forum.levski.com

Форум на привържениците на ФК ЛЕВСКИ
Дата и час: Пон Сеп 08, 2025 2:47 pm

Часовете са според зоната UTC + 2 часа [ DST ]

Напиши нова тема Темата е заключена, не можете да променяте мнения.  [ 508 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1 ... 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13 ... 17  Следваща
Автор Съобщение
МнениеПубликувано на: Вто Авг 05, 2008 3:33 pm 
Аватар

Еми от това което се видя в контролите Вуцов пуска Рашко като десен или атакуващ халф.
От което се предполага, че това са му най-силните позиции. Но разбира се по тая логика на Зе-то най-силните позиции са нападател-таран и десен бек. :roll:

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Вто Авг 05, 2008 3:35 pm 
Аватар

[BFL] Gogo написа:
Абе Тиберканин какъв точно играе ?

Тиберканин "може" навсякъде в халфовата линия :idea: Идеята от този състав е да играе дясно крило :!: Това не е толкова изненадващо, защото и в една от контролите игра там :idea: Тъпото е, че там си има идеялен футболист като Зе Сеорес, докато в центъра връща Гонзо :!:

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Вто Авг 05, 2008 3:40 pm 

Абе ти да не си му брат на тоя Зе Клошарес :boisw

Ебати бездарния циганин....да ходи да лъже хората на тука има-тука нема на пазара на Герена :smt006

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Вто Авг 05, 2008 3:51 pm 

Аре че изтрещех бе да му ебем майката , нема ли да става пет часо и да ловим 120 бееееееееееееее...

Последна промяна BlueArmada на Вто Авг 05, 2008 3:53 pm, променена общо 1 път

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Вто Авг 05, 2008 3:51 pm 
Аватар

Надвам се представянето да изглежда така: http://vbox7.com/play:018c78b8 :smt003
:lsfc3 :lsfc4 :lsfc3 офф и аз изтрештех вече! :lol:

Последна промяна atanasii на Вто Авг 05, 2008 3:56 pm, променена общо 1 път

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Вто Авг 05, 2008 3:53 pm 
Аватар

Citizen_Kane написа:
Абе ти да не си му брат на тоя Зе Клошарес :boisw

Ебати бездарния циганин....да ходи да лъже хората на тука има-тука нема на пазара на Герена :smt006

:twisted:

Довечера се надявам да не се покриеш след мача :idea: :D

Защото така подбран състава и подреден по терена за мен означава само едно - сериозна голова разлика в полза на Вердер, а така като чета че и занапред Гонзо ще играе халф и в някои други мачове :!: Аз изказвам лично мнение, че в отбора има точно 3 играчи на скамейката, които имат място на терена и това са: Зе Соареш вдясно, Тасевски с Тиберканин вътрешни, и напред да се избира между Христов, Гонзо и Карлуш :!: Дано не съм прав :!:

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Вто Авг 05, 2008 4:03 pm 

atanasii написа:
Надвам се представянето да изглежда така: http://vbox7.com/play:018c78b8
Очаквам нещо по-мащабно

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Вто Авг 05, 2008 4:26 pm 
Аватар

Надявам се това да не е официалният състав, а поредна журналистическа измишльотина. Иначе пак се очертава да играем без крила. Даже Хичо го навира в центъра Вуцов. Наистина много странна група. Особено ако Жоро Христов не бъде картотекиран срещу Бате/Андерлехт. Тогава и в нападение ще е зор, ако Гонзо е халф.

Едит: Сега видях, че май ще го картотекираме Жоро

Левски ще картотекира нападателя Георги Христов за участие в европейските клубни турнири, съобщи спортният директор на "сините" Даниел Боримиров.

"С Георги Христов всичко е ОК. Той ще бъде картотекиран за участие в Европейските турнири", увери Боримиров.

Както е известно Христов разтрогна договора си с Ботев (Пловдив) по вишна на клуба след края на изминалия сезон и премина на "Герена" като свободен агент. Пловдивчани обаче оспорват прекратения договор на нападателя в спортния арбитражен съд в Лозана.

Боримиров не скри задоволството си от визитата на Вердер (Бремен) в София за контролата срещу Левски тази вечер от 20.00 часа на стадион "Георги Аспарухов".

"Радвам се, че успях да осъществя една моя мечта като директор в Левски. Искам да благодаря на Германската футболна лига и на Вердер, че успяхме да организираме този мач довечера. Надявам се тази среща да е начало на нещо хубаво между двата клуба и взаимоотношенията ни да стават все по-добри. Левски има какво да учи като опит от Вердер", заяви Боримиров.

Спирт1

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Вто Авг 05, 2008 4:36 pm 

Аз лично бих построил отбора така
Изображение
В средата може и ТАсевски вместо мароканеца. А за Двойката централни защитници- бих пробвал също и Рабех и Илиев (новият), той е играл като защитник преди когато се е налагало (в някакво интервю четох).

