forum.levski.com

Форум на привържениците на ФК ЛЕВСКИ
Дата и час: Пон Сеп 15, 2025 1:55 pm

Часовете са според зоната UTC + 2 часа [ DST ]

Напиши нова тема Темата е заключена, не можете да променяте мнения.  [ 4793 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1 ... 130, 131, 132, 133, 134, 135, 136 ... 160  Следваща
Автор Съобщение
МнениеПубликувано на: Сря Юли 30, 2008 6:09 pm 
Аватар

Let There Be Rock написа:
Топчо, много ги разбираш нещата... :smt006

Факт :smt006

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Сря Юли 30, 2008 6:09 pm 
Аватар

Решението е само едно - Тодор да развърже кесията за Асус :smt006

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Сря Юли 30, 2008 6:10 pm 
Аватар

Имам чувството, че Рабе ще държи цялата защита на плещите си. Ако ще местиме някой напред, нека е коравия чешки лад, шото с отбраната компромиси не могат да се правят :smt006

"It was like a church in there as only the truly lost sit in bars on Tuesday mornings at 8:00 a.m."

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Сря Юли 30, 2008 6:13 pm 
Аватар

t0p4o написа:
Реално имаме един Гаджев...
Иначе за Асус - 1,6 млн е безумна сума за играч от израеското първенство, който е гледан 1 път точно от треньора. Стига с това, че щом му искат 7 цифрена сума значи е машина...Рабех го взехме за половината на тия пари (ако не и по-малко) и е най-класния играч в цялото ни първенство. Бардон го взехме на свободен трансфер и пак беше с класа над останалите. Просто всичко е късмет. А само си предсравете евентуалното развитие- плащаме ги тия пари, той идва нито играл с отбора нито правил подготовка с нас - 2 грешни паса пакет с един по-посредствен мач и ще бъде мощно оплют точно както бразилците зимата. А истината е, че най-доброто което може да се очаква е просто да бъде свестен играч, не да дойде и да понесе отбора към 1/4 финал на шл.

П.С.
Искаме Ричи :smt003

Първо НЕ ИСКАМЕ РИЧИ !!!
Второ. Едно е да вземеш играч от Мароко, друго от Израел. Мароканците нямат никакъв клубен футбол, докато израелците играят в ЕКТ и често постигат успехи, което автоматично качва цената на всеки футболист там.
Трето. Не всичо е до късмет. По-голямата част опира до точни скаути, които да имат добра преценка.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Сря Юли 30, 2008 6:15 pm 
Аватар

bring_da_pain написа:
Имам чувството, че Рабе ще държи цялата защита на плещите си. Ако ще местиме някой напред, нека е коравия чешки лад, шото с отбраната компромиси не могат да се правят :smt006

Не изключвам вариации в защитата, коeто ще е голям минус за Левски.
нещо от рода:

Балтанов---Миланов----Рабех----Минев

Балтанов---Рабех-----Вагнер-----Минев

Последна промяна Vincenzo на Сря Юли 30, 2008 6:19 pm, променена общо 1 път

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Сря Юли 30, 2008 6:17 pm 
Аватар

Vincenzo написа:

Ако излезнеме с Жиката като централен защитник на Камп Ноу или Емиратс .. не знам :smt003

"It was like a church in there as only the truly lost sit in bars on Tuesday mornings at 8:00 a.m."

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Сря Юли 30, 2008 6:18 pm 
Аватар

bring_da_pain написа:
Vincenzo написа:

Ако излезнеме с Жиката като централен защитник на Камп Ноу или Емиратс .. не знам :smt003

:mrgreen:

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Сря Юли 30, 2008 6:18 pm 
Аватар

bring_da_pain написа:
Vincenzo написа:

Е не, това ще е КРАЯТ вече :smt005 . Така, ще ни разкрият, че......

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Сря Юли 30, 2008 6:19 pm 

Цитат:
Вуцов отива в Германия за нови попълнения

Треньорът на Левски Вили Вуцов може да пътува спешно до Германия днес или утре, твърди "7 дни спорт". Причина са преговори с футболисти, които евентуално да подсилят отбора през новия сезон.

