forum.levski.com

Форум на привържениците на ФК ЛЕВСКИ
Дата и час: Пон Сеп 08, 2025 9:51 pm

Часовете са според зоната UTC + 2 часа [ DST ]

Напиши нова тема Темата е заключена, не можете да променяте мнения.  [ 702 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1 ... 15, 16, 17, 18, 19, 20, 21 ... 24  Следваща
Автор Съобщение
МнениеПубликувано на: Чет Авг 14, 2008 8:43 am 
Аватар

Гледам мача сега. До момента е 30 минута и имаме един шут на Миро Иванов. И пълно нищо в градивен план. Сакаме нещо да се случи ;)

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Чет Авг 14, 2008 8:43 am 
Аватар

аз едно не мога да разбера-миналата на мача с тампере защо не се викаше мъри курво и оставка
ами сега при абсолютно същото положение се вика така на вили
вили няма да влезне да я вкара дузпата,или да намести главата на жеан карлош.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Чет Авг 14, 2008 8:57 am 

Сега се прибирам от 6 часов път...за пореден път сякаш всичко е против нас...нотака е като не могат да дадат милион за най-важният пост в съвременния футбол-дефанзивен полузащитник...

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Чет Авг 14, 2008 9:07 am 
Аватар

subata написа:
Не ми се четат предишни мнения, но съм убеден, че има много хора, които са се изказали остро срещу тея скандирания против Вили и мустака.Само да кажа, че първи да викат против треньора бяха хора от запад, някои от които доста възрастни и съм убеден, че повечето са известни на голяма част от сектора.Аз не виках против Вили, но разбирам тези които го направиха.Не може ти една седмица преди мача на годината да ми говориш, че некви трактористи ще ни бият.Ние сме ЛЕВСКИ бе майка му стара !

Боли ме фара кой го е почнал. В такъв важен мач отборът трябва да се подкрепя 90 минути и който не го осъзнава не е никакъв фен, а поредния тъп кисел прост българин, дето жена му не му пуска, нема пари и само се чуди кой да напсува , че да го принизи на неговото ниво, та да му олекне. Всеки може да си изрази мнението като свърши мача, или днес на тренировка, или дори срещу Ботев неделя като поведем с 2 гола, но когато играем за влизане в ШЛ да не подкрепяш отбора си... КОЙТО Е В МЕНЗИС, ДА СИ СЕДИ ВКЪЩИ

едит - нямам предвид теб лично, просто защото няколко човека написаха това за запад и т.н.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Чет Авг 14, 2008 9:11 am 
Аватар

Trent написа:
Така и така сме тръгнали да даваме предложения - Гонзо играещ треньор? :mrgreen:

Гонзо след тая простотия дето направи вчера аз бих го пратил малко да гледа видео в оная стаичка

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Чет Авг 14, 2008 9:13 am 
Аватар

Жалка публика - те тваЙ! Докато не се промени статуквото, ще продължи пълното чорбаризиране. Първи мач, 10 минути преди края - подкрепа с "Вили курво", "Оставка", 15 минути пеене на отдавна наложена мелодия при свинете... За новите песни няма и смисъл да се говори :|... Честито - разликата вече е само в цвета!
И още нещо - Вуцов ли нареди Гонзо да бие дузпата?! Вуцов ли би дузпата?! Вуцов ли изпусна останалите положения?! Вуцов ли изпусна така тъпо техния нападател в наказателното?!
Аре баста...

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Чет Авг 14, 2008 9:17 am 
Аватар

оставаше да се запее курви сте и идилията щеше да е като у цдна :cry:

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Чет Авг 14, 2008 9:23 am 

levskar4eto_marti написа:
Втория мач ще ги разбиеме, видя се че са много слаби и единствено с късмет са се добрали до тук...
Надиграхме ги тотално ЦЕЛИЯ мач, едно положение и вкараха гол (грешката си беше наша, защото имаше трима футболисти около този който стреля с глава, но както и да е...). Втория мач отиваме там, биеме ги с 3-4 гола разлика.

