forum.levski.com

Форум на привържениците на ФК ЛЕВСКИ
Дата и час: Вто Сеп 16, 2025 2:26 am

Часовете са според зоната UTC + 2 часа [ DST ]

Напиши нова тема Темата е заключена, не можете да променяте мнения.  [ 4793 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1 ... 144, 145, 146, 147, 148, 149, 150 ... 160  Следваща
Автор Съобщение
МнениеПубликувано на: Вто Авг 05, 2008 12:14 pm 
Аватар

Вече не им хващам бройката на нашите играчи дето са в 'немилост' в чуждите си клубове :roll:

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Вто Авг 05, 2008 4:05 pm 
Аватар

Канал 3 :smt006

Борето казал, че утре със сигурност Жорката щял да е наш!

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Вто Авг 05, 2008 11:19 pm 
Аватар

antonatan написа:
Жорката Христов още не е подписал с нас, щото не се е подстригал, като се подстриже и го взимаме :smt006

Вече е подстриган. :shock: Видях по канал 3

...Защото Йовов вкара шедьовър на Фабиен Бартез. И вдъхнови французите да го нарекат Бижутер. Сърцето на всеки син фен трепва, когато види на повторение двама от Марсилия вляво, Ицо вдясно, Бартез клекнал и топката при паяците под гредата пред сектор Б.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Сря Авг 06, 2008 10:52 am 
Аватар

Какво стана с Блесинг Каку?

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Сря Авг 06, 2008 1:10 pm 

Много се чудих дали да пиша нещо за този мач, по-скоро се чудих дали е момента да напиша това, което мисля или пак да изчакам. Е, реших се. Снощи след 10 мин от мача бях не по-малко афектиран отколкото на полувремето със същия съперник в ШЛ на Васил Левски. Не си тръгнах тогава, не го направих и снощи. Не го направих, защото Левски значи всички и защото, когато съм на Герена се чувствам друг човек.

Ще започна с хубавото, защото е по-малко.
Играем що годе добре в защита. Ясно е на всички, че Рабех и Петков са футболисти за ШЛ. Групираме се прилично и като изключим десния бек всичко изглежда наред. От там нататък някак не ми идва да кажа нещо хубаво. Писна ми да давам персонални оценки на отделните футболисти. Петков, Рабех, Г.Христов, Гонзо(като нападател!) и донякъде Гаджев са футболисти, аз искам да ги гледам като отбор! А това лице на отбора е грозно. Цял мач се молех шефовете на Вердер да не извадят отбора. Ние направо ги счупихме от ритане! Борехме се със зъби и нокти да се докопаме до топката и после ритахме напред, а там, ако попадне у някой наш, той я направи нещо, я не. Изнасянето на топката беше предимно с нейното изритване, от който се докопа до нея...на посоки. През десния бек изнасянето е 0%(колкото и опити да правихме бяха безуспешни), за справка преди 1-2 години 30-40%, докато през лявата 10-20%(преди 60-70%). Централните защитници вече не си я подават дори! В центъра....Гонзо за БГ може и да закърпи положението, но я по-добре не мъчете човека на стари години да го учим на друг футбол, той си знае работата, а тя е пред противниковата врата! Смятам, че от Гаджев, Сърмов, Тасевски, Тиберканин, М. Иванов, Илиев все ще отберем двама. Крилата стават, с бразилците също не е лошо положението(няма да се спирам коя двойка трябва да играе), но трябва да бъдат научени на нещо. Само ще отбележа защо след като е толкова доволен от Жо и го смята за един от най-добрите в контролите влезна само за 10на минути?! После нека обяснява колко обича бразилците. За отпред вече казах...ГИ и ГХ, друго не приемам. Тоест единиците ги имаме, но отбора още го нямаме. Голямата забележка: за 2 месеца отбор не се прави. Съгласен съм с това, но аз не виждам дори наченки на нещо добро и как да бъде иначе след като треньорът ни изповядва идеята "здрави, височки, назобени момчета да джасат здравата". Извинявам се, ама аз на такъв Левски съм се нагледал преди, не го искам обратно. Беснея, когато виждам как ни връщат назад във времето. Искам да попитам защо пляскахме на Фрингс на излизане? Ами защото човека играе ФУТБОЛ, не блести с кой знае каква техника, не е магьосник като Роналдиньо, но чете играта отлично. А публиката на Левски първо знае да цени такива играчи и второ ги е познавала сред своите до неотдавна. Надявам се Вузов да промени вижданията си за играта и да не се самозаблуждава с този резултат иначе ще продължа да се моля да не ни се пада Бате Борисов, защото срамът ще е голям!

