forum.levski.com

Форум на привържениците на ФК ЛЕВСКИ
Дата и час: Чет Сеп 11, 2025 10:51 pm

Часовете са според зоната UTC + 2 часа [ DST ]

Напиши нова тема Темата е заключена, не можете да променяте мнения.  [ 1598 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1 ... 16, 17, 18, 19, 20, 21, 22 ... 54  Следваща
Автор Съобщение
МнениеПубликувано на: Вто Авг 26, 2008 5:38 pm 

Далеч съм от мисълта че А група може да се нарече първенство по футбол, но тея тракторета ако играеха у нас макс 10 място им давам

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Вто Авг 26, 2008 5:39 pm 
Аватар

БАТЕ нямаха реално положение в София каквото и да си говорим...какво чета, че си били играли играта и ни победили заслужено.. От никакво положение Гошо Петков изкара в корнер топка, която вратар с неговите претенции трябва да улови без да се замисли. Но дори да приемем, че е намерил за по-добре да изчисти в корнер е недопустимо отбор, който мисли за ШЛ да получи гол от корнер...
А иначе ние положения имахме...без да съм гледал мача повторно се сещам за поне 5..: Еньо още първите минути беше на супер позиция, това че е некадърен е само наш минус; Гошо Христов - когато му дадоха жълт картон за симулация, после дузпата, към края един удар с глава на Карлос мина точно покрай гредата.После пак Гошо Христов излезе по диагонал срещу вратаря (беше към края) От тупалките също имаше добри удари..

Luftwaffe написа:
t0p4o написа:
Всяка тактика (4-4-3 ; 4-3-3 ; 3-4-3 ; 4-5-1 и т.н.) има по 10 разновидности.

4-4-3 я прилага само чичо Митко :lol: :lol: :lol:

:smt005 Абе нали знаеш...Жоро вратаря..ония двамата в средата и отпред младите :smt006 :smt005

Последна промяна t0p4o на Вто Авг 26, 2008 5:42 pm, променена общо 1 път

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Вто Авг 26, 2008 5:41 pm 

The Blues написа:
4-4-3 :smt043

Тактиката "Всичко напред-Всичко назад " :smt038

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Вто Авг 26, 2008 5:42 pm 

По принцип имахме три 100%-ови положения - дузпата, пропуска на Жоро Христов сам срещу вратаря и удара с глава фронтално срещу вратата на Жеан Карлуш, който срещна външната греда. Дето се вика едно от тези трябваше да влезе пък ако ще срещу нас да беше Манчестър Юнайтед. Пределно ми е ясно, че сами се бихме и че БАТЕ са всичко друго освен непобедим отбор. Аз именно за това вече в трето съобщение пиша, че не ги ли бием можем спокойно да отпишем и УЕФА. Там по-слаби от БАТЕ няма.

Иначе, Blackjack е прав. Освен чистите положения аз се сещам поне за още 3 удара от дистанция които потенциално можеха да влезат - удар с глава на Живко, удар на Деко блокиран с тяло от защиник и един удар (вече не помня на кого) който мина на педя покрай вратата. Може да е имало и други.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Вто Авг 26, 2008 5:43 pm 

Luftwaffe написа:
LSFC написа:
Абе друго щяхте да пишете ако си бяхме вкарали поне 40% от създадените положения.... даже ги надценихме.

Мача с БАТЕ е 1:1 с мача със Сиони, особено тоя в София - никва игра, само дето тогав влезнаха 2 гола и спокойно на реванша. В Грузия горе-долу същата работа, само дето грузинците се бяха примирили вече.

Разликата с този мач е, че тогава си вкарахме дузпата и едно от малкото голови положения които имахме.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Вто Авг 26, 2008 5:46 pm 

VarNaHooLs написа:
The Blues написа:
4-4-3 :smt043

Тактиката "Всичко напред-Всичко назад " :smt038

Ами това го практикуваше таткото на Вили през 80-те години и се наричаше "пакетно предвижване" т.е. летящ кашон за по-кратко.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Вто Авг 26, 2008 5:49 pm 
Аватар

Black Jack написа:
Не е задължително да купуваме някой от тях, просто отново казвам (не че съм спирал някога), че трансферната ни политика е пълен провал. И за да я подобрим, не е нужно да ходим чак до Бразилия, защото Пато няма да вземем, ами може да обърнем внимание и на първенства, като това в Беларус.

