forum.levski.com

Форум на привържениците на ФК ЛЕВСКИ
Дата и час: Сря Юни 18, 2025 10:36 pm

Часовете са според зоната UTC + 2 часа [ DST ]

Напиши нова тема Темата е заключена, не можете да променяте мнения.  [ 702 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1 ... 18, 19, 20, 21, 22, 23, 24  Следваща
Автор Съобщение
МнениеПубликувано на: Чет Авг 14, 2008 1:42 pm 
targovishte , когато трябваше се намеси , контра-атаката за онея последния пас преди да излезе сам срещу вратаря , кой се хвърли с шпагат и я спаси по невероятен начин ??
Миланов

Както казах , аз мангали не коментирам , не ме занимавайте с рабех , бонзукан , тиберканин , лусио и такива некви

Върнете се в началото

МнениеПубликувано на: Чет Авг 14, 2008 1:44 pm 
"атаката преди гола мина през зоната на Живко....ако не си спомняш...."

гола не беше ли от корнер ? Грешка на вратаря беше корнера , шута беше от 30 метра... А самия гол беше грешка на тоя който го беше оставил сам оня , а не че се е стигнало до корнер , не издребнявайте.

Върнете се в началото

МнениеПубликувано на: Чет Авг 14, 2008 1:47 pm 
Аватар

Най-зле беше Дарко - като изключим един далечен шут, другото беше ужас безподобен, нямаше вярно отиграване :lol:

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Чет Авг 14, 2008 1:48 pm 
Аватар

ЦЕЦА МЕЦАТА написа:

Както казах , аз мангали не коментирам , не ме занимавайте с рабех , бонзукан , тиберканин , лусио и такива некви

Много си ограничен :!:

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Чет Авг 14, 2008 1:49 pm 
Не ми мисля ,че съм ограничен при положение , че тия ни биха без един чужденец ???

Върнете се в началото

МнениеПубликувано на: Чет Авг 14, 2008 1:50 pm 
Аватар

ЦЕЦА МЕЦАТА написа:
Не ми мисля ,че съм ограничен при положение , че тия ни биха без един чужденец ???

Имаха младежки национали на Русия.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Чет Авг 14, 2008 1:55 pm 
ебати "чужденеца"

Върнете се в началото

МнениеПубликувано на: Чет Авг 14, 2008 1:58 pm 
Аватар

Shakespirt написа:
targovishte написа:
Ultra*Support написа:
Не играхме лошо, може би нетряаше Вуцов да се маха.............С тези играчи можем да постигнем много...

:lol: :lol: :lol:
да , играхме ганкиното....при това нелошо....
с Живко...Деко....Хичо...Еньо....можем да постигнем много......в "А" група.... :smt006
макар че и това ме съмнява....

Кво пак ви е виновн Живко не мога да разбера... Еньо пък изкопа терена от търчане! А защо Зе Суареш не беше титуляр. Вчера Тиберканин една топка не отигра правилно. Гонзо не е дефанзивен халф. Можеше да пусне още 5 играча на тоя пост, които биха се справили горе-долу толкова добре. А защо нямахме офанзивен халф? Деко игра много изтеглен назад. Гошо Христов беше тотално неориентиран, що не го смениха? Абе, тъпа работа. Ама все едни и същи хора са ви в устите, дето ако направят 1-2 слаби мача, вече са най-слабите играчи, стъпвали в Левски. Ебаси, мислете кат пишете. Тоя мач верно изпуснахме на късмет да ги разгромиме, аз толкова липса на късмет не съм виждал от много време...