- Набелязали сме поне трима играчи - коментира Вуцов.

Сините следят юношеския национал на Германия Дениз Наки. Европейският шампион е собственост на Байер (Леверкузен), като немците искат за него 150 000 евро.

150 000 не е голяма сума , но се съмнявам че ще ни го дадат а и това не е решение на проблема

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Сря Юли 30, 2008 6:20 pm 
Аватар

Black Jack написа:
t0p4o написа:
Реално имаме един Гаджев...
Иначе за Асус - 1,6 млн е безумна сума за играч от израеското първенство, който е гледан 1 път точно от треньора. Стига с това, че щом му искат 7 цифрена сума значи е машина...Рабех го взехме за половината на тия пари (ако не и по-малко) и е най-класния играч в цялото ни първенство. Бардон го взехме на свободен трансфер и пак беше с класа над останалите. Просто всичко е късмет. А само си предсравете евентуалното развитие- плащаме ги тия пари, той идва нито играл с отбора нито правил подготовка с нас - 2 грешни паса пакет с един по-посредствен мач и ще бъде мощно оплют точно както бразилците зимата. А истината е, че най-доброто което може да се очаква е просто да бъде свестен играч, не да дойде и да понесе отбора към 1/4 финал на шл.

П.С.
Искаме Ричи :smt003

Първо НЕ ИСКАМЕ РИЧИ !!!
Второ. Едно е да вземеш играч от Мароко, друго от Израел. Мароканците нямат никакъв клубен футбол, докато израелците играят в ЕКТ и често постигат успехи, което автоматично качва цената на всеки футболист там.
Трето. Не всичо е до късмет. По-голямата част опира до точни скаути, които да имат добра преценка.

Да ама ние скаути нямаме. Букарев и Киро Вангелов цяло лято освен да тръсят попълнения при юношите на Германия и да си барат м@к@рите друго не са свършили.
Точно в момента Ричи е перфектния вариант...

П.С.
нЕма да закачате Жиката ей :smt005

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Сря Юли 30, 2008 6:25 pm 
Аватар

t0p4o написа:
Да ама ние скаути нямаме. Букарев и Киро Вангелов цяло лято освен да тръсят попълнения при юношите на Германия и да си барат м@к@рите друго не са свършили.
Точно в момента Ричи е перфектния вариант...

Ричи вече никога не може да бъде какъвто и да е вариант! На Букарев му имам доверие. Момчето е супер интелигентно, а и е доказал, че разбира от футбол. За Ванеглов не знам.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Сря Юли 30, 2008 6:30 pm 
Аватар

http://www.transfermarkt.de/de/spieler/ ... rofil.html
:roll: Свободен е, опитен е би ни свършил добра работа :smt006

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Сря Юли 30, 2008 6:36 pm 
Аватар

Цитат:
Имаш ли представа до колко време ще има яснота, кога евентуално може да дойдеш в София?

- Ще ти кажа само, че днес е имало разговори. Агентът ми се е свързал с клуба и с менажера на Макаби Тел Авив. Всички сега чакат офертата на Левски. Надявам се скоро да се знае, защото първенството ще започне и аз искам да знам къде ще играя.

Добре звучи, обаче 1.6 млн е страшно голяма цифра. Той трябва да е като Виейра на млади години :? Не ми се вярва Батков да даде толкова. А и с право. Няма какво да го плюем човека - такава сума да се даде за играче, който я играе, я не ... кой знае колко време ще му трябва да се адаптира и т.н. Ами ако се случи така, че не влезем в групите ни на ШЛ (което е 90 на 100), ни в тия на УЕФА - тогава от трите хиляди следно на мач ли ще си избива парите или от 5 мача дето ще ги предават я бнт, я Гришко ? Или може би от мега ултра рекламаторите, които ще се изтрепят да дават пари за платна, които ще видим 3 хилки на стадиона ?

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Сря Юли 30, 2008 6:41 pm 

сигурен съм че за 1 млн има играчи коит ще ни свършат страхотна работа.. няма нужцда 1.6 млн евро!

