forum.levski.com

Форум на привържениците на ФК ЛЕВСКИ
Дата и час: Пет Юли 18, 2025 7:41 am

Часовете са според зоната UTC + 2 часа [ DST ]

Напиши нова тема Темата е заключена, не можете да променяте мнения.  [ 7275 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1 ... 74, 75, 76, 77, 78, 79, 80 ... 243  Следваща

Следите ли ги тези турнири, като Левски не участва?
Да 58%  58%  [ 208 ]
Не 23%  23%  [ 81 ]
Само ШЛ 18%  18%  [ 65 ]
Само УЕФА 1%  1%  [ 2 ]
Общо гласове : 356
Автор Съобщение
МнениеПубликувано на: Чет Сеп 04, 2008 7:35 pm 
Аватар

Кур за всички... негърски при това !

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Чет Сеп 04, 2008 8:07 pm 
Аватар

Слободан Райкович (собственост на Челси, под наем в Твенте) е наказан за една година заради наплюване на съдия по време на олимпийските игри... :shock:

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Чет Сеп 04, 2008 8:17 pm 
Аватар

кой едно време в нашето първенство беше метнал сочна синузитка на некъв съдия и последния беше после казал, че нема такова нещо :)

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Чет Сеп 04, 2008 9:54 pm 

aquadark написа:
Кой каза кур за ливърпуууууул :smt006

Нааай шибания клуб след четирибуквието...

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Чет Сеп 04, 2008 10:03 pm 
Аватар

kosjo написа:
aquadark написа:

:!:

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пет Сеп 05, 2008 2:27 am 
Аватар

@Син Октопод, според мен няма противоречие - ФК Левски (поне по моите разбирания) е символ на българщината. Това ни заставя да браним българското (когато не се нарушават определени норми), тоест да подкрепяме футболистите, които прославят родината. Не ми се понравиха някои от статиите в донбалон, защото ми се стори, че изказват несъстоятелни и малко злостни критики към Бербатов; разочарован от тези писания, реших и аз да предложа мнение относно този трансфер. Осъзнавам, че от другата страна на барикадата също наливат масло в огъня - ехидни въпроси като "Къде ще бъде трансфериран Гонзо?" са ненужни и само разединяват феновете.

Нямаме основание и да сме недоволни от изявите му в национала - 64 мача/41 попадения, едно от най-добрите съотношения мачове/голове (поне ако го сравняваме с останалите нападатели на водещи европейски отбори). Например Шевченко е записал 82 мача/37 гола за Украйна, Клозе - 82 мача/41 разпечатани мрежи за Германия, Раул - 102 мача/44 вкарани топки за Испания.

А що се отнася до мача в събота - не съм специалист, но съм убеден, че ще измъкнем победа. Вратарят е стабилен, защитата ми изглежда обиграна, а и нападението не е за окайване (искаше ми се обаче да видя тандем Бербо-Домо). Смятам, че който заложи на единица, ще си изгуби парите. Прогноза - 1:2.

1994 година - бил съм твърде малък, викал съм само за национала, съмнява ме, че повечето са се замисляли в кои клубни отбори са били прохождали играчите. Според мен обаче не е уместно да се използват думички като "кюрд", "помак" и т.н., освен ако не се приведат доказателства (свидетелства за раждане, генетични изследвания), че въпросните футболисти имат такъв произход/вероизповедание. Може да заблуди някои от потребителите, четящи форума, а и да натъжи съответните футболисти (ако прочетат това), защото ще решат, че е опит да им се отнеме българската същност.

Успех на Кан в другите поприща!

Изображение

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пет Сеп 05, 2008 4:36 am 
Аватар

Дами и Господа, имаме победител! :mrgreen: Левскаря72 печели наградата за "Анимационен герои на 2008"! ЧЕСТИТО! :smt006

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пет Сеп 05, 2008 7:09 am 
Аватар

levskarqt72 написа:
Според мен обаче не е уместно да се използват думички като "кюрд", "помак" и т.н., освен ако не се приведат доказателства (свидетелства за раждане, генетични изследвания), че въпросните футболисти имат такъв произход/вероизповедание. Може да заблуди някои от потребителите, четящи форума, а и да натъжи съответните футболисти (ако прочетат това), защото ще решат, че е опит да им се отнеме българската същност.

