forum.levski.com

Форум на привържениците на ФК ЛЕВСКИ
Дата и час: Сря Сеп 10, 2025 3:08 pm

Часовете са според зоната UTC + 2 часа [ DST ]

Напиши нова тема Темата е заключена, не можете да променяте мнения.  [ 1598 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1 ... 34, 35, 36, 37, 38, 39, 40 ... 54  Следваща
Автор Съобщение
МнениеПубликувано на: Сря Авг 27, 2008 9:33 pm 
Аватар

Trent написа:
Omraz: Мисля, че е добре тая тема да се запази.......щото темата за Беверен бе делната, та ще е добре ако евентуално успеем да пробием в УЕФА да се види кой какво е приказвал седмици преди това :smt006

Стегни се бе, Трент. Може футболистите да имат качества, може и те не по-малко да са искали да победят, ама тва не се видя на терена. Кво си тръгнал да ги защитаваш не мога да разбера. Бяхме бездарни ... не, не бяхме супер бездарни. Та тия момчета си заслужават всичките лайна, които ще се изсипят върху тях. Няма как да стоим и да пляскаме с ръце след като некви трактористи ни направиха за смях. Не става. Дай боже в бъдеще да постигнат нещо, но тва няма никакво значение. Днес сме на дъното.

САМО ЛЕВСКИ!

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Сря Авг 27, 2008 9:33 pm 

Какво изпуснахме освен големия резил който сътвориха......... :x

При влизане в ШЛ и тия 7мил.евро, щяхме да станем хегемон за 3-4 години в БГ.Всяка година щяхме да сме шампиони а от там и в ШЛ(заради новите правила).това означаваше минимум 20мил.евро
Но Батков не пойска да даде 1-2мил. за селекция :smt021

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Сря Авг 27, 2008 9:34 pm 
Аватар

А най-големия ташак, е че тея беларуски педале изляха доста помия, по адрес не само на Левски,но и на България

Върнете се в началото
 Профил  

Аватар

Срещу Беверен не бяхме ли пак на дъното ? :mrgreen:

Върнете се в началото
 Профил  

Аватар

Няма кво да си кривим душата...НЕ заслужаваме да играем в ШЛ. И да бяхме добутали топката във врата второто полувреме и да станеше 2-1 се тая. С тази "мотивация" с тоя недорасляк за тренер (на всяко дете 10+ години му беше ясно до 25-тата минута, че с центрирания няма да стане и предвид 19 годишния пикльо на вратата трябват тупалки от 20-ина метра) няма за какво да берем срам в Европа. Играхме 1/4 финал на УЕФА, бяхме в групите на ШЛ но си го заслужихме с ФУТБОЛ.

П.П.
Жалко все пак, че БАТЕ са по-зле дори от нас и от Тампере.

Върнете се в началото
 Профил  

Аватар

angysarmy написа:
На следващото домакинство с гръб към терена в знак напротест :smt003 :smt005 :smt005
Трагикомедия беше показаното днес от наще балерини

Не, на другия мач отново да се гаси от стюардесите (м/у тях има и нефилмирани, някои от които познавам) единствената димка... ФАКЛИ, ДИМКИ, БОМБИ !!!

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Сря Авг 27, 2008 9:35 pm 
Аватар

Trent написа:

Приемаш го с усмивка... евала.

Върнете се в началото
 Профил  

Аватар

SamoLevskiOle написа:
hAHAHAHAHHAhAhAa

РЕЖИМ НА ТОКА ЛИ БЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕ

ХаХа ХА Хах хаха ХА хА ХА ХА ХА ХА Ха ХХА хА хА

ЕЙ ПЕДАААААЛИИИИИИИИИИИИИИИ ЦЯЛ ЖИВОТ В БЕЛАРУС ДА ПОДКРЕПЯТЕ ИЗМИСЛЕН ОТБОР

АЙДЕ ХОМЛЕСИ МОМЕНТАЛНО ВЪНКААААААААААа

Е ти гледа ли мача...тия там всички са изпръкнали от Бай Тошово време.100% сега в 22:30 им гасат шалтерите.Сега ще вземат 7милиона да си направят водопровода, че и там към 7:00 .... шалтеро и без вода !

P.S Енгибар каза " ДА " на ЛЕВСКИ !

