forum.levski.com

Форум на привържениците на ФК ЛЕВСКИ
Дата и час: Сря Ное 05, 2025 2:30 am

Часовете са според зоната UTC + 2 часа [ DST ]

Напиши нова тема Темата е заключена, не можете да променяте мнения.  [ 1598 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1 ... 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11 ... 54  Следваща
Автор Съобщение
МнениеПубликувано на: Пет Авг 15, 2008 5:24 pm 

echoes написа:
ти нали беше говорил със сигурен човек, Мъри се връщал пеша, само с него било говорено, а-у.. кво станА? :mrgreen:

За да дойде Мъри "пеша от Ловеч" някой трябва да му предложи поста на старши треньор на Левски и да плати неустойката в договора му възлизаща (според моя човек) на 100000 евро.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пет Авг 15, 2008 6:10 pm 
Аватар

thegboy написа:
Ultra*Support написа:
Хубаво е, че оня Шмайхел от сряда няма да им пази, а някъв 19 год... тва ни дига шансовете, дори и малко...

E, то ако пак са такива ударите към него. :smt006

Аз не видях да е спасил нещо, кой знае какво. Ударът на Миро Иванов не е като да беше някакво страшилище вратарско, а останалите удари бяха леки и повечето пъти право в него. При по сериозните положения просто нямаше кой да оцели вратата :?

Ми квото имаше спаси човека, дано имаме късмет и да вкараме до 30-тата минута там, после сичко ше си дое на мястото...

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пет Авг 15, 2008 8:40 pm 
Аватар

Ultra*Support написа:
thegboy написа:
Ultra*Support написа:
Хубаво е, че оня Шмайхел от сряда няма да им пази, а някъв 19 год... тва ни дига шансовете, дори и малко...

E, то ако пак са такива ударите към него. :smt006

Аз не видях да е спасил нещо, кой знае какво. Ударът на Миро Иванов не е като да беше някакво страшилище вратарско, а останалите удари бяха леки и повечето пъти право в него. При по сериозните положения просто нямаше кой да оцели вратата :?

Ми квото имаше спаси човека, дано имаме късмет и да вкараме до 30-тата минута там, после сичко ше си дое на мястото...

Става въпрос, че не направи кой знае какви спасявани, просто ударите към него бяха слаба работа :wink:

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пет Авг 15, 2008 8:44 pm 
Аватар

Ами тоя спаси дузпа и удара на Жоро Христов от ляво където проби . И двете не бяха посредствени спасявания

Левски 6-3 Ц(*КА , 15.07.1962 г.
Левски 7-2 Ц(*КА , 17.11.1968 г.
Левски 7-1 Ц(*КА , 23.09.1994 г.
Левски 5-0 Ц(*КА , 13.05.1998 г.
...
to be continued

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пет Авг 15, 2008 10:03 pm 

Ако имаме добра "тактика" съм сигурен, че ще им вкараме 2 гола . Ако тея трактористи си уползатворят положенията по време на мача на 100% съм сигурен, че в най-кошмарния сценарий повече от 2 гола в никакъв случай не могат да вкарат ... и то това е ако си вкарат двата ъглови които ще имат за целия мач. Ако ние играем съсредоточно съм сигурен, че ще имаме 5-6 възможности 90%-тови .. 3 да вкараме .. ето го . Тея са от ранга на отбора от моя град Черноморец някъде .. макар, че играта им е коренно различна . Абе с класи са под нас .. само ние можем да определим кой ще е напред .. всичко зависи ОТ НАС И ОТ НАШАТА ИГРА ..
НАПРЕД ЛАВИНА !! :boisw :boisw :boisw

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пет Авг 15, 2008 10:22 pm 

Ultra*Support написа:
дано имаме късмет и да вкараме до 30-тата минута там, после сичко ше си дое на мястото...

Пак тръгваме с голямата кошница. Трябва да играем разумно, да търсим гол, но не задължително до първото полувреме. Ако дотогава не успеем да вкараме, ще се втурваме в атака след 60 минута. Реално и 1-0 е отличен резултат с оглед на положението. Ама да очакваме сега тройки и четворки мисля, че не е действително,

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пет Авг 15, 2008 10:35 pm 

prava_lopata написа:
Ultra*Support написа:
дано имаме късмет и да вкараме до 30-тата минута там, после сичко ше си дое на мястото...

Пак тръгваме с голямата кошница. Трябва да играем разумно, да търсим гол, но не задължително до първото полувреме. Ако дотогава не успеем да вкараме, ще се втурваме в атака след 60 минута. Реално и 1-0 е отличен резултат с оглед на положението. Ама да очакваме сега тройки и четворки мисля, че не е действително,

Просто трябва да вкарваме, много да вкарваме, всяко положение гол!!!!!