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Сря Авг 06, 2008 1:30 pm 
Аватар

Син Октопод написа:
Vincenzo написа:
Какво стана с Блесинг Каку?

Отдавна му биха шута, че е тромав и назад с физическата подготовка :smt006

и аз така знам, но днес като влизах в официалния сайт. В представителния отбор се мъдреше и неговото име под номер 17.
И за това питах, дали Вуцов да не го е върнал от самолета и да не съм разбрал. :smt003

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Сря Авг 06, 2008 1:40 pm 
Аватар

класик, ние сме ги ритали, а те са ни гледали. Така ли?
Димов сменен принудително още в 13тата минута след като 2 пъти преди това влиза лекарски екип за него. Самоконтузил се сигурно.
На Балтанов му счупиха главата и едва го изкараха. Ходеше като замаян. Амоняк му даваха, какво ли не, но и него смениха принудително.
Като гледаме нещата трябва да бъдем обективни. Били сме ги ритали, понеже те не.
Вердер не направи нито една принудителна смяна, а ние цели 2. Няма какво да се поддаваме на швабите. Имат 8 победи и една загуба в контролите. Тази им беше последна, която задължително трябваше да вземат и сега нормалните оправдания от тяхна страна: били сме груби, нямало мач, физически сблъсъци само и тн.
Физически те бяха с 1 глава над нашите, яки здравеняци. Титуляри и резерви.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Сря Авг 06, 2008 1:41 pm 
Аватар

Цитат:
Вердер не направи нито една принудителна смяна
Бъркаш

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Сря Авг 06, 2008 2:32 pm 
Аватар

Vincenzo написа:
класик, ние сме ги ритали, а те са ни гледали. Така ли?
Димов сменен принудително още в 13тата минута след като 2 пъти преди това влиза лекарски екип за него. Самоконтузил се сигурно.
На Балтанов му счупиха главата и едва го изкараха. Ходеше като замаян. Амоняк му даваха, какво ли не, но и него смениха принудително.
Като гледаме нещата трябва да бъдем обективни. Били сме ги ритали, понеже те не.
Вердер не направи нито една принудителна смяна, а ние цели 2. Няма какво да се поддаваме на швабите. Имат 8 победи и една загуба в контролите. Тази им беше последна, която задължително трябваше да вземат и сега нормалните оправдания от тяхна страна: били сме груби, нямало мач, физически сблъсъци само и тн.
Физически те бяха с 1 глава над нашите, яки здравеняци. Титуляри и резерви.

Не, че взимам страна в тоя спор но:

1. Направихме 3, а не 2 принудителни смени - Димов, Илиев, Балтанов.
2. Димов се контузи сам, Илиев се контузи сам, Лъчо - да, него го хласнаха отзад по главата, но той е най-добре от тримата.
3. Вердер направи принудителна смяна, след като Рашид почти счупи крака на оня сиромах - да ти кажа като видях как му се огъна крака бях сигурен освен че излиза, че е и счупен - дано не е (за една бройка да стане втори Едуардо).
4. Мача беше доста твърд като за контрола, не казвам, че няма оправдание (за нас) - и аз смятам, че можеше по-полека да си влизаме, но пък така стана сериозен мач.

