forum.levski.com

Форум на привържениците на ФК ЛЕВСКИ
Дата и час: Вто Сеп 16, 2025 2:16 am

Часовете са според зоната UTC + 2 часа [ DST ]

Напиши нова тема Темата е заключена, не можете да променяте мнения.  [ 4793 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1 ... 147, 148, 149, 150, 151, 152, 153 ... 160  Следваща
Автор Съобщение
МнениеПубликувано на: Пет Авг 08, 2008 9:55 am 
Аватар

ivanitsa написа:
Излизаме и мачкаме... не вярвам два сезона поред да се опарим... Особено с Гонзо и Георги Христов. Няма такова нападение в България ;) Ке видите!

Те тва е проблемът! Гонзо ще е ДФ! А срещу физически здрави футболисти като батковците, наистина гонзо отпред щеше да дойде добре...

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пет Авг 08, 2008 10:06 am 
Аватар

-------------------Петков-----------------
----------Рабех---------Бистрон----------
Миланов-----------------------------Лусио
----------Гонзо----------Гаджев----------
Тиберканин----------------------Жоазиньо
-------------Христов----------------------
-------------------------Еньо---------------

Така ги виждам нещата с наличните играчи.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пет Авг 08, 2008 10:09 am 
Аватар

Не може ли Зе Соареш да влезе и Тиберканин да мине назад. Така Гонзо може да си играе напред

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пет Авг 08, 2008 10:12 am 
Аватар

Kryten написа:
Не може ли Зе Соареш да влезе и Тиберканин да мине назад. Така Гонзо може да си играе напред

Тиберканин ми се вижда доста нисък и беларусите ще го смачкат в средата на терена. По-борбен е от Зе Соарес на фланга, който може да влезе 2то полувреме, когато са се изморили.
Балтанов ми се вижда по-удачен вариант като деф. халф, а Гонзо напред на мястото на Еньо.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пет Авг 08, 2008 10:24 am 
Аватар

Vincenzo написа:
Kryten написа:

Тиберканин ми се вижда доста нисък и беларусите ще го смачкат в средата на терена. По-борбен е от Зе Соарес на фланга, който може да влезе 2то полувреме, когато са се изморили.
Балтанов ми се вижда по-удачен вариант като деф. халф, а Гонзо напред на мястото на Еньо.

Това за ръста на Тиберканин е пълна глупост :!: :shock: В никакъw случай не е по-нисък нито от Ричи, нито от Сенна например :idea: Това може да звучи само като оправдание за това, че той играе вдясно - а не Зе Суареш :idea:
П.С. Нямам нищо против хората от клуба, подкрепям ги, но ми вдигнаха кръвното с Вуцан, а пък недай си боже да се случи нещо с БАТЕ, тогава сигурно булеварда ще им се стори тесен за напускане на Герена. :smt005 :smt006

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пет Авг 08, 2008 10:25 am 
Аватар

Vincenzo написа:
Kryten написа:

ние знаем че така е по удачно,ама оня главоч вчера в някакво интервю каза че Гонзо ще е ДХ,е тва е проблема

Левски - това е моя идеал.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пет Авг 08, 2008 10:28 am 
Аватар

Иначе аз лично бих подбрал състава по следния начин :
-------------------------Петков----------------------------

Миланов ------------Рабех------Бистрон--------Вагнер

-------------------Тиберканин-------Гаджев--------------

Зе Соареш --------------------------------------- Жоазиньо

---------------------Гонзо---------------Христов--------------
С първи смени: Жеан Карлуш, Димитров и Тасевски.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пет Авг 08, 2008 10:32 am 
Аватар

danesa написа:
ние знаем че така е по удачно,ама оня главоч вчера в някакво интервю каза че Гонзо ще е ДХ,е тва е проблема

И аз чух, че Гонзо твърдо е ДХ. Което е пълна глупост за мен.....ама терньора си знае....и засега съм на негово мнение след 26-ти този месец, ще видим....

krivia написа:

Почти Перфектно. Само на мястото на тоя мангал Тебешира, ще сложа Жеан но изтеглен малко напред....на линията на Жо и Зе....иначе казано зад нападателите. А и не съм сигурен вече кой искам - Вагнер или Минев?

