forum.levski.com

Форум на привържениците на ФК ЛЕВСКИ
Дата и час: Вто Сеп 09, 2025 10:23 am

Часовете са според зоната UTC + 2 часа [ DST ]

Напиши нова тема Темата е заключена, не можете да променяте мнения.  [ 702 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1 ... 11, 12, 13, 14, 15, 16, 17 ... 24  Следваща
Автор Съобщение
МнениеПубликувано на: Сря Авг 13, 2008 11:59 pm 

Стига трихте мнения бе!!! Тва си е чист комунизъм!!! :shock:

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Сря Авг 13, 2008 11:59 pm 
Аватар

aquadark написа:
JleBcKaP написа:
incheto_1914 написа:
А, забравих...
Тия, които в СЕКТОР Б крещяха да се свалят знамената, да си хвант парцалките и да се омитат при туристи и семкари!!!

хаха и да гледат знамената,а да не гледат мача и дузпата ..цел мач може да ги вее тия знамена,поне за дузпата може да не ги веят,хората са отишли да гледат мач,а не некви пишлегари дето немогат да веят едно знаме :smt006

ОК, смекчавам тона -

Който има нещо против знамената, да дойде и да го каже на въпросните "пишлегари". Не да ги псува и замеря с бутилки от високо или да пише глупости по форумите. Обаче знайте, че ЗА ВСЯКА ЕДНА ИЗРЕЧЕНА ДУМА ЧОВЕК Е ОТГОВОРНЕН - ЗНАЙНИ И НЕЗНАЙНИ ГЕРОИ ТАКИВА. МИСЛЕТЕ МУ! ЗАЩОТО, КОГАТО ВИЕ ОСТАВИТЕ ТОЛКОВА ВРЕМЕ, НЕРВИ И ПАРИ ЗА ТОЯ СЕКТОР, ТОГАВА ЩЕ ИМАТЕ ПРАВО НА МНЕНИЕ. ДОТОГАВА ИЛИ ЩЕ СЕ СЪОБРАЗЯВАТЕ, ИЛИ ЩЕ ЯДЕТЕ ШАМАРИТЕ. Това напълно сериозно и отговорно - последният човек съм, който ще скочи да раздава правосъдие, но всичко си има граници - и по-добре ги научете, защото много от вас са на ръба!

:!: :!: :!:

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Чет Авг 14, 2008 12:00 am 
Аватар

Син Октопод написа:
Някой ще ми даде ли сайта със самолетните билети до Беларус? 275 евро беше май..

Благодаря!
Аз тази вечер мнения не трия - всички имате свободата да кажете какво мислите :smt002

Мерсаж!

Върнете се в началото
 Профил  

Аватар

Абе как няма да се веят знамена бе :evil: ... Като ви пречат А , В...Впрочем новите знамена са страхотни ,едно голямо БРАВО на замесентите...

Върнете се в началото
 Профил  

Аватар

aquadark написа:
JleBcKaP написа:
incheto_1914 написа:
А, забравих...
Тия, които в СЕКТОР Б крещяха да се свалят знамената, да си хвант парцалките и да се омитат при туристи и семкари!!!

хаха и да гледат знамената,а да не гледат мача и дузпата ..цел мач може да ги вее тия знамена,поне за дузпата може да не ги веят,хората са отишли да гледат мач,а не некви пишлегари дето немогат да веят едно знаме :smt006

ОК, смекчавам тона -

Който има нещо против знамената, да дойде и да го каже на въпросните "пишлегари". Не да ги псува и замеря с бутилки от високо или да пише глупости по форумите. Обаче знайте, че ЗА ВСЯКА ЕДНА ИЗРЕЧЕНА ДУМА ЧОВЕК Е ОТГОВОРНЕН - ЗНАЙНИ И НЕЗНАЙНИ ГЕРОИ ТАКИВА. МИСЛЕТЕ МУ! ЗАЩОТО, КОГАТО ВИЕ ОСТАВИТЕ ТОЛКОВА ВРЕМЕ, НЕРВИ И ПАРИ ЗА ТОЯ СЕКТОР, ТОГАВА ЩЕ ИМАТЕ ПРАВО НА МНЕНИЕ. ДОТОГАВА ИЛИ ЩЕ СЕ СЪОБРАЗЯВАТЕ, ИЛИ ЩЕ ЯДЕТЕ ШАМАРИТЕ.