С ЛЕВСКИ И ЩЕ УМРА

www.bgblood.org
facebook: БОДК / BOVBD

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Сря Авг 06, 2008 2:47 pm 
Аватар

classic,
Още вчера като се появи състава изразих доста силно смущение от подбора на играчите и разположението им по терена. В голяма степем съм съгласен с теб относно оценките на футболистите и "тренера". Това, което видях на стадиона беше грозна гледка, ако Вуци смята така да я кара и така да изглежда Левски, просто ще изгуби много хора от трибуните. Да оставиМ твърдите влизания, по-фрапантното бе, че за повече от 60 секунди не задържахме топката, а четири поредни паса бяха нещо като лукс :idea: И вчера казах, че на отбора в момента му трябваТ трима играчи: вратар, добър цент защитник и вътрешен халф, ако иска да направи нещо в ШЛ :idea: Мартин Димов леко ми заприличА на Борко Стойчев, веднага след като му викнаха Гонзо и Гошо и се "контузи". Дано не съм прав, защото имах големи надежди за него, за разлика от Генев, който пък ме опроверга.
Добре е да отбележа, че все пак е първи сериозен мач и се надявам гледката да не се повтаря, ще го потърпя Вуци още малко да видя докъде ще ни докара, мн е рано още за генерални изводи :idea:
По състава, нападение 100% Гонзо - Христов, вдясно Зе Соарес, вляво който и да е Жоазиньо или Хичо - бива. В центъра Гаджев и Тиберканин или Тасевски, или Миро, но НЕ и Гонзо :!:
Защитата няма вариации, защото няма опции.
Това видях от снощи!

Гонг-аджийте прекалено рано литнаха в облаците и заблуждават простия народ, това може да е всяко друго нещо, но не и ЕВРОПЕЙСКИЯ ЛЕВСКИ!

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Сря Авг 06, 2008 3:31 pm 
Аватар

НЕевропейският Левски снощи игра с пъти по-навито и направи Тим Вийзе герой на мача, европейския Левски преди 2 години нямаше едно положение срещу същият съперник, играчите бяха се насрали от страх и благодарение на снисхождението на Вердер падна само с 3:0 :smt006

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Сря Авг 06, 2008 3:33 pm 
Аватар

Пак повтарям цяло второ полувреме играхме с човек по-малко. За каква красива игра да говорим, за какви разигравания?

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Сря Авг 06, 2008 3:33 pm 
Аватар

Италианците с грозна игра световни шампиони станаха.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Сря Авг 06, 2008 3:36 pm 
Аватар

Mr.Smith написа:
НЕевропейският Левски снощи игра с пъти по-навито и направи Тим Вийзе герой на мача, европейския Левски преди 2 години нямаше едно положение срещу същият съперник, играчите бяха се насрали от страх и благодарение на снисхождението на Вердер падна само с 3:0 :smt006

тва сериозно ли го каза :shock: Щото едно нещо вярно няма. Вийзе я се е намесил 3 пъти я не. А преди 2 години защо ли се бяха насрали от страх около 30-40 мин :shock: До този момент Вердера нямаха минаване на центъра

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Сря Авг 06, 2008 3:41 pm 
Аватар

Kryten написа:
Mr.Smith написа:

тва сериозно ли го каза :shock: Щото едно нещо вярно няма. Вийзе я се е намесил 3 пъти я не. А преди 2 години защо ли се бяха насрали от страх около 30-40 мин :shock: До този момент Вердера нямаха минаване на центъра

Аз се сещам поне за 3 майсторскси спасявания на Вийзе.
- Още 2та минута спаси удар от упор на Боян Илиев
- Волето на Тиберканин
- Второто полувреме някой от нашите удари далечна тупалка. Toпката се отклони в гърба на защитник на немците и Вийзе с мъка изби. От сектор В даже помислихме, че е гол. Така се видя.
Тук даже дузпата не я броя. 3 голови положения извади. За толкова не се сещам за 2 мача с/у Вердер преди 2 години.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Сря Авг 06, 2008 3:43 pm 
Аватар

МАРТИН ДИМОВ АУТ ЗА ШЕСТ МЕСЕЦА

Младият защитник на Левски Мартин Димов ще е извън терените в следващите шест месеца, научи Гонг. Бранителят е минал прегледи, които показват скъсване на предна кръстна връзка на коляното. Засегнат е и менискусът на контузеното коляно. Това е една от най-тежките контузии във футбола.