Живко ни закопа в Сандански , а вчера беше безобразно слаб - нито един пробив напред добър, нито един добър пас, за центриране да не говорим. Толкова слаб, че даже ме съмнява, че е просто в лоша форма

Гошо Христов направи всичко смислено в нападение за Левски, или по-точно изработи дузпа (от втори опит, а това че търсеше дузпа е защото видя, че халфовете иначе нищо нема да сътворят и това е начина да ни тръгне мача) и двойното с онзи пробив, когато излезе сам срещу вратаря, което си беше и реално единственото ни истинско положение. Рабех по принцип е от друга планета, но вчера нямаше работа - тези просто немаха никакви атаки

И стига с този дефанзивен халф - срещу отбор като БАТЕ дх не ни трябва, той ни е нужен срещу силните отбори, които атакуват мощно. Играчът , който по традиция си липсва на Левски е разиграващ халф с голямо самочувствие, който да може да задържа топката и да не се панира. От Кривия насам немаме такъв, с изключение на 1/4 финала , когато тази работа се вършеше от Бардон и Пелето, които са такива играчи - не се плашат от никой, имат и техника да задържат, и бързо мислене и всичко. За това лятото трябваше да вземем Кривия, ако ще и 1 милион заплата да искаше...

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Чет Авг 14, 2008 2:09 pm 

Еба си каръка е тоя ВИЛИ ВУЦОВ
не че нареди отбора както трябва
но не играхме лошо
само нямаше никои от халфовете да даде един пас както трябва
много зле ги бе6е наредил
а тия са толкова слаби батетата
вси4ки единоборства ги бихме
но смятам 4е без ВУЦАТА късмета 6те ни споходи в минск
не се от4аиваите
дано се раздадат на терена в минск и имаме 6анс да ги бием с 1-2
просто сам шокиран от снощи
не виждах как 6те ни вкарат гол /те имаха маи само 1 удар вав вратата ,и втория бе6е гола
голям карък
си вили :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Чет Авг 14, 2008 2:21 pm 
Аватар

Не Вуцов, а Нова ТВ е каръка :smt006

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Чет Авг 14, 2008 2:23 pm 
Аватар

Тъжно е. Липсата на качествен халф ни провали. Гонзо игра блестящо като халф - не сбърка нито един пас, бореше се, връщаше се назад като защитник и запълваше дупки в отбраната, Жоро Христов и Рабех - големи! На всеки се случва да изпусне дузпа, не плюйте по Гонзо, забравяте какво даде на любимия си отбор и колко пъти вади кестените сам от огъня! Толкова си можем без добър халф.
Предупреждавах ви още в прогнозите след жребия, че БАТЕ са корав гост, и се оказах лош пророк. В Европа на 3-ти кръг за подстъпите в ШЛ няма слаби отбори, беларусците си играха изключително грамотно тактически, и дочакаха своя шанс след нашия хаотичен и безидеен натиск. Успехите им през изминалите няколко години на европейска сцена не са случайни, ако закачат нашия скалп след този на Андрелехт, няма да е изненада за мен. Съжалявам, че доживях публиката на ЛЕВСКИ да е в безвремието от злоба и да крещи "оставка". Искрено се надявам да дойде Херо, да подреди правилно отбора и след 2 седмици да победим с 2 гола разлика. Макар, че с тази игра и без КЛАСЕН халф, не сме за голямата игра. Жалко за всички милиони фенове, които се чувстваха предадени и ограбени от стиснатия ни собственик. Вечна е максимата "ДАЙ, ЗА ДА ПОЛУЧИШ"...

Жоре, отбелязах 4 :smt007 . Първия гол е документиран, очаквай репортажа :smt007 :smt006

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Чет Авг 14, 2008 2:28 pm 
Аватар

Вчера тия нямаха 1 чисто положение, което значи, че защитата си игра достатъчно добре, тва че Еньо го надскочиха на гола не е вина на 4мата отзад. на Живко работата му е да си пази вратата, какво направи напред се е в полза на отбора, така че невиждам кое му беше чак толкова слабото, въпреки че напред не се представи толкова добре.
За дефанзивния халф е така. За какво ни беше в тоя мач? Гонзо изобщо нямаше работа там. Тиберканин го виждам типичен Гатузо, може би малко по-бърз, ако се мушне в средата и Зе иде на крилото няма ли да е по-добре?
За атакуващия халф, такава роля трябваше да играе Дарко, но той не играе добре. Вуцов просто го беше страх. Мишка. Негов цел беше да не ни вкарат, пък ако ние вкараме добре дошло, с разположението на играчите в тази схема на игра, точно това искаше.
4-4-2 с такова разположение на халфовете? От тях само Хичо е по-офанзивен,а при тази схема 2те крила трябва да са много активни, а Рашид не е такъв тип играч. Неможе с тея претенции дето имаме отбор от тоя ранг да ни праи проблеми...

