forum.levski.com

Форум на привържениците на ФК ЛЕВСКИ
Дата и час: Пет Сеп 12, 2025 1:33 am

Часовете са според зоната UTC + 2 часа [ DST ]

Напиши нова тема Темата е заключена, не можете да променяте мнения.  [ 1598 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1 ... 15, 16, 17, 18, 19, 20, 21 ... 54  Следваща
Автор Съобщение
МнениеПубликувано на: Вто Авг 26, 2008 2:46 pm 

Абе тия неща за паметника и летището ми звучат безумно... по-скоро бих отишъл на летището да ги линчувам, ако не се класираме в групите, отколкото да ги поздравявам за евентуалния "мегауспех" над беларуските трактористи. Все едно след мач с Бела да ходим да палим факли в центъра... ебаси. Нищо за празнуване не виждам - в групите бяхме. Ще празнувам ако тоя път направим нещо там.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Вто Авг 26, 2008 2:48 pm 
Аватар

еее, да не би да ни е пораснала толкова работата че за групите да не се радваме...несъмнено ще е огромен успех... да не ставаме като га да омаловажаваме успехите

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Вто Авг 26, 2008 2:49 pm 

aquadark написа:
Абе тия неща за паметника и летището ми звучат безумно... по-скоро бих отишъл на летището да ги линчувам, ако не се класираме в групите, отколкото да ги поздравявам за евентуалния "мегауспех" над беларуските трактористи. Все едно след мач с Бела да ходим да палим факли в центъра... ебаси. Нищо за празнуване не виждам - в групите бяхме. Ще празнувам ако тоя път направим нещо там.

Нищо за празнуване - само 3 мача в София с големи отбори и 7 милиона евро ...ама иначе нищо...
Аз лично ще отида на паметника на Левски в Плевен при евентуален успех!!! :smt006

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Вто Авг 26, 2008 2:51 pm 

Kryten написа:
еее, да не би да ни е пораснала толкова работата че за групите да не се радваме...несъмнено ще е огромен успех... да не ставаме като га да омаловажаваме успехите

Абе стига бе, успех щеше да е ако бяхме остранили Арсенал за мястото или айде, дори Андерлехт. Ама с тия точно :shock: Естествено, че е радващо, естествено, че е голяма гавра прасетата да гледат по улиците радост, която никога няма да изпитат, ама точно срещу БАТЕ и точно след такъв първи мач... не, мерси. Футболистите трябва да знаят, че тепърва има да вършат големи неща. Ама хайде, да не казваме хоп преди да сме скочили.

Цитат:
Нищо за празнуване - само 3 мача в София с големи отбори и 7 милиона евро ...ама иначе нищо...

7 милиона евро в джоба на Батков и 3 отбора, с които трябва да се сравняваме, а не да се радваме, че ще видим Роналдиньо, Лампард или някой друг. Имайте малко по-високи стандарти, деа!

Последна промяна aquadark на Вто Авг 26, 2008 2:56 pm, променена общо 1 път

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Вто Авг 26, 2008 2:52 pm 
Аватар

aquadark написа:

Брат, не че нещо ама не ти споделям нито една дума!

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Вто Авг 26, 2008 3:02 pm 
Аватар

kr1s4o написа:
aquadark написа:

Брат, не че нещо ама не ти споделям нито една дума!

И аз така, брат! Ако ги отстраним, вечерта съм мъртав! :punk :drunk :taff

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Вто Авг 26, 2008 3:28 pm 
Аватар

деа, имам лошо пред4уствие.. върти ми се 1-0 :? :? :?

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Вто Авг 26, 2008 3:38 pm 
Аватар

knave написа:
деа, имам лошо пред4уствие.. върти ми се 1-0 :? :? :?

Тва е заради синдрома Тампере :lol:

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Вто Авг 26, 2008 3:40 pm 
Аватар

Цитат:
Имайте малко по-високи стандарти, деа!

По-високи стандарти, на основание на .. ? :roll:

"It was like a church in there as only the truly lost sit in bars on Tuesday mornings at 8:00 a.m."

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Вто Авг 26, 2008 3:40 pm 

гил галад написа:
Явно само аз правя планове за купата на уефа!Ако бием ще е сензация!Абсолютни аутсайдери сме след показаното в първия мач!