аз съм писал много по този въпрос
на мача всички сме заедно, само за едно сме дошли
ако не искаш знамена - А, В и ако искаш даже Г и ТВ те зоват
песни, факли - дори бомби - ДА

всеки сектор си има силните страни
не случайно по-старите агиткаджии отиват предимно в А като им дойде времето....

но никой, в случая сектор, пък не може да казв на другите че реагират нередно сизключение на световно не приетите :

да не е редно е да седиш и дамълчиш като пукел
да си тръгнеш при какъвто и да е резултат
да освиркваш фитболист с синя фланелка....
но май с това всичко се изчерпва........

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Чет Авг 14, 2008 12:03 am 

LSFC написа:
aquadark, кво им се обясняваш на тия идиоти бе мама им, пречи им знамето, пречи им факлата, пречи им че се скача, пречи им да се пее ! Това ако стане малко на запад от България ще има изкарване от сектора с ритници, ама и тука ще стане скоро.

Чул те Господ!

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Чет Авг 14, 2008 12:03 am 
Аватар

At least one new post has been made to this topic. You may wish to review your post in light of this

Ква е тая шибания, 1 час не мога да постна

Последна промяна Richard Long на Чет Авг 14, 2008 12:04 am, променена общо 1 път

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Чет Авг 14, 2008 12:04 am 
Аватар

Ми аз днеска във В не издържах и ме изхвърлиха, заради един селяндур, ушевите... Щот тръгна да троши, псуваше и накрая кат му се изрепчих, ми скочи на бой. След тва ме търсеше пред стадиона, ама не ме намери, че бях с едно хлапе (не, не съм станал баща :D ) и не вървеше да правя въргал

Върнете се в началото
 Профил  

Май скоро ще ревем да има куки в сектора шото некои стуарди са по-зле от куки дееба :smt006

Върнете се в началото
 Профил  

Е ако няма знамена с носни кърпички ли да се вее? Ай стига глупости, всички големи отбори си имат знамена и то не едно и две, те си се веят на всеки мач. А хората които ги веят - трябва да сме им благодарни - вее знаме, неможе да гледа така спокойно мача и ръцете му стават на баница! Евала на знаменосците!

Дебърцини - Левски 0:3
36' - 0:1 (Тасевски)
52' - 0:2 (Бардон)
72' - 0:3 (Зе Мангалеш)

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Чет Авг 14, 2008 12:05 am 
Аватар

Richard Long написа:
At least one new post has been made to this topic. You may wish to review your post in light of this

Ква е тая шибания, 1 час не мога да постна

просто докато си писал твойто мнение вече са постнати по същатат тема няклко други
трябва да натиснеш ИПРАТИ бутона толкова пъти колкото мнения са те изпревалили

Върнете се в началото
 Профил  

kosyo,aquadark

нямам нищо против знамената..просто днеска едно момче не вееше знамето и като видя,че има дузпа и Гонзо отива натам почна да вее знамето и много от хората неможаха да видят кво се случи.. та толкова ли неможе да се изчака да се види какво става с тази дузпа и после да си го вее тва знаме ?

Върнете се в началото
 Профил  

Аватар

Citizen_Kane написа:
retwerts,Айде спри да пишеш...има Диема,там дават Реал Мадрид...винаги са шампиони,стани им фен :smt006

Факт е че и по-големи провали сме имали,но сме ги приемали като ЛЕВСКАРИ...днес бехме свине....путки....ебем ти публиката :idea:

Пич, да приемали сме ги по друг начин, но виж, ако се усерем и на реванша пак ще се ръвнем 4-5 години назад... мен това най-ме притеснява, не ми е толко за загубата, защото не е първата, няма да е и последната тежка. Дано на реванша си дойдем на думата, защото тея трактористи са жалки...

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Чет Авг 14, 2008 12:06 am 
Аватар

Спокойно можеше "специалистите" да си кажат мнението за треньора , Батков, Станишев и Буш срещу Ботев, а в днешния мач все пак да се подкрепи отбора... Но нали 99% от тея в неделя няма да са на герена...