Върнете се в началото
 Профил  

rosenn написа:
Този отбор колко мъка ми причинява :( Ама какво да се прави, така е като играят без сърце. На следващото домакинство съпорт и това е

в Пловдив :!:

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Сря Авг 27, 2008 9:36 pm 
24.05.1914 написа:
SamoLevskiOle написа:
hAHAHAHAHHAhAhAa

РЕЖИМ НА ТОКА ЛИ БЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕ

ХаХа ХА Хах хаха ХА хА ХА ХА ХА ХА Ха ХХА хА хА

ЕЙ ПЕДАААААЛИИИИИИИИИИИИИИИ ЦЯЛ ЖИВОТ В БЕЛАРУС ДА ПОДКРЕПЯТЕ ИЗМИСЛЕН ОТБОР

АЙДЕ ХОМЛЕСИ МОМЕНТАЛНО ВЪНКААААААААААа

Е ти гледа ли мача...тия там всички са изпръкнали от Бай Тошово време.100% сега в 22:30 им гасат шалтерите.Сега ще вземат 7милиона да си направят водопровода, че и там към 7:00 .... шалтеро и без вода !

P.S Енгибар каза " ДА " на ЛЕВСКИ !

ХАхА ХАха ха хА ХА ХА ХАХ
А
а
а
ь
аь
ь а
ьа
а аь ь ааь
а

ааь
аь
ь а
аь
аь
ьа
аь
аь ь
аьа ь а
ьа
ьа
аь а
ьа
аь
аь
аь

НЕ МОГААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААА

ax
ax
ax
xax
aax
ax
xa
xa
xa
ax
xa
x
axa
xaxa
x
a

Върнете се в началото

МнениеПубликувано на: Сря Авг 27, 2008 9:37 pm 
Аватар

Бездушници... абсолютни ! Нещастници ! Дребна душица до дребна душица са се събрали в Левски ! Не мога да повярвам що за хора са това !?! Кога не сме ги подкрепили, кога са играли без подкрепа, кога не сме им я дали ? От Тампере орезилиха всичко - викахме, Литекс три пъти ни би - някакъв селски отбро от вчера, пак викахме, Локо ни би на Герена - ПАК викахме. На мача с Бате тука бяхме 20 000 и отгоре. На стълбите стоях във В - нямаше седалки (за Б и билети нямаше). Където и да ходят - все с агитка ходят, хората пари дават, време отделят, какво ли не - само и само да имаме и ние отбор - ЛЕВСКИ да е ! Дух, традиции уж да има - кой с каквото може помага - цял ден ли ще тичаш да събираш песни, стари списания да сканираш, клипчета да правиш, плакати да лепиш (да не се излагаме, че емблема нямаме), факли ли ще купуваш ... а бе кой с каквото може - без облаги. Ей така - щото то това е да обичаш. А ние обичаме Левски и мисля, че достатъчно го показахме последните години. И просто не е честно ... НЕ Е ЧЕСТНО !

Какво беше сега - по-силни ли бяха, съдията за тях ли свиреше, терена пак ли крив беше, много дефанзивно ли играха или вятърът на криво духаше. Всичко, ама всичко за нас беше - ама то трябва и сърце да имаш. Да излезеш и да си кажеш - ей тука го изоравам терена, ама да бием. Само дето то така не става като всеки е голяма звезда ... щото нашите всички са големите звезди и могат и без да тичат или да се потят.

И преди да сте ме нападнали - ходя, бе ходя. На стадиона съм - и тоя уикенд ще съм и ще пея, няма да гледа лошо с ръце в джобовете (много модерно гледам е станало напоследък), ВЪОБЩЕ НЕ Е В ТОВА ВЪПРОСА, но ми писна да се праяв, че нищо не се е случило, щото се случи !

Върнете се в началото
 Профил  

Аватар

Батков е лайнар ....Зе 6 млн и още тогава трябваше да похарчи всичко за играчи всичко ... и сега нямаше да е така ...ако го беше направил сега щеше да му се връщат ...

Върнете се в началото
 Профил  

Аватар

Ако минат групите на УЕФА и стигнат пак 1/4 финал, ебал съм и ШЛ...

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Сря Авг 27, 2008 9:39 pm 

баткооооооооооооооооооввввввввввввввввв въъъъъъъъъъъън!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Върнете се в началото
 Профил  

Аватар

Trent написа:

Дъното ни беше срещу Тампере. Сега дращим под него.

