forum.levski.com

Форум на привържениците на ФК ЛЕВСКИ
Дата и час: Пон Сеп 08, 2025 9:57 pm

Часовете са според зоната UTC + 2 часа [ DST ]

Напиши нова тема Темата е заключена, не можете да променяте мнения.  [ 1598 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1 ... 43, 44, 45, 46, 47, 48, 49 ... 54  Следваща
Автор Съобщение
МнениеПубликувано на: Чет Авг 28, 2008 11:31 am 

Аз лично няма да се очудя , снощи след като са пристигнали някой да се е спрял я в НАЙ-КЛУб , я в Син Сити , я в БИАД

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Чет Авг 28, 2008 11:33 am 
Аватар

На мача с локомотив мощно оставка за батков!

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Чет Авг 28, 2008 11:34 am 
Аватар

kr1s4o написа:

Аре мощно стига с глупостите!

Върнете се в началото
 Профил  

Аватар

:smt005 каква оставка бе пич

Върнете се в началото
 Профил  

Аватар

kr1s4o написа:

И той веднага мощно ще си хвърли оставката ... :smt006

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Чет Авг 28, 2008 11:35 am 
Аватар

Kryten написа:
Ако беше наистина така, щеше да е добре. Ако Батков не се месеше в работата на треньорите нямаше да е такъв проблем. Не виждам къде е проблемът да се определи годишен бюджет за трансфери и треньора да си купува и продава както знае - и да си носи отговорността. Не да продават 10 играчи, повече от половината против волята на треньора, да се купят трима от крайна нужда, и после треньора да е виновен като се контузят 3ма и не остане отбор да играе.
Искам Борето да дойде на среща с феновете да го преслушаме

Ако тръгне треньорът сам да си прави селекцията, рискуваме да се превърнем в един цикличен отбор. Идва сръбски спец, води си един файтон сърби. Идва руснак, води руснаци и украинци. Всичките, разбира се, минават през определени мениджъри. Назначаваш Вили, той до последно не знае трябва ли му опорен халф или не.
Треньорът често, вкл и Мъри, не може да даде правилната преценка за даден играч. Миналата година след резила с/у Тампере изкараха виновни Бабангида и Коприваров. Натириха ги от отбора. И сега какво се оказва, в Литекс Мъри работи точно с Бабангида. Когато има вакуум на даден пост в първия отбора (поради 1-месечна контузия на определен играч), задължително трябва да се ползва наш юноша, а не да се търси пожарен вариант и после да се чудим какво да го правим. В Италия, Англия и Испания съм се нагледал на дебюти на 18-годишни играчи във възлови мачове точно поарди тази причина.
Определения бюджет за всяка година за трансфери също ще ни превърне в отбор, който задължително трябва да похарчи определени пари без да го е грижа за резултатите.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Чет Авг 28, 2008 11:36 am 
Аватар

Ivo написа:
kr1s4o написа:

дам, веднага след мача отива при собственика Тодор Батков и казва 'тоше, до тук бях' и Тодор вика 'добре, тодоре, благодаря за всичко'. След това тодор стиска на тодор ръката и си тръгва

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Чет Авг 28, 2008 11:38 am 
Аватар

Kryten написа:
Ivo написа:
kr1s4o написа:

дам, веднага след мача отива при собственика Тодор Батков и казва 'тоше, до тук бях' и Тодор вика 'добре, тодоре, благодаря за всичко'. След това тодор стиска на тодор ръката и си тръгва

Абе аз имам съмнения, че Тодор си е подавал вече оставката, но Тодор не му я е приел да го еба в тъпака.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Чет Авг 28, 2008 11:38 am 

