА, ЗЯЕНЕ, ПЕЕНЕ, КАКТО ВИНАГИ МСЕ ГО ПРАВИЛИ! ЕЙ, ЧУЙ цецека, ЛЕВСКИ ПАК ВИ НАЕБА! СЕКТОР г ЗАЩО МЪЛЧИ, КУР В УСТАТА ЛИ ДЪРЖИ? И ПРЕДИ И СЕГА цецка Е КОЧИНА! БИЙ ЧОРБАТА ПО ГЛАВАТА, БИЙ, БИЙ, БИЙ!!! НИЕ СМЕ ЛЕВСКИ, ЛЕВСКИ ТИМ ЛЮБИМ И НЕПОБЕДИМ!!!

ГАЗИ ПРАСЕТАТА!!!!!!!!!!!!!! НАВСЯКЪДЕ!!!!! МАЧКАЙ, ЛАВИНО!!!!! :boisw

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
МнениеПубликувано на: Чет Окт 30, 2008 10:26 pm 
Аватар

Свинете ще загазят сериозно ...

Изображение

:smt004

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
МнениеПубликувано на: Чет Окт 30, 2008 10:30 pm 
Аватар

Все едно отиват да стрелят по свине :smt005 :smt005 :smt005

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
МнениеПубликувано на: Чет Окт 30, 2008 10:31 pm 

Ivo написа:
Свинете ще загазят сериозно ...

Изображение

:smt004
Боримиров нали тва искаше, един автомат и да ги почва :mrgreen:

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
МнениеПубликувано на: Чет Окт 30, 2008 10:53 pm 
Аватар

А ти си малоумен айде млъкни най-накрая. Супер дразниш !

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
МнениеПубликувано на: Чет Окт 30, 2008 10:54 pm 

Ghooster написа:
Все едно отиват да стрелят по свине :smt005 :smt005 :smt005

ми то ловния сезон е в разгара си

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
МнениеПубликувано на: Чет Окт 30, 2008 11:17 pm 
Аватар

Добре бе, Rascal, с кво точно е виновен Гонзо, че по тоя начин трябвше да се мъчат да го мачкат?
Не могат ли да го кажат нормално, ми почват директно с дървене?

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
МнениеПубликувано на: Чет Окт 30, 2008 11:18 pm 
Аватар

Значи да се разберем отсега - според мен за Гонзо изобщо не може да се спори, доколкото той е своего рода мит, част от историята ни, легенда. Но доколкото всички тук сме левскари - тоест, свободни хора - мислим различно, на различни мнения сме и ето на, спорим има ли Гонзо място сега в отбора, или няма; виновен ли е за кризата, или не чак толкова. Така да е.
ОБАЧЕ - ако някой на стадиона, който седи сред левскарите се осмели по време на мача да освирква или псува Гонзо още след петата минута или след първото според него неуспешно отиграване вместо в това време да се дере в подкрепа към отбора - ей Богу, ще яде шамари от мен лично ако ще да е триста кила и да го пазят десет стюарди. Много добре знаем, че такива сблъсъци нерядко се решават в последните секунди и ако срещу разни селски отбори може всеки да си избива било комплексите, било справедливия гняв от сума ти провали в последно време вдругиден аз бих считал подобно поведение за измяна. Ще държим на отбора си от първата до последната секунда, ще подкрепяме всеки във всяка ситуация - от Гошо Петков и Гонзо до Миро Иванов и Хичо; ще пеем и ще скандираме песните, с които сме израстнали и ликували; ще крепим вярата си в крайната победа дори ако нещата тръгнат на зле и нито за миг няма да допускаме в сърцата си кошмарната мисъл за провал и поражение...ще сме такива, каквито трябва да бъдем или ще ни вземат дяволите. Ако отбора не е това, което трябва да бъде; ако Борат е престъпник и съсипател, а Кокала - некадърник; ако днешните играчи не са и бледа сянка на великите си предшественици и ако всички в този клуб и този свят са се отказали от съвестта си - то ние не сме, не искаме и не можем. И затова - само "Левски", сините в атака и бий чорбата по главата сега, завинаги и до последно!

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
МнениеПубликувано на: Чет Окт 30, 2008 11:21 pm 

Anarion написа:
Значи да се разберем отсега - според мен за Гонзо изобщо не може да се спори, доколкото той е своего рода мит, част от историята ни, легенда. Но доколкото всички тук сме левскари - тоест, свободни хора - мислим различно, на различни мнения сме и ето на, спорим има ли Гонзо място сега в отбора, или няма; виновен ли е за кризата, или не чак толкова. Така да е.
ОБАЧЕ - ако някой на стадиона, който седи сред левскарите се осмели по време на мача да освирква или псува Гонзо още след петата минута или след първото според него неуспешно отиграване вместо в това време да се дере в подкрепа към отбора - ей Богу, ще яде шамари от мен лично ако ще да е триста кила и да го пазят десет стюарди. Много добре знаем, че такива сблъсъци нерядко се решават в последните секунди и ако срещу разни селски отбори може всеки да си избива било комплексите, било справедливия гняв от сума ти провали в последно време вдругиден аз бих считал подобно поведение за измяна. Ще държим на отбора си от първата до последната секунда, ще подкрепяме всеки във всяка ситуация - от Гошо Петков и Гонзо до Миро Иванов и Хичо; ще пеем и ще скандираме песните, с които сме израстнали и ликували; ще крепим вярата си в крайната победа дори ако нещата тръгнат на зле и нито за миг няма да допускаме в сърцата си кошмарната мисъл за провал и поражение...ще сме такива, каквито трябва да бъдем или ще ни вземат дяволите. Ако отбора не е това, което трябва да бъде; ако Борат е престъпник и съсипател, а Кокала - некадърник; ако днешните играчи не са и бледа сянка на великите си предшественици и ако всички в този клуб и този свят са се отказали от съвестта си - то ние не сме, не искаме и не можем. И затова - само "Левски", сините в атака и бий чорбата по главата сега, завинаги и до последно!