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Чет Авг 14, 2008 2:36 pm 
Аватар

@МагазинерО Не знам защо се надяваш на Херо, той си поредния посредствен треньор, който има по нашите ширини, може да добър за нашите стандарти, но не и за отбор с претенции за влизане в ШЛ и отлично представяне във евротурнирите. Недей толкова да хвалиш и Гонзо - време е да слезе малко на земята тоя човек. Това че в отбора се има за звезда не значи че може да си позволява каквото си иска! Не може да взима топката на Хичо, като треньора е казал вече кой трябва да изпълнява дузпата, за кой се мисли пък той? Марадона? Като изпълнява толкова некадърно дузпите, да ги изпълнява друг. И в Сандански, и с БАТЕ една от причините за загубите беше именно това,ако беше вкарал дузпите и двамата мача отиваха на съвсем друг развой. И малко да вземе да си оправи държанието - не съм длъжен в всеки мач да треперя за това дали ще останем с 10 души понеже Гонзо е решил да се прави на мъж. И в Сандански беше за малко пак да го изгонят.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Чет Авг 14, 2008 2:56 pm 
Аватар

Hypnotic написа:
@МагазинерО Не знам защо се надяваш на Херо, той си поредния посредствен треньор, който има по нашите ширини, може да добър за нашите стандарти, но не и за отбор с претенции за влизане в ШЛ и отлично представяне във евротурнирите. Недей толкова да хвалиш и Гонзо - време е да слезе малко на земята тоя човек. Това че в отбора се има за звезда не значи че може да си позволява каквото си иска! Не може да взима топката на Хичо, като треньора е казал вече кой трябва да изпълнява дузпата, за кой се мисли пък той? Марадона? Като изпълнява толкова некадърно дузпите, да ги изпълнява друг. И в Сандански, и с БАТЕ една от причините за загубите беше именно това,ако беше вкарал дузпите и двамата мача отиваха на съвсем друг развой. И малко да вземе да си оправи държанието - не съм длъжен в всеки мач да треперя за това дали ще останем с 10 души понеже Гонзо е решил да се прави на мъж. И в Сандански беше за малко пак да го изгонят.

Значи Херо е идеалния вариант за Левски, това е мое мнение. Разбира я играта, ще нареди и правилно отбора. Добър треньор зависоки цели - над 1 млн. евро годишно. Кой да ги плати? Аз ли? Ти ли? Ако бях собственик на отбора, нямаше да водим тези разговори, а да съм направил необходимите покупки - треньор-халфове-вратар. Единствената грешка на Гонзо беше изпуснатата дузпа. Всичко друго му беше перфектно в този мач. Да, съгласен съм, че беше грешка той да я изпълни, но каква е гаранцията, че друг щеше да я вкара? Не е бита, не знаем, и може само да гадаем.
Има си треньор, след като Вили не може да повлияе кой да изпълни дузпата, си имаме женски полов орган на треньорската скамейка. Капитана затова е капитан - да вземе правилното решение в напечена ситуация. Сега варианти бол, но проблема с дузпите ни е стар - и при Мъри правехме тия гафове (пресен пример - мача с Латекса за купата в Ловеч).

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Чет Авг 14, 2008 2:58 pm 
Аватар