Едит: Сега видях, че и Тасевски го няма, което е недопустимо според мен. Твърд титуляр за сметка на Гаджев.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пет Авг 08, 2008 10:34 am 
Аватар

За мен Вагнер показа, че дори и като не е във форма е 100 пъти по-ефективен от Минев

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пет Авг 08, 2008 10:37 am 
Аватар

Kryten написа:
За мен Вагнер показа, че дори и като не е във форма е 100 пъти по-ефективен от Минев

Срещу Вердер не беше така. Мое мнение.
Каквото и да си говорим, си ни трябват два бека :smt006

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пет Авг 08, 2008 10:38 am 
Аватар

Какво срещу вердер, аз доколкото видях почти всички смислени атаки тръгваха от него. Жиката първото не го видях изобщо. А че ни трябват бекове е ясно :wink:

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пет Авг 08, 2008 10:39 am 
Аватар

Не правя сравнение между Вагнер и Живко, а между Минев и Вагнер. На мен лично повече ми хареса играта на Минев, особено в офанзивен план, където имаше точно три паса, ама и трите точни.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пет Авг 08, 2008 10:45 am 
Аватар

Това с Минев и офанзивния план съм го пропуснал, но все пак :)

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пет Авг 08, 2008 10:45 am 
Аватар

krivia написа:
Vincenzo написа:
Kryten написа:

Това за ръста на Тиберканин е пълна глупост :!: :shock: В никакъw случай не е по-нисък нито от Ричи, нито от Сенна например :idea: Това може да звучи само като оправдание за това, че той играе вдясно - а не Зе Суареш :idea:
П.С. Нямам нищо против хората от клуба, подкрепям ги, но ми вдигнаха кръвното с Вуцан, а пък недай си боже да се случи нещо с БАТЕ, тогава сигурно булеварда ще им се стори тесен за напускане на Герена. :smt005 :smt006

Тиберканин e висок точно 171 см. И поради тази причина компенсираше с груба игра с/у немските здравеняци. Беларусите няма да са по-хилави.
P.S. Ричард е по-висок точно с 10 см.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пет Авг 08, 2008 10:58 am 
Аватар

Тиберканин все още е играч със спорни качества, а и след влизанията му срещу играчи на Вередер, още повече желая да е резерва. Най-много се дразня, че заради такива некадърници, като него го изяждат играчи, като Дарко, който колкото и пъти да почвал титуляр с офанзивни действия, толкова пъти се е справял добре.
За мен лично, центарлната ни двойка халфове трябва да е Жеан и Тасевски, като Жеан да бъде изтеглен напред. А, като се върне Сърмов, да замени Тасевски, а Тасевски Жеан.
Гонзо ни беше най-добрият футболист в контролите и голмайстор. Дори и да се справи по-добре, като дефанзивен халф от Гаджев/Илиев/Тасевски/Тиберкани, то разликата ще е значително по-малка отколкото ако играе в атака. Казано по ясно, ако Гонзо е халф, то това би ни вдигнало "силата" на халфовата линия с около 20-30% отколкото, ако е друг на негово място. Но ако Гонзо е нападател, то това би ни вдигнало "силата" на атаката, поне с 50-60%.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пет Авг 08, 2008 11:08 am 
Аватар

Съгласен съм с Black Jack, относно Гонзо и халфовата линия. Но аз лично недоумявам, как при наличието на Тасевски, Тиберканин, Гаджев, Миро Иванов и Лъчо Балтанов, които са ХАЛФОВЕ и могат да играят на поста вътрешен халф, се налага безумното мнение, че едва ли не освен Гаджев в отбора друг не може да играе вътрешен халф за 3-4 мача докато се оправи Сърмов, та се налага голмайстора и чистия таран да се връща в средата на терена :idea: Да има нужда от един още играч там, ама да се прави този експетимент, за да се убеди Батков, че трябва да даде пари за нов играч е мн рисковано :idea:

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пет Авг 08, 2008 11:12 am 
Аватар

krivia написа:
Съгласен съм с Black Jack, относно Гонзо и халфовата линия. Но аз лично недоумявам, как при наличието на Тасевски, Тиберканин, Гаджев, Миро Иванов и Лъчо Балтанов, които са ХАЛФОВЕ и могат да играят на поста вътрешен халф, се налага безумното мнение, че едва ли не освен Гаджев в отбора друг не може да играе вътрешен халф за 3-4 мача докато се оправи Сърмов, та се налага голмайстора и чистия таран да се връща в средата на терена :idea: Да има нужда от един още играч там, ама да се прави този експетимент, за да се убеди Батков, че трябва да даде пари за нов играч е мн рисковано :idea:

Точно така. Имаме 3-4 мача докато се оправи Сърмов, и всичките тези мачове играем срещу отбори които превъзхождаме значително, и в повечето време ние ще атакуваме. Което от своя страна значи, че ни трябва повече мощ в атака, а нещата в дефанзивен план няма да са толкова спешни.

Но за пореден път казвам, че Вуцов си знае най-добре :smt006

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пет Авг 08, 2008 11:28 am 
Аватар

Ох, бе дано да си знае, щото иначе рискуваме да го ядем.....

Дано ни тръгне мача като хората другата седмица, щото запече ли се подозирам, че ще минем само и единствено на безцелно блъскане....

