forum.levski.com

Форум на привържениците на ФК ЛЕВСКИ
Дата и час: Пон Юли 07, 2025 1:07 am

Часовете са според зоната UTC + 2 часа [ DST ]

Напиши нова тема Темата е заключена, не можете да променяте мнения.  [ 36100 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1 ... 69, 70, 71, 72, 73, 74, 75 ... 1204  Следваща
Автор Съобщение
МнениеПубликувано на: Вто Окт 07, 2008 11:01 pm 
Аватар

накратко КУР ЗА БАТКОВ :!:

в сърцата ни разпръсква светлина

Един Апостол, свето име – Левски

Идея, Пример и Борба!“

Димчо Дебелянов

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Сря Окт 08, 2008 8:26 pm 
Аватар

БанкерО написа:
Пак иска да му излезе без пари.

И затва няма да се получат нещата в скоро време...

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Сря Окт 08, 2008 8:42 pm 
Аватар

shalala написа:
Shakespirt написа:
Scaramouche написа:
Вижда се, че когато Наско го няма нищо не върви! Може да е много неща, но трябва да е в Левски!

Кво разправям от толкова време и аз...

Абсолютен факт. Слухове много, истина или не нямам представа, но това е неуспоримо.

Това е така, защото прави машинации. Не случайно му викат Сивия кардинал. Предния път нямаше доказателства, но сега го изловиха да се среща тайно с футболистите.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Сря Окт 08, 2008 8:49 pm 
Аватар

ТАЙНО пред Герена, се срещна не с футболистИТЕ, а с футболИСТ, който е резерва.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Сря Окт 08, 2008 8:51 pm 
Аватар

хахахах сгащиха го този гад-бляд да се среща на улицата с Хичо. Уникален скандал! Сигруно му е казал да прави 4 крачки напред преди финта, а не само три :shock:

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пет Окт 10, 2008 1:11 am 

Не мисля, че е правилна тази наскоистерия, към която сега се насочват настроенията на публиката. Това, че сме в криза не трябва да абсолютизира неговата личност само към добро, защото тя е доста противоречива, откъдето и да я погледнем. А възгледът, че Сираков ще дойде на бял кон и ще ни оправи с магическа пръчка е първосигнален.

1. Управлението на клуба е сбъркано на по-горно ниво - докато собственик е Батков, няма да има оправия със или без Сираков. Онова изригване през сезон 2005/2006 няма да се повтори.

2. Самият Сираков не е чак такъв велик управник и мотиватор. В крайна сметка той по никакъв начин не успя да противодейства на кризата след Тампере и не виждам защо да успее сега.

3. Сираков е такава личност, на която, ако не си гъзолизец, значи си враг. Забравете да имаме независим треньор, докато той е изпълнителен директор. Забравете и за трансфери, в които комисионните да не са първа цел.

За мен връщането на Сираков и възстановяването на 3-членната структура на управление на клуба би било грешка. Пътят на Левски е съвсем друг - назначаване на класен треньор от чужбина, който да получи пълен картбланш при трансферите, да си назначи скаути, за които да отговаря и да си намери наместник за ДЮШ. Сериозните треньори имат необходимите контакти, а и обикновено не встъпват в длъжност без своя екип, така че това не е проблем.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пет Окт 10, 2008 8:28 am 

Вчера го видЕх на летището :smt003

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пет Окт 10, 2008 8:31 am 

до тук съм съгласна с всичко, което си написал за Наско!
какво обаче смяташ, че ще раздвижи краката и мозъците на Пинокиовците, които се подиграват със синята фланелка, щом дори и шанса да играят в групите на ШЛ не успя да ги мотивира да дадат 100% от себе си?

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пет Окт 10, 2008 10:20 am 
Аватар

Сирков е гад мръсна - познавам се лично с Боби Димитров дето е в Ботев сега и знам доста неща за него. Обаче има неуспорими 2 факта - откак Батков е президент, Сирака 2-пъти напусна Левски и 2-та пъти последва ПОТОП в буквалния смисъл, всички помним Георги Тодоров и Гочето с Жужо, сега е Вуцов и Кокала. Нзн кво им прави на футболистите, но има авторитет, което е много важно, за тоя спорт. Тва са фактите и мисля, че никой не мое да ги отрече. Също си мисля, че Сираков нарочно изчезна преди мачовете с Тампере. Просто в мръсното БФС и пошлото ни първенство тряя да играеш мръсно. А явно Сираков доказа, че знае как да печели и в Европа - факт. Така че, навремето кат нямаше GSM-и, а само телфони имаше една приказка - телефона е необходимото зло - е Сираков е необходимото зло за Левски

Делио Роси:
"Футболистите, които са тук са взети от Левски, не са взети нито от треньора, нито от президента...те са взети от Левски"

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пет Окт 10, 2008 10:44 am 
Аватар

Сираков, когато работи за благото на отбора (каквато му е работата в Левски) е добре. Тръгне ли обаче да се доказва пред собственик, тогава става лошо за отбора и феновете.
Именно с отдръпване от функциите си като мотиватор, Левски със същите играчи и треньор се преобърна миналата година.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пет Окт 10, 2008 10:50 am 
Аватар

Цитат:
Забравете и за трансфери, в които комисионните да не са първа цел.

