forum.levski.com

Форум на привържениците на ФК ЛЕВСКИ
Дата и час: Пон Сеп 15, 2025 1:58 pm

Часовете са според зоната UTC + 2 часа [ DST ]

Напиши нова тема Темата е заключена, не можете да променяте мнения.  [ 4793 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1 ... 131, 132, 133, 134, 135, 136, 137 ... 160  Следваща
Автор Съобщение
МнениеПубликувано на: Сря Юли 30, 2008 8:05 pm 
Аватар

FLAME написа:
МАКАБИ ТЕЛ АВИВ ВЪРТИ ЛЕВСКИ НА ШИШ ЗА АСУС

Първоначално Макаби е бил склонен да пусне Асус на „Герена” за 300 хиляди евро. След това обаче сумата е набъбнала на един милион в същата валута. Днес пък самият французин с похвали пред Гонг, че вече е оценен на един милион и шестотин хиляди.

Ама и тия са ебаси нахалитетите :shock: Казали 300 сега 5 пъти повече.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Сря Юли 30, 2008 8:16 pm 
Аватар

kr1s4o написа:
Мустака не е дал 1 милион за трансфери, а иска да вземе 5 от ЕКТ... как става незнам...

Веднъж, два пъти стана... ама тоя се помисли за богопомазан... Еми да го бяхме взели тоя Асус като струваше 300 хилки, кво реват...

P.S. Махни тоя смръдлив арабин от аватара си бе :smt006 :boisw :smt006 :boisw

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Сря Юли 30, 2008 8:16 pm 

Цитат:
Германският първодивизионен Айнтрахт привлече в състава си боснеския национал Златан Байрамович със свободен трансфер, съобщи ДПА.

този не беше ли дефанзивен халф ?

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Сря Юли 30, 2008 8:20 pm 
Аватар

BlueUltraS написа:
Цитат:
Германският първодивизионен Айнтрахт привлече в състава си боснеския национал Златан Байрамович със свободен трансфер, съобщи ДПА.

този не беше ли дефанзивен халф ?

Все още е дефанзивен халф и е много класен :?
то между другото май се споменаваше нещо за него (ама май само тук във форума)

Левски 6-3 Ц(*КА , 15.07.1962 г.
Левски 7-2 Ц(*КА , 17.11.1968 г.
Левски 7-1 Ц(*КА , 23.09.1994 г.
Левски 5-0 Ц(*КА , 13.05.1998 г.
...
to be continued

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Сря Юли 30, 2008 8:35 pm 
Аватар

Искам да попитам за чий хуй са тези дублиращи отбори ? Защо се преодстъпва Иса ?

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Сря Юли 30, 2008 8:36 pm 
Аватар

24.05.1914 написа:
Искам да попитам за чий хуй са тези дублиращи отбори ? Защо се преодстъпва Иса ?

Дава се на клуб от А група, все пак ..

"It was like a church in there as only the truly lost sit in bars on Tuesday mornings at 8:00 a.m."

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Сря Юли 30, 2008 8:45 pm 
Аватар

jdt написа:
още след продажбата на Ричард да се набележат футболисти , да се следи състоянието им и т.н. както си му е реда.

Това го говорехме доста хора тук. И то не да се набелжат при продажбата, ами няколко месеца преди продажбата. Да са донесли касетки на треньора, той да ги е гледал, да е одобрил двама-трима, и все един ще дойде.

Но сега има няколко варианта:

Вариант І
Даваме 1,6 млн. за Асус и ако става, става. Още повече, че треньора го е харесла и точно него иска.

Вариант ІІ
Купуваме Йеленкович от Литекс. Почти същото, като вариант І, но с три разлики:
1 По-евтин е. За мен Ганчев ще го продаде за 500 хил., но дори и милион да му иска пак ще е по-евтин.
2 Гледали сме го, знаем какво може и какво не. По-важното е, че и треньора го е гледал.
3 Играе доста време в България. Няма да му трябват аклиматизации, адаптации и т.н.

Вариант ІІІ
Търсим някой друг. За мен този вариант е изключително неправилен, с оглед на това, че решения ще все взимат бързо, без преценка и подготовка.