Дойде ред да си излея моята болка.
Боли ме че отпаднахме, но друго по- ме притеснява.
Не знам при вас как е, но аз не съм се радвал истински на гол на Левски от мача с Киево преди 2 години. Изключение прави гола на Еньо срещу цеца. Не съм изпитвал тръпка,напрежение от мачовете в ШЛ...за мен това е друг отбор. Друг отбор,който не може да ми донесе тези емоции. Не съм фен на Мъри,Вили,Гонзо,Мечо и т.н. Фен съм на Левски, Левски който ме караше да се радвам,да плача. Левски заради който минах половин Европа с кола, и заклевам се,беше невероятно! Левски,който правеше равен с Вихрен на кочината,а след 2 дни смачка Киево.
Не знам кой трябва да си ходи,кой трябва да идва. Батков е простак,но обезпечава клуба. Играчите за мен също имат някаква класа,поне за достойно отпадане от групите на УЕФА. Няма какво да се лъжем - толкова са ни силите. За мен това отпадане е просто въпрос на късмет. Съдбата беше с нас в УЕФА,в ШЛ. Време беше късмета да ни обърне гръб. Не правете трагедии, футбола е едно от лицата на държавата. Пример - северните ни съседи.
Ние следващия мач пак ще сме зад вратата, и пак ще подкрепяме отбора!
Само Левски!

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Чет Авг 28, 2008 11:41 am 
Аватар

Vincenzo написа:
Ако тръгне треньорът сам да си прави селекцията, рискуваме да се превърнем в един цикличен отбор...
...Треньорът често, не може да даде правилната преценка за даден играч.

Изображение

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Чет Авг 28, 2008 11:42 am 
Аватар

Vincenzo написа:
Ако тръгне треньорът сам да си прави селекцията, рискуваме да се превърнем в един цикличен отбор. Идва сръбски спец, води си един файтон сърби. Идва руснак, води руснаци и украинци. Всичките, разбира се, минават през определени мениджъри. Назначаваш Вили, той до последно не знае трябва ли му опорен халф или не.
Треньорът често, вкл и Мъри, не може да даде правилната преценка за даден играч. Миналата година след резила с/у Тампере изкараха виновни Бабангида и Коприваров. Натириха ги от отбора. И сега какво се оказва, в Литекс Мъри работи точно с Бабангида. Когато има вакуум на даден пост в първия отбора (поради 1-месечна контузия на определен играч), задължително трябва да се ползва наш юноша, а не да се търси пожарен вариант и после да се чудим какво да го правим. В Италия, Англия и Испания съм се нагледал на дебюти на 18-годишни играчи във възлови мачове точно поарди тази причина.
Определения бюджет за всяка година за трансфери също ще ни превърне в отбор, който задължително трябва да похарчи определени пари без да го е грижа за резултатите.

Еми нали затова се взима правилното решение за назначаване на треньор. Трябва и доверие за да се работи в полза на отбора. А сега ако ми кажеш че собственикът не върви мениджърски игри, няма да ти повярвам. А че Мъри се натресе пак на неудачника Емо Ангелов си е кофти късмет. Вижда се че и тях съсипва с неуменията си

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Чет Авг 28, 2008 11:46 am 
Аватар

Предишният отбор и спортно-техническо ръководство направи страшно лоша услуга на Батков. Показаха ни какво са европейски успехи и какво е истинска радост от любимия ти отбор. Сега вече трудно ще примем нещо по-малко. Българското първенство ни се струва прекалено тесно. Батков вече успя да изгони почти всички, които го постигнаха, но перефразирано те вече успяха да "отворят в сърцето на тирана такава люта рана, която никога няма да заздравей".

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Чет Авг 28, 2008 11:48 am 
Аватар

Цитат:
Върхът на сладоледа беше изказването на Георги Христов: „Не ни е срам. Връщаме се с високо вдигнати глави. Чакаме жребия за УЕФА. Сега чакаме важния мач с Локомотив Пловдив”, изложи се нападателят.

:roll: ....Не знам какво да кажа :|

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Чет Авг 28, 2008 11:48 am 
Аватар

Всичко произлиза от "народната мъдрост",която всъщност е глупост,че не е луд оня,който яде баницата,а онзи,който му я дава!Непрекъснато гледаме неоспоримият факт,че в другите страни,който и тиквеник да се е хванал за баницата,след като разбере,че става смешен,си намира друга баница,та като яде от нея поне да му остане малко лично достойнство!Само у нас баничарите са толкаво тъпи,че не могат да хванат друга баница,а продължават да си стоят на една и съща!Дано сте ме разбрали,че не ми се пише много!