Паднем ли от БАТЕ няма да ти се наложи да правиш планове за УЕФА. Там по-слаби от БАТЕ няма. Ако развоя на мача утре е негативен за нас викам да започваме да правим планове за Локо Мездра. Миньоро, Сливен и други родни грандове.

BTW, кур за мустакатите гейове.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Вто Авг 26, 2008 3:42 pm 

bring_da_pain написа:
Цитат:
Имайте малко по-високи стандарти, деа!

По-високи стандарти, на основание на .. ? :roll:

На основание на това, че на фланелките белее една буквичка, поразително напомняща Л като ЛЕВСКИ.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Вто Авг 26, 2008 3:53 pm 
Аватар

Звучи хубаво и романтично, но .. дотам. Гледайки фактологията и практическата страна на нещата, високите стандарти пак изглеждат без особено реално основание.

"It was like a church in there as only the truly lost sit in bars on Tuesday mornings at 8:00 a.m."

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Вто Авг 26, 2008 3:56 pm 
Аватар

aquadark написа:
Все едно след мач с Бела да ходим да палим факли в центъра... ебаси.

Хаха това би било култово, трябва да се напраи некой път :)

Иначе втори път сънувам, че ги бием, този път обаче беше по-кошмарно. Пак Тиберканин откри за нас, второто, само че после изчезна картината на тв-то за малко и като се върна вече 2:1 за Беларус. Играем слабо, никъв шанс за обрат, но няколко минути преди края пак се преебава картината (вината естесвено е по трасето). Веднага скачам на компютъра, gong.bg и там пише краен резултат 3:2 за Левски. Първоначално реших, че е ташак некъв, но на всички сайтове пишеше 3:2 за нас :)

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Вто Авг 26, 2008 4:03 pm 
Аватар

Boyo написа:
aquadark написа:
Все едно след мач с Бела да ходим да палим факли в центъра... ебаси.

Хаха това би било култово, трябва да се напраи некой път :)

Иначе втори път сънувам, че ги бием, този път обаче беше по-кошмарно. Пак Тиберканин откри за нас, второто, само че после изчезна картината на тв-то за малко и като се върна вече 2:1 за Беларус. Играем слабо, никъв шанс за обрат, но няколко минути преди края пак се преебава картината (вината естесвено е по трасето). Веднага скачам на компютъра, gong.bg и там пише краен резултат 3:2 за Левски. Първоначално реших, че е ташак некъв, но на всички сайтове пишеше 3:2 за нас :)

Аз сънувах ,че падаме 2:0 :o

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Вто Авг 26, 2008 4:05 pm 
Аватар

Сънувах че бием с 9-0 :lol: 1-0 на полувремето с гол на Тиберканин, после до 78' водехме вече с 9-0 и после се събудих та неможах да догледам мача :lol:
вЕрвайте ми аз квото сънувам става, миналата година сънувах 0-1 от Тампере в София и то взе че стана...

ПП.
Сериозно..ако уцелим състава имаме реални шансове да ги бием. Дано не ни изненадат на контратаки. Отзад карето е ясно, Киш дано не се спече/изложи, по крилата Зе и Жо (Хичо не направи добър мач в София, после се контузи, а Жо игра супер срещу Ботев..) ; в средата Тиберканин и Гаджев (може и Дарко) и отпред Гошовците. Ако нещо не върви Жеан второто полувреме влиза и така...
Аре дано стане работата...

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Вто Авг 26, 2008 4:29 pm 

По принцип на батетата им е ясно, че в София играха цял мач в защита (независимо от приказките на треньора им) и няма да рискуват на реванша. Ще ни играят затворено, а напред ако стане нещо на контри. Ако ние поведем, а те не успеят да ни вкарат, ще играят за дузпи. Колкото и странно да звучи за нас не е толкова фатално дори и първи да получим гол Просто трябва да си вкараме положенията, а съм сигурен, че ще имаме поне две 100%-ови положения.

Една от основните ни грешки е, че не умeeм да се възползваме от статичните положения (пряк свободни, корнери, дузпи), а генерираме много такива. Ако имаме 25% успеваемост при тези положения просто няма начин да не елиминираме БАТЕ пък ако ще и 2 гола да ни вкарат.