Още един напушен... :shock:

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Чет Авг 14, 2008 9:27 am 
Аватар

Bluepower12 написа:
Освен това ПОЛОВИНАТА от футболистите ни на терена са харесани и купени по настояване на Хасковския Зико ...
Двете безумни бразилчета , Миро шуменския марадонна ... , Енчо , Живко ...

А сега всички Мъри Мъри ... що не ревахте след Тампере бре ??? Що не викахне нещо след Беверен бре ??? Та само днес имахме повече положения отколкото в гореспоменатите 4 мача

Тия бразилчета са си добри футболисти, ама друго си е с Еньо напред, Деко си беше типична резерва при Мъри, последната година почна по-често да влиза.

И Вуцов да беше стигнал 1/4 финал и срещу него сигурно нямаше да се вика.
Но българите сме неблагодарно племе, един провален сезон, изгониха го Мъри и сега всички срещу него - ама не сме били тия, ама не сме вкарали на ония. С тая игра сега 1:17 щеше да е в първите три мача сигурно :oops: Мъри беше перфектният треньор за Левски, в началто на кариерата си, с някаква визия за тая игра. Че правеше грешки, правеше, но кой не греши? Лошото при него беше, че Педераско го вкара като треньор на Левски. А за мачовете с Тампере съм сигурен, че Педераско има нещо общо, дали залози, дали някви бунтове и заговори, ама нещо стана тогава. Е наистина най-логичното обяснение е че си бяхме слаби.

Едит: Не съм викал нито против Вуцов, нито против Батков, но виках Мъри.

Последна промяна БижутерО на Чет Авг 14, 2008 9:29 am, променена общо 1 път

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Чет Авг 14, 2008 9:28 am 

Trooper написа:
15 минути пеене на отдавна наложена мелодия при свинете...

Това че прасетата са я наложили неозначава че е тяхна.

СМЪРТ за Батков.

на нашите деди.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Чет Авг 14, 2008 9:28 am 
Guns N' Roses написа:
аз едно не мога да разбера-миналата на мача с тампере защо не се викаше мъри курво и оставка
ами сега при абсолютно същото положение се вика така на вили
вили няма да влезне да я вкара дузпата,или да намести главата на жеан карлош.

Кога се прибра бре ?

Върнете се в началото

МнениеПубликувано на: Чет Авг 14, 2008 9:33 am 
Споко момчета и аз бях ядосан , но на реванша ще ги ударим с 1:2 или 0:2 ... имайте търпение ... Вуцата според мен трябва да си ходи но след 2рия мач . Шанса трябваше да е пълен , както към всеки един треньор .

Върнете се в началото

МнениеПубликувано на: Чет Авг 14, 2008 9:35 am 
Аватар

С радост приех жребия с/у БАТЕ Борисов. Не заради това, че са преодолим отбора, а с това, че се дава шанс на Вуцов да се докаже дали става за Левски или не. Ако се беше паднал Арсенал или Ювентус, нямаше да можем да го махнем цяла година.
А сега кой му е виновен? Никой. Каквото зависеше от нас феновете, направихме го. Напълнихме стадиона, създадохме атмосфера. Оттам нататък обаче са треньори и играчи. Смятам, че имаме играчи, но Вуцов се оказа недостатъчно добър за Левски. След мач лесно се правят коментари за грешките на треньор и отбор. Лесно е, защото сме най-обикновени запалянковци. Работата обаче на треньора е да предвиди тези грешки и да се опита да ги избегне. Вили не успя. И за това е добре, че си тръгва.
Някой ще скочи тук какво е виновен треньора. Той ли да бие дузпата? Той ли да вкара головете? Тотално объркана схема и погрешни смени. Това е моето мнение.
Лошото е, че Кокала като треньор е със съмнителни качества, но поне не плямпа глупости и не се прави клоун.
Грешката на Батков не е, че не доведе Роналдиньо в Левски :smt003 . А че не хвана 2-3ма млади треньори и не ги изпрати на специализация в чужбина, които след време да започнат работа в клуба и да не се стига до такава патова ситуация. Защото сега реално погледнато по-лесното стана. Вуцов вече не е треньор на Левски. А оттук какво следва? В България от 20 години не е излязал читав треньор. Такъв, който е завършил школата в Кьолн, Коверчано, тр. курсове във Висшата лига и Испания. Едни и същи изтъркани кадри се въртят Ясен Петров, Илиян Илиев, Херо, Радослав Здравков и това са.
Чужд специалист също не е подходящ. Ще дойде някой прехвален сърбин, ще доведе една торба сърби и пак същата задънена улица.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Чет Авг 14, 2008 9:37 am 
Аватар

