forum.levski.com

Форум на привържениците на ФК ЛЕВСКИ
Дата и час: Пет Сеп 12, 2025 10:59 am

Часовете са според зоната UTC + 2 часа [ DST ]

Напиши нова тема Темата е заключена, не можете да променяте мнения.  [ 1598 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1 ... 8, 9, 10, 11, 12, 13, 14 ... 54  Следваща
Автор Съобщение
МнениеПубликувано на: Сря Авг 20, 2008 3:13 am 

Мачкаме ги и на паметника мощнО ... :lsfc3 :octo

Верен на отбора си докрай,

Аз не ще го предада

За нищо на света

За ЛЕВСКИ аз на всичко съм готов ...

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Сря Авг 20, 2008 3:37 am 
Аватар

А тия "от чужбина" дето ще ходим на мача в Борисов, освен на паментника на Ленин, дето е в центъра на Минск да се съберем след мача другаде незнам?!?! :lol:

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Сря Авг 20, 2008 3:49 am 

Radio Werewolf написа:
А тия "от чужбина" дето ще ходим на мача в Борисов, освен на паментника на Ленин, дето е в центъра на Минск да се съберем след мача другаде незнам?!?! :lol:

е шанс за вас :Д

Верен на отбора си докрай,

Аз не ще го предада

За нищо на света

За ЛЕВСКИ аз на всичко съм готов ...

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Сря Авг 20, 2008 5:10 am 
Аватар

абе хора, резултата от първия ма4 е 0-1, не 1-0... кви паметници да го ева? наясно ли сте, 4е терена им е е по-тесен от Герена, ще ни затворат фланговете и след 60-ата ще клекнеме. Единственото ни спасение е някаква индивидуална акция на Жо, Зе или Жоро Христов. İ то при положение 4е не но вкарат... не знам, за мен шанса ни е около 30%.. :roll:

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Сря Авг 20, 2008 10:26 am 
Аватар

Според мен е повече, но е рано за паметници и шествия..

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Сря Авг 20, 2008 10:40 am 

19:00 Belarus ? - ? Argentina Баси тия какви контроли играят,а ние ........

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Сря Авг 20, 2008 11:18 am 

Абе те да бият пък паметника е лесна работа :)
edit: санувах , че играем с Реал Мадрид за CL :smt006 :smt007 :) :oops:

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Сря Авг 20, 2008 11:21 am 

:smt006
Линк към дон балон

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Сря Авг 20, 2008 11:26 am 
Аватар

:lol: Деба идиотите ! По цял ден се чудят каква глупост да надраскат.
Те Нова, ако имат проблеми и не могат да го предават, веднага ще го вземе някоя друга ТВ

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Сря Авг 20, 2008 11:27 am 

Vask0 написа:
линк към дон Балон :smt006

E какъв беше смисъла да пуснеш тая глупост. Ясно е, че не е вярно.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Сря Авг 20, 2008 11:35 am 

абе кощунство ще е ако насереме нещата... НО за съжаление е доста възможно. Доста хора са превъзбудени от играта срещу Ботев, но истината е, че ония момчета са потресаващо неориентирани, особено в защита. Въобще не успяваха да ни покрият в наказателното и за това ги направихме на пихтия. Обаче с БАТЕ нещата далеч няма да седят така. От това, което аз видях първия мач, пичовете са доста дисциплинирани и като ни хванат подръчичка(доста плътно ни държат) нещата ще са доста тегави ако почнеме на центрирания. За мен това Левски да играе на центрирания е единствено доказателство за явна безидеиност на халфовете. Хичо в момента определено не е във форма, с тея спринтове до флагчето няма да постигне много. Жо на този етап е по-доброто решение за крило за този мач. Един от главните ни проблеми в първия мач беше задържането на топката от всеки играч. Бяхме ужасяващо мудни и предвидими и докато се наканим БАТЕ бяха с 10 човека в наказателното. като се върнах от стадиона и прочетох как футболисти и даже част от журналята обясняват как сме "владеели" инициативата и как сме ги "надиграли" и само пустия късмет ни е прецакал... според мене си бяхме адски беззъби напред, а БАТЕта си взеха за каквото, че даже и с бонус с прибрана игра, а не опълчение, както го изкараха. Според мен единствения начин да си увеличим шансовете е Кокала да ги накара да играят на 2 докосвания и през средата, с много движение без топка каквото съвсем липсваше 1вия мач. Това е и единственото решение ако Миро Иванов ще опорен халф, защото по очевидни причини момчето не може да задържа топката - при всяко рамо отлита по 3м. Абе дано ги бием, аз съм обнадежден, Кокала поне има позиция в изказванията си, а не е фурнаджийска лопата като Вуцов, освен това понабрахме малко инерция, а и все пак трябва все нещичко да е понаучил от Мъри за толкова време :)