Ебаси глупостите говорите!!!
Мача - убихме ги от игра. Много са слаби ония, а нашите бяха каръци. И неопитни пред гола на големи форуми. Това се случва на футболисти, които не са играли голям футбол. Иначе положенията си ги направихме, а работата на треньора горе-долу стига дотам. Умението пред гола, според мен, без да съм тренирал футбол, е въпрос на дълги тренировки и постоянство от страна на самия футболист - търсене на съвършенство като в източните бойни изкуства. Това са стотици хиляди повторения на отигравания с глава, удари с едно докосване, шутове, финт за шут... толкова много, че накрая да става по инстинкт без да има миг замисляне и колебание. Аз това си го представям с оставане след тренировки и работа над себе си. Многото положения може да са резултат от индивидуални качества на играчите повече отколкото на треньорски указания обаче.
Вуцов - вчера си беше свършил работата. Гонзо опорен халф би било тъпо ако имахме алтернативи. Но когато няма - той е вариант. Защо Гонзо е вариант??? Защото за опорния халф най-важните неща са ФП, борбеност, отнети топки и пазене на топка... ако умее и да подава добри пасове вече е як бонус. Гонзо има всички тези качества плюс още едно важно - има класа. И затова е по-добър за този пост от алтернативите за там - Дарко, Мирко, Жоазиньо или който и да беше решил ОГ да застане там. И Гонзо свърши супер работа вчера ако забелязахте. Прекрасно е, че Вуцов си отива, защото косвените му нападки срещу Мъри са отвратителна проява на селска злобица, която няма място в Левски. Както и голямата му уста по принцип.

Футболистите - Вагнер е най-слабия и глупав футболист за последните няколко години в Левски. Умее едно - забива глава в земята и почва да се върти около топката. Центриранията му дори не са кой знае колко точни, но все пак ги умее. И тва е за него. Оттам насетне е природно недоразумение. Десния му крак е патерица. Подава като робот независимо има ли адресат на паса. В дефанзивен план е най-голямата дупка в защитата ни. И преди съм писал тук - възмутително е, че тоя човек се страхува да ляга на шпагати. Ненормално за защитник. От контузии ли се пази, кво ли, но е ужасен.
Еньо е колец и е без коментар. Първото ни положение в мача дето му я дадоха сам пред вратата на глава е срам за всеки нападаел, който има претенцията, че умее да играе с глава. Гонзо тая щеше да я забие зверски, но в случая не беше нападател.
Мирко да коментирам ли? Резерва. Добра резерва :)
Псувате Живко. Живко е идеален бек. Има да се доразвива - трябва да си подобри центриранията. Но има всички качества нужни му за тая зона - бърз (100 пъти от Вагнер), смел (1000 пъти от вагнер), борбен (3000 пъти от Лусио), умее да пази топката (колкото вагнер), пробива (4000 пъти по-експлозивен е от лушъс уегнър), за шпагите му да сравнявам ли с куция или се вижда??? И вчера игра момчето, макар и да гафи някои топки в нападение.
Бистрон е супер защитник без капка умение напред. Обичам такива момци. Моя бъдещ номер 1.
Рабех е велик футболист. Верно е некво Кайзерче.
Гонзо свърши своята работа - вижда се по броя на положенията на съперника. За дузпата... забелязал съм, че винаги когато решиш да си големия МЪЖ нещо се преебваш. Съдбата сама избира героя на деня.
Ники игра жестоко - пробиви, остри центрирания, борбеност... заслужава голям футбол това момче.
Тиберканин е добър, но някак не намери място. Иначе е повече от добър.
Георги Христов мирише на футбол, та си е ебало мамата. Изпусна важно положение, но най-важното за него е, че умее да си ги създава. Голямо момче. И ще ги забие другия мач.

Така че ЖЕНТЪЛМЕНЕ И ГОСПОИЦИ, само се молете на Фортуна да е с нас за 90 мин и ви гарантирам триумфално влизане през Вратите на Обетована земя на европейския футбол. Късмет само. Иначе тия на инерция ша ги бием, само да класата на ЖХ да съвпадне с точното разположение на звездите. Тоя мач ще е на нож и това, което ме успокоява е, че няма да е треньорска битка. Късмет на всички ни!

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Чет Авг 14, 2008 3:32 pm 
Аватар

МагазинерО, капитана може и да е капитан, но не за да вкарка излишни интриги и спорове в отбора, сега най-малко ни трябват глупави дрязги, след като треньора така е решил - това е. На Хичо дали му станало гот като е видял Гонзо как се разпорежда като бей на терена и му взима топката от ръцете??