Очаква се утре Мартин Димов да бъде опериран, като той ще се възстановява в следващата половин година. Подобни травми преживяха националите на България Мартин Петров и Валери Божинов.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Сря Авг 06, 2008 3:49 pm 
Аватар

Kryten написа:
Mr.Smith написа:

Вийзе спаси дузпа в 80 минута с оглед положенията след това си беше спасяване на мача за Вердер, не мога де си кривя душата този Левски срещу Вердер ми хареса повече от Левски преди 2 години, но има още за да стигне Левски от 93-та когато пак играхме срещу тях, а за насирането малко силно казано, но след автогола настана паника и никой не знаеше какво да прави, а след 3:0 нещата се успокоиха :wink:

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Сря Авг 06, 2008 3:59 pm 
Аватар

Верно си спаси дузпата, ама беше слабо изпълнена - директно в него. Колкото до играта - не мога да приема че неумението да се разиграе топката с повече от 4 паса и постоянните шутове напред, е по-добре отколкото играта ни преди две години. А мисълта ми беше че ако не беше гела си ги биехме тия, или поне гол нямаше как да ни вкарат. Като цяло в ШЛ преди две години ако имахме Рабех вместо Топчо щеше да е съвсем друга бира участието.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Сря Авг 06, 2008 4:22 pm 

Цитат:
- Волето на Тиберканин
- Второто полувреме някой от нашите удари далечна тупалка. Toпката се отклони в гърба на защитник на немците и Вийзе с мъка изби. От сектор В даже помислихме, че е гол. Така се видя.
Тук даже дузпата не я броя. 3 голови положения извади. За толкова не се сещам за 2 мача с/у Вердер преди 2 години.

Волето съм убеден, че аз и ти да бяхме на вратата я хващахме тая. Рикошетът беше след удар на Зе след това се удари от външната страна на гредата. Дузпата ще я оставя без коментар отново.

Цитат:
Италианците с грозна игра световни шампиони станаха.

Италианците могат да разиграват топката колкото си искат предвид халфовете, с които разполагат, но това е друга тема.

Цитат:
НЕевропейският Левски снощи игра с пъти по-навито и направи Тим Вийзе герой на мача, европейския Левски преди 2 години нямаше едно положение срещу същият съперник, играчите бяха се насрали от страх и благодарение на снисхождението на Вердер падна само с 3:0

Не мисля, че говориш сериозно. Ако ли не...много жалко. Преди 2 години ние бяхме там, зашото го заслужавахме! Играехме футболът, който се играе в Европа, т.е. бяхме на средно европейско ниво, дори малко над средното. Най-удобна съпоставка можеш да си направиш с Рабех и останалите....човека е за там, останалите още не!

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Сря Авг 06, 2008 4:29 pm 

Поне според мен, основното слабост на отбора, който игра в ШЛ бе тактическата неграмотност. Тогава във всички мачове бяхме тотално тактически надигравани от противниците - резултатите бяха предизвестени. Самоцелно владение, без никаква изненада и бързина - дефакто не създавахме голови положения. Затова загубихме безславно всички мачове. За някой задържането на топката е връх на тактическата сила, но да си спомнят тазгодишните полуфинали от ШЛ. Отборите, които задържаха повече топката (Барселона и Ливърпул) не успяха да продължат. Именно това самоцелно задържане на топката ни доведе до Тампере, безсилието срещу първите 5-6 отбора миналия сезон, сериозния срив на отбора.
Какво ми направи впечатление вчера. Ясно се видя, че отборът не е сработен. В доста моменти се получаваше големи празнини между защита и нападение - явно доста усилия трябва да се насочат за да има по-голяма компактност в отбора. При настоящото състояние на Миланов и Вагнер, липсата на дефанзивен халф (Гонзо не успя да се справи успешно) не ни очакват добри моменти в ЕКТ. Вярно е, че още сме в подготвителен период, ама мачовете за влизане в ШЛ наближават. Дано до тогава се оправят тези слабости.
Положителното от вчерашния мач бе, че отборът показа борбеност, стремеше се да играе бързо в нападение, стремеж да се стреля от различни разстояния, пресиране на противника.
Супер успех ще бъде евентуалното влизане в ШЛ, а там отборът може би ще покаже по-добре лице.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Сря Авг 06, 2008 4:33 pm 
Аватар

Цитат:
Поне според мен, основното слабост на отбора, който игра в ШЛ бе тактическата неграмотност. Тогава във всички мачове бяхме тотално тактически надигравани от противниците - резултатите бяха предизвестени. Самоцелно владение, без никаква изненада и бързина - дефакто не създавахме голови положения. Затова загубихме безславно всички мачове.
:smt104 Случайно да си гледал мачовете с Челси, примерно?