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Чет Авг 14, 2008 12:07 am 
Аватар

Днес не разбрах дали имаше мегафони... Стоях от страната на сектор А, точно над знамето на QDVP и до нас не стигаше никакъв звук от мегафоните. Прихващахме по някоя песничка, но слаба работа... общо взето туристите преобладаваха. :smt086

Върнете се в началото
 Профил  

Аватар

JleBcKaP написа:
kosyo,aquadark

нямам нищо против знамената..просто днеска едно момче не вееше знамето и като видя,че има дузпа и Гонзо отива натам почна да вее знамето и много от хората неможаха да видят кво се случи.. та толкова ли неможе да се изчака да се види какво става с тази дузпа и после да си го вее тва знаме ?

Ма нали точно това ти казаха, като не искаш знамена :arrow: А сектор.

Върнете се в началото
 Профил  

Аватар

Абе, ти у ред ли си? Някой специално на тебе е решил да ти пречи! Кат ти пречат, другите ти го казаха вече -за А, В и Г също се продаваха билети.

Върнете се в началото
 Профил  

Аватар

JleBcKaP написа:
kosyo,aquadark

случва се често и не може да се сърдиш
писал съм в форума, че най-вероятно това ще ти се случи само веднъж, защото следващия път ще си в друг сектор.....
грешката е твоя
p.s. отиди на стадио оломпико в рим и виж каквото и да е от curva sud или nord...

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Чет Авг 14, 2008 12:08 am 

Shakespirt написа:
Абе, ти у ред ли си? Някой специално на тебе е решил да ти пречи! Кат ти пречат, другите ти го казаха вече -за А, В и Г също се продаваха билети.

хаха ти не се обаждай щото съм те срещал по сектора как се оплакваш от този и от онзи :smt005 скрита лимонка такава :lol:

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Чет Авг 14, 2008 12:08 am 

Citizen_Kane написа:
retwerts,Айде спри да пишеш...има Диема,там дават Реал Мадрид...винаги са шампиони,стани им фен :smt006

Факт е че и по-големи провали сме имали,но сме ги приемали като ЛЕВСКАРИ...днес бехме свине....путки....ебем ти публиката :idea:

А ти какво искаш да се задоволяваме с посредствеността?Егати простотията,аз разбирам да сме някакъв посредствен за България отбор,да се радвам и на малки неща,ама и Левски и феновете заслужават много повече от това БАТЕ да ги бие насред София пред 20 000 фенове!А футболистите и треньора какво да срамят Левски и успехите ,които постигна отборът преди няколко години,а публиката да им пляска!?Половината от този отбор нищо не направил за Левски и продължават да бъдат длъжници,те не заслужават и капка аподисменти след като се провалят.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Чет Авг 14, 2008 12:09 am 
Аватар

Много писане , голям срам днес.

1.Вуцов не беше посрещнат добре, а и много други треньори са тръгвали зле. Едва ли от два мача може да се вадят генерални изводи.Май трябваше да се изчака реванша пък тогава.

2.Вуцов направи голяма грешка с тия изявление дето ги правеши и по адрес на свинете, и около мача с Бате

3. Един слаб сезон и всички скочиха срещу Мъри, а колко време Фергюсън е бил в Юнайтед, все едно са нямали провали и те, Хицфелд в Байерн същата работа. Човека си имаше разбиране за футбола.

4.Трите циганета трябва да почват титуляри :idea:

5.Тоя резил го очаквах.

6.Не можели мама му деба билетите за "Б" сектор да са по-скъпи от тия за "В" :idea:

7. Кур за ц(*ка
......

88. Хайл Хитлер
......

99. Демба-Нирен :lol:
......
100. Лека нощ, дедо Боре го каза "Утрото е по-мъдро"

П.С. Не мога да разбера защо половината Сектор се възжищава на Еньо ? :roll:

Върнете се в началото
 Профил  

Аватар

angysarmy написа:
Citizen_Kane написа:

Пич, да приемали сме ги по друг начин, но виж, ако се усерем и на реванша пак ще се ръвнем 4-5 години назад... мен това най-ме притеснява, не ми е толко за загубата, защото не е първата, няма да е и последната тежка. Дано на реванша си дойдем на думата, защото тея трактористи са жалки...