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Чет Авг 14, 2008 4:00 pm 

Тея не могат да си спират топката, подават си все едно играят с гюле,никаква скорост и баба ми ще им прави успешно преса с това темпо на охлюви, за тактика и идея в играта изобщо да не говорим някакъв мираж са.Докато не се направят генерални промени в Левски нещата няма да се оправят треньор ли ще се сменя играчи ли ще се купуват не ме интересува,аз искам Левски да играе силен футбол и да радва феновете си, защото те го заслужават стига глупости тип тампере и бате :boisw

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Чет Авг 14, 2008 4:10 pm 
Аватар

Пичове, може би сте дали някъде линк, но не го откривам. Дайте да го гледам тоя мач на спокойствие, предварително благодаря.

иначе от това, което видях: не играха чак толкова лошо, БАТЕ са абсолютни дРъвета, напомниха ми за прасетата срещу Ливърпул, гол от корнер и защита, при това индивидуално 1:1 ги разнищвахме, иначе тактически седели добре путки-майни, направи ми впечатление само, че при разиграването в центъра и защита външните ни халфове седят супер много напред и не се движат особено много, което е лошо. все пак смятам, че ще се справим в Беларус с малко шанс, ако тръгнат нещата 0:2 или 1:2 е съвсем резонно и без напрежение. доколкото се натрапва сравнението с Тампере, тогава 2 х 1:0 беше малко или много заслужено с оглед положенията, които създадохме, сега не е така и БАТЕ са доста слаби!

Вагнер постоянно си оголваше зоната, след като се е включил по фланга, от друга страна стои повече от добре като влизания по крилото и изнасяне при постепенните нападения.
Миланов първото беше много зле нито един пробив, второто пък беше над обичайното плачевно ниво.
Рабех и Бистрон са много солидна централна двойка защитници, богатство за отбора, допълват се почти перфектно и предполагам, че ще им се получава все по-добре синхронна напред във времето.
Миро Иванов го мислех за грешка. първото, обаче се представи доста добре, после логично го смениха... само че Тасевски вече го броя като разочарование.
Гонзо като халф, никак не е лош, добре я изнасяше. за дузпата - трябваше Хичо да я бие.
Ники Димитров - играч на мача за мен. Беше много добър днес
Зе Соареш игра много по-хубаво от Тиберканин, който нищо не направи първото.
Христов първото добре, но накрая на мача много отпадна, а и ме е яд за положението малко преди гола на трактористите , требваше да я цъкне в далечния ъгъл и толкова.
Еньо и Жеан Карлош могат повече, от това което показаха, и е напълно нормално в момента двойката централни нападатели да е Гонзо-Христов, просто са в най-добра форма.

Вуцов да си ебава майката.

edit: виждам малко по-нагоре мнение на kozarets, с което съм съгласен почти на 100%. поздрави

Последна промяна synthetic на Чет Авг 14, 2008 5:19 pm, променена общо 2 пъти

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Чет Авг 14, 2008 4:19 pm 
Аватар

офиантверпенлюцернолимпияаалсткопенхагенщурмбеверентамперебате-най-после се успокоих!Разбрах,че просто от наш отбор не може да се очаква нещо значително,да не говорим за някакво постоянство!Отсега нататък ще си ходя като на театър,колкото по-малко нерви,толкова по-добре!

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Чет Авг 14, 2008 4:37 pm 
Аватар

Тъпото е, че и аз си го мислех това :| ... Левски-Европейски :smt005 ...

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Чет Авг 14, 2008 4:52 pm 
Аватар

гил галад написа:
офиантверпенлюцернолимпияаалсткопенхагенщурмбеверентамперебате-най-после се успокоих!Разбрах,че просто от наш отбор не може да се очаква нещо значително,да не говорим за някакво постоянство!Отсега нататък ще си ходя като на театър,колкото по-малко нерви,толкова по-добре!

Май си прав,за съжаление! :?

и слънцето пак пече ли - пече!

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Чет Авг 14, 2008 4:59 pm 

Горе главите САМО ЛЕВСКИ :smt007

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Чет Авг 14, 2008 5:05 pm 
Аватар

blown написа:
Горе главите САМО ЛЕВСКИ :smt007

Само Левски!

