Ебаси глупостите говорите!!!
Мача - убихме ги от игра. Много са слаби ония, а нашите бяха каръци. И неопитни пред гола на големи форуми. Това се случва на футболисти, които не са играли голям футбол. Иначе положенията си ги направихме, а работата на треньора горе-долу стига дотам. Умението пред гола, според мен, без да съм тренирал футбол, е въпрос на дълги тренировки и постоянство от страна на самия футболист - търсене на съвършенство като в източните бойни изкуства. Това са стотици хиляди повторения на отигравания с глава, удари с едно докосване, шутове, финт за шут... толкова много, че накрая да става по инстинкт без да има миг замисляне и колебание. Аз това си го представям с оставане след тренировки и работа над себе си. Многото положения може да са резултат от индивидуални качества на играчите повече отколкото на треньорски указания обаче.
Вуцов - вчера си беше свършил работата. Гонзо опорен халф би било тъпо ако имахме алтернативи. Но когато няма - той е вариант. Защо Гонзо е вариант??? Защото за опорния халф най-важните неща са ФП, борбеност, отнети топки и пазене на топка... ако умее и да подава добри пасове вече е як бонус. Гонзо има всички тези качества плюс още едно важно - има класа. И затова е по-добър за този пост от алтернативите за там - Дарко, Мирко, Жоазиньо или който и да беше решил ОГ да застане там. И Гонзо свърши супер работа вчера ако забелязахте. Прекрасно е, че Вуцов си отива, защото косвените му нападки срещу Мъри са отвратителна проява на селска злобица, която няма място в Левски. Както и голямата му уста по принцип.
Футболистите -
Вагнер е най-слабия и глупав футболист за последните няколко години в Левски. Умее едно - забива глава в земята и почва да се върти около топката. Центриранията му дори не са кой знае колко точни, но все пак ги умее. И тва е за него. Оттам насетне е природно недоразумение. Десния му крак е патерица. Подава като робот независимо има ли адресат на паса. В дефанзивен план е най-голямата дупка в защитата ни. И преди съм писал тук - възмутително е, че тоя човек се страхува да ляга на шпагати. Ненормално за защитник. От контузии ли се пази, кво ли, но е ужасен.
Еньо е колец и е без коментар. Първото ни положение в мача дето му я дадоха сам пред вратата на глава е срам за всеки нападаел, който има претенцията, че умее да играе с глава. Гонзо тая щеше да я забие зверски, но в случая не беше нападател.
Мирко да коментирам ли? Резерва. Добра резерва
Псувате
Живко. Живко е идеален бек. Има да се доразвива - трябва да си подобри центриранията. Но има всички качества нужни му за тая зона - бърз (100 пъти от Вагнер), смел (1000 пъти от вагнер), борбен (3000 пъти от Лусио), умее да пази топката (колкото вагнер), пробива (4000 пъти по-експлозивен е от лушъс уегнър), за шпагите му да сравнявам ли с куция или се вижда??? И вчера игра момчето, макар и да гафи някои топки в нападение.
Бистрон е супер защитник без капка умение напред. Обичам такива момци. Моя бъдещ номер 1.
Рабех е велик футболист. Верно е некво Кайзерче.
Гонзо свърши своята работа - вижда се по броя на положенията на съперника. За дузпата... забелязал съм, че винаги когато решиш да си големия МЪЖ нещо се преебваш. Съдбата сама избира героя на деня.
Ники игра жестоко - пробиви, остри центрирания, борбеност... заслужава голям футбол това момче.
Тиберканин е добър, но някак не намери място. Иначе е повече от добър.
Георги Христов мирише на футбол, та си е ебало мамата. Изпусна важно положение, но най-важното за него е, че умее да си ги създава. Голямо момче. И ще ги забие другия мач.
Така че ЖЕНТЪЛМЕНЕ И ГОСПОИЦИ, само се молете на Фортуна да е с нас за 90 мин и ви гарантирам триумфално влизане през Вратите на Обетована земя на европейския футбол. Късмет само. Иначе тия на инерция ша ги бием, само да класата на ЖХ да съвпадне с точното разположение на звездите. Тоя мач ще е на нож и това, което ме успокоява е, че няма да е треньорска битка. Късмет на всички ни!