С риск 99,99999999% от съфорумниците да ме псуват на мен лично БАТЕ са ми много симпатичен отбор. Ако не играехме с тях щях много да им се кефя. Може би нашите така наречени "скаутове" трябва да се поогледат в играчите им. Там има много тактически грамотни и физически здрави момчета. Мисля, че дефанзивния халф който търсим е именно в БАТЕ Борисов.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Вто Авг 26, 2008 4:30 pm 

t0p4o, играем 4-3-3 !

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Вто Авг 26, 2008 4:39 pm 
Аватар

d1VaKa написа:
t0p4o, играем 4-3-3 !

Стига с това 4-3-3! На Мъри тактиката я къстиха 4-3-3 като брояха Мечо и Бижутера за нападатели, а те са си крила, като по-късно бяха заменеи от Зе Соарес/Хичо. Какви нападатели са те? Бардон играеше зад централния нападател - Домо/Ангелов и т.н., сега Гошо Христов ще играе малко зад Гонзо. Реално малко по-разбита тактиката ни е 4-ма в защита, 2-ма халфа - един дефанзивен, един малко по-офанзивен, атака с крилата, един атакуващ халф-почти нападател, който играе зад тарана и това е. Всяка тактика (4-4-3 ; 4-3-3 ; 3-4-3 ; 4-5-1 и т.н.) има по 10 разновидности.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Вто Авг 26, 2008 4:48 pm 

Тактиката се води 4-3-3 :wink: Но често съм виждал да я пишат 4-4-2,като брояха Бардон за 2ри нападател,а крилата ги считаха към халфовете

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Вто Авг 26, 2008 4:52 pm 
Аватар

Като говорим за сънища и аз да си разкажа моя...Сънувам, че те ни повеждат с гол от корнер пак, но горе до края на мача си пишеше на екрана Bate Borisow - Levski Sofia 0:1...
така обаче свърши мача и ни отстраниха...

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Вто Авг 26, 2008 5:00 pm 
Аватар

Сънувал си домакинстово :lol: . А за екрана ти се е превидяло :smt003

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Вто Авг 26, 2008 5:12 pm 
Аватар

МагазинерО написа:
Нема ми се верва къв сън сънувах снощи, е са се сетих :!:
1:0 за наще
1:1
2:1 за Бате
2:2
2:3 в 85-тата мин. с гол на Миро Иванов от точката на дузпата. Бехме в кръчмата в Ориндж каунти безброй провали. После преди да изпадна в несвяст от алкохолен делириум, помна, че Нека бъде скала си изля една бутилка водка в гърлото и му излезна бенгалски огън от гъза :shock:

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Вто Авг 26, 2008 5:14 pm 
Аватар

SZ_FEN написа:

С риск 99,99999999% от съфорумниците да ме псуват на мен лично БАТЕ са ми много симпатичен отбор. Ако не играехме с тях щях много да им се кефя. Може би нашите така наречени "скаутове" трябва да се поогледат в играчите им. Там има много тактически грамотни и физически здрави момчета. Мисля, че дефанзивния халф който търсим е именно в БАТЕ Борисов.

:!: :!: :!:

t0p4o написа:

Стига с това 4-3-3! На Мъри тактиката я къстиха 4-3-3 като брояха Мечо и Бижутера за нападатели, а те са си крила, като по-късно бяха заменеи от Зе Соарес/Хичо. Какви нападатели са те? Бардон играеше зад централния нападател - Домо/Ангелов и т.н., сега Гошо Христов ще играе малко зад Гонзо. Реално малко по-разбита тактиката ни е 4-ма в защита, 2-ма халфа - един дефанзивен, един малко по-офанзивен, атака с крилата, един атакуващ халф-почти нападател, който играе зад тарана и това е. Всяка тактика (4-4-3 ; 4-3-3 ; 3-4-3 ; 4-5-1 и т.н.) има по 10 разновидности.

