forum.levski.com

Форум на привържениците на ФК ЛЕВСКИ
Дата и час: Пет Юни 20, 2025 7:23 pm

Часовете са според зоната UTC + 2 часа [ DST ]

Напиши нова тема Темата е заключена, не можете да променяте мнения.  [ 452 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1 ... 10, 11, 12, 13, 14, 15, 16  Следваща
Автор Съобщение
МнениеПубликувано на: Пон Сеп 22, 2008 7:11 am 

И моето мнение е, че тренерО ни е проблема в момента, както и липсата на креативен халф /но това е от доста време/. Като започнем от липсата на какъвто и да е стил на игра, липсата на заучени положения и комбинации, минем през неадекватните смени и завършим с пълната невъзможност да надъхва играчите и обърканото му държание. А и няма смелост сам да си тръгне, след като няма начин да не вижда, че не става. Само че вече е късно за класен треньор ми се струва и трее се зима от България, а тук не е добре положението.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пон Сеп 22, 2008 7:12 am 
Аватар

За това става въпрос, Войнов никога не е водил отбор разполагащ с качеството на Левски за се види какво може, съответно никой не го взима на сериозно.

На този етап който и треньор да дойде, ще бъде риск, независимо "качествен" чужденец или български треньор...може би е време тази тема да я оставим и да отворим нова за "кой искате за треньор"? :smt006

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пон Сеп 22, 2008 7:14 am 
Аватар

Trent написа:
За това става въпрос, Войнов никога не е водил отбор разполагащ с качеството на Левски за се види какво може, съответно никой не го взима на сериозно.

страшно ми напомня това изказване на Вили Вуцов. Може просто самите качества да са причината

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пон Сеп 22, 2008 7:26 am 
Аватар

Няма смисъл да спорим за нещо в което (явно) нито аз ще те убедя в моята гледна точка, нито ти в твоята, та за това спирам по темата... :smt006

П.П.: сериозно, Крайтън, лок на темата и отваряне на нова за треньор? Щото комай кой квото имаше да казва за мача го каза вече...

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пон Сеп 22, 2008 7:27 am 
Аватар

Да поясня на обърканите, подозирам, че Trent има слабост към Войнов по пазарджишка линия :smt003

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пон Сеп 22, 2008 7:28 am 

Далеч съм от мисълта,че аз съм човека,който да казва ,кой трябва да е треньор,но като препоръка:защо не опитаха да вземат треньор от славянски произход от първенството на Русия,където след привличането на качествени чужденци начело на отборите им, братушките са във видим възход.Може да е бил и помощник.Само да не е сърбин.Вярно,че като дойде в България ще се хване за главата колко сме назад,но ако искаме да мислим за Левски след години ни трябва качествен треньор.а незнам какво стана с Ники Илиев,който беше треньор на юношите на Болоня.Само неможах да разбера тоя цирк с назначаването на вуцов и после кокала,защо го направиха,и може ли най-великия отбор в България да се превръща в опитно зайче и училище за некъдърници

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пон Сеп 22, 2008 7:49 am 
Аватар

Ad0lf написа:
Не че подкрепям Батков, но ако той се махне и дойде някакъв мургав железар,дето като видя и се сещам за сина на цар киро, едва ли ще цъфнем.
Просто и според мен трябва да дойде един чужд треньор с ИМЕ и изграден авторитет за да може играчите да го слушат.А не като тоя го знаят че винаги е бил човек втора дупка на кавала и никой не си го слага на патката.

За да дойде чужд треньор трябва Батков да развърже кесията иначе никой чужд треньор няма да дойде без да му се направи селекция.С тия играчи и Фабио Капело да дойде все тая.
Ама истината е,че Батков го устойва напълно да си назначава такива послушковци,като Велев и Вуцов дето с 500 хил. му прави селекция.

ЛЕВСКИ СОФИЯ !

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пон Сеп 22, 2008 8:01 am 
Аватар

shalala написа:
Да поясня на обърканите, подозирам, че Trent има слабост към Войнов по пазарджишка линия :smt003
Суяка какво общо има с Пазарджик,той беше от Чепинци,или нещо като Чепинци :lol: .Леле какъв футболист беше,имаше си два-три финта,всички отбори му ги разбраха,само свинете така и не ги научиха,майката им ебаваше,ако играехме само със свинчовци,Суека щеще да е записан с големи златни букви в историята на българският футбол :lol: Как пък се сетихте за него.На Батков не му трябва треньор,на това място ветровито е време да назначи технолога на Винпром Карнобат,възможно е така да се върне и желанието на публиката да ходи на мачове

Последна промяна Ivan63 на Пон Сеп 22, 2008 8:05 am, променена общо 1 път

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пон Сеп 22, 2008 8:03 am 
Аватар

Trooper написа:
Най-тъпото от всичко е, че свинете като нищо пак ще станат шампиони, въпреки нечуваната криза, в която Лупи ги запрати... Няма да им се вярва, майка им ш'еба, ако това стане! Що за малоумници трябва да има в нашия клуб, ако това се допусне?! Много сме жалки, всеки вече ни се гласи да ни бие :| ...
Гостите, които четете, ебавайте си майките, педерчета!