С ЛЕВСКИ И ЩЕ УМРА

www.bgblood.org
facebook: БОДК / BOVBD

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пет Авг 08, 2008 11:50 am 
Аватар

Тасевски също става на дясното крило

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пет Авг 08, 2008 12:33 pm 
Аватар

Black Jack написа:
krivia написа:

Почти Перфектно. Само на мястото на тоя мангал Тебешира, ще сложа Жеан но изтеглен малко напред....на линията на Жо и Зе....иначе казано зад нападателите. А и не съм сигурен вече кой искам - Вагнер или Минев?

Това е според мен постройката- като на krivia, само че Жеан вместо Тиберканин и Батиньо отиват на разлика.. :smt006 само дето като се има предвид, че Гонзо ще е ДХ, всичко оттук си ебава майката.. :|

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пет Авг 08, 2008 1:19 pm 
Аватар

И да се напъвате в писането,и да не се напъвате-истината е една,и да отпаднем от бате,няма кой да бутне батков!Едно е да се пише,друго да излезеш навън!Моите уважения за тези,които са в състояние да направят подобно нещо,но отдавна вече съм убеден,че липсва достатъчно брой корави ЛЕВСКАРИ за такава работа!Пък ако ме опровергаете,нищо по-хубаво от това,значи още ЛЕВСКИ си е ЛЕВСКИ!

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пет Авг 08, 2008 3:52 pm 
Аватар

http://www.sportal.bg/news.php?id=124674

тва ако стане....не ми се мисли :roll: много яко ще я закъсаме....и вече е твърде късно за поправки :evil:

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пет Авг 08, 2008 3:53 pm 
Аватар

Вече го отркоха всички. Спортал да си надъхват чорбарите и това е

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пет Авг 08, 2008 3:54 pm 
Аватар

Kryten написа:
Вече го отркоха всички. Спортал да си надъхват чорбарите и това е

а дано...и аз на това се надявам....ше чуем по гонг....
просто тва с Гошо неска се появи изневиделица.... :|

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пет Авг 08, 2008 5:32 pm 

http://www.gong.bg/view_article.php?article_id=52994 :)
спортала освен за видео,за друго не става

Последна промяна vassilev1914 на Пет Авг 08, 2008 5:43 pm, променена общо 1 път

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пет Авг 08, 2008 5:35 pm 

Като гледам мненията ви, стигам до извода, че много се чете Донбалон и Спорт1 . И не само се чете, ами им се вярва.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пет Авг 08, 2008 5:39 pm 
Аватар

nsss написа:
Като гледам мненията ви, стигам до извода, че много се чете Донбалон и Спорт1 . И не само се чете, ами им се вярва.

Чеп за зеле не става от българските журналисти.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пет Авг 08, 2008 6:03 pm 
Аватар

Само не се сещам с какво Жеан Карлош е заслужил титулярно място, сигурно с отличната си игра предният полусезон :roll:

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пет Авг 08, 2008 6:44 pm 
Аватар

Mr.Smith написа:
Само не се сещам с какво Жеан Карлош е заслужил титулярно място, сигурно с отличната си игра предният полусезон :roll:

Ти не се сещаш защотот:
1. Не си гледал повече от 3 мача на играча.
2. Не разбираш нищо от футбол.

По тази логика да запитам, с какво Еньо е заслужил? Или па Г Христов? Не го казвам, защото мисля че са слаби играчи, а защото съм убеден че Карлуш е сериозна класа :idea: При тандем Гонзо - Христов трудно ще е титуляр, но с принципа на ротация, има далеч по-големи основания да попада сред титулярите от Еньо :idea:

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пет Авг 08, 2008 6:47 pm 
Аватар

Цитат:
Ръководството на Левски ще купи двама футболисти до края на този месец, научи SportLine.bg . Със сигурност единият ще бъде вратар. "Сините" търсят спешно и класен дефанзивен полузащитник.

Днес стана ясно, че здравословните проблеми на Георги Петков не са чак толкова сериозни, но има опасност неговата хронична травма в адукторите да се обади по всяко време и да постави Вуцов в патова ситуация.

Петков обаче ще играе със сигурност в първата среща с БАТЕ Борисов, но "сините" няма да рискуват с него за гостуването в Сандански утре. На вратата на Левски ще бъде Цветан Димитров, резерва му е младокът Ивайло Василев.

Върнете се в началото
 Профил  

Покажи мненията от миналия:  Сортирай по  
Напиши нова тема Темата е заключена, не можете да променяте мнения.  [ 4793 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1 ... 147, 148, 149, 150, 151, 152, 153 ... 160  Следваща

Часовете са според зоната UTC + 2 часа [ DST ]