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Сря Авг 06, 2008 4:37 pm 

Kryten написа:
Цитат:
Поне според мен, основното слабост на отбора, който игра в ШЛ бе тактическата неграмотност. Тогава във всички мачове бяхме тотално тактически надигравани от противниците - резултатите бяха предизвестени. Самоцелно владение, без никаква изненада и бързина - дефакто не създавахме голови положения. Затова загубихме безславно всички мачове.
:smt104 Случайно да си гледал мачовете с Челси, примерно?

Случайно го гледах.
Но я ми кажи, колко голови положения създадохме в шестте мача?

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Сря Авг 06, 2008 4:43 pm 
Аватар

nsss написа:
Поне според мен, основното слабост на отбора, който игра в ШЛ бе тактическата неграмотност. Тогава във всички мачове бяхме тотално тактически надигравани от противниците - резултатите бяха предизвестени. Самоцелно владение, без никаква изненада и бързина - дефакто не създавахме голови положения. Затова загубихме безславно всички мачове. За някой задържането на топката е връх на тактическата сила, но да си спомнят тазгодишните полуфинали от ШЛ. Отборите, които задържаха повече топката (Барселона и Ливърпул) не успяха да продължат. Именно това самоцелно задържане на топката ни доведе до Тампере, безсилието срещу първите 5-6 отбора миналия сезон, сериозния срив на отбора.

абсолютно споделям това мнение. Много хора забравиха, че победите с/у Оксер, Олимпик, Удинезе и Киево дойдоха, след като Левски игра затворен (но добре подреден) в собствената си половина и използваше всяка една възможност за атака. Нито сме ги надигравали, нито сме ги мачкали в собствената им половина, нито сме разигравали топката излишно дълго.
Мъри залитна по тази плоскост, че едва ли не играем извънземен футбол и тръгна да надиграва отбори, които просто си се бяха прибрали в тяхната половина и използваха всяка възможност за атака. Оттам дойде инкасирането на големия брой голове в ШЛ. Оттам дойдоха и двете загуби от Тампере.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Сря Авг 06, 2008 4:46 pm 
Аватар

Няма да тръгна да събирам положенията, но да кажеш че сме нямали положения е нелепо и селективна памет. Свали си мача с Челси и ми кажи дали сме нямали положения :roll: Това че нашите не играха на върха на възможностите си в ШЛ е вярно. Но мачовете с Киево бяха показно по отношения на стилът ни при Мъри със разигравания , комбинации и владеене на топката. Предната година пък още повече - с Шалке, с Удинезе и т.н. Не знам кво ви влече към играта с безкрайните ритания напред, ебаси

vincenzo как ще сме играли затворено бе, ти луд ли си бе :shock: :shock: :shock: С Оксер реванша може би, но останалите :shock:

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Сря Авг 06, 2008 4:50 pm 
Аватар

Младият защитник на Левски Мартин Димов ще е извън терените в следващите шест месеца, научи Гонг. Бранителят е минал прегледи, които показват скъсване на предна кръстна връзка на коляното. Засегнат е и менискусът на контузеното коляно. Това е една от най-тежките контузии във футбола.

Очаква се утре Мартин Димов да бъде опериран, като той ще се възстановява в следващата половин година. Подобни травми преживяха националите на България Мартин Петров и Валери Божинов.

Димов започна като титуляр срещата с Вердер Бремен, но получи контузията си в началото на мача. От началото на подготовката играчът направи добро впечатление на Вили Вуцов и беше първа резерва на Бистрон и Рабех.

И тоя отиде при Бензукан м@мк@ му....