Вариант ІV
Преквалифицираме някой от сегашните играчи - Рабех, Гонзо или Бистрон. Отново неправилен вариант за мен. По време на подготовката играха не сегашните си позици, паснаха си донякъде, разбрах какво трябва да правят и какво иска треньора от тях. А и другите играчи също, ще трябва тепърва да свикват с новите позиции на съотборниците си.

Вариант V
Намираме някой на тази позиция от юношите. Този вариант го предпочитам отколкото предходните два. На първо време се сещам за Балдажийски. Уточнявам, че не съм сигурен, че се казва точно така, и че играе на същата позиция. Единственото, което знам за него от един запис на юношите по телевизията, че играе в средата на терена, и ми направи впечатление.
Това е едно от нещата за което упреквам Мъри. Като собственика не ти купува играчи, пускай юноши бе. И после собственика, като ти иска сметка що си паднал му казваш, че с тия играчи толкова. Като купи по-добри, повече.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Сря Юли 30, 2008 8:55 pm 
Аватар

Вариант 6 - Ка-ра-джи-нов :smt003

"It was like a church in there as only the truly lost sit in bars on Tuesday mornings at 8:00 a.m."

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Сря Юли 30, 2008 8:55 pm 

аз предпочитам първо да сложим примерно тоя тиберканин да е дефанзивен халф а не по крилото...все ще одържат фронта..а иначе за мен е лудост 1.6 млн. евро да дават за тоя и освен това Йеленкович вече не е в Литекс!

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Сря Юли 30, 2008 8:58 pm 
Аватар

LSFC написа:
Първите 2 варианта изглеждат добре ама нали не ги даваш ти парите ;)

Като на Батков не му се дават, защо се е хванал с Левски тогава?

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Сря Юли 30, 2008 9:01 pm 
Аватар

Цитат:
Сливен. Новакът в елитния ни футбол Сливен привлече юношеския национал на Левски Исмаил Иса. Нападателят, който е родом от Търговище, ще се подвизава под ръководството на Драголюб Симонович в следващата 1 година, като състезателните му права остават собственост на "сините". В Сливен Иса ще се събере с бившия си съотборник в Хасково и Левски Цветомир Матев - също преотстъпен от вицешампионите. В момента на проби в Сливен е друг представител на юношеския национален отбор на България до 19 години - вратарят Петър Денчев-Шмайхела.
:smt006

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Сря Юли 30, 2008 9:01 pm 
Аватар

Аз Йеленкович не го харесвам, но иначе некой доказал се вече в бг е вариант. Тука някой може би на шега казват Караджинов, но по-добре Караджинов отколкото незнаен от израелското първенство за 1.6 млн ! Глупаво е да продадеме ДМ за 1.2 и да купиме заместник за 1.6 - не сме Реал или Барса.

Другият вариант , според мен , е някой много класен под наем. Вероятно може да се намери някой добър от отбор, който не се е класирал за ЕКТ и да се навие да дойде под наем за до декември. Ще дадеме некви кинти на отбора, некви и на него и ще имаме истински добър играч за мачовете когато наистина ни трябва - в ЕКТ. След декември за бг първенството ще ни свърши работа и некой от юношите (а ако още сме в ЕКТ ще сме изкарали достатъчно кинти да купим целият Макаби, не само Асус) и да го учиме на футбол

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Сря Юли 30, 2008 9:03 pm 
Аватар

Трябваше да вземем Тим Боровски и Иван Класнич, те така и така напуснаах Вердер със свободен трансфер, само МашинистО пуска мощни кинти под масата и готово :mrgreen:

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Сря Юли 30, 2008 9:04 pm 

Йеленкович вече не е в литекс бе.. нали затова търси Мъри вариянти за там..

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Сря Юли 30, 2008 9:19 pm 
Аватар

е, аз предполагам Блеки имаше в предвид - абе са ше дам 1.6млн, за да взема 5млн после. Верно, че риска е към 80-90% процента да не ги взема, ама кво да се прай, нали съм шеф на Левски ше плащам, че пипалата на октопода ше ми влезнат в задника.

Абе така или иначе транфер е редно да има!

