forum.levski.com

Форум на привържениците на ФК ЛЕВСКИ
Дата и час: Пет Сеп 12, 2025 1:09 am

Часовете са според зоната UTC + 2 часа [ DST ]

Напиши нова тема Темата е заключена, не можете да променяте мнения.  [ 1598 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1 ... 13, 14, 15, 16, 17, 18, 19 ... 54  Следваща
Автор Съобщение
МнениеПубликувано на: Пон Авг 25, 2008 3:00 pm 
Аватар

ДипломатО написа:

Същото време като България са :smt006

:?
Извинявам се, отивам да си купя нова карта...

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пон Авг 25, 2008 3:06 pm 
Аватар

Цитат:
ЛЕВСКИ ЩУРМУВА БОРИСОВ С 21 ФУТБОЛИСТИ
Наставникът на Левски Емил Велев определи групата от 21 футболисти, на които ще разчита за срещата-реванш от третия квалификационен кръг на Шампионската лига срещу БАТЕ Борисов. Тимът ще замине за Беларус утре преди обяд с чартърен полет до Минск. Двубоят е в сряда от 19,00 ч. бълг. време.

Избраниците на Велев:

Даниел Киш, Цветан Димитров, Виктор Генев, Живко Миланов, Юсеф Рабех, Лусио Вагнер, Веселин Минев, Давид Бистрон, Лъчезар Балтанов, Владимир Гаджев, Боян Илиев, Мирослав Иванов, Зе Соареш, Дарко Тасевски, Жоазиньо, Рашид Тиберканин, Николай Димитров, Еньо Кръстовчев, Жеан Карлос, Георги Христов, Георги Иванов

С ЛЕВСКИ И ЩЕ УМРА

www.bgblood.org
facebook: БОДК / BOVBD

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пон Авг 25, 2008 3:22 pm 
Аватар

А с колко фенове ще ги щурмуваме???
САМО ЛЕВСКИ!!!
:lsfc3 :lsfc3 :lsfc3

Последна промяна atanasii на Пон Авг 25, 2008 3:23 pm, променена общо 1 път

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пон Авг 25, 2008 3:23 pm 

Wildkid написа:
Цитат:
Наставникът на Левски Емил Велев определи групата от 21 футболисти, на които ще разчита за срещата-реванш от третия квалификационен кръг на Шампионската лига срещу БАТЕ Борисов. Тимът ще замине за Беларус утре преди обяд с чартърен полет до Минск. Двубоят е в сряда от 19,00 ч. бълг. време.

Избраниците на Велев:

Даниел Киш, Цветан Димитров, Виктор Генев, Живко Миланов, Юсеф Рабех, Лусио Вагнер, Веселин Минев, Давид Бистрон, Лъчезар Балтанов, Владимир Гаджев, Боян Илиев, Мирослав Иванов, Зе Соареш, Дарко Тасевски, Жоазиньо, Рашид Тиберканин, Николай Димитров, Еньо Кръстовчев, Жеан Карлос, Георги Христов, Георги Иванов

---------------------Киш------------------
-Жиката-----Рабех-----Бистрон----Вагнер-
--------Тиберканин--------Гаджев--------
---Зе-----------Христов------------Жо---
-Изображение----------Гонзо---------Изображение-
:banandanc

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пон Авг 25, 2008 3:27 pm 
Аватар

petio_a написа:
Wildkid написа:
Цитат:

Избраниците на Велев:

Браво! И аз съм за този състав! :smt006

Може би единствено вместо Жиката Лъчо, но Жиката направи добър мач срещу тях, така че..

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пон Авг 25, 2008 3:29 pm 

acrimonious написа:
Може би единствено вместо Жиката Лъчо, но Жиката направи добър мач срещу тях, така че..

Отмъщението на стрелките :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пон Авг 25, 2008 3:39 pm 
Аватар

petio_a написа:
acrimonious написа:

Отмъщението на стрелките :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

Новите попълнения, точно преди затварянето на трансферния прозорец. Евалата Баткооов!

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пон Авг 25, 2008 3:42 pm 
Аватар

Споко, пичове, ще биеме :lol: :

Цитат:
БАТЕ трепери от австрийски рефер
Пон, 2008-08-25 14:54
Назначението на австриеца Конрад Плауц за главен съдия на реванша от третия предварителен кръг на ШЛ БАТЕ Борисов - Левски хвърли в смут спортната общественост в Беларус.

Поданиците на Лукашенко са наясно за топлата връзка на ръководството на Левски с Австрия по линия на М-Тел, който отскоро е сред най-печелившите клонове на Тelekom Austria Group.