:smt005 :smt005

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пет Сеп 05, 2008 7:12 am 
Аватар

:mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :lol: :lol: :lol:

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пет Сеп 05, 2008 7:20 am 

Сега вече съм убеден,че този се ебава и въобще не мисли това,което пише.А всички му се вързахме... :?

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пет Сеп 05, 2008 7:20 am 
Аватар

levskarqt72 написа:
Нямаме основание и да сме недоволни от изявите му в национала - 64 мача/41 попадения, едно от най-добрите съотношения мачове/голове (поне ако го сравняваме с останалите нападатели на водещи европейски отбори). Например Шевченко е записал 82 мача/37 гола за Украйна, Клозе - 82 мача/41 разпечатани мрежи за Германия, Раул - 102 мача/44 вкарани топки за Испания.

И разписани касови бонове.

но все пак хвала за левскарят, иска да напише нещо смислено

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пет Сеп 05, 2008 9:06 am 
Аватар

acrimonious написа:
levskarqt72 написа:
Според мен обаче не е уместно да се използват думички като "кюрд", "помак" и т.н., освен ако не се приведат доказателства (свидетелства за раждане, генетични изследвания), че въпросните футболисти имат такъв произход/вероизповедание. Може да заблуди някои от потребителите, четящи форума, а и да натъжи съответните футболисти (ако прочетат това), защото ще решат, че е опит да им се отнеме българската същност.

:shock:

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пет Сеп 05, 2008 12:48 pm 
Аватар

levskarqt72 написа:
@Син Октопод, според мен няма противоречие - ФК Левски (поне по моите разбирания) е символ на българщината. Това ни заставя да браним българското (когато не се нарушават определени норми), тоест да подкрепяме футболистите, които прославят родината. Не ми се понравиха някои от статиите в донбалон, защото ми се стори, че изказват несъстоятелни и малко злостни критики към Бербатов; разочарован от тези писания, реших и аз да предложа мнение относно този трансфер. Осъзнавам, че от другата страна на барикадата също наливат масло в огъня - ехидни въпроси като "Къде ще бъде трансфериран Гонзо?" са ненужни и само разединяват феновете.

А що се отнася до мача в събота - не съм специалист, но съм убеден, че ще измъкнем победа. Вратарят е стабилен, защитата ми изглежда обиграна, а и нападението не е за окайване (искаше ми се обаче да видя тандем Бербо-Домо). Смятам, че който заложи на единица, ще си изгуби парите. Прогноза - 1:2.

1994 година - бил съм твърде малък, викал съм само за национала, съмнява ме, че повечето са се замисляли в кои клубни отбори са били прохождали играчите. Според мен обаче не е уместно да се използват думички като "кюрд", "помак" и т.н., освен ако не се приведат доказателства (свидетелства за раждане, генетични изследвания), че въпросните футболисти имат такъв произход/вероизповедание. Може да заблуди някои от потребителите, четящи форума, а и да натъжи съответните футболисти (ако прочетат това), защото ще решат, че е опит да им се отнеме българската същност.

Успех на Кан в другите поприща!

:lol: :lol: :lol: :shock: :shock: :D :D Е.... мнението!

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пет Сеп 05, 2008 7:21 pm 

Soul_Collector написа:
kosjo написа:
aquadark написа:

:!:

Приятно е че отбор не ставал шампион 20 години и който не мое да бие врагО си 5 години,бърка на толкова много хора :mrgreen:

Само Питър Норт и безплатни билети до Munich ше ви оправят
:idea:

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пет Сеп 05, 2008 7:26 pm 

А тебе Питър Норт и билет за Хилсбъро :smt111

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Съб Сеп 06, 2008 12:56 pm 

По темата за Бербатов-винаги ме е дразнел и винаги ще ме дразни, мазен манекен, просто не ми е симпатичен и толкова... Но че най-накрая се научи да играе футбол също е така, головете в Тотнъм не са случайни, нито фактът, че Ман Юнайтед дадоха сума ти пари за него... Щем не щем е най-добрият български футболист в момента... Друг е въпросът, че в националния е екзекутор на джуджета... Но там целият ни отбор е мърша, така че все тая :smt006 Това, което отличава Бербатов от доста други добри футболисти е това че не се изцепва в медиите и не се държи като пълен селянин (като кюрда, като Мартин Петров навремето и сума ти други).