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Сря Юли 30, 2008 9:19 pm 
Аватар

Boyo написа:
Глупаво е да продадеме ДМ за 1.2 и да купиме заместник за 1.6 - не сме Реал или Барса.

Е с това не съм съгласен. Точно такава трябва да ни е политиката. Продаваме някой за 1лв., и на негово място купуваме по-добър, който почти винаги е по-скъп - в нашият случай 1.5лв. Разликата от 50 стотики, я допълваме от реализираната печлба от предходия сезон. А можем да продадем двама (Хичо и Ричард) и с парите от тях да купим един но по-класен. А дупката от продажбата на втория я запълваме с юноша, но юноша който вече три години тренира поне с пърия отбор, и има яколко мача зад гърба си (Балтанов или Табаков).

За някой под наем съм съгласен. Това остава вариант VІ.

Има обаче и седми вариант, за който забравих. А той е:
Къде е казано, че трябва да играем задължително с дефанзивен полузащитник? Ясно, че цялата подготовка е вода с такава схема на игра, ясно е че в съвременният футбол това е основен пост и е задължително да имаш сериозне човек там. Ама ние, като го нямаме.... Пускаме всичко в атака и каквото стане. Тиберканин и Тасевски атакуващи халфове, като единият ще се връща да покрива, когато другият е зает. От ляво Хичо/Жоазиньо, от дясно Зе, и напред Гонзо с Карлош/Христов/Еньо. Атака по целия терен, преса....и ако стане.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Сря Юли 30, 2008 9:20 pm 
Аватар

Абе Батков ако си вдигне нивото хем добре за нас, хем добре за него. Стига е взимал играчи за по 200 000 и да ги продаде за милион, да вземе за милион и да продаде за три. Ей го Рабе, веднага може да се продаде за 2, а струва поне 3-4. Що ли нямам милиони... много ги разбирам нещата. :D

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Сря Юли 30, 2008 9:27 pm 

Абе Асус е на 24 или 25 години. Взимаме го за 1,6 млн и после го продаваме за 3млн и готово. Рабех го взехме за 1млн, а сега може да му вземем поне 2. Скъпи играчи са, но после им взимаме и повече. Сега като купим някакъв цървул за 100 000, после ще го продадем за 200 000. А ако купим за 1 000 000, после продаваме за 2 000 000. Винаги има риск, но ако искаме да растем, трябва да купуваме футболисти като Асус... Печелбата е едно на ръка - с такива футболисти ще имаме футболни успехи!!!

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Сря Юли 30, 2008 9:30 pm 
Аватар

qiao zhi написа:
Абе Асус е на 24 или 25 години. Взимаме го за 1,6 млн и после го продаваме за 3млн и готово. Рабех го взехме за 1млн, а сега може да му вземем поне 2. Скъпи играчи са, но после им взимаме и повече. Сега като купим някакъв цървул за 100 000, после ще го продадем за 200 000. А ако купим за 1 000 000, после продаваме за 2 000 000. Винаги има риск, но ако искаме да растем, трябва да купуваме футболисти като Асус... Печелбата е едно на ръка - с такива футболисти ще имаме футболни успехи!!!

tva ne e hattrick ebati... kak go smqta6 taka tiq ceni s to4nost... :roll:

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Сря Юли 30, 2008 9:31 pm 
Аватар

LSFC написа:

Ми хвани се ти като ти се дават или намери някой, който си вика "давам 1.6млн евро ако става, става, ако не и без тях ще мина" ;)

Много добре знаеш, каква отговорност е да си собственик на Левски. Батков също я е знаел. Еми, като не можеш да плуваш не се събличай.
Проданов спомена затова, че с вложени 1,6 млн., може да изкара, ако не 5 то поне 3 млн. Вече сме го правили веднъж.

А и, аз Батков в началото не съм го критикувал. Почнах да го правя веднага след пробива в УЕФА. Точно, защото знам, че тогава изкарахме пари и не ги вложихме в развитието на отбора.