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Сря Юли 30, 2008 6:42 pm 
Аватар

inzaghi написа:
http://www.transfermarkt.de/de/spieler/4319/tomasgalasek/profil.html

Роже Мила е по-добър...

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Сря Юли 30, 2008 6:44 pm 
Аватар

t0p4o написа:

izaghi е по-добър :smt006

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Сря Юли 30, 2008 6:44 pm 
Аватар

thegboy написа:
Цитат:
Имаш ли представа до колко време ще има яснота, кога евентуално може да дойдеш в София?

- Ще ти кажа само, че днес е имало разговори. Агентът ми се е свързал с клуба и с менажера на Макаби Тел Авив. Всички сега чакат офертата на Левски. Надявам се скоро да се знае, защото първенството ще започне и аз искам да знам къде ще играя.

Добре звучи, обаче 1.6 млн е страшно голяма цифра. Той трябва да е като Виейра на млади години :? Не ми се вярва Батков да даде толкова. А и с право. Няма какво да го плюем човека - такава сума да се даде за играче, който я играе, я не ... кой знае колко време ще му трябва да се адаптира и т.н. Ами ако се случи така, че не влезем в групите ни на ШЛ (което е 90 на 100), ни в тия на УЕФА - тогава от трите хиляди следно на мач ли ще си избива парите или от 5 мача дето ще ги предават я бнт, я Гришко ? Или може би от мега ултра рекламаторите, които ще се изтрепят да дават пари за платна, които ще видим 3 хилки на стадиона ?

Всъщност, 1.6 милиона е доста нормална цифра за средната класа на европейския футбол, откъдето и да го погледнем ..

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Сря Юли 30, 2008 6:46 pm 

мисля си че в так създалата се ситуация и КАКУ няма да е зле да остане! Не можем да загубим Гонзо като нападател, това са ни най- важните мачове за мен!

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Сря Юли 30, 2008 7:10 pm 

Цитат:
Всъщност, 1.6 милиона е доста нормална цифра за средната класа на европейския футбол, откъдето и да го погледнем ..

Така е , но трудно се дават на пожар . Трябваше още след продажбата на Ричард да се набележат футболисти , да се следи състоянието им и т.н. както си му е реда.
С тази суматоха около ДХ не се обръща внимание на други проблеми , дано не лъснат в най-непотходящия момент .

А Каку в България ли е или се отказаха от него ? Някой беше коментирал във форума че не бил по-слаб от Асус

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Сря Юли 30, 2008 7:11 pm 
Аватар

За колко кинти продадоха Ричи ? :smt006

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Сря Юли 30, 2008 7:18 pm 
Аватар

1.250.000 €
според transfermarkt.de

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Сря Юли 30, 2008 7:23 pm 
Аватар

МАКАБИ ТЕЛ АВИВ ВЪРТИ ЛЕВСКИ НА ШИШ ЗА АСУС

Ръководството на израелския Макаби Тел Авив е на път да откаже Левски от привличането на Асус, научи Гонг.

Евреите изнервят ръководителите на Левски с постоянната промяна на цената, която „сините” трябва да платят за полузащитника.

Първоначално Макаби е бил склонен да пусне Асус на „Герена” за 300 хиляди евро. След това обаче сумата е набъбнала на един милион в същата валута. Днес пък самият французин с похвали пред Гонг, че вече е оценен на един милион и шестотин хиляди.

„Сините” са на мнение, че евреите ги изнудват и скоро цената на Асус може да стане още по-гръмка. От Левски са категорични, че няма да извадят толкова за иначе харесания от Велислав Вуцов футболист. Според наставника шансовете за завършване на трансфера са под 5 процента.

Специалистът се е спрял на друг вариант, който днес е бил обсъждан на среща Вуцов-Батков. Става дума за халф, който не е от Европейския съюз.

Тази вечер босовете на Левски трябва да проведат разговори с клуба на пазения в тайна полузащитник.