Изображение

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Съб Сеп 06, 2008 1:26 pm 
Аватар

И вежлив извън терена :smt043

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Съб Сеп 06, 2008 3:32 pm 
Аватар

Trooper написа:
И вежлив извън терена :smt043

:smt005 но с коректни генетични изследвания

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Съб Сеп 06, 2008 3:54 pm 

Ми не, просто правя разлика между него и всички останали селяндури, демек всички останали футболисти :wink: Пък и под симпатичен нямах предвид просто визия, но както и да е :wink:
За съжаление подобен трансфер и успех за български футболист в близките години няма да има, просто абсурд... Стискаме палци за Наско Курдов и дотам...

Изображение

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Съб Сеп 06, 2008 4:20 pm 
Аватар

И за какво да му стискам палци ? Мен к'во ме грее къде ще играе щом не в Левски... да влиза Курдов по бързо във фитнес залата ,че с тея ръчички повече е за некое травестит шоу... това естествено не пречи курволетините и лапачките да са на тълпи след него... но както и да е, доказано е ,че са значително по-кухия пол ,така че... ... кур за жените ! :smt006

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Съб Сеп 06, 2008 4:25 pm 
Аватар

Let There Be Rock написа:
И за какво да му стискам палци ? Мен к'во ме грее къде ще играе щом не в Левски... да влиза Курдов по бързо във фитнес залата ,че с тея ръчички повече е за некое травестит шоу... това естествено не пречи курволетините и лапачките да са на тълпи след него... но както и да е, доказано е ,че са значително по-кухия пол ,така че... ... кур за жените ! :smt006

http://dreal.net/wiki/index.php/%D0%9C% ... 0%94%D0%B5 :lol:

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Съб Сеп 06, 2008 4:26 pm 

По принцип си прав, че трябва да си гледаме Левски, а не като чорбата 56 години да се говори само за това какво били направили кюрда, Стенли, Мартин Петров и Барби в съответните им отбори...
Въпросът е че примерно Наско е левскарче и е пич (доколкото съм чувала от хора, които го познават) и не виждам нещо лошо да се радваме на успехите му, ако Дай Боже има такива :smt006
Колкото до втората част-без нас сте за никъде, ама това е друга тема и няма как да ме убедиш в обратното :8)

Изображение

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Съб Сеп 06, 2008 4:28 pm 
Аватар

Това ,че не можем без вас не означава ,че не сте по-кухия пол :smt006

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Съб Сеп 06, 2008 4:32 pm 

Там е работата, че не сме :smt006 Посто на очи се набиват умствено ограничените представителки на нашия пол, особено в България :smt006 Ама то като си създадеш някаква представа е трудно да погледнеш отвъд нея :wink:

Изображение

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Съб Сеп 06, 2008 4:34 pm 
Аватар

Не те чувам... :smt006

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Съб Сеп 06, 2008 4:35 pm 

Което потвърждава думите ми :8)

Изображение

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Съб Сеп 06, 2008 4:40 pm 
Аватар

Чакам ЕстонецО да ти обясни по-подробно... :smt006

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Съб Сеп 06, 2008 4:41 pm 

Сакай и чекай :smt006

Изображение

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Съб Сеп 06, 2008 6:19 pm 
Аватар

incheto_1914 написа:
Посто на очи се набиват умствено ограничените представителки на нашия пол, особено в България :smt006

:smt005 :smt005 :smt005

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Съб Сеп 06, 2008 6:24 pm 

С кое не си съгласен :smt006

Изображение

Върнете се в началото
 Профил  

Покажи мненията от миналия:  Сортирай по  
Напиши нова тема Темата е заключена, не можете да променяте мнения.  [ 7275 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1 ... 74, 75, 76, 77, 78, 79, 80 ... 243  Следваща

Часовете са според зоната UTC + 2 часа [ DST ]