И още нещо. Съвсем сериозно и отговорно заявявам, че ако Батков излезне и каже "Тая година сме толкова пари напред. За мен взимам толкова, на Баждеков давам толкова. На Чорни давам толкова. За издръжката на отбора през следващата година трябват толкова. Значи за трасфери остават 300 000 евро. Аз съм собственика и аз ги решавам тези неща", няма да го критикувам или да му се сърдя за нищо. Щото сега знам, че през последните няколко години сме изкарали адски много пари за блъгарски клуб, и се ядосвам и нервирам, защо не се инвестират в отбора. А като знам, че имаме 300 хиляди ще си кажа "За тия триста купуваме каквото можем, останалото запълваме с юноши, и каквото стане".

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Сря Юли 30, 2008 9:32 pm 
Аватар

Между другото вижте в Гонг "На живо" мача на Литекс, няма такава рибка като Тодоров.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Сря Юли 30, 2008 9:50 pm 
Аватар

Левски отказа да плати 1,6 милиона евро за Асус, прицели се в друг

Футболистът на Макаби (Тел Авив) Жонатан Асус няма да играе в Левски въпреки неистовите опити на сините да го привлекат. По-рано през деня халфът призна, че има вероятност да облече екипа на българския вицешампион, ако той плати 1,6 милиона евро на сегашния му клуб. Сумата обаче е доста сериозна и ръководството на Левски се отказва от мераците си да го купи и се насочва към друг футболист. От щаба на сините отказаха да заяват пред Sportal.bg името на новия набелязан, но наставникът на тима Вили Вуцов призна, че е твърде вероятно Левски да вземе играч извън ЕС и да го картотекира за ШЛ на мястото на Бензукан. "Това също е вариант. Твърде вероятно е да вземем играч извън ЕС, след като шансовете ни да привлечем Асус са не повече от 5 %", коментира Вили, който пристигна на "Герена" с една от лимузините на боса Тодор Батков.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Сря Юли 30, 2008 9:57 pm 

разбирасе че няма да дадем... да купят един играч за 1 млн ще е добър и свестен, от която и от бликите държави да го вземат и ще свикне по- бързо с футбола и хората ни!

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Сря Юли 30, 2008 10:41 pm 
Аватар

1.6 милиона евро - хахахахаха, тия евреи са побъркани, за тия пари с добри скаути правим селекция за няколко години шампиони и мощни пробиви в ЕКТ :smt006

в сърцата ни разпръсква светлина

Един Апостол, свето име – Левски

Идея, Пример и Борба!“

Димчо Дебелянов

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Сря Юли 30, 2008 10:41 pm 
Аватар

Ама нямаме добри скаути :smt006

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Сря Юли 30, 2008 10:42 pm 
Аватар

МоШно да се кандидатираме тогава и за скаути. Тва ФМ е най-доброто място :smt004

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Сря Юли 30, 2008 10:46 pm 
Аватар

Let There Be Rock написа:
Ама нямаме добри скаути :smt006

Саид форевар ин аър хартс. Иначе варианти са някой арабски талант тип Рабе, сега се сещам и за Георги Илиев от Черно море, дето Чорбарлиги му е**аха майката на кариерата, преди да отиде при тях беше доста приличен.

в сърцата ни разпръсква светлина

Един Апостол, свето име – Левски

Идея, Пример и Борба!“

Димчо Дебелянов

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Сря Юли 30, 2008 10:46 pm 
Аватар

nazional написа:
1.6 милиона евро - хахахахаха, тия евреи са побъркани, за тия пари с добри скаути правим селекция за няколко години шампиони и мощни пробиви в ЕКТ :smt006

1,6 млн. отдавна не са много пари във футбола :smt006

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Сря Юли 30, 2008 10:47 pm 
Аватар

Ся пускам ФМ-а и намирам веднага 5 ДХ :smt006

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Сря Юли 30, 2008 10:48 pm 
Аватар

Махни тоя аватар бе :smt006 :boisw :twisted:

Върнете се в началото
 Профил  

Покажи мненията от миналия:  Сортирай по  
Напиши нова тема Темата е заключена, не можете да променяте мнения.  [ 4793 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1 ... 131, 132, 133, 134, 135, 136, 137 ... 160  Следваща

Часовете са според зоната UTC + 2 часа [ DST ]