Върнете се в началото
 Профил  

Аватар

Цонко Цонев от Металика би се завидял на стадио Деле Борисов ! Уникално съоражение ......... без ток ! Он мачо за това е от 7:00, оно у 9 е тъмница като у мокро помещение без крушка и ония храс и токо доле.Оно са не мое се пие, оти там имат забрана от Тошко Бай и сега ядът вафли Черногорка и пийват бозица.И утре у веснико ще пише " УРАААААААААА НЕМА ВЕЧЕ СМЕ БЕЗ ВОДА " !

Върнете се в началото
 Профил  

Аватар

ТуристО написа:
Valentin написа:
ТуристО написа:

Аз съм само фен...не разбирам от тая игра :mrgreen:
Ти ще ми кажеш...какво да направя?Ако бях в София с кеф щях да отида не на летището а на следващата тренировка и да си поговоря с Кокалчето...да му кажа как седят нещата...ръцете или краката...нали разбираш.Ама нъцки.Неделя има мач...срещу буферите...друго не ме интересува.Мачкаме и не ми пука за батета,батковци,чичовци и лели.На всеки му идва времето рано или късно.Мустака да си пие уискито...черния му дроб не е вечен.На Кокалчето прякора не му идва от това ,че кокалите са му здрави...демек и той не е затрахован.ЛЕВСКИ преди всичко е отбора който обичам и след това е някакав мач,дето днеска бие а утре падаме.Капиш?

Разбирам те перфектно и донякъде съм съгласен с теб.Но крайното положение,изискава крайни мерки.Трябва някаква радикална промяна.За доброто на клуба!

Ама тая промяна няма да я направиш нито,нито аз нито Ангелов :mrgreen: ,нито баба яка,нито Хари Потър,нито някой друг.Аз се моля батков да попадне на некачествен алкохол и да се свърши.Тва е...няма да си тровя нервите заради некъв селски тарикат,дето като е дошъл в София и си мисли ,че трамвайте за него работят а езерото Ариана го пълнят в негова чест.През кура са ми...тва е

Пич, и аз не искам да си тровя нервите заради такива хора, но по пътя, по който вървим скоро ще сме посредствен отбор. ОТ ДЕСЕТ ГОДИНИ НАСАМ ЛЕВСКИ БАВНО УМИРА. Първо беше ВИС2 , после беха купените титли, после хората спряха да ходят на стадиона, после ерата на педераско далаверата, после малко светлина в тунела и сега ни гази влака. Все си мислех - такива са времената в държавата, немаме друг избор, ще потърпим и един ден ще почнем да се оправяме. Обаче ми писна да търпя - и държавата, и провалите дето я управляват и нея и любимия ми отбор. Искам най-накрая някаква промяна. Искам да видя, че нещо се случва, писна ми от тая посредственост, лъжи и кражби. Писна ми при всяко излизане от дома ми нещо да ме вбесява - паркирали на тротоара, на друг кучето му се изсрало на улицата, трети ще ме сгази на пешеходна пътека, отборът , за който какво ли не права и колко пари хвърлям годишно играе насран срещу некъв полу-аматьорски трактористки отбор. Еби му майката, кога най-накрая нещо ще се оправи в тая държава

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Сря Авг 27, 2008 9:41 pm 

и да паднем, и да бием пак ще се напием....хайде по философски да гледаме на живота.....тъжно е наистина ,че играхме толкова безобразно и изпуснахме златен шанс,но надеждата умира последна,така е устроен човекът,идва УЕФА,там където трябваше да играем по право,ще видим какво ще става,да не правим нови революции,но все пак аз бих замълчал посрамен....

С= Сила+Смелост+Святост
К= Красота+Колос+Класа
И= Истина+Идеал+Икона

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Сря Авг 27, 2008 9:42 pm 
Аватар

thegboy написа:
Бездушници... абсолютни ! Нещастници ! Дребна душица до дребна душица са се събрали в Левски ! Не мога да повярвам що за хора са това !?! Кога не сме ги подкрепили, кога са играли без подкрепа, кога не сме им я дали ? От Тампере орезилиха всичко - викахме, Литекс три пъти ни би - някакъв селски отбро от вчера, пак викахме, Локо ни би на Герена - ПАК викахме. На мача с Бате тука бяхме 20 000 и отгоре. На стълбите стоях във В - нямаше седалки (за Б и билети нямаше). Където и да ходят - все с агитка ходят, хората пари дават, време отделят, какво ли не - само и само да имаме и ние отбор - ЛЕВСКИ да е ! Дух, традиции уж да има - кой с каквото може помага - цял ден ли ще тичаш да събираш песни, стари списания да сканираш, клипчета да правиш, плакати да лепиш (да не се излагаме, че емблема нямаме), факли ли ще купуваш ... а бе кой с каквото може - без облаги. Ей така - щото то това е да обичаш. А ние обичаме Левски и мисля, че достатъчно го показахме последните години. И просто не е честно ... НЕ Е ЧЕСТНО !