В тия първенства от бившите соц.страни има футблисти, коити биха ни свършили работа, и то на прилична цена. Но явно има няква мания ли, грешно разбиране ли, че футболисти трябва да се търсят или в Бразилия или в Африка. И по мое мнение, въпреки че 99,99% от форума няма да са съгласни - Жеан Карлос си е футболист, просто му трябва малко време, по-често да играе. Ако аз бях треньор - все повече щях да залагам на него за сметка на Гонзо.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Вто Авг 26, 2008 5:52 pm 
Аватар

Luftwaffe написа:
Black Jack написа:
Жеан Карлос си е футболист, просто му трябва малко време, по-често да играе. Ако аз бях треньор - все повече щях да залагам на него за сметка на Гонзо.

Абсолютно съгласен! :idea:

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Вто Авг 26, 2008 5:54 pm 
Аватар

Еми и аз съм съгласен за ЖК. Като дойде и вкара 5 гола, след това го смляха от ритане и цяло лято се възстановява, а същевременно тогава Вуцан започна да му прави номера.

LSFC според мен доста лично го възприемаш, освен това никой не е казал че няма място

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Вто Авг 26, 2008 5:59 pm 
Аватар

И аз искрено се надявам да покаже истинските си способности във всеки мач и да ни носи победи. Но не искам да му е гарантирано титулярното място ако не го прави

Цитат:
2 мача игра не където искаше
Едва ли е от значение той какво иска. Че Вуцан се осра с решението да го сложи там, осра се.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Вто Авг 26, 2008 6:02 pm 
Аватар

LSFC написа:
И с какво ЖК е по-заслужил да играе в момента?

А с какво Гонзо е заслужил да играе с изявите си от началото на сезона? Сърцатата игра срещу Вихрен и изпуснатата дузпа? С това, че не спази ясни треньорски указания да не бие дузпа срещу БАТЕ, та се стига до циркове Хичо да му иска топката? Или може би срещу Ботев направи нещо?

П.П.
Не ме разбирайте погрешно, Гонзо е легенда и го уважавам, искрено се надявам да направи мач в Беларус. Говоря за този сезон.

П.П.2
Ако всичките тия глупости бяха свършени от Еньо или ЖК нямаше да са дори в групата за Беларус...щяха да носят псувни до 10-то коляно.

Последна промяна t0p4o на Вто Авг 26, 2008 6:07 pm, променена общо 2 пъти

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Вто Авг 26, 2008 6:03 pm 

Luftwaffe написа:
Black Jack написа:
Не е задължително да купуваме някой от тях, просто отново казвам (не че съм спирал някога), че трансферната ни политика е пълен провал. И за да я подобрим, не е нужно да ходим чак до Бразилия, защото Пато няма да вземем, ами може да обърнем внимание и на първенства, като това в Беларус.

В тия първенства от бившите соц.страни има футблисти, коити биха ни свършили работа, и то на прилична цена. Но явно има няква мания ли, грешно разбиране ли, че футболисти трябва да се търсят или в Бразилия или в Африка. И по мое мнение, въпреки че 99,99% от форума няма да са съгласни - Жеан Карлос си е футболист, просто му трябва малко време, по-често да играе. Ако аз бях треньор - все повече щях да залагам на него за сметка на Гонзо.

Аз съм един от малкото които са съгласни с теб. Гонзо трябва да е резерва, а Жеан титуляр.