абе не знам ама кокала ше ги научи единствено.....да носят на пиене

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Чет Авг 14, 2008 9:38 am 
Аватар

най-добре ще е тая тема да се затрие
всеки един нормален човек малко разбиращ от футбол знаеше какво ще стане днес. Аз се надявах на 0:0 или евентуално да вкараме ранен гол и да ги разбиеме, ама уви.Никога не ме е било толкова яд. Гадният простак и селяндур с официалните чехли на Hugo Boss за 400 евро няма място в Левски и смяната на Мъри беше най-малоумното нещо което можеше да се направи. Даде му се кредит на доверие, издъни се по най-бруталния начин, хвана си пътя, а тия които казват че съм чорбар задето съм го псувал да хванат да помислят пак. Тоя гаден селяндур аз не мога да го гледам като треньор на Левски - ако ще и да бяхме спечелили шампионската лига, пак нямаше да уважавам и нямаше да го приемам на сериозно :smt006
А това пък сме се били чорбаризирали :smt005 :smt005 :smt005 май май нещо не можете да схванете разликата между това да подкрепяш отбора в трудни моменти и това да се изгаврят с теб и отбора ти и да унищожат всичко постигнато последните три години :smt006

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Чет Авг 14, 2008 9:41 am 
Аватар

West написа:
Trooper написа:
15 минути пеене на отдавна наложена мелодия при свинете...

Това че прасетата са я наложили неозначава че е тяхна.

То песни, създадени от български агитки се броят на пръстите на едната ръка, ако става въпрос, но значи ли, че трябва да я пеем :roll:? Сега ще загрухтят, че сме ги копирали... Примерите за подобно нещо не са един и два, предимно в отсрещния сектор...

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Чет Авг 14, 2008 9:42 am 
Аватар

sct02 написа:
най-добре ще е тая тема да се затрие
всеки един нормален човек малко разбиращ от футбол знаеше какво ще стане днес. Аз се надявах на 0:0 или евентуално да вкараме ранен гол и да ги разбиеме, ама уви.Никога не ме е било толкова яд. Гадният простак и селяндур с официалните чехли на Hugo Boss за 400 евро няма място в Левски и смяната на Мъри беше най-малоумното нещо което можеше да се направи. Даде му се кредит на доверие, издъни се по най-бруталния начин, хвана си пътя, а тия които казват че съм чорбар задето съм го псувал да хванат да помислят пак. Тоя гаден селяндур аз не мога да го гледам като треньор на Левски - ако ще и да бяхме спечелили шампионската лига, пак нямаше да уважавам и нямаше да го приемам на сериозно :smt006
А това пък сме се били чорбаризирали :smt005 :smt005 :smt005 май май нещо не можете да схванете разликата между това да подкрепяш отбора в трудни моменти и това да се изгаврят с теб и отбора ти и да унищожат всичко постигнато последните три години :smt006

С какво по-точно Вили се беше изгаврил?!
Trooper написа:
И още нещо - Вуцов ли нареди Гонзо да бие дузпата?! Вуцов ли би дузпата?! Вуцов ли изпусна останалите положения?! Вуцов ли изпусна така тъпо техния нападател в наказателното?!

Ако говориш за Батков - за него няма две мнения...