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Вто Авг 05, 2008 4:56 pm 
Аватар

айдеееее 3:3
и тваЙ

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Вто Авг 05, 2008 4:56 pm 

Добре де да го еба, гледам сега пресконференцията преди мача. Всички - от пресаташето ни, през преводача, та до Томас Шааф сложили костюми. Наш Вуцан навлякъл някакъв кирлив анцуг и нещо сумти... Толкова ли не му е неудобно на тоя човек бе. И после "ма не го плюйте, не му се смейте". Селска история!

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Вто Авг 05, 2008 4:57 pm 
Аватар

[BFL] Gogo написа:

Пази боже, че не ги редиш ти.
В защита не знам кой е номер 4...това беше Томашич, после Стойчев, сега е свободен номера...Веско като гледам според тебе е твърд титуляр за сметка на Вагнер.
Рабех липсва.
Дефанзивен халф липсва...един Рашко по средата. От ляво Хичо, дясно Жо, който е ляво крило..
И за капак Еньо, който е чист таран да играе зад нападателите...

Извод: По-малко Football manager/hat-trick = по-малко глупости.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Вто Авг 05, 2008 5:02 pm 
Аватар

Тихо бе!Вуцов разбира повече от тактика от вас всичките взети заедно :roll:

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Вто Авг 05, 2008 5:07 pm 

BlueKiller написа:
Тихо бе!Вуцов разбира повече от тактика от вас всичките взети заедно :roll:

Затва ли няма диплома, понеже е много знаещ?

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Вто Авг 05, 2008 5:11 pm 

баси състава, пази Боже...

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Вто Авг 05, 2008 5:11 pm 

няма да казвам как трябваше да реди състава защото реално той е треньор и аз отивам да видя на какво приличаме при него.. ясно е че не може да сме във върховна фомра но се надявах да сме в 99% пълен състав.. Гонзо халф, тоя илиев титуляр, Гаджев, Сърмов, Бристон ги няма.. защо не рпобвахме с Жо като централен халф...дано не ни мачкат... трябва да изкараме поне Х за самочувствие!

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Вто Авг 05, 2008 5:21 pm 

t0p4o написа:
[BFL] Gogo написа:

Пази боже, че не ги редиш ти.
В защита не знам кой е номер 4...това беше Томашич, после Стойчев, сега е свободен номера...Веско като гледам според тебе е твърд титуляр за сметка на Вагнер.
Рабех липсва.
Дефанзивен халф липсва...един Рашко по средата. От ляво Хичо, дясно Жо, който е ляво крило..
И за капак Еньо, който е чист таран да играе зад нападателите...

Извод: По-малко Football manager/hat-trick = по-малко глупости.

4-ката е печатна грешка, 5 е :mrgreen:
Минев според мен би се справил по добре то Лусио... лично мое мнение. Жо нарочно съм го сложил от дясно, мъри го пробаше чат пат по дясното крило (сменяха си местата с Хичо) и мисля че се справя еднакво добер и от двете страни, пък и е по добър от Зе.
Еньо бих го поставали там защото- Е понетциална смяна- аз лично бих го вадил в 60-70 минута за сметка на Жеан. От друга страна всички защитници ще се концентрират върху Гонзо и Христов и това ще остави шансове на Еньо. Другият вариант в атаката е пак с тримата в такава схема но Христов да е на мястото на Еньо и при смяна на Еньо с Карлуш Христов да иде до гонзо, а кариоката да застане зад двамата... това си е мое мнение, на Фифата дава резултати :lol:

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Вто Авг 05, 2008 5:49 pm 

Айде аз тръгвам ... каквото това.. здраве да е.. и да се надяваме поне на престижен Х за самочувствие!

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Вто Авг 05, 2008 5:51 pm 

нека оставим Вуцата да работи..

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Вто Авг 05, 2008 6:18 pm 

:lsfc3 :lsfc3 :lsfc3 :lsfc3 :lsfc3 :lsfc3 :lsfc3

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Вто Авг 05, 2008 7:23 pm 

На другия край на света съм, но пак ще подкрепям ЛЕВСКИ по нета!

Луд, не луд, ще го караме с Вуцов, сезона почна, късно е за критика, трябва да подкрепяме всеки един човек в отбора!!!

:lsfc4 :lsfc1 :smt026

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Вто Авг 05, 2008 9:55 pm 
Аватар

Много силна постъпка на Вили !! Вървна абсолютно всички играчи с крясъци да поздравят феновете !!!

Иначе слаб мач като цяло.Видя се, че Гонзо не е за халф.И Алекси Сокачев го каза, в тази част на терена се извършват много фалове.Гонзо ще гори 3 от 4 мача 100% :smt003 :smt003 .