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пет Авг 15, 2008 11:56 pm 
Аватар

prava_lopata написа:
Ultra*Support написа:

Чакай де, не казвам 3,4, просто да не стане да се втурваме в глухи атакаи на края... Почваме нормално с лек натиск, може би, ако вкараме 1вото ще ни олесни доста, видя се че в София трудно се намираха пространства особено след 1:0. Тия седат добре отзад, не вярвам да играят по-различно.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Съб Авг 16, 2008 3:48 am 

междудругото бащата :smt017 подхвърли ,че БАТЕ борисов е отбор на РОМАН АБРАМОВИЧ :wink:

Колко хубаво е да си Левскар
Ти носиш най-святото име -
Като небето кристално.
Ти светиш с най-хубавия цвят -
Като морето безкрайно.
Колко е хубаво да си левскар.
Когато в атаки политаш,
Аз чакам жадувания гол,
Сърцето ми с пламък заливаш,
Във факел превръщаш се цял.
Когато звездите любими
Изтръгват победа едва,
Не зная къде се намирам -
Прекрасен изглежда света.
Ти носиш най-святото име -
Като крилете - мечтите.
Ти светиш с най-хубавия цвят -
Като на Левски очите.
Колко е хубаво, колко е хубаво да си Левскар!
вАжи ли? :smt006

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Съб Авг 16, 2008 10:21 am 
Помнете че силните играят за ПОБЕДА ! ... ние играхме за победа , изтървахме я ... на реванша ако пак играем за победа от 1вата минута ще се радвам на какъвто и да е развой , просто трябва да ги смачкаме от атаки , та ако ще и да загубим този мач , защото ако ги спукаме от атаки всеки ще запомни красивото и това че момчетата са играли за СИНИТЕ ФЕНОВЕ !

Върнете се в началото

МнениеПубликувано на: Съб Авг 16, 2008 8:28 pm 

Някой може ли да ми каже какви са коефициентите за кой от двата отбора ще продължи напред, че ми е интересно? :roll:

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Съб Авг 16, 2008 9:02 pm 
Аватар

echoes написа:
Гошо Петков обаче също отпада :smt006

не знам, аз имам около 3-4 процента надежда :roll:

Недей така , трябва оптимизъм :)

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Нед Авг 17, 2008 3:24 am 

solay написа:
Volcom написа:
Някой може ли да ми каже какви са коефициентите за кой от двата отбора ще продължи напред, че ми е интересно? :roll:

BWIN:
BATE Borisov 2.40 X 3.40 Lewski Sofia 2.50

кой ще продъжи:
BATE Borisov 1.35

Lewski Sofia 2.95

Значи ,ще пусна за Бате,щото винаги като пусна за един отбор,другия печели

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Нед Авг 17, 2008 6:44 am 
Аватар

Аз пък май съм оптимист, по някакви странни причини.
Имам чувството, че в кармата на нашият клуб му е писано да се дъни, когато всичко изглежда лесно и е фаворит (примери безброй, да не припомням кофти моменти), и да изненадва дори нас, когато всичко изглежда против него. Съвсем първосигнално се сещам например за Бран (Берген), когато след 0:0 в София и аз честно казано не вярвах, че можеме да направиме нещо на земята на викингите, след като сме изпуснали питомното вкъщи.
А пък Тампере - 0:1 в първия мач, окей - случва се и на най-добрите, да идват тия скиори в София и да ги мачкаме на разлика ..
Сега пък е обратното - 0:1 и реванш там, тук цари песимизъм, хората не вярват. И кой може да им се чуди - ние дори и назначен треньор нямаме, ами отбора се води от помощника на предишните два. Точно това ме кара да мисля, че накрая ще ликуваме, просто защото този път нещата не изглеждат лесни :smt003

"It was like a church in there as only the truly lost sit in bars on Tuesday mornings at 8:00 a.m."

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Нед Авг 17, 2008 10:12 am 

Дано си прав ! ;)

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Нед Авг 17, 2008 2:42 pm 

Гледам, че едно-две мнения от вчера ги "няма" в темата. Не знам защо наричаме свинете комунисти като ние оперираме по същия начин. По принцип съм забелязал, че в този форум всеки пък когато подканя хората към действие за да свършим нещо конкретно мнеието ми или изчезва или се оказва, че било преместено някъде.

Сега по темата. Надявам се, че поради липса на треньорски опит, Кокала ще върне схемата на игра на Мъри. Ако може да избере правилните хора и да ги сложи на правилните постове си мисля, че може развоя на мачa в Борисов да не e толкова негативен за нас.

Истина е обаче, че батетата са точно отбор тип Вихрен и Рилски Спортист - игра на контри и стискане на халките отзад. Ние още от миналата година демонстрираме, че ни е особено трудно срещу отбори които играят по този начин. Забелязал съм, че именно срещу такива отбори играчи от типа на Гонзо са най-полезни когато играят на върха на атаката. Една от фаталните грешки на Вили в предишния мач е, че с гениалността си с един ход притъпи остротата на Гонзо. Гаджев или Балтанов щяха да свършат същата работа като Гонзо на поста дефанзивен халф.