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Чет Авг 28, 2008 11:51 am 
Аватар

shalala написа:
Предишният отбор и спортно-техническо ръководство направи страшно лоша услуга на Батков. Показаха ни какво са европейски успехи и какво е истинска радост от любимия ти отбор. Сега вече трудно ще примем нещо по-малко. Българското първенство ни се струва прекалено тесно. Батков вече успя да изгони почти всички, които го постигнаха, но перефразирано те вече успяха да "отворят в сърцето на тирана такава люта рана, която никога няма да заздравей".
Ето това е страшното!Да се радваш на баш баничарят в случая "наш Наска"!

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Чет Авг 28, 2008 11:54 am 
Аватар

Радвах се на стадиона докато биехме Оксер, Удинезе, Киево и т.н...

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Чет Авг 28, 2008 11:54 am 
Аватар

Kryten написа:
Vincenzo написа:

Еми нали затова се взима правилното решение за назначаване на треньор. Трябва и доверие за да се работи в полза на отбора. А сега ако ми кажеш че собственикът не върви мениджърски игри, няма да ти повярвам. А че Мъри се натресе пак на неудачника Емо Ангелов си е кофти късмет. Вижда се че и тях съсипва с неуменията си

По-важно е да се приеме програма за дългосрочно развитие на клуба, изготвена от Боримиров и съобразена с възможностите на клуба. И тогава да се търси треньор, който е навит на този вариант. За това смятам, че засега единственото добро решение е Велев, а 3-4ма млади тряньори (за предпочитане левскари) моментално да бъдат изпратени на специализация за по 1 година чужбина. Защото освен пари и терени, третото важно условие за грамотен футболен отбор е треньорска методика. В БГ футбол няма научен БГ треньор. Пълно е с физкултурници, а няма един треньор, който може да изгради играч. Тактически и физически да ги подготви.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Чет Авг 28, 2008 12:01 pm 
Аватар

Асус бил спазарен,само трябвало да влезем групите, сега сделката пропадала.
А бе майка му да еба, докога с тая ганьовщина? Докога с политика в стил "може и така"? Келепир да има, ние нищо да не дадем,ама много да спечелим. Повдига ми се. Или правим нещо като хората или кретаме както можем и си траем. Ама да се биеш в гърдите, колко си голям, да криеш питата с кашкавал и сухия хляб в протърканите дисаги и да се ослушваш дали някой няма да почерпи - ебем ти политиката. :oops:

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Чет Авг 28, 2008 12:04 pm 
Аватар

Снощи се напих. Така се напих, че не помня как мина второто полувреме. Драйфах три пъти. Очевадно не ми беше гадно (не знаех къде съм). Лошото е, че днес като съм трезвен, пак не ми е гадно. Явно вече свикнахме с ебаньето. Не ми се пише много. Много страници се изписаха. Всичко се каза. Единствено се чудя на пичовете, които наричат чужденците "наемници" и искат да ги махнат от отбора.. Абе пичове, вие не виждате ли, че точно българите са най- зле?! Живко, Деко, Гонзо, Хичо- Харсенала, Минев... Да, на чужденците им е през кура за Л-то на екипите, ама по- добре така, отколкото да гледам как на левскарите от школата им е през кура за Л-то на екипите.. Не искам да ставаме беверен. Ма не искам и фьешън нещастници, забравили от къде са тръгнали. Пази боже сляпо да прогледа... Аз по- бездушна игра от тази последните 15 мин, когато не можехме да им влезем в наказателното, при все, че са с 10 човека, ЕЙ БОГУ НЕ СЪМ ВИЖДАЛ! Писна ми от скапани селекции, писна ми от путката- батков, които продължавам да му се чудя колко е тъп и как може да има толкова пари.. Продължавам да се чудя как за втора година се вижда, че със селекция от 2-3 млн евро ще вземе сигурни 7-8, но скръндзата си е скръндза. Лайнар мръсен. Писна ми от едно и също, година след година... Да, в неделя ще бъда в Пловдив, за да ги гледам тези нещастници. Ако отпаднеме и от УЕФА, пак ще ходя да ги гледам. Ще преглътна буцата на гърлото и пак ще съм на стадиона. Питам се обаче дали това е любов или вече просто е навик.. :smt006

П.с. Забравих да изкоментирам тва за Асус- Батков, да го ядеш негърски с лайна!