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Вто Авг 05, 2008 10:10 pm 
Аватар

Въпреки, че това си бе една проверка от средно ниво играчите и на Левски и на Вердер се хвърлха яко. То не беха грубости и търкаляне:) Вердер играха по офензивно, но и имат и те голям брак в нападение. Жалко, че не би дузпата Гонзо иначе щехме и да ги бием:) Гонзо не е за халф, и си мисля, че той със скрито задоволство си получи картона доказвайки, че не става за тази позиция. Но все пак, добре е че не загубихме и това, ще ни даде самочуствие срещу най-добрия отбор на света БАТЕ Борисов или "европейския" гранд Андерлехт:)

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Вто Авг 05, 2008 10:19 pm 

Виждам,че на никой не му се пише :oops: ,но аз със цялата си отговорност се съгласявам да го направя :oops:
1-во:На фона на това,че можеше да ни победят равенството е напълно приемлив резултат,за един ГРУБ мач,в който играхме почти цяло второ полувреме с 10 души :arrow: :arrow: :arrow: НО,на фона на това,че дори можеше да победим равенството не се приема :|
2-ро:Мисля,че не е нужно след моя пост да се изредят десетки души,които ще оплюят Миро Иванов за дуспата :?
Вярвам,че това няма да се случи...ЗАЩОТО НИЕ СМЕ ФЕНОВЕ НА ЛЕВСКИ,ЛЕВСКИ ОТ СОФИЯ!!!
3-то:Знам,че "ДЪЛГИ ПОСТОВЕ НЕ ЧЕТЕМ" :mrgreen: ,затова и не прекалявам :lol:

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Вто Авг 05, 2008 10:27 pm 

Абе добре де, мама му дееба, как мое за такъв мач да вземат Български съдия ? Тоя си ни побутна, особенно в края като даде дуспата, еми добре де ние нормален футбол с надиграване ли ще правим или ще чакаме на съдиите ?

СУпер слаб и безидеен Левски. Знаете ли какво мисля- имаме мн добри играчи, но нямаме мн добър треньор.
Батков махна мъри, на него футболисти не копуваше, и нали сложи Вуцата (неговият човек) реши да компенсира слабият треньор със силни футболисти... изводът- ако мустакатата патка беше купил играчи за ШЛ на ЛЕвски преди 2 години, щехме да играем мн добър футбол и нямаше да се стига до кризи

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Вто Авг 05, 2008 10:30 pm 
Аватар

Майната и на дузпата..и то в контрола. Аз си мислех, че тоя са го разкарали вече. Какво прави още в отбора?

Евала на тренеро, че се скара на негъра и прати всички при сектора!

Много лесно допускаме положения пред вратата, още в началото на мача Петков ни спаси 3-4 пъти. Напред само извеждащи и контри, но като за такъв съперник трябва да сме доволни. Макар, че в официален мач почти сигурно си ни бият :smt002

Сектора се чуваше добре по DSF, все едно си на стадиона, кирките от Бтв се изложиха яко.

Shakespirt го видеха мошно у цела Германия :smt003

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Вто Авг 05, 2008 10:39 pm 

[BFL] Gogo написа:
СУпер слаб и безидеен Левски.
E аре са глупости

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Вто Авг 05, 2008 10:41 pm 

levskarqd написа:
[BFL] Gogo написа:
СУпер слаб и безидеен Левски.
E аре са глупости

Пу дееба :oops:

И сега?!Оставка ли ше викаме :roll: :cry:

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Вто Авг 05, 2008 10:42 pm 
Аватар

Вердер са много добър отбор и съм сигурен, че ако играхме в ШЛ щеха да ни размажат, но историята показва, че са възможни и изненади:) Днес Каунас елиминира Рейнджърс така, че ето ви промер:)

Малко ме дразни формата на Георги Христов, някак си мек ми се вижда, не знам. Ще го видиме натам.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Вто Авг 05, 2008 10:49 pm 

Ако трябва да съм честен не съм много въодушевен,ясно,че е Вередер,ама все пак Левски не ми хареса.За вуцов няма да говоря,каквото и да става той е треньор и е нужно да му се даде шанс.Иначе Тиберканин е супер,ама супер груб.Като цяло малко селски мач се получи,а съдията се опиваше да го направи изцЕло такъв.Гонзо също игра грубо и си заслужи картона,ясно е,че не е за халф :smt006
тепърва ще се види в какво състояние сме :boisw

Напреед сме малко безидейни,ама ще видим,тепърва започват мачовете в наше село и с бате бойко борисов,тъй че :smt006

Върнете се в началото
 Профил  

Покажи мненията от миналия:  Сортирай по  
Напиши нова тема Темата е заключена, не можете да променяте мнения.  [ 508 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1 ... 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13 ... 17  Следваща

Часовете са според зоната UTC + 2 часа [ DST ]