Откакто се завърна втория път кой от кой трансфер е взел комисионна? Че ние до мача с финладците имахме 0 трансфера, които да не са свободни трансфери. От чий трансфер е взел комисионна?

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пет Окт 10, 2008 11:29 am 
Аватар

Kryten написа:
Цитат:

Откакто се завърна втория път кой от кой трансфер е взел комисионна? Че ние до мача с финладците имахме 0 трансфера, които да не са свободни трансфери. От чий трансфер е взел комисионна?

От бразилците си е прибрал солидна комисионна :smt006 ЖанитУ в никакъв случай не струва 1 млн. :smt006

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пет Окт 10, 2008 11:45 am 
Аватар

1. казах до финландците
2. нали той нямаше нищо общо с техните трансфери, пътува баждека до там. а по това време вече батков беше активизирал неговите мениджъри

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пет Окт 10, 2008 11:50 am 
Аватар

Мениджър на бразилците не беше ли Джери Перейра ? Който е близък до Коце Маца, а Насо му е кум...

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пет Окт 10, 2008 12:01 pm 
Аватар

inzaghi написа:
Мениджър на бразилците не беше ли Джери Перейра ? Който е близък до Коце Маца, а Насо му е кум...

Този беше мениджър на други бразилци :roll:

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пет Окт 10, 2008 2:06 pm 
Аватар

Добре де, ако Насо е решил да показва на батко сила, то тогава батко щеше да го мрази. Всъщност обаче, батко плюе по .Мъри, а с Наско си гледат заедно мачове?

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пет Окт 10, 2008 2:22 pm 

tprodanov написа:
Добре де, ако Насо е решил да показва на батко сила, то тогава батко щеше да го мрази. Всъщност обаче, батко плюе по .Мъри, а с Наско си гледат заедно мачове?

Toчно Джери Перейра доведе и нашите бразилци :smt006

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пет Окт 10, 2008 4:00 pm 
Аватар

В началото на сезона имаше един, според мен, доста точен коментар на Наско Сираков за случващото се в Левски. Каквото предрече, общо взето се случи на 100%, освен това, че според него щяхме да влезем в групите на УЕФА. Там беше казал, че до една седмица след като е бил изгонен, е намерил купувачи на двама от бразилците на цени по-високи от тези, на които са купени и е предложил на Батков, ако се съмнява в него или в тях, да ги продава. Батков е отказал. Ако ви е интересно, няма да ми е много трудно да го намеря този коментар.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пет Окт 10, 2008 7:25 pm 
Аватар

shalala написа:
В началото на сезона имаше един, според мен, доста точен коментар на Наско Сираков за случващото се в Левски. Каквото предрече, общо взето се случи на 100%, освен това, че според него щяхме да влезем в групите на УЕФА. Там беше казал, че до една седмица след като е бил изгонен, е намерил купувачи на двама от бразилците на цени по-високи от тези, на които са купени и е предложил на Батков, ако се съмнява в него или в тях, да ги продава. Батков е отказал. Ако ви е интересно, няма да ми е много трудно да го намеря този коментар.

При Крумчо беше. Също каза и че Жеан Карлош е взет за много по-малко пари от спекулираните от Батков. (1000000 юро)
Едит: Преди Локо ПД - ЛЕВСКИ мача беше...

Последна промяна Mr.Beer на Съб Окт 11, 2008 9:28 am, променена общо 1 път

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пет Окт 10, 2008 7:30 pm 
Аватар

Ше се радвам да го видя.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Съб Окт 11, 2008 12:12 am 

Аз съм далеч от мисълта да оплювам Наско, защото мнението ми за него е 50/50. Дал е на Левски, взел е от Левски, има си плюсове, има си и минуси. Мисълта ми беше съвсем друга - Левски трябва най-после да излезе от сянката му, а мотиваторските функции да се поемат от треньора. Той е човекът, който така или иначе е по-близо до играчите и трябва да им вземе страха, да има авторитет пред тях. А не Гонзо да ми бие дузпа напук на нарежданията. На Левски му трябва единствено един футболен Пини Гершон, нищо повече. И аз мисля, че си струва повече да извадиш баснословна заплата за един Топмьолер (не съм му фен, просто доколкото знам той е безработен, но може и да греша) и да не направиш никаква селекция, отколкото да направиш селекция и да й сложиш начело учител по физическо.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Съб Окт 11, 2008 12:34 am 
Аватар