Иначе точно футболистите от бившото СССР имат това от което се нуждаем - ниска цена, тактическа грамотност, добра физика и прилични футболни умения. Отбор като БАТЕ е свикнал всеки мач в Европа да е мача на живота му, т.е. дефанзивната игра е нормалното положения на нещата за тях. Именно за това изказах предположение, че евентуално ако търсим дефанзивен халф един от техните може би би ни свършил работа. Само Вангелов може да отговори на 100% на този въпрос.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Вто Авг 26, 2008 6:05 pm 

LSFC написа:
Много ниско падате да казвате, че Георги Иванов няма място в ЛЕВСКИ за сметка на "човека пропуск", ама много ниско...................................

Не виждам къде прочете подобно изказване. Това което казахме е, че Жеан трябва да бъде налаган като титуляр, а Гонзо да е по-често резерва. Нищо повече.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Вто Авг 26, 2008 6:09 pm 

последните 2 страници нищо смислено...

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Вто Авг 26, 2008 6:09 pm 
Аватар

LSFC написа:
Много ниско падате да казвате, че Георги Иванов няма място в ЛЕВСКИ за сметка на "човека пропуск", ама много ниско...................................

Не че няма място в Левски. :wink: Но аз лично не се сещам за футболист, който да има такова гарантирано титулярно място в Левски. То както е тръгнало, докато може да се движи що-годе по терена Гонзо ще си е титуляр. А при идването си в Левски Гонзо също си беше гола вода, че даже беше и освиркван. Просто на моменти прекалено много го митологизираме, а и минаха 6-7 години, откакто носеше отбора. След шампионския отбор от 200-2003 се изгради нов отбор, в който Гонзо общо взето не изигра никаква роля, с изключение на периодични акустирания преди пак да замине на някъде. Та даже едно лято вместо да води подготовка с отбора, цяло лято си търсеше отбор (май 2006 беше).
А това, че Вили го пускаше халф - може да го е пускал като такъв, защото е виждал, че другите нападатели са в по-добра форма :roll: Макар, че с Еньо напред тоя вариант отпада.

Последна промяна БижутерО на Вто Авг 26, 2008 6:15 pm, променена общо 1 път

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Вто Авг 26, 2008 6:13 pm 
Аватар

И на мен БАТЕ са ми симпатични, просто защото и те като нас са в блатото, но се опитват да правят нещо. Но да кажете, че между тях има някви футболисти... е ташак. Физика- да; тактическа грамотност- да; качества- не... :smt006

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Вто Авг 26, 2008 6:14 pm 
Аватар

LSFC написа:
t0p4o написа:
LSFC написа:

А с какво Гонзо е заслужил да играе с изявите си от началото на сезона? Сърцатата игра срещу Вихрен и изпуснатата дузпа? С това, че не спази ясни треньорски указания да не бие дузпа срещу БАТЕ, та се стига до циркове Хичо да му иска топката? Или може би срещу Ботев направи нещо?

П.П.
Не ме разбирайте погрешно, Гонзо е легенда и го уважавам, искрено се надявам да направи мач в Беларус. Говоря за този сезон.

Аз питам ЖК с какво е заслужил до момента ? И с изявите си този сезон и предния ? А с Вихрен и Бате незнам колко си гледал, но дори и като ДХ, Гонзо си игра много добре. Какво трябваше да направи като го сложат ДХ ? Да вкара хеттрик ? А това, че не спазил "ясни треньорски указания" са празни приказки и ти самия го знаеш. Гонзо е бил доста важни дузпи и е вкарвал, няма гаранция, че Хичо, Мичо или Дичо щяха да я вкарат дузпата, така че да казвате че някой, няма място в отбора, само защото вратаря му е хванал що годе добре изпълнена дузпа не ми изглежда нормално.