След това мнение няма други по темата.

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
МнениеПубликувано на: Чет Окт 30, 2008 11:28 pm 
Аватар

Цитат:
Ако отбора не е това, което трябва да бъде; ако Борат е престъпник и съсипател, а Кокала - некадърник; ако днешните играчи не са и бледа сянка на великите си предшественици и ако всички в този клуб и този свят са се отказали от съвестта си - то ние не сме, не искаме и не можем. И затова - само "Левски", сините в атака и бий чорбата по главата сега, завинаги и до последно!

:!: ....

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
МнениеПубликувано на: Чет Окт 30, 2008 11:29 pm 
Аватар

Anarion написа:

Анариончо просто ми пълни сърцето... :smt007

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
МнениеПубликувано на: Чет Окт 30, 2008 11:32 pm 
Аватар

пичове имам един въпрос :) с тия липси на квоти кво става ? А и В сектор са разделени на полвина за чорбари и нас или А за нас В за тях ... ? Щото аз съм със абонаментна карта за А сектор ... обаче входа на В.Левски ми е май от към Г сектор (кажете дали бъркам - Сектор А Вход 25/9 Ред 18 Място 27) Ще има ли промяна от входа където ще влизам ако чорбарите са от ляво в А ? :oops: :|

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
МнениеПубликувано на: Чет Окт 30, 2008 11:35 pm 
Аватар

И двата сектора ще са разделени по равно, отиваш в синята част и никой няма да те спре да влезнеш 'щом си с абонаментна карта...

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
МнениеПубликувано на: Чет Окт 30, 2008 11:36 pm 
Аватар

Е хора, стига сте ме хвалили. :oops: Че съм имал малко повече време да напиша онова, което мислим и чувстваме всички (както се надявам) не е голяма заслуга.
Ида събота, идва мача - ще се преброим на стадиона. Ега се съберем някаква прилична цифра, щото помня как сме ги мачкали ония пред 50 000 и сега като гледам рехавите седалки направо ме втирса.

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
МнениеПубликувано на: Чет Окт 30, 2008 11:57 pm 
http://www.vbox7.com/play:bd28b144 :smt007

Върнете се в началото

Отговори с цитат  
МнениеПубликувано на: Чет Окт 30, 2008 11:59 pm 
Аватар

The Rascal, бе не ми е приятно да го пиша ама в последните години на два пъти сме допускали позора да сме почти колкото онези червенотиквеници по стадиона и да не можем да ги заглушим. Първият път беше финала за Купата през 2005 -а, ма тогава пак добре че в хода на мача "В" и "Б" обединиха подкрепата си и горе - долу стана нещо.
А миналата есен беше мизерна работа дори откъм викане, имам предвид извън "Б". Сдрахме се пет човека във "В" да вдигаме блоковете около нас, полза - (почти) никаква.
Да дойдат повече от нас или да ни надвикат няма как да стане, но сме далеч от тоталната доминация по трибуните - дето я имаше сравнително до скоро. Така че всеки да се замисли има ли чак толкова важна работа в събота и честно казано, ми писна от глупави оправдания в стил "хулигани, бомбички, задръствания, ушеви, слаб футбол" и пр. Да сме едно 30 хилки левскари на стадиона, просто нема как да не бием ако ще нашите да играят Ганкиното с вързани крака. Вие изобщо имате ли представа оная пасивна измет, дето в живота си не е играла пред повече от 5 000 лениво грухтящи додука какъв ужас ще изпита, ако излезе пред 30 хиляди озверели левскари?!

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
МнениеПубликувано на: Пет Окт 31, 2008 12:17 am 
Аватар

Loathing написа:
http://www.vbox7.com/play:bd28b144 :smt007

http://www.vbox7.com/play:6d1c713d

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
МнениеПубликувано на: Пет Окт 31, 2008 12:32 am 
Аватар

Това малко извън темата, обаче мен поне яко ме надъхва - макар и не в типичния смисъл на думата.
http://www.youtube.com/watch?v=g0MOhTAqYDg

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
МнениеПубликувано на: Пет Окт 31, 2008 12:41 am 
Аватар

http://www.vbox7.com/play:fb7c8998

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
МнениеПубликувано на: Пет Окт 31, 2008 12:45 am 

Anarion написа:
Това малко извън темата, обаче мен поне яко ме надъхва - макар и не в типичния смисъл на думата.
http://www.youtube.com/watch?v=g0MOhTAqYDg

Toва бих казал , че ми е любимото клипче :smt007

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
МнениеПубликувано на: Пет Окт 31, 2008 12:57 am 
Аватар

надъхан съм по рождение.....да изкормим свинете

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
МнениеПубликувано на: Пет Окт 31, 2008 1:05 am 
Аватар

Анарионе, право думаш.... Дано да има кой да чуе.............

Бой до скъсване на всички фронтове.........
И те така.......

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
Покажи мненията от миналия:  Сортирай по  
Напиши нова тема Отговори на тема  [ 1198 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1 ... 10, 11, 12, 13, 14, 15, 16 ... 40  Следваща

Часовете са според зоната UTC + 2 часа [ DST ]