Smirnoff написа:
Аз съм далеч от мисълта да оплювам Наско, защото мнението ми за него е 50/50. Дал е на Левски, взел е от Левски, има си плюсове, има си и минуси. Мисълта ми беше съвсем друга - Левски трябва най-после да излезе от сянката му, а мотиваторските функции да се поемат от треньора. Той е човекът, който така или иначе е по-близо до играчите и трябва да им вземе страха, да има авторитет пред тях. А не Гонзо да ми бие дузпа напук на нарежданията. На Левски му трябва единствено един футболен Пини Гершон, нищо повече. И аз мисля, че си струва повече да извадиш баснословна заплата за един Топмьолер (не съм му фен, просто доколкото знам той е безработен, но може и да греша) и да не направиш никаква селекция, отколкото да направиш селекция и да й сложиш начело учител по физическо.

подкрепям изцяло.... :smt006

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Съб Окт 11, 2008 8:36 am 
Аватар

и същевременно да се премахнат страничните фактори като Батков и обкръжението му и да се даде пълна свобода за управление. Явно е че с хора като Батков това не може да стане и ако няма силна фигура като Сираков, е невъзможно треньорът да е нещо повече от послушко, какъвто явно беше целта да се сложи. В противен случай 100% му спретват номер на третия мач и вече е пътник

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Съб Окт 11, 2008 11:20 am 
Аватар

Kryten написа:
Цитат:

И при свободен трансфер има плащане за мениджърите на футболиста и клуба, така че дали е имало трансферна сума или не нема значение. Защо мислиш толкова купувахме от Хасково и Беласица :)

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Съб Окт 11, 2008 11:56 am 

Kryten написа:
и същевременно да се премахнат страничните фактори като Батков и обкръжението му и да се даде пълна свобода за управление. Явно е че с хора като Батков това не може да стане и ако няма силна фигура като Сираков, е невъзможно треньорът да е нещо повече от послушко, какъвто явно беше целта да се сложи. В противен случай 100% му спретват номер на третия мач и вече е пътник

Това, което казваш, важи със същата сила и за самия Сираков. Особено напоследък Батков е овладян от някакво безумно желание да покаже, че "ТОЙ РЪКОВОДИ" и тъй като в същото време няма абсолютно никакъв управленски потенциал, в Левски е невъзможно да се работи. Така че махането на Батков е първо и задължително условие изобщо... независимо дали възприемем курса Наско или нещо подобно на това, което аз си представям. Казвал съм го хиляди пъти - докато тази невежа мутра е начело, може да изригнем по случайност, но никога няма да станем европейски клуб.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Съб Окт 11, 2008 4:02 pm 
Аватар

С отърваването от Сираков половината работа е свършена, остава и Батков да разкараме :)

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Съб Окт 11, 2008 6:42 pm 

Boyo написа:
С отърваването от Сираков половината работа е свършена, остава и Батков да разкараме :)

Батиньо изгони Насо....а кой ще изгони Батиньо :roll: :wink:

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Нед Окт 12, 2008 9:48 am 
Аватар

Цитат:
“Левски”готов с едри пачки за треньор

Тодор Батков е готов да отдели едри по българските стандарти пачки за нов треньор на “Левски”, говори се из “Герена”. Емил Велев си води отбора, но успоредно от месец мениджърския екип начело с Петьо Заберски (кум на адвоката) действа за негов заместник. В списъка влизат десетина имена, включително на чужденци, а с някои вече са водени проучвателни разговори.
Батков е наредил да не се пестят излишно пари. Преди 4 г. Станимир Стоилов почна с 3000 лв. заплата, но сега слизане под 10 000 евро на месец няма да има. При привличане на по-сериозно име възнаграждението може да стигне рекордните у нас 25 000 евро, но - след консенсус между факторите в клуба.

и "труд" стигнаха нивото на ММ и ДБ :roll:

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Нед Окт 12, 2008 11:59 am 
Аватар

Това е супер абсурдно. Дори и да се предположи, че има нещо вярно и адвокатина се е навил да даде някакви кинти за тренер, кой сериозен треньор ще се навие да дойде и да работи без селекция? А и... :arrow: Заберски :smt064

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Нед Окт 12, 2008 8:44 pm 
Аватар

Кокала трябва да остане старши треньор :idea:

Върнете се в началото
 Профил  

Покажи мненията от миналия:  Сортирай по  
Напиши нова тема Темата е заключена, не можете да променяте мнения.  [ 36100 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1 ... 69, 70, 71, 72, 73, 74, 75 ... 1204  Следваща

Часовете са според зоната UTC + 2 часа [ DST ]