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Сря Авг 20, 2008 11:42 am 
Аватар

Дон Балон, Спорт1 и още няколко други медий са гнездо на тотална дезинформация. "Войната" на Дон Балон с Вуцов преди мача с БАТЕ направо ме отврати и виждам, че продължават да серат с каквото попадне. За медията на внука на Сталин ме ми се пише, всички знаем за какво става въпрос. За жалост, това си е тенденция в жълтата преса не само в България. Достатъчно е да почетем немския "Билд" али Английския "Сън" където се пишат такива фантасмагории, че няма накъде. Жаклин Михалов ако е истински Левскар, то аз съм Ким Ир Сен.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Сря Авг 20, 2008 1:40 pm 
Бием в 84мин. с 1:0 и продължаваме напред след изпълнения на дузпи .

Върнете се в началото

МнениеПубликувано на: Сря Авг 20, 2008 1:44 pm 

ivayllo написа:

:smt082 :smt082 :smt082
бате, май си се напафкал а :mrgreen: ?

Дебърцини - Левски 0:3
36' - 0:1 (Тасевски)
52' - 0:2 (Бардон)
72' - 0:3 (Зе Мангалеш)

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Сря Авг 20, 2008 1:48 pm 
Sirakov написа:
ivayllo написа:

:smt082 :smt082 :smt082
бате, май си се напафкал а :mrgreen: ?

Да и съм се насмъркал и съм се напушил , и се боцкам и съм се наял ... всичко правя аз ... само накрая да не се окажа прав :smt006

Върнете се в началото

МнениеПубликувано на: Сря Авг 20, 2008 2:07 pm 
Аватар

NITR0 написа:
абе кощунство ще е ако насереме нещата... НО за съжаление е доста възможно. Доста хора са превъзбудени от играта срещу Ботев, но истината е, че ония момчета са потресаващо неориентирани, особено в защита. Въобще не успяваха да ни покрият в наказателното и за това ги направихме на пихтия. Обаче с БАТЕ нещата далеч няма да седят така. От това, което аз видях първия мач, пичовете са доста дисциплинирани и като ни хванат подръчичка(доста плътно ни държат) нещата ще са доста тегави ако почнеме на центрирания. За мен това Левски да играе на центрирания е единствено доказателство за явна безидеиност на халфовете. Хичо в момента определено не е във форма, с тея спринтове до флагчето няма да постигне много. Жо на този етап е по-доброто решение за крило за този мач. Един от главните ни проблеми в първия мач беше задържането на топката от всеки играч. Бяхме ужасяващо мудни и предвидими и докато се наканим БАТЕ бяха с 10 човека в наказателното. като се върнах от стадиона и прочетох как футболисти и даже част от журналята обясняват как сме "владеели" инициативата и как сме ги "надиграли" и само пустия късмет ни е прецакал... според мене си бяхме адски беззъби напред, а БАТЕта си взеха за каквото, че даже и с бонус с прибрана игра, а не опълчение, както го изкараха. Според мен единствения начин да си увеличим шансовете е Кокала да ги накара да играят на 2 докосвания и през средата, с много движение без топка каквото съвсем липсваше 1вия мач. Това е и единственото решение ако Миро Иванов ще опорен халф, защото по очевидни причини момчето не може да задържа топката - при всяко рамо отлита по 3м. Абе дано ги бием, аз съм обнадежден, Кокала поне има позиция в изказванията си, а не е фурнаджийска лопата като Вуцов, освен това понабрахме малко инерция, а и все пак трябва все нещичко да е понаучил от Мъри за толкова време :)

в първия мач ми направи впечатление, че при преса от наша страна беларусите често бъркаха и се насираха. И аз смятам, че имаме немалки шансове.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Сря Авг 20, 2008 2:58 pm 
Аватар

Oще 1 седмица...