Абсолютно вярно, с малкото уточнение, че Мечо и Йовов/ Хичо и Зе не са крила а халфове, и като такива играеха/ят.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Вто Авг 26, 2008 5:17 pm 
Аватар

SZ_FEN написа:

Съгласен и май хората също това видяха и затова бяха изпратени с аплаус

колкото до схемата, има ли отбор, който ще излезе с трима чисти нападатели едновременно? Все едно да пуснат Шевченко, Дрогба и Торес напред и да се бутат тримата

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Вто Авг 26, 2008 5:25 pm 

БАТЕ са ми симпатични защото от едно абсолютно нищо, като финанси и възможности са направили нещо. Не e нещо голямо, но e нещо. Именно за това си мисля, че заслужават да влезнат в групите на УЕФА :D .

Както вече споменах, Вангелов може би не е лошо да спре да си пипа тоягата за малко и да се огледа дали сред играчите им няма някой който да ни свърши работа.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Вто Авг 26, 2008 5:28 pm 
Аватар

Гледах мача онзи ден и не видях да сме създали повече от 2-3 положения. Другото бяха тупалки от далеч

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Вто Авг 26, 2008 5:31 pm 

Еми не можем да си кривим душата,дойдаха играха си тяхната игра и ни победиха,даже после доста хора им пляскаха.Ако си бяхме вкарали положенията,щеше да е друго,ама не ги вкарахме.Поне преди мача да не бяха изказвания на ВуцоФ,че тия били фаворити,защото вече 3 мач в беларус се измъкват на косъм и некфи по слаби от наще Б групи им вкарват по 2 и 3 гола.Аз съм сигурен,че наще ще подходят сериозно към срещата пък на терена каквото сабя покаже,или ще се класираме или няма

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Вто Авг 26, 2008 5:34 pm 
Аватар

t0p4o написа:
Всяка тактика (4-4-3 ; 4-3-3 ; 3-4-3 ; 4-5-1 и т.н.) има по 10 разновидности.

4-4-3 я прилага само чичо Митко :lol: :lol: :lol:

Black Jack написа:
Абсолютно вярно, с малкото уточнение, че Мечо и Йовов/ Хичо и Зе не са крила а халфове, и като такива играеха/ят.

За Йовов ако не се лъжа в Левски като почна беше централен нападател, после в Литекс и националния също играеше такъв, чак Мъри започна да го налага като крило.

Най-правилно тактиката при Мъри според мен може да се запише като 4-2-1-2-1. Това дали е 4-4-2 или 4-3-3 зависи дали крилата ги броят като нападатели или като халфове, и да ли Бардон го броят за нападател или халф.

Относно сънищата - моШтен кошмар 0:0.
П.П. Преди бях сънувал в един сън Удинезе-Левски 0:0 и Левски-Удинезе 2:1 (като тук в съня си развоя беше 1:0 за нас, 1:1 и в 70-мин. поглеждам към таблото и гледам 2:1), че играем продължения с Черно море за купата при резултат 2:2 (когато ни отстраниха с гола на Вачев през 2006), както и миналата есен 0:1 чорбата.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Вто Авг 26, 2008 5:35 pm 
Аватар

Ти виждал ли си "тупалки от далеч" да влизат във вратата? Аз съм виждал, и след като от такава позиция може да се вкара гол, значи си е голово положение от всякъде.
Съгласен съм с LSFC, че БАТЕ са надценен отбор, но въпреки това имат и някой не лоши футболисти. Не е задължително да купуваме някой от тях, просто отново казвам (не че съм спирал някога), че трансферната ни политика е пълен провал. И за да я подобрим, не е нужно да ходим чак до Бразилия, защото Пато няма да вземем, ами може да обърнем внимание и на първенства, като това в Беларус.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Вто Авг 26, 2008 5:37 pm 
Аватар

LSFC написа:
Абе друго щяхте да пишете ако си бяхме вкарали поне 40% от създадените положения.... даже ги надценихме.

Мача с БАТЕ е 1:1 с мача със Сиони, особено тоя в София - никва игра, само дето тогав влезнаха 2 гола и спокойно на реванша. В Грузия горе-долу същата работа, само дето грузинците се бяха примирили вече.

Върнете се в началото
 Профил  

Покажи мненията от миналия:  Сортирай по  
Напиши нова тема Темата е заключена, не можете да променяте мнения.  [ 1598 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1 ... 15, 16, 17, 18, 19, 20, 21 ... 54  Следваща

Часовете са според зоната UTC + 2 часа [ DST ]