Последна промяна SZ_FEN на Пон Авг 18, 2008 3:49 am, променена общо 1 път

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Нед Авг 17, 2008 4:29 pm 
Аватар

Аз съм шибан оптимист и за това очаквам да продължим, въпреки трагичното положение.
Просто трябва да се светнат че играят в Левски тея момчета и да бият, не ме интересува как или с
какво, искам победа. Тея трактористи няма какво да ги коментирам, мощен кур за тех !!!

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Нед Авг 17, 2008 10:11 pm 
Аватар

Много ме е яд за тъпия гол на бате в София. Съдбата им го подари без грам логика, и съм абсолютен оптимист, че на реванша ще си прибере вересиите след като победим с 0:2! :boisw :smt006

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Нед Авг 17, 2008 10:35 pm 
Аватар

SZ_FEN написа:

Сега по темата. Надявам се, че поради липса на треньорски опит, Кокала ще върне с хемата на игра на Мъри. Ако може да избере правилните хора и да ги сложи на правилните постове си мисля, че може развоя на мач в Борисов няма да е толкова негативен за нас.

И аз съм на това мнение, имаме изпълнители от класата на тези, които ''писаха'' приказката. Мисля, че ако се позлва същата схема ще ги бием, няма къде да ходят... Като се замисля Кокала не беше лош вариант тъй като е с тези футболисти от доста време, гледал е методи на Мъри и Вуцов, ако ползва най-доброто няма да имаме грешка :smt006

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Нед Авг 17, 2008 11:40 pm 
Аватар

Ще е добре и да ги научи да разиграват в центъра и да играят с повече пасове и движение

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Нед Авг 17, 2008 11:51 pm 
Аватар

younak написа:
Много ме е яд за тъпия гол на бате в София. Съдбата им го подари без грам логика, и съм абсолютен оптимист, че на реванша ще си прибере вересиите след като победим с 0:2! :boisw :smt006

Дали 0:1 или 0:0 в София разликата беше минимална. Така или иначе тазм трябва да бием. А ако съумеем да поведем още в 1-вото полувреме аз не се съмнявам че ще победим с 2-3 на 0 :!:

Левски 6-3 Ц(*КА , 15.07.1962 г.
Левски 7-2 Ц(*КА , 17.11.1968 г.
Левски 7-1 Ц(*КА , 23.09.1994 г.
Левски 5-0 Ц(*КА , 13.05.1998 г.
...
to be continued

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Нед Авг 17, 2008 11:53 pm 
Аватар

Тоя мач на коя дата е?

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Нед Авг 17, 2008 11:54 pm 

27.08.2008 :smt006

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пон Авг 18, 2008 1:49 am 
Аватар

БАТЕ, да ми лапаш чурката.............. Искам КАКА.........

Аре, ще ги ожънем тия ботушари там ..................

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пон Авг 18, 2008 3:49 am 

Ultra*Support написа:
SZ_FEN написа:

Сега по темата. Надявам се, че поради липса на треньорски опит, Кокала ще върне схемата на игра на Мъри. Ако може да избере правилните хора и да ги сложи на правилните постове си мисля, че може развоя на мачa в Борисов да не e толкова негативен за нас.

И аз съм на това мнение, имаме изпълнители от класата на тези, които ''писаха'' приказката. Мисля, че ако се позлва същата схема ще ги бием, няма къде да ходят... Като се замисля Кокала не беше лош вариант тъй като е с тези футболисти от доста време, гледал е методи на Мъри и Вуцов, ако ползва най-доброто няма да имаме грешка :smt006

И аз така мисля. Ако поведем в Борисов нача няма да завърши само 1:0 а ще отиде на може би 3:1. Това е моята прогноза.

Време е нашите да се отърсят от страxа и несигурността. За влизане в групите на УЕФА няма да срещнем по-слаби отбори от БАТЕ Борисов. Изхождайки от тази елементарна логика, ще е по-добре сега да бием БАТЕ Борисов вместо да се каним, че за УЕФА ще бием отбори като БАТЕ Борисов.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пон Авг 18, 2008 9:16 am 
Аватар

А при евентуално отпадане, от кои квалификационон кръг почваме в Уефа ?

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пон Авг 18, 2008 9:18 am 
Аватар

от никой, директно 1 кръг, което значи точно преди групите

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пон Авг 18, 2008 9:44 am 
Аватар

Длъжни сме да сцепим БАТЕ във втория мач.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пон Авг 18, 2008 9:45 am 

Поставени сме, тоест влизаме.

Уефа е с нов регламент и се играят по 2 мача с всеки отбор в групата, ако не стане ШЛ, е приемливо :boisw .

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пон Авг 18, 2008 10:59 am 
Аватар

Kryten написа:
от никой, директно 1 кръг, което значи точно преди групите

Не са ли там също 3 квалификационни кръга? :roll: Ако отпаднем сега мисля, че трябва да сме 3 кръг там.

Върнете се в началото
 Профил  

Покажи мненията от миналия:  Сортирай по  
Напиши нова тема Темата е заключена, не можете да променяте мнения.  [ 1598 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1 ... 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11 ... 54  Следваща

Часовете са според зоната UTC + 2 часа [ DST ]