Абе,че сме в криза ,криза сме,но нещата ще се оправят ... цура няма да е шампион с гаранция, само погледнете програмата с кой са играли те :
домакини:Бела,Спартак,Миньор,Локо Пд.
гост:Сливен,Славия.

Тепърва ще губят точки,още следващия кръг в Благоевград ще загубят 2.Левски ще е шампион изостваме 6т.сега бием отложения мач Ч-ц стават 3т.Като ги ударим в директния мач и айде ... :smt006

СПОКОЙНО >>>> А ЛЕВСКИ ШАМПИОН АЛЕ АЛЕЕЕЕЕ

ЛЕВСКИ СОФИЯ !

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пон Сеп 22, 2008 8:39 am 
Аватар

вчера след Зенит:лит(*кс-етрополе 1:3 , чух че са се появили слухове за освобождаването на Дик Адвокаат...
да вземем да му пишем...може да дойде...... :smt005

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пон Сеп 22, 2008 8:42 am 

Цитат:
Илия Груев !!!
:smt006 :smt006 Мисля че тоя трябва да ни е тренер млад е и има много европеиско поведение и схващане за футболо :lol: Не се ебавам :!: :lol: :twisted:

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пон Сеп 22, 2008 8:53 am 
Аватар

Червено-черни,на курви синове

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пон Сеп 22, 2008 8:59 am 
Аватар

Изображение
:!:

Левски - това е моя идеал.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пон Сеп 22, 2008 9:07 am 

Ясно е, че класен треньор-чужденец струва много пари. Още по-ясно е, че Батков няма да ги извади. И тука опираме до варианта българин - който и да е, но да я разбира тая игра - Херо, Гочето, дори и Люпко Петрович, който не го смятам за чужденец.

СЛОЖИ ВИ ЕМБЛЕМА -
ПОЛУМЕСЕЦ И ЗВЕЗДА,
А БЪЛГАРИЯ ЗАПЯ
КУР ЗА Ц(*КА!

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пон Сеп 22, 2008 9:16 am 
Аватар

ДА ИДВА ГЕОРГИ ТОДОРОВ И ТВА Е ! :smt005 :lol: :lol: :D :D :oops: :oops:

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пон Сеп 22, 2008 9:24 am 
Аватар

Ангел Станков к'во прави в момента!? :smt005 :smt006

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пон Сеп 22, 2008 9:26 am 
Аватар

Аз предлагам да пуснеме оферта на СтойчКо Младенов

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пон Сеп 22, 2008 9:27 am 
Аватар

а христо стоичков ?

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пон Сеп 22, 2008 9:36 am 
Аватар

Не знам ама все си мисля, че Валери Божинов като свърши кариерата си като футболист ще бъде гениален треньор. Слушаите му интервютата как говори само... От малък е мъдър още :D :D :D "Първо идват победите след това целите... И пак казвам ... " Страшен треньор ше е. От са да му предлагат доживотен договор и тва е !

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пон Сеп 22, 2008 9:38 am 

:lol: :lol: :lol:

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пон Сеп 22, 2008 9:48 am 
Аватар

Ghooster написа:
Аз предлагам да пуснеме оферта на СтойчКо Младенов

Ти се хилиш, ама тоя колкот пъти взе прасюгите, толкова пъти ги направи шампоани... верно, че взима по 15 маймуняка годишно, ама ги направи шампиони и миналата година.... Вмомента според мене само Вили Вуцов може да ни оправи :lol:

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пон Сеп 22, 2008 9:51 am 
Аватар

Велев, че не е за треньор, не е. Видя се обаче, че и Вуцов не става. Мъри от Тампере до края също не ставаше. Според мен демагогията на Батков е причината. Решението е да спре да се отъждествява с ЛЕВСКИ и да продължи да издържа отбора. Същото е и в сектора- момчетата с микрофон налагат мнението си, а пуберите скандират тяхното, просто защото им се струва яко. Мегафоните трябваше да ни направят единни, а не разделени.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пон Сеп 22, 2008 12:01 pm 
Аватар

shalala написа:
7 дни спорт написа:
ТАКТИКАТА
Такава в отбора на практика нямаше. Емил Велев бе изсипал футболистите на терена, надявайки се те самите да успеят да намерят път към вратата на Локомотив. Както обикновено, Зе Соарес и Жоазиньо бяха силни по крилата. Създадените от тях положения завършваха с карамболи пред вратата на Бонджулич и не доведоха до нищо. В защита Виктор Генев се справи със задачите си. Юсуф Рабех обаче беше много колеблив и направи няколко грешки. Георги Христов и Георги Иванов бяха големите длъжници в състава на сините. Двамата не сътвориха нищо опасно през целия мач.