Както е известно, президентът на "сините" Тодор Батков пътува през седмица до Виена във връзка с бизнесдела на бащицата си Майкъл Чорни. Не е за пренебрегване и огромното влияние, което бизнесменът с американско, руско и израелско гражданство продължава да оказва в страните от бившия СССР.

Само преди година дългата ръка на "заплахата за националната сигурност" бе забелязана от излизащия в Минск в. "Общая Газета" като катализатор за двете леки победи на националите ни над момчетата на Пунтус в евроквалификациите.

Макар и рефер от Топ 30 в ранглистата на УЕФА, Конрад Плауц съвсем няма репутация на безпристрастен служител на Темида. Последните два мача под негово ръководство, които разбуниха духовете, бяха първият полуфинал между Челси и Ливърпул през април в Шампионската лига и срещата от груповата фаза на Евро 2008 Швейцария - Португалия, когато австриецът отмени гол и не даде чиста дузпа за иберийците.

Плауц е особено ненавиждан от английските запалянковци, които пеят за него: "Какво ни даде Австрия? Хитлер - лош. "Ред Бул" - вкусен. Конрад Плауц - плешив мошеник."

П.с. Знам, че нарушавам правилата за цитат от червено- лайняния сайт спирт1, ама ми се стори ужасно смешно как ГА се презастрахова :lol: А и държи жива легендата за черния овен.. опа, синия октопод :octo

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пон Авг 25, 2008 3:42 pm 

petio_a написа:
Wildkid написа:
Цитат:

Избраниците на Велев:

Това е състава :smt023 :levski

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пон Авг 25, 2008 3:49 pm 
Аватар

acrimonious написа:
Споко, пичове, ще биеме :lol: :

Цитат:
БАТЕ трепери от австрийски рефер
Пон, 2008-08-25 14:54
Назначението на австриеца Конрад Плауц за главен съдия на реванша от третия предварителен кръг на ШЛ БАТЕ Борисов - Левски хвърли в смут спортната общественост в Беларус.

Поданиците на Лукашенко са наясно за топлата връзка на ръководството на Левски с Австрия по линия на М-Тел, който отскоро е сред най-печелившите клонове на Тelekom Austria Group.

Както е известно, президентът на "сините" Тодор Батков пътува през седмица до Виена във връзка с бизнесдела на бащицата си Майкъл Чорни. Не е за пренебрегване и огромното влияние, което бизнесменът с американско, руско и израелско гражданство продължава да оказва в страните от бившия СССР.

Само преди година дългата ръка на "заплахата за националната сигурност" бе забелязана от излизащия в Минск в. "Общая Газета" като катализатор за двете леки победи на националите ни над момчетата на Пунтус в евроквалификациите.

Макар и рефер от Топ 30 в ранглистата на УЕФА, Конрад Плауц съвсем няма репутация на безпристрастен служител на Темида. Последните два мача под негово ръководство, които разбуниха духовете, бяха първият полуфинал между Челси и Ливърпул през април в Шампионската лига и срещата от груповата фаза на Евро 2008 Швейцария - Португалия, когато австриецът отмени гол и не даде чиста дузпа за иберийците.

Плауц е особено ненавиждан от английските запалянковци, които пеят за него: "Какво ни даде Австрия? Хитлер - лош. "Ред Бул" - вкусен. Конрад Плауц - плешив мошеник."

П.с. Знам, че нарушавам правилата за цитат от червено- лайняния сайт спирт1, ама ми се стори ужасно смешно как ГА се презастрахова :lol: А и държи жива легендата за черния овен.. опа, синия октопод :octo

:smt005 :smt005 :smt005 :smt005 Не вервам......Т'ва целото е написано в стила в който некой от нас би се ебавал с него :lol: :lol: :lol: :shock: :shock: :shock:

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пон Авг 25, 2008 4:33 pm 
Аватар

дузпи, киш лови 3 и става новия любимец на феновете :smt006

"It was like a church in there as only the truly lost sit in bars on Tuesday mornings at 8:00 a.m."

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пон Авг 25, 2008 4:35 pm 
Аватар

Кви дузпи бе, съдията е хванат. С лекота взимаме нужното.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пон Авг 25, 2008 4:36 pm 
Аватар

Ако помните и предния беше хванат :mrgreen:

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пон Авг 25, 2008 4:53 pm 
Аватар

Тоя ГА насажда такава омраза в хората, че вече започвам да се "чорбаризирам" за тоя мач. Започвам да искам повече да бием заради него, за да си нахраня нуждата да го прочета как 2 седмици газ ще пикае и багери ще ражда, но няма май да успее да ме пречупи мустачко-плачко :smt006