Какво беше сега - по-силни ли бяха, съдията за тях ли свиреше, терена пак ли крив беше, много дефанзивно ли играха или вятърът на криво духаше. Всичко, ама всичко за нас беше - ама то трябва и сърце да имаш. Да излезеш и да си кажеш - ей тука го изоравам терена, ама да бием. Само дето то така не става като всеки е голяма звезда ... щото нашите всички са големите звезди и могат и без да тичат или да се потят.

И преди да сте ме нападнали - ходя, бе ходя. На стадиона съм - и тоя уикенд ще съм и ще пея, няма да гледа лошо с ръце в джобовете (много модерно гледам е станало напоследък), ВЪОБЩЕ НЕ Е В ТОВА ВЪПРОСА, но ми писна да се праяв, че нищо не се е случило, щото се случи !

Колкото тежки думи, толкова и вeрни...

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Сря Авг 27, 2008 9:43 pm 

Тая нощ няма да се спи, ще се готвя да посрешна патриотите. :smt075

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Сря Авг 27, 2008 9:44 pm 
Аватар

ЛУСИО ВАГНЕР В АТАКА ! ГЛАВАТА НАДОЛУ ! ОН СЕ НЕ ИНТЕРЕСУВА ОТ СВЕТА !

Изображение

Върнете се в началото
 Профил  

Аватар

24.05.1914 написа:
Цонко Цонев от Металика би се завидял на стадио Деле Борисов ! Уникално съоражение ......... без ток ! Он мачо за това е от 7:00, оно у 9 е тъмница като у мокро помещение без крушка и ония храс и токо доле.Оно са не мое се пие, оти там имат забрана от Тошко Бай и сега ядът вафли Черногорка и пийват бозица.И утре у веснико ще пише " УРАААААААААА НЕМА ВЕЧЕ СМЕ БЕЗ ВОДА " !

:smt003 :smt005 :smt005 :smt005 :smt003
Ох
корема ми

Върнете се в началото
 Профил  

Аватар

temida написа:
Тая нощ няма да се спи, ще се готвя да посрешна патриотите. :smt075

Давай, хулигане :smt006

Върнете се в началото
 Профил  

Аватар

Аз не видях да са играли толкова бездушно, просто второто полувреме първо че капнаха тотално физически, а и нямаше кой да им каже какво да направят и как да го направят. Като добавим и абсолютно отсъстващата игра на терена (сякаш бяхме с 8 човека) на Гонзо, Хичо и Миро Иванов.... Така е Батков, като ще минаваш тънко не всеки път се получава.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Сря Авг 27, 2008 9:45 pm 
Аватар

24.05.1914 написа:

Изображение

Бате стига че ше се напикам :smt005

Върнете се в началото
 Профил  

айде псувача псувай и се доказвай
може и медал да ти дадат
:smt006

Върнете се в началото
 Профил  

Аватар

Мисля си, че ако в първия мач бехме гости, по-друг начин щеха да се развият нещата :roll: :roll:

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Сря Авг 27, 2008 9:46 pm 
Аватар

Къв медал ще ми дадеш ?

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Сря Авг 27, 2008 9:46 pm 
Аватар

Selqnina s koleloto написа:
Мисля си, че ако в първия мач бехме гости, по-друг начин щеха да се развият нещата :roll: :roll:

мне, просто нямаше да изгонят Вуцов, щеше да е пак 0-1 и щяхме да се чудим какво да правим

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Сря Авг 27, 2008 9:47 pm 
Аватар

angysarmy написа:
24.05.1914 написа:

Изображение

Бате стига че ше се напикам :smt005

Тебе верно ли ти е смешно ???? :roll:

Върнете се в началото
 Профил  

Покажи мненията от миналия:  Сортирай по  
Напиши нова тема Темата е заключена, не можете да променяте мнения.  [ 1598 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1 ... 34, 35, 36, 37, 38, 39, 40 ... 54  Следваща

Часовете са според зоната UTC + 2 часа [ DST ]