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Чет Авг 14, 2008 9:46 am 

Ми падаме от БАТЕ Борисов насред Герена за влизане в шибаната шампионска лига, тва ако не е гавра...
Ебал съм му майката, изчаках утрото, че е по-трезво, изтрезнях, набих си една за всеки случай да сме максимално трезви, ама нещо не ми минава. Вуцан си е все същия олигофрен и продължавам да мисля, че Мъри с тоя нов отбор щеше да води 3-0 на полувремето на тия комбайнери. ОК, не пеем за разултати, победи и т.н. , АМА В ТАКЪВ МАЧ ПАДА ЛИ СЕ БЕ, ПУТКА МУ МАЙЧИНА.
Добре, че го разкараха олигофрена с олигофрен.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Чет Авг 14, 2008 9:49 am 
Аватар

Добре, бе, не мога да ви разбера логиката - положения имахме ли? Имахме... Дузпа имахме ли? Имахме... Кой ни е виновен, че не ги използвахме?

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Чет Авг 14, 2008 9:54 am 

Не е достатъчно да имаш положения. Да беше в Шампионската срещу Челси и да се радваме пак, че " сме играли достойно", няма проблем. Трябва да има виновен за такава загуба. Ако искате да подхванем Жорката и Лидеро, дето не вдява кат му се казва, че е твърде зле, за да бие дузпа.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Чет Авг 14, 2008 9:55 am 
Аватар

Казваш положения, имахме от игра 1,2 положения, всичко друго беше от дълги шутове. Всъщност бяха шутове от далеч, а не положения. В смисъл положение като разиграване и създаване на положение. Такива почти нямаше. Гледам записа сега, игра никаква не показахме, абсолютна нула. И въпреки всичко можеше да бием. За мен е красноречиво за съперника, който освен че си чакаше шансовете и подаваше добре

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Чет Авг 14, 2008 9:58 am 
Аватар

Trooper написа:
...

eми аз го приемам лично и като гавра да затриеш всичко постигнато последните 3 сезона. Вуцан верно се явява малко като гръмоотвод, ама Батков няма кой да го бутне, освен ако не му изкупят акциите :smt006
Иначе вчера и на мача с Вихрен си скъсах нервите, цялото си свободно време последните няколко месеца го отделям знаеш в какво, преди време си бях заложил айпода пак знаеш за какво, лупам като някакъв невмнеям и вея 90 минути кафявото знаме, вчера излях 5 литра пот сигурно за кво - за да гледам Овчия как обянсява как носи официални чехли на хюго бос :smt006 ай сиктир. Никога не ме е било толкова яд.
Вчера трябваше да отида на културен рожден ден от яд се напих на прасе и провалих всичко, тая сутрин трябваше да ида на работа, имах да свърша 100 важни неща, ама просто някак си не мога да мисля за това сега. Да им еба майката и на Батков и на Вуцан, каот изтрезнея и се наспя може да измисля по-акуратно мнение и да се опитам да формулирам всичко дето ми минава през главата.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Чет Авг 14, 2008 10:00 am 
Аватар

Копеле, всички сме така и затва ни е яд толкова... А Вуцов си е точно гръмоотвод, по-точно и не можеше да бъде казано

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Чет Авг 14, 2008 10:03 am 
Аватар

Колкото до задължителното намиране на виновник, примера с Мъри ви оборва :smt006 Трябва ли след всеки провал треньора да го отнася или да бъде оставен да работи... Пак ще почнем да сменяме треньорите като носни кърпички :wink:

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Чет Авг 14, 2008 10:11 am 
Аватар

Вуцан е псуван, защото е пълен смешник, който за един приличен период от време не успя да направи нищо, за да изгради някакъв нормален стил на игра. Кюскане си е точната дума за моментната ни игра и с играчи като Еньо и Гонзо на сегашните им позиции ще продължи да бъде.

Вуцан е псуван, защото от не знам колко време се говори на кои постове имаме проблеми, но така и не успя да се наложи на мустака да му вземе един приличен дефанзивен халф и един десен бек.

Овчата глава е псуван, защото няма никакъв респект към него от страна на играчите, колкото и да се напиня и при дузпата Гонзо си го отеба(според треньорското указание Хичо трябвало да я бие), за да я насере, с цел да си оправя самочувствието и психиката.

Вуцан е псуван, защото е тотално неадекватен в поведението си извън терена, последния бисер с чехлите е малка част от всичките му изцепки, които определено не подхождат на имиджа на Левски.