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Чет Авг 28, 2008 12:11 pm 

добре, че отпаднахме. щяхме да ядеме повече бой и от предния път в ШЛ
слаби сме и тва е
сега влизаме в УЕФА, КЪДЕ НИ Е МЯСТОТО !!!

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Чет Авг 28, 2008 12:12 pm 

Мустака че е скръндза и тотален изтрещеняк е ясно.Но това беларуско тимче и без селекция трябваше да го бием.Виновни за мене са единствено футболистите и кокалчето,което незнайно защо заложи на недоразумението с орнжевите чепици Хичо-пичо.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Чет Авг 28, 2008 12:13 pm 

basma написа:
сега влизаме в УЕФА, КЪДЕ НИ Е МЯСТОТО !!!
Дано ни пуснат
:smt002

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Чет Авг 28, 2008 12:14 pm 
Аватар

Хичо игра, на първо място, защото е имало хора на Осасуна, това е! :smt006

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Чет Авг 28, 2008 12:20 pm 

единствения,който знаеше за какво е на терена беше Вагнер....Гонзо мега слаб(като всеки мач),Хичо...няма такъв бездарник....Деко същия...Минев(трагедия)...кур за всичко :? Само Левски

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Чет Авг 28, 2008 12:24 pm 
Най-страшното нещо във футбола е да не можеш.А когато от всичкото на горе си и бездарен и бездушен човек,картинката наистина става трагична.Още 300 години да участваме в тоя турнир,точно нула пъти ще ни се падне на прага на групите такъв безумно некадърен и умрял отбор.Кур за Батков и за всичките ибрикчии и мекерета в любимия ни клуб.Да предадеш Левски е ужасно по размери провинение,педали мръсни!
П.С:Прекрасно ги разбирам момчетата в Борисов.Нас също не дойдоха да ни поздравят след фиаското под проливния дъжд в Целие (Публикум).Такава горчивина не се забравя.А сега със сигурност сега е боляло и повече!
Най-лошото е,че обичаме безкрайно този клуб и просто нямаме избор...на следващия мач пак ще сме на стадиона.

Върнете се в началото

МнениеПубликувано на: Чет Авг 28, 2008 12:29 pm 
Аватар

tubatababy написа:
единствения,който знаеше за какво е на терена беше Вагнер....Гонзо мега слаб(като всеки мач),Хичо...няма такъв бездарник....Деко същия...Минев(трагедия)...кур за всичко :? Само Левски

/Оффтопик Ако тва е твоят задник, то той е малък светъл лъч в този гаден ден... Страшен е! :smt007

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Чет Авг 28, 2008 12:31 pm 

аахахахахаххах не е ...на една курва от Монтана е :lol:

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Чет Авг 28, 2008 12:33 pm 
Аватар

http://www.sportal.bg/news.php?id=128488
Много се радвам, че са посрещнати така.
Не заслужават друго !

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Чет Авг 28, 2008 12:37 pm 
Аватар

Заклевам се, такива клетви към чорбари не съм чувал дори :shock: И все пак говорим за млади момчета. Конкретно за жорката, чакайте малко бе, той само Марица и Ботев е виждал, бре, мач в Европа няма!

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Чет Авг 28, 2008 12:38 pm 

Оф, някой да ме застреля и да се приключва... То бива гарва с емоциите ми и любовта ми към Левски, ама толкова вече... :(

Изображение

Върнете се в началото
 Профил  

Покажи мненията от миналия:  Сортирай по  
Напиши нова тема Темата е заключена, не можете да променяте мнения.  [ 1598 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1 ... 43, 44, 45, 46, 47, 48, 49 ... 54  Следваща

Часовете са според зоната UTC + 2 часа [ DST ]