ГРЕШКИТЕ
Те бяха много. Играта на сините бе неориентирана, като футболистите трудно връзваха два точни паса в нападение. Вътрешните халфове се справяха много зле със задачата си. Като цяло целият отбор допускаше елементарни грешки при разиграванията.

Тва като някакъв супер компетентен анализ на мача ли трябва да го приемем? Кур за 7 дни спорт и за всичките журналя, които нямат нищо общо с тая игра.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пон Сеп 22, 2008 12:06 pm 
Аватар

24.05.1914 написа:

Ти какво искаш бе братле ? От 2 години тия капути долу на терена и тия в управата вече си правят ебати ташака с нас.За 2-3 години повечето от нас са пропатували над 8-9 хиляди километра само и само да са зад отбора ! В "нормалните" страни при такава подигравка следват радикални промени,защото КЛУБЪТ НЕ Е НА ФУТБОЛИСТИТЕ НИТО НА ПРЕЗИДЕНТА, КЛУБЪТ Е НАШ ! До кога половината от тия капути ще се толерират, ДО КОГА ? Като фенове сме пълни МИШКИ ! Всички знаете каква е ситуиацията в сектора ! При нормално обстоятелства на мача с Жилина щеше да има 100 бомби и 900 факли по терена, и до там са БАТКОВ и кирливия му отбор, но НЕ И ПРИ НАС ! ПЪЛНА ДУПКА СМЕ ! ТОВА НЕ Е МОЯ ЛЕВСКИ !

Това ми е мнението за мача. В смисъл не само за тоя мач, а за всички, както и за всичко в нашият "клуб".
Звезда отпаднаха тая година от некви трактористи тип "БАТЕ", и надругия ден нахлуване на тернировка и изпочупване на всичките коли. Последва оставка на всички в ръководството.
Собственика на Нюкясъл ходеше по гостувания с феновете на Нюкясъл, седеш в един сектор с тях и пиеше бира. Кевин Кийгън си подаде оставаката заради мениджърските интриги и игри, и заради това че беше безгласна буква. На другия ден излязох 5000 фена на отбора по улиците в протест срещу ръкводството. И още на следващият ден собственика обяви за пордан клуба.

Лошото е, че това при нас няма как да стане. Просто защото нямаме публика. Само се залъгваме, че сме много, че сме силни.....и прочие глупости. А всъщност сме фенове на един терньор на едно селско отборче.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пон Сеп 22, 2008 12:14 pm 
Аватар

Това е решението, 5000 души на следващия мач пред стадиона на протест. Ама кур

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пон Сеп 22, 2008 12:27 pm 
Аватар

Според мен имаме качествени играчи, за съжаление няма още спойка между тях.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пон Сеп 22, 2008 6:15 pm 
Аватар

Ivan63 написа:
shalala написа:
Суяка какво общо има с Пазарджик,той беше от Чепинци,или нещо като Чепинци :lol: .Леле какъв футболист беше,имаше си два-три финта,всички отбори му ги разбраха,само свинете така и не ги научиха,майката им ебаваше,ако играехме само със свинчовци,Суека щеще да е записан с големи златни букви в историята на българският футбол :lol: Как пък се сетихте за него.На Батков не му трябва треньор,на това място ветровито е време да назначи технолога на Винпром Карнобат,възможно е така да се върне и желанието на публиката да ходи на мачове

Беше треньор два пъти на Хебър и два пъти тима се представи на ниво в Б група, друга връзка няма :smt004

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пон Сеп 22, 2008 6:16 pm 
Аватар

Трябва да се дигнем да му еба майката, ама аз ли да го организирам тоя протест шибан...

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пон Сеп 22, 2008 6:17 pm 
Аватар

Kryten написа:

:smt023 :lsfc1

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пон Сеп 22, 2008 6:19 pm 
Аватар

kr1s4o написа:
Kryten написа:

:smt023 :lsfc1

а второто изречение прочете ли?
Ето затова на Батков му е добре да си има послушно НФК. Ако ще говорим за чорбизация е добре да ги споменем

Momo_Levski_1914 написа:
angysarmy написа:
Трябва да се дигнем да му еба майката, ама аз ли да го организирам тоя протест шибан...

плакати, плакати :smt045

понеже предните така го трогнаха батиньо

Върнете се в началото
 Профил  

Покажи мненията от миналия:  Сортирай по  
Напиши нова тема Темата е заключена, не можете да променяте мнения.  [ 452 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1 ... 10, 11, 12, 13, 14, 15, 16  Следваща

Часовете са според зоната UTC + 2 часа [ DST ]