На „Герена” търсят под дърво е камък качествен дефанзивен полузащитник, тъй като Георги Сърмов беше опериран вчера в „Пирогов”.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Сря Юли 30, 2008 7:28 pm 
Аватар

FLAME написа:

1.250.000 €
според transfermarkt.de

Мда... има ли нужда да коментирам... пари има, друг е въпроса дали Батьо има желание да ги даде или не... защо ли си мисля ,че няма да намерят никой и ще си я цъкаме с Гонзо като дефанзивен халф...

Пак да питам, какво става с Жорето Христов, май адвокатО с 15-годишен опит не е чак такъв пич какъвто се описа :boisw

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Сря Юли 30, 2008 7:32 pm 
Аватар

Ако се преебат нещата с Жоро Христов ще е поредният яко осран трансферен период. Дано не става,че ми е писнало от дребни селски хитреци :evil:

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Сря Юли 30, 2008 7:33 pm 
Аватар

Усещам как Еньо и Жеан ще водят атаката :smt006 :boisw

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Сря Юли 30, 2008 7:36 pm 
Аватар

ГОШО ХРИСТОВ НЕ ТРЕНИРА С ЛЕВСКИ
Стефан Стоянов 30 юли 2008 18:52

Гошо Христов не тренира с Левски

Нападателят Георги Христов не взе участие в следобедната тренировка на Левски. Отсъствието на футболиста направи впечатление, а треньорът на тима Велислав Вуцов коментира ситуацията около спорния състезател.

„Знам, че нещата с него са горе-долу изяснени. Той има разтрогнат договор от всички комисии в България. Иска да играе при нас, доколкото знам се е разбрал с нашия собственик. Аз не съм по тази част, не знам дали има подписани договори. Неприятно ми е, че един ваш колега, който всъщност не ви е колега - Георги Градев, всеки ден пише по тази тема. Чудя се, как не го заболя главата. Тези работи не са нормални и реални. Това тежи на самия играч. Говорим за футболист с голяма перспектива и бъдеще за националния отбор. Ако ние сме прави ще играе при нас, ако не сме ще си играе в Ботев. Той трябва да се подготви за първенството”, отсече Вили Вуцов.

Стрелец номер едно в А група за миналия сезон все още не е подписал официален договор с Левски. Гошо Христов проведе цялата си подготовка със „сините”, като в някои от контролите се прояви на високо равнище.

...Защото Йовов вкара шедьовър на Фабиен Бартез. И вдъхнови французите да го нарекат Бижутер. Сърцето на всеки син фен трепва, когато види на повторение двама от Марсилия вляво, Ицо вдясно, Бартез клекнал и топката при паяците под гредата пред сектор Б.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Сря Юли 30, 2008 7:37 pm 
Аватар

Да го духат евреите - как ще му дигат цената на тоя анонимник толкова :evil: Батков не знам дали ще ни уреди с халф ама да оправи тая история с Георги Христов, ако трябва да даде 200 000 на Ботев и да се свършват разправиите.

Последна промяна forzablue на Сря Юли 30, 2008 7:52 pm, променена общо 1 път

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Сря Юли 30, 2008 7:47 pm 
Аватар

Мустака не е дал 1 милион за трансфери, а иска да вземе 5 от ЕКТ... как става незнам...

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Сря Юли 30, 2008 7:49 pm 

inzaghi написа:
http://www.transfermarkt.de/de/spieler/4319/tomasgalasek/profil.html

Бях го предложил преди 30-тина страници, но от ръководството явно не четат фрума, където има по-добри предложения от тези на скаутите :smt005

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Сря Юли 30, 2008 8:03 pm 
Аватар

Великия адвокат Борчо нали каза, че след като се приберем от Австрия, Жоро веднага ще подпише ? Кво стана ? На приказки и аз владея Стара планина, на дела обаче ..... кур за БАТКОВ !

Върнете се в началото
 Профил  

Покажи мненията от миналия:  Сортирай по  
Напиши нова тема Темата е заключена, не можете да променяте мнения.  [ 4793 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1 ... 130, 131, 132, 133, 134, 135, 136 ... 160  Следваща

Часовете са според зоната UTC + 2 часа [ DST ]