1. Цитирай ме кога точно казвам в прав текст, че Гонзо няма място в Левски.
2. С Вихрен Гонзо игра като нападател, а като ДХ игра Балтанов.
3. Не ми се търси в момента, но гледах на запис пресконференцията на Вуцан след мача с БАТЕ, като го каза в прав текст, че е определил 3-ма човека за дузпи - Хичо, Гошо Христов и Тиберканин. Няма как да знаем, дали Ники е щял да вкара или не, но той трябваше да бие - факт.
4. Как ЖК да заслужи да играе с изявите си този сезон, като влезна за 15 мин срещу Ботев и вкара гол, срещу БАТЕ пак игра 15 мин. и с епредстави 10 пъти по-добре от Еньо. За предния сезон какво искате? 10-ина мача и 5 гола за играч от другия край на света.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Вто Авг 26, 2008 6:17 pm 

LSFC написа:

SZ_FЕN обясни ми каква е разликата между "Гонзо трябва да е резерва" и "Гонзо няма място в отбора" :roll:

Гонзо няма място в отбора = Гонзо трябва да е извън групата или Гонзо не трябва да е в Левски.

Гонзо трябва да е резерва = Гонзо не трябва да започва като титуляр или Гонзо може да е титуляр само когато някои от титулярите е контузен или наказан.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Вто Авг 26, 2008 6:22 pm 

LSFC написа:
Гонзо : "Аз няма да съм резерва"

Ами ще се научи да е резерва особено ако треньора прецени така. Искам Гонзо във важен за нас момент (да кажем примерно утре) с изявите си да бъде един от хората които ще решат мача в наша полза. При това положение няма да има нужда да обсъждаме къде и как трябва да играе Гонзо.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Вто Авг 26, 2008 6:24 pm 
Аватар

LSFC написа:
Ми сега ми се обади и каза, че утре ще ги накаже :wink:

:smt023

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Вто Авг 26, 2008 6:25 pm 
Аватар

Гонзо винаги има място в отбора, независимо дали имаме за нападатели Уейн Рууни, Тиери Анри или Кака.Какво остава за Жеан, на който аз свестен мач май не си спомням :smt006

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Вто Авг 26, 2008 6:29 pm 

LSFC написа:
Ми сега ми се обади и каза, че утре ще ги накаже :wink:

Бог дал, Бог дал :drinkb .

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Вто Авг 26, 2008 6:39 pm 
Аватар

Ами екстра тогава, да му предложат на Гонзо един 10 годишен договор и това е. Разберете, във футбола няма вечни хора. Казвате 2 мача не е играл - еми след като не е играл 2 мача става резерва, докато не покаже, че пак е готов за титулярното място.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Вто Авг 26, 2008 6:45 pm 

Е на българите ни е в кръвта бързо да забравяме успехите и изявите на хората... То Мъри всички се скъсват да го плюят, ама са падали на колене от радост след до болка познатите ни мачове... Гонзо е дал толкова много на отбора, но трябваха точно 2 пропуска и 2 мача НЕ НА НЕГОВАТА ПОЗИЦИЯ и да се почне великото плюене... Иначе преди да се върне в Левски беше адски сърцат, трябвал ни лидер като него, човек с хъс, голмайстор, да идвал по-бързо... Пък да, нека Жеан да е титуляр, съгласна съм, все пак още си спомням стотиците му голове, феноменални отигравания и как изяжда терена докато играе... :smt006

Изображение

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Вто Авг 26, 2008 6:45 pm 

Син Октопод написа:
Гонзо ви виновен!
Алооо, до преди няколко месеца викахте как ни трябва такъв като Гонзо да поведе отбора са сте недоволни, дееба... немате угодия ейййй!

Гонзо си е Гонзо и предпочитам 100 000 пъти повече да гледам него на терена отколкото ЖК-та и тем подобни!

За мен Кривия всеки мач нагледно показва какво е да си лидер, отбора му нищо не играе той с хъс и МАЙСТОРСВО взема мача.Гонзо беше такъв но преди няколко години сега ако отбора губи той се слива с останалите и падаме.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Вто Авг 26, 2008 6:53 pm 
Аватар

incheto_1914 написа:
Е на българите ни е в кръвта бързо да забравяме успехите и изявите на хората... То Мъри всички се скъсват да го плюят, ама са падали на колене от радост след до болка познатите ни мачове... Гонзо е дал толкова много на отбора, но трябваха точно 2 пропуска и 2 мача НЕ НА НЕГОВАТА ПОЗИЦИЯ и да се почне великото плюене... Иначе преди да се върне в Левски беше адски сърцат, трябвал ни лидер като него, човек с хъс, голмайстор, да идвал по-бързо... Пък да, нека Жеан да е титуляр, съгласна съм, все пак още си спомням стотиците му голове, феноменални отигравания и как изяжда терена докато играе... :smt006

Е да, колко пъти лапа тревата като го докоснат съвсек леко :lol:

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Вто Авг 26, 2008 6:58 pm 
Аватар

incheto_1914 написа:
Е на българите ни е в кръвта бързо да забравяме успехите и изявите на хората...