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Сря Авг 20, 2008 4:59 pm 

Според мен тактиката на Велев от мача с Ботев най ни подхожда в момента и имаме шансове с тази тактика да отстраним БАТЕ.Имаме типичен таран-Гонзо,който освобождава пространства за нападащите от втора линия-Георги Христов и Тиберканин.Тази тактика е много подходяща,когато срещу теб играе противник в дълбока защита.Деко си намери позицията-той е най-полезен като плеймейкър,да поеме топката от защитниците и да я разпределя.Крилата ни са традиционно активни и могат те или бековете да предоставят добри центрирания,което носи допълнителна опасност.Единствено мисля,че Тиберканин не е толкова полезен на позиция нападател от втора линия.Той си е крило,може би Тасевски,макар че знам отношението ви към него,може да заеме тази позиция.Дарко има много качества,има и идеални качества за плеймейкър,но няма психиката.Ако се постави на такава позиция,психиката му няма да е толкова решаваща,защото постът не крие толкова опасни последици при грешка.Така той може да използва добрия си контрол и удар ,за да застрашава съперника,в случай ,че Гонзо успява да освободи нужните пространства.Оптимист съм за мача с БАТЕ,трябва да търсим задължително 2 гола и да внимаваме съперникът да не ни вкара повече от 1.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Сря Авг 20, 2008 5:29 pm 

retwerts написа:
Според мен тактиката на Велев от мача с Ботев най ни подхожда в момента и имаме шансове с тази тактика да отстраним БАТЕ.Имаме типичен таран-Гонзо,който освобождава пространства за нападащите от втора линия-Георги Христов и Тиберканин.Тази тактика е много подходяща,когато срещу теб играе противник в дълбока защита.Деко си намери позицията-той е най-полезен като плеймейкър,да поеме топката от защитниците и да я разпределя.Крилата ни са традиционно активни и могат те или бековете да предоставят добри центрирания,което носи допълнителна опасност.Единствено мисля,че Тиберканин не е толкова полезен на позиция нападател от втора линия.Той си е крило,може би Тасевски,макар че знам отношението ви към него,може да заеме тази позиция.Дарко има много качества,има и идеални качества за плеймейкър,но няма психиката.Ако се постави на такава позиция,психиката му няма да е толкова решаваща,защото постът не крие толкова опасни последици при грешка.Така той може да използва добрия си контрол и удар ,за да застрашава съперника,в случай ,че Гонзо успява да освободи нужните пространства.Оптимист съм за мача с БАТЕ,трябва да търсим задължително 2 гола и да внимаваме съперникът да не ни вкара повече от 1.

Кви центрирания с тия баскетболисти бе,момче? :smt006

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Сря Авг 20, 2008 5:32 pm 

нали уж Сърмов вече тренирал на 100%

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Сря Авг 20, 2008 5:37 pm 
Аватар

Върти обиколки само.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Сря Авг 20, 2008 6:34 pm 

discipline написа:
Кви центрирания с тия баскетболисти бе,момче? :smt006

Едно центриране винаги може да предизвика опасност,а и някои от най-добрите положения за Левски в София дойдоха след центриране.Гонзо е достатъчно здрав физически ,за да може да печели високи топки,а и центриране не значи непременно на втори етаж!Центрирания ниско или на средна височкина също носят опасност.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Сря Авг 20, 2008 7:44 pm 

И според мен с Гонзо отпред и Жоро Христов зад нападелите ( Еньо или Жеан) и изглеждаме доста страшно,дано и Тиберканин(ако играе да играе по-борбено) а и видяхме в Гаджев колко много хляб има,така че засега аз съм уморен оптимист и вярвам в момчетата

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Сря Авг 20, 2008 7:47 pm 
Аватар

БАТЕ - ЛЕВСКИ 1:3

Край на спекулациите! Слушайте ме :smt002

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Сря Авг 20, 2008 8:59 pm 
Аватар

Абе от колко е тъпия мач ?

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Сря Авг 20, 2008 9:12 pm 
Аватар

От 19 ч би трябвало да е

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Сря Авг 20, 2008 10:48 pm 
Аватар

Мамичката му деба... тоя мач си е за 20:30 или 21:00 ... не исках да го гледам трезвен ама явно ще се наложи... нищо, лавината излиза и мачка... :mrgreen:

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Сря Авг 20, 2008 11:10 pm 
Аватар

Да им серем на живота с тоя отложен мач! Ще стане същото като с волейболистчетата... аман от тънки сметки и тарикатщина! :evil:

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Чет Авг 21, 2008 12:47 am 

Аз съм на същото мнение по отношение отложения мач с Черноморец. Точно сега ни трябва сработка, а не почивка - нали цяло лято почиваха?! И е крайно време отборът ни да се научи да играе цикъл сряда-събота. Следя всяко едно първенство на средноевропейско ниво и никъде няма подобна политика.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Чет Авг 21, 2008 2:31 am 
Аватар

спокойно, мача с БАТЕ ще е за сработка за лигата.

Върнете се в началото
 Профил  

Покажи мненията от миналия:  Сортирай по  
Напиши нова тема Темата е заключена, не можете да променяте мнения.  [ 1598 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1 ... 8, 9, 10, 11, 12, 13, 14 ... 54  Следваща

Часовете са според зоната UTC + 2 часа [ DST ]