Ние се върнахме още миналата година не 4-5, а 6-7 години назад, когато по 3-4 треньора годишно беше нещо нормално.

Върнете се в началото
 Профил  

kosyo написа:
JleBcKaP написа:
kosyo,aquadark

случва се често и не може да се сърдиш
писал съм в форума, че най-вероятно това ще ти се случи само веднъж, защото следващия път ще си в друг сектор.....
грешката е твоя
p.s. отиди на стадио оломпико в рим и виж каквото и да е от curva sud или nord...

на мен не ми пречат знамената,а на някой други хора ти казах и веднага отиват да им скачат на бой,щото примерно са счупили седалка :lol:

Върнете се в началото
 Профил  

angysarmy написа:
Citizen_Kane написа:

Стига с тия глупости че ше се върнем с 4-5 години назад....до преди месец въобще не се и надявахме да играем шамп.лига :idea:

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Чет Авг 14, 2008 12:10 am 

Втория мач ще ги разбиеме, видя се че са много слаби и единствено с късмет са се добрали до тук...
Надиграхме ги тотално ЦЕЛИЯ мач, едно положение и вкараха гол (грешката си беше наша, защото имаше трима футболисти около този който стреля с глава, но както и да е...). Втория мач отиваме там, биеме ги с 3-4 гола разлика.

Последна промяна LSFC Sandanski на Чет Авг 14, 2008 12:11 am, променена общо 1 път

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Чет Авг 14, 2008 12:10 am 
Аватар

няма какво да се заблуждаваме

ЛЕВСКИ последните 10 години е играл само с 1 по слаб отбор в евро турнирите - Атирау от Казакстан

затова са тея оставки, викове и истерия
можеше да се преглътне поне за още една среща, ако не бяхме паднали от отбор, на който Беласица ще врътнат тройка за 1 полувреме само.....

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Чет Авг 14, 2008 12:11 am 

Положения имахме,за маааалко и голове да вкараме... Ама със "за малко" в ШЛ не се влиза :? Яд ме е,че Левски е по-силен отбор от бате ли е кака ли е....а какво се случи.Останах с впечатлението,че владението на топката беше повече в полза на Левски,но уви..
Оптимист съм и вярвам,че в Беларус късмета ще е на наша страна и продължаваме !
САМО ЛЕВСКИ !!!!!! :lsfc4 :lsfc4 :lsfc4

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Чет Авг 14, 2008 12:11 am 
Аватар

Citizen_Kane написа:
angysarmy написа:
Citizen_Kane написа:

Стига с тия глупости че ше се върнем с 4-5 години назад....до преди месец въобще не се и надявахме да играем шамп.лига :idea:

Но се надявахме на пробив в УЕФА. Едва ли за влизане в групите на УЕФА ще ни се падне някой като тези :smt006

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Чет Авг 14, 2008 12:12 am 
Аватар

LSFC написа:
aquadark, кво им се обясняваш на тия идиоти бе мама им, пречи им знамето, пречи им факлата, пречи им че се скача, пречи им да се пее ! Това ако стане малко на запад от България ще има изкарване от сектора с ритници, ама и тука ще стане скоро.

Песен за ушите ми :mrgreen: Хубаво е повече туристи да идват да гледат Левски, но да го правят в правилните сектори...

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Чет Авг 14, 2008 12:12 am 
Аватар

retwerts написа:
Стига с тая публика.Аз съм много далеч от София,за да бъда на мача,но ако бях и аз щях да викам против тия тъпанари вече.Бях на мачовете в групите на ШЛ(тогава имах възможност) и тогава подкрепях момчета и виках за Левски от началото до края и след това.

То и много други бЕха на тия мачове.
ЗА ПО-СКЪПИТЕ БИЛЕТИ ЗА Б СЕКТОР :idea: ТОВА Е НАЧИНА ДА НЯМА ОРЪФЛЯЦИ

Последна промяна БижутерО на Чет Авг 14, 2008 12:13 am, променена общо 1 път

Върнете се в началото
 Профил  

Покажи мненията от миналия:  Сортирай по  
Напиши нова тема Темата е заключена, не можете да променяте мнения.  [ 702 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1 ... 11, 12, 13, 14, 15, 16, 17 ... 24  Следваща

Часовете са според зоната UTC + 2 часа [ DST ]