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пон Авг 25, 2008 4:57 pm 

subata написа:
Сънувах, че ги бием с 6:3 :shock: Само да добавя, че преди мача с Киево сънувах, че ги бием 10:5 :lol:

Намали тревата :D

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пон Авг 25, 2008 5:44 pm 
Аватар

МагазинерО написа:
Тоя ГА насажда такава омраза в хората, че вече започвам да се "чорбаризирам" за тоя мач. Започвам да искам повече да бием заради него, за да си нахраня нуждата да го прочета как 2 седмици газ ще пикае и багери ще ражда, но няма май да успее да ме пречупи мустачко-плачко :smt006

Много му се вързваш, убий нищожеството с безразличие. Забрави май, че не е добре момчето.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пон Авг 25, 2008 9:16 pm 
Аватар

МагазинерО написа:

Простия човек и с факти да го обориш пак ще си знае едно и също.И да паднем и да бием,пак ще говори,че сме мафия,слабаци,чорбата номер едно.Едно и също в различни ситуации,няма какво да му се връзвате на тоя. :smt006
Цял живот минети на дучето! :boisw

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пон Авг 25, 2008 9:30 pm 

Аз на тоя плюнките не съм му чел от маса време :)

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пон Авг 25, 2008 9:48 pm 

Пичове, единствения начин да затворим устите на гейове като Атанасоглу е да бием в ЕКТ и да се класираме в групите на ШЛ и УЕФА. Колкото по-често бием в Европа и по-често участваме в напредналата фаза на тези турнири, толкова по-смешно ще звучат простотиите на мустакатия трафикант на благ вазелин.

В момента благодарение на "вещото ръководство" на един друг мустакат ....... не можем да отречем тезата на Атанасоглу, че всичко което постигнахме е било плод на късмет.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пон Авг 25, 2008 9:53 pm 
Аватар

Майка им да еба мръсна с тоя ранен час, дето започва мачО! Мошно съм в офиса до 19:30 :boisw

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пон Авг 25, 2008 10:28 pm 
Аватар

Хващаш мошна маршрутка и към мЕстотО :smt006 там мача започва с два часа по-късно заради часовия пояс :mrgreen:

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пон Авг 25, 2008 10:56 pm 
Аватар

Пичове, ще се събираме ли някъде да гледаме мача? :smt006

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пон Авг 25, 2008 11:02 pm 
Аватар

Аз няма да съм в хола тоя път, че ми е на карък.

"It was like a church in there as only the truly lost sit in bars on Tuesday mornings at 8:00 a.m."

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пон Авг 25, 2008 11:10 pm 
Аватар

И на мен не ми се седи в хола :smt006 :smt005 :smt006

Последна промяна kr1s4o на Пон Авг 25, 2008 11:17 pm, променена общо 1 път

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пон Авг 25, 2008 11:13 pm 
Аватар

На кое викаш "Синьото"?

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пон Авг 25, 2008 11:28 pm 
Аватар

А след мача задължително трябва да си направим среща.Всички сини фенове в София. Естествено посоката ще е паметника на Апостола,но някой трябва да даде място за среща,откъдето да тръгнем.Може би е хубаво да се знае преди мача,та после повече хора да могат да дойдат.Нещо организирано,макар вече да е малко късничко :roll: Все пак всички знаят къде ще се намерим-паметника. Преди две години е било яко шоу там. Ние у автобусите кофеехме,сега за съжаление Беларус се размина :cry:

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пон Авг 25, 2008 11:49 pm 
Аватар

Забелязвам че по-голямата част сте сигурни на над 100% че ще отсраним трактористите. И на мен ми се иска но мисля че ще е мнооого трудно. Андерлех също беха сигурни че ще ги бият минимум 3-4 гола в Борисов. И въпреки това вярвам че ще бием :)

Левски 6-3 Ц(*КА , 15.07.1962 г.
Левски 7-2 Ц(*КА , 17.11.1968 г.
Левски 7-1 Ц(*КА , 23.09.1994 г.
Левски 5-0 Ц(*КА , 13.05.1998 г.
...
to be continued

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Вто Авг 26, 2008 12:02 am 

И кво пичове ако бием всички на паметника :?: :smt006

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Вто Авг 26, 2008 12:05 am 
Аватар

Айдеее още 1 ден ... :8)

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Вто Авг 26, 2008 12:13 am 
Аватар

На тия ще им се еве най-милното :lol: :lol: :lol: :mrgreen:

Върнете се в началото
 Профил  

Покажи мненията от миналия:  Сортирай по  
Напиши нова тема Темата е заключена, не можете да променяте мнения.  [ 1598 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1 ... 13, 14, 15, 16, 17, 18, 19 ... 54  Следваща

Часовете са според зоната UTC + 2 часа [ DST ]