Ама с тази разлика, че хората се променят. Мъри засега може би не толкова, ама Гонзо е много далеч от онова, което беше преди.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Вто Авг 26, 2008 7:05 pm 

Luftwaffe написа:
Ами екстра тогава, да му предложат на Гонзо един 10 годишен договор и това е. Разберете, във футбола няма вечни хора. Казвате 2 мача не е играл - еми след като не е играл 2 мача става резерва, докато не покаже, че пак е готов за титулярното място.

Тази практика я наблюдавам в някой от големите европейски отбори,някой нападател като не се представи добри и го пращат при дубльорите или изхвърча от групата за определен мач

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Вто Авг 26, 2008 7:06 pm 
Аватар

Големи спорове за Гонзо, голямо нещо. Моето мнение отдавна е ясно - Гонзо няма никакво място като футболист на Левски, Гонзо има място единствено и само на управленски пост в Левски. А неговите селски номерца от типа "аз няма да съм резерва" са доста комични, предвид факта, че е над 30 годишен, а все още не е съвсем ясно на какъв точно пост играе, нападател или халф е... Това все едно да излезе един Асен Букарев, който до края на кариерата си не беше сигурен дали е нападател, халф, или вратар и да каже, че няма да е резерва. А още след първото връщане на Гонзо стана ясно, че той е свършил за големият футбол, и предполагам ще се съгласите, че всяко следващо идване беше излишно, доказваше, че е свършен за големият футбол, и го правехме единствено и само, за да възродим кариерата му, защото на Запад не е ничия легенда и съответно не просто, че е резерва, ами и рядко влиза да поиграе. И сега Гонзо беше вземан единствено и само, защото на Вуцов му беше ясно, че феновете го обичат, (както се вижда и в тази тема, където едва ли не, който каже нещо различно от "Гонзо е най-великият и винаги има място в Левски" автоматично е анатемосан), а той още от началото си е на война с нас и искаше да спечели феновете на своя страна с поредното връщане на Гонзо, но както се видя не постигна желаният резултат и сега е изгонен от отбора. В резултат на това старание на Вуцов да се хареса на феновете се получи така, че сега се чудим какво да правим с Гонзо, защото хем е ясно, че с големият футбол е приключил, хем не ще да е резерва, хем никой няма да посмее да го махне от отбора, защото феновете го обичат. Е, какво правим, ебати? Докога ще си вкарваме автоголове и ще възродяваме кариерата на Гонзо за сметка на кариерите на други момчета? И още нещо - зимната пауза изобщо няма да се учудя ако Гонзо поеме "изненадващо" към Турция, Хърватска, Зимбабве, или там където го пожелаят. :smt006

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Вто Авг 26, 2008 7:12 pm 
Аватар

LSFC написа:
t0p4o написа:
LSFC написа:

SZ_FЕN обясни ми каква е разликата между "Гонзо трябва да е резерва" и "Гонзо няма място в отбора" :roll:

По темата Гонзо vs Жеан Карлош, ще кажа само едно.
Никой не е по-голям от Левски !!!
Който се намира в по-добра спортна форма нека той да играе, важни са успехите в миналото, ама не трябва
да се лежи само на тях.

Върнете се в началото
 Профил  

Покажи мненията от миналия:  Сортирай по  
Напиши нова тема Темата е заключена, не можете да променяте мнения.  [ 1598 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1 ... 16, 17, 18, 19, 20, 21, 22 ... 54  Следваща

Часовете са според зоната UTC + 2 часа [ DST ]