Естонецо за жалост е прав за алтернативите, но най-прав се оказа хидъна, който от сума ти време говори едни и същи неща и колкото и разни хора да му се напинят, фактите са все в подкрепа на неговите мнения.

в сърцата ни разпръсква светлина

Един Апостол, свето име – Левски

Идея, Пример и Борба!“

Димчо Дебелянов

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Чет Авг 14, 2008 10:11 am 
Аватар

Едва ли някой търси на всяка цена виновник, нито пък трябва задължително треньора да го отнася след провал, но в случая стана ясно на всички че вуцов няма идея за какво става въпрос - като идея за играта на отбора. Три, бих казал единтични мача - прилична защита и никаква идея как да се стигне до гол, тотален хаос в средата. Отгоре на всички и три пропуснати дузпи, което всъщност е напълно логично. Убеден съм че с тази игра ако продължим, то в първенството ще има няколко победи с 1 на мъка и всичкото останало безлични равенства, а ако съперника се възползва от шансовете си - и загуби. И това при наличието на футболисти като Гонзо и Христов и останалите.

Още се чудя и ми е непонятно как не можа да се измисли вариант за дясно крило. Тасевски, Тиберканин... а Зе-то на пейката :shock:

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Чет Авг 14, 2008 10:12 am 
Аватар

Имам чувството, че някои хора страдат от хроничен дебилизъм :idea: Сега почнахте да мислите какъв бил Кокала, нали отбора трябва да има треньор, не става така снощи Батков да звънне на Капело по GSM-а и днес той да води тренировката на отбора :smt006 Аз съм разочарован от Вуцов не за това ,че сбърка тактиката /всъщност нямаше такава/, не затова че капитана на отбора не го ебава, не затова че смените му бяха неадекватни, а за това че се измъкна като мишка в труден момент с тази оставка, за мен да си левскар е много повече от това да работиш в ПФК Левски, трябва да даваш душата и сърцета за Левски, да си с отбора в тежки и хубави моменти,а да не си мишка и да се криеш след провалите . За мача какво да кажа смачкахме ги, всичко имаше в този мач - дузпа , пропуски , поредният фрапантен пропуск на Жеан :smt003 , само гол не вкарахме, тия имаха три влизания към вратата ни за цял мач . ЗА публиката - за нея или хубаво, или нищо , бях впечатлен , че три реда пред мен чичковци с побелели коси пяха цял мач и си оставиха гърлата, разочарован че келеши със сини фланелки, с шалчета псуваха от първата до последната минута.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Чет Авг 14, 2008 10:13 am 
Аватар

специално този трябваше да се разкара, да. защото е пълен некадърник. и защото съм убеден, че дори самият ТОЙ е наясно с това! иначе да е жив и здрав - натресоха го, прие, опита се.. но толкова са му възможностите - селски отборчета, селска тактика, подвикване към децата да бавят топката (в контроли най-добре) и на 1-2 години някой хикс срещу чорбата, това е вили вуцов.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Чет Авг 14, 2008 10:14 am 

Trooper написа:
То песни, създадени от български агитки се броят на пръстите на едната ръка, ако става въпрос, но значи ли, че трябва да я пеем :roll:? Сега ще загрухтят, че сме ги копирали... Примерите за подобно нещо не са един и два, предимно в отсрещния сектор...

Аз тази песен съм я пял преди прасетата и въобще не ми дреме кво ще кажат те.

СМЪРТ за Батков

на нашите деди.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Чет Авг 14, 2008 10:16 am 
Аватар

Цитат:
това че се измъкна като мишка в труден момент с тази оставка
Все пак е бил посъветван да я даде, едва ли е взел решението сам, но едва ли е било трудно да се сългаси (едва ли са го питали де). Та въпреки че ми е изключително противен има нотка лошо чувство относно начина, по който стана, все пак тежък удар понесе, но си го заслужи с неадекватността си.

Върнете се в началото
 Профил  

Покажи мненията от миналия:  Сортирай по  
Напиши нова тема Темата е заключена, не можете да променяте мнения.  [ 702 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1 ... 15, 16, 17, 18, 19, 20, 21 ... 24  Следваща

Часовете са според зоната UTC + 2 часа [ DST ]