и слънцето пак пече ли - пече!

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Чет Авг 14, 2008 5:06 pm 

Почти на 100% съм съгласен с мнението на козареца. Иначе за играта изчетох почти към 20-тина страници преди да видя от бойо, че дефанзивния халф ни е най-малкия проблем в момента и това е ясно-готов съм да споря с всеки по този въпрос. Тия вкараха абсолютно случаен гол с оглед на ситуацията и още една, две атаки, които имаха. Дори не смятам, че някой сгреши при гола. Просто трима човека се разминаха на косъм с топката пред нападателя, а този и сам не можа да разбере как изкара такъв удар... Не смятам, че сме били по-слаби от противника този мач, дори напротив-смятам, че бяхме с класи над него, а нали това е най-важното в конкретния мач. Какво забелязах в течение на мача. Батетата едвам минаваха центъра. Грешките на вуцов, според мен са, че не започна с зе суареш, че в течение на мача не дръпна гонзо напред и да заиграем с 1 дефанзивен халф. Иначе забелязах голямо желание за игра. Имаше разигравания и по двете крила, центрирания, удари от далеч, няколко комбинации през центъра-с други думи разнообразие. Имаше и моменти на безмислено кюскане на топката напред, но не мисля, че е било прекалено много, колкото се опитват да изкарат някои-все пак и тези неща е добре да се изчистят. В крайна сметка не мога, като някои специалисти да говоря за класата на този отбор, защото не съм наясно с класата на батето, която все пак не трябва да е малка щом са отстранили андерлехт-един тим на средноевропейско ниво. В днешния футбол няма слаби отбори и някои резултати от снощи го доказват-примерно анортозис, така че да се смята, че батето са абсолютни аматьори не е правилно, според мен. Но с тая защитна игра се видя, че са разбрали, че са по-слаби от нас и това е начина да ни излъжат при добро стечение на обстоятелствата. И имаха нечовешки шанс в тази среща-за това също съм готов да споря с всеки. Искам да отбележа и безумната игра на тасевски-повтарям за пореден път, че за мен е много слаб футболист и не става, нито като дефанзивен, нито като офанзивен халф. За мен с изключение на него и тиберканин другите играха много добре.
Относно публиката-аз не мога да бъда съдник на никого, но все пак си мислех, че нашата публика беше започнала да се променя, а сега забелязвам, че това е било просто от добрите резултати на мъри и не може да не ми е тъжно. Иначе за мен правилно се скандираше името на мъри, но не смятам, че трябваше да се вика против, който и да е на стадиона. Това със знамената би ми било смешно, защото не мога да си представя някой да му пречат знамена в б-сектор, но е трагично, защото има и такива хора, изглежда...
Голяма грешка на батков да уволни вуцан в този момент, но вие, които викахте против него, трябва да сте поласкани, защото мисля, че заради вас го направи...
Не съм песимист за реванша...
само Левски

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Чет Авг 14, 2008 5:34 pm 
Аватар

Колкото привърженици, толкова и мнения за играта, състава и т.н. Това, което ми се искаше е да видя ЛЕВСКИ като разярен лъв! Исках хъса на Гонзо отпред, където му е мястото и силата. Като чуя Гонзо веднага си предсатвям оня кървав гол, онази гонзова походка, онази борбеност....но всичко това го няма, когато е халф. Че се справя добре и на тази позоция си е факт, почти всяка топка минаваше през него. Все си мисля, че ако той си беше нападател все една топка щеше да влезе, мама им трактористка! В контролите Гонзо не беше халф, в контролите Гонзо имаше 7 гола...... В тандем с Жоро Христов според мен са едно страхотно нападение! Не знам права ли съм, не съм ли... :roll: Мое си мнение, мои си желания.... Но каквито и да са желанията на всички, не беше това начина вчера! Едни други псевдо фенчета, на едно смешно измислено отборче са с такъв манталитет! Че сме мазохисти, мазохисти сме. То не беше Тампере, Беверен, 16 точки и какво ли не и все "САМО ЛЕВСКИ, ОБИЧАМЕ ТЕ!" Че търпението си има граници си е така, но не беше това начина....