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Сря Авг 06, 2008 4:55 pm 
Аватар

Kryten написа:
Няма да тръгна да събирам положенията, но да кажеш че сме нямали положения е нелепо и селективна памет. Свали си мача с Челси и ми кажи дали сме нямали положения :roll: Това че нашите не играха на върха на възможностите си в ШЛ е вярно. Но мачовете с Киево бяха показно по отношения на стилът ни при Мъри със разигравания , комбинации и владеене на топката. Предната година пък още повече - с Шалке, с Удинезе и т.н. Не знам кво ви влече към играта с безкрайните ритания напред, ебаси

vincenzo как ще сме играли затворено бе, ти луд ли си бе :shock: :shock: :shock: С Оксер реванша може би, но останалите :shock:

напротив гледах ги мачовете и от време на време си ги пускам. Първия мач с/у Киево гостите имаха поне няколко положения и дори след първия мач не бях сигурен, че ще ги отстраним.
Под затворена игра разбирам отбора прибран в собствената си половина и правилно и бързо разгръщане на атаките. А не прибран в собственото си нак. поле и чистене самоцелно напред.
От тази игра последната година в Левски остана само правилното подреждане на отбора и бавното изнасяне на топката. Пасовете в центъра на терена м/у Томашич - Рабех/Топузаков ми бяха писнали. Бавно и мудно разгръщане на атаките. Показателни бяха мачовете с/у Тампере, когато Левски владееше топката над 60% от времето, но без никаква ефективност.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Сря Авг 06, 2008 5:06 pm 

Вие ме отчайвате, хора. Левски беше най-добре тактически подготвен точно пролетта за 1/4 финала на Уефа и лятото преди влизането в групите. В групите също играехме тактически грамотен футбол, но там качеството на футболистите беше различно и колективът не можа да надделее.

Колкото до Тампере, тогава пък моментното състоя на отбора беше доста зле. Йовов, Мечо, Бардон бяха далеч от познатото ниво. Като прибавим контузията на Топчо и Боримиров, махането на Ангелов и те нещата си се подредиха...за съжаление не в наша полза.

Цитат:
напротив гледах ги мачовете и от време на време си ги пускам. Първия мач с/у Киево гостите имаха поне няколко положения и дори след първия мач не бях сигурен, че ще ги отстраним.

Нека не забравяме кой играеше там и кой ги създаде тези положения. Все пак говорим за футболист много над нашето ниво, нормално е да ни е трудно срещу него!

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Сря Авг 06, 2008 5:20 pm 
Аватар

classic написа:

Цитат:

Нека не забравяме кой играеше там и кой ги създаде тези положения. Все пак говорим за футболист много над нашето ниво, нормално е да ни е трудно срещу него!

Tочно за това казвам, че си беше доста трудно с/у Киево и нашите играха на предела на възможностите си.
За мачовете от УЕФА точно и аз това казвам, че си играхме грамотен в тактическо отношение футбол. Правилно подредени и добре затворени в защита и бързо разгръщане на атаките. Умишлено повтарям атаките. Тогава 6-7 различни играчи вкараха голове в Европа и не разчитахме само на един или двама играчи, което беше впечатляващо. Но поне според мен си играехме затворен футбол (в двубоите, в които победихме) с пълно себераздаване на играчите.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Сря Авг 06, 2008 5:23 pm 

classic написа:
Вие ме отчайвате, хора. Левски беше най-добре тактически подготвен точно пролетта за 1/4 финала на Уефа и лятото преди влизането в групите. В групите също играехме тактически грамотен футбол, но там качеството на футболистите беше различно и колективът не можа да надделее.

Дали една тактика е добра, показват резултатите. Статистиката е важен ориентир. В ШЛ ни отбелязаха 17 гола, а и противниците имаха поне още толкова голови положения. Ние във всичките мачове създадохме 5-6 голови положения и отбелязахме 1 гол. С нашата тактика издържахме максимум 30 минути.Всичко бе въпрос на време, кога ще ни отбележат гол. А след него сваляхме съвсем гарда.
Само ще кажа, че всеки си има право на мнение. Моето е такова.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Сря Авг 06, 2008 5:49 pm 
Аватар

nsss написа:
Дали една тактика е добра, показват резултатите. Статистиката е важен ориентир.

Дали пък освен в тактиката, нямаше разлика и между нашите и играчите на протвниковите отбори?

Върнете се в началото
 Профил  

Покажи мненията от миналия:  Сортирай по  
Напиши нова тема Темата е заключена, не можете да променяте мнения.  [ 4793 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1 ... 144, 145, 146, 147, 148, 149, 150 ... 160  Следваща

Часовете са според зоната UTC + 2 часа [ DST ]