САМО ЛЕВСКИ ! НАПРЕД И НАГОРЕ !!! :levski

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Чет Авг 14, 2008 6:31 pm 
Аватар

София - Запад атакува Гонзо и призова Батков: Мисли трезво, върни Мъри!

Левски изгуби първата битка благодарение на прехваления Гонзо и селянина Вуцов!

Клубът на привържениците на Левски София - Запад с декларация до Sportal.bg, която е публикувана и в сайта на феновете, призоваха собственика на сините Тодор Батков да върне незабавно техния любимец Станимир Стоилов. Освен това в сайта се забелязвати и доста остри нападки срещу капитана на тима Георги Иванов, който пропиля втора поредна дузпа за сините в решаващ мач.

Декларация

Клубът на привържениците на Левски София-Запад изразява огромното си огорчение от нелепата загуба, която отборът допусна срещу евроанонимника БАТЕ. В същото време не крием задоволството си от "оставката" на Велислав Вуцов, която безспорно е най-положителното нещо в тима от месеци насам.

В случай, че ръководството на клуба е забравило, ще припомним, че сектор "Б" не спря да предупреждава - Вуцов няма место на Герена. Това бе ясно и за всички поне малко разбиращи и интересуващи се от футбол хора в България. В този смисъл срамът в мачовете с Вихрен и БАТЕ бе очакван.

Въпросът е посредствеността на Герена да изчезна възможно най-бързо. Това може да стане много лесно, просто е крайно време Батков да започне да се държи адекватно и да послуша феновете, защото те доказаха, че са прави.

Вчера сектор "Б" за сетен път посочи, кой е човекът за Левски, а Батков го познава повече от добре. Станимир Стоилов е единственият, който може да мотивира отбора и да го накара да играе във втория мач с БАТЕ така, че да забравим резила.
Батков, всичко е въпрос на трезва преценка на ситуацията, а ако отново не си в състояния да я направиш, ние за сетен път ще те насочим в правилната посока - Мъри е готов да се върне на Герена и да покаже какво може. Дори и да не играем в ШЛ, дори и да не станем шампиони в България, всички знаем, че с Мъри ще върне футбола на Герена.
Феновете предупреждаваме, че от решението кои да е треньор на Левски, ще зависи отношението ни към ръководството занапред. В този смисъл кандидатурите на Херо, Гочето, Ераносян и т.н са напълно несъстоятелни.

Мнението на София - Запад за провала на Левски

С Р А М ! ! !

ЛЕВСКИ изгуби първата битка благодарение на прехваления Гонзо и селянина Вуцов!

Дано спечелиме войната!

Момчета със сини фланелки, ако не се класирате по-добре ще е да не се връщате!

Вие не заслужавате публиката, която имате!

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Чет Авг 14, 2008 6:45 pm 
Аватар

ЦЕЦА МЕЦАТА написа:
Аз мангали не коментирам, миланов игра най-добре за мен поне

:roll:

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Чет Авг 14, 2008 7:39 pm 
Аватар

angysarmy написа:
С Р А М ! ! !

Дано спечелиме войната!

Не мога да разбера какви са тези настроения срещу Гонзо? Заради някаква пропусната дузпа? :|

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Чет Авг 14, 2008 7:44 pm 
Аватар

Ivo написа:
angysarmy написа:
С Р А М ! ! !

Дано спечелиме войната!

Не мога да разбера какви са тези настроения срещу Гонзо? Заради някаква пропусната дузпа? :|

Според мен е не толкова заради пропуснатата дузпа, колкото до своеволието да я бие той, въпреки треньорските заръки да я изпълни Хичо.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Чет Авг 14, 2008 7:44 pm 
Аватар

Цитат:

Точно пък в този мач публиката сигурно беше по-зле и от отбора ...

Върнете се в началото
 Профил  

Покажи мненията от миналия:  Сортирай по  
Напиши нова тема Темата е заключена, не можете да променяте мнения.  [ 702 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1 ... 18, 19, 20, 21, 22, 23, 24  Следваща

Часовете са според зоната UTC + 2 часа [ DST ]