forum.levski.com

Форум на привържениците на ФК ЛЕВСКИ
Дата и час: Чет Юни 26, 2025 2:26 am

Часовете са според зоната UTC + 2 часа [ DST ]

Напиши нова тема Темата е заключена, не можете да променяте мнения.  [ 508 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1 ... 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9 ... 17  Следваща
Автор Съобщение
МнениеПубликувано на: Съб Юли 26, 2008 1:06 pm 
Аватар

Спортал.бг написа:
Левски продаде 2200 билета за Вердер, сините отделят с мрежа секторите "Б" и "В"

Левски е продал около 2200 билета за контролата с германския колос Вердер (Бремен), похвалиха се от синия клуб. В тази бройка се включват и продадените до момента 1200 абонаментни карти, които ще важат за сблъсъка с германците. Според босовете на българския вицешампион това е много добра бройка за този етап, тъй като до проверката има цели 10 дни. В Левски очакват, че на двубоя, който е предвиден за 5 август от 20.00 часа и се явява официално представяне на сините за следващия сезон, ще се изсипат над 10 000 запалянковци, въпреки августовските отпуски.

Междувременно от "Герена" обявиха, че за следващия сезон секторите "Б" и "В" ще бъдат разделени от огромна мрежа, която ще се монтира в най-скоро време. Това се правило не по инициатива на клуба, а е препоръчано от лицензионната комисия към БФС.

Цени на билетите:

Сектор "А" - 10 лв.
Сектор "В" - 5 лв.
Сектор "Б" - 1 лв.

Вход свободен за притежателите на абонаментни карти за сезон 2008/09.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Съб Юли 26, 2008 1:48 pm 

аз се надявам на 20 000

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Съб Юли 26, 2008 2:30 pm 

Кви са тия мрежи бе !??!

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Съб Юли 26, 2008 2:36 pm 
Аватар

aquadark написа:
Кви са тия мрежи бе !??!

Да бе, все едно някой ще мята бомби по тея във В :smt005

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Съб Юли 26, 2008 2:39 pm 
Аватар

Wildkid написа:
thegboy написа:
7:2 е РЕЗУЛТАТ написа:
Май няма да има хореография , а ?
Не е трудно да сабереме малко пари , не всеки ден играем с Вердер :smt006

А бе каква хореография - никой няма да ходи в Б, не чухте ли, че чорбарите се канят да дойдат и да ни претрепят !?! Кво искате да си оставим костите на стадиона ли ? МоШно БТВ и това е :smt006

Аааа, не - и по БТВ ме е шубе - някой може да слухти, и ако чуе през стената, че го гледам - да вземат да нахлуят в нас...... не, не, никакъв мач, никакъв футбол повече - край! :smt006

Виж за това не бях помислил, прав си :? И аз се отказвам вече от футбола, не ща да ме бият чорбарите. :(

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Съб Юли 26, 2008 4:15 pm 
Аватар

Football Fan написа:
antonatan написа:
Като чуя думата хореография и си представям ансамбъла ни по художествена гимнастика :roll:

А духовия оркестър да забираме ли :smt003

:smt005 :smt005 Днес тая дума я чух от едно момиче от Пазарджик, явно си е некъв лаф :smt005 :smt005 Иначе тренирам тука с бухалките, ма разбрах, че пък как Анта объркала снощи лентата с камшик :shock: :smt079

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Съб Юли 26, 2008 5:47 pm 

забирам = взимам .. от южния край.. аз съм от Хасково... тя е масов заместител на взимам те..

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Съб Юли 26, 2008 6:09 pm 

Спортал.бг написа:
Левски продаде 2200 билета за Вердер

:shock: , много тъпо, очаквах да са много повече! :shock:

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Съб Юли 26, 2008 6:18 pm 
Аватар

antonatan написа:
Football Fan написа:
antonatan написа:
Като чуя думата хореография и си представям ансамбъла ни по художествена гимнастика :roll:

:smt005 :smt005 Днес тая дума я чух от едно момиче от Пазарджик, явно си е некъв лаф :smt005 :smt005 Иначе тренирам тука с бухалките, ма разбрах, че пък как Анта объркала снощи лентата с камшик :shock: :smt079
Антоне,имам чувството че си ги пуснал пъпчивковчетата от скъпия форум да пишат като бесни тука,хайде да си ги прибираш,наиграха се.Нарочно ли ги пусна тука да си играят,кажи Антоне :lol:

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Съб Юли 26, 2008 6:20 pm 

koleda321 написа:
Спортал.бг написа:

Ebasi maikata,3 sedmici predi macha,samo 2000 prodadeni bileta,kvo shte pravime sa? :shock: :shock: :shock:

Az vi predlagam moshtna horeografia vuv V i A sektor s narisuvani hora na sedalkite,kvo shte kajete?

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Съб Юли 26, 2008 6:33 pm 
Аватар

Утре мощно нахлуване при китайците в илиенци и обиране на всички манекени - така де вече сме в 21 век, трябва си 3Д хореография.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Съб Юли 26, 2008 7:07 pm 
Аватар

Е колко билета искате да са продадени след като чорбарите мощно се заканиха да нахлуват всеки мач в сектора ни? Може би тези 2000 билета да са закупени само от чорбари... :smt006
Мен ме е страх и няма да отида... Повече няма да гледам футбол, даже ви моля да ми изтриете регистрацията във форума, ако не закрийте целия форум за да си останете живи и здрави, и да не бъдете разкрити... :smt003

Последна промяна MCMXIV на Съб Юли 26, 2008 7:13 pm, променена общо 1 път

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Съб Юли 26, 2008 7:10 pm 

Марио написа:
Е колко билета искате да са продадени след като чорбарите мощно се заканиха да нахлуват всеки мач във сектора ни? Може би тези 2000 билета да са закупени само от чорбари... :smt006
Мен ме е страх и няма да отида... Повече няма да гледам футбол, даже ви моля да ми изтриете регистрацията във форума, ако не закрийте целия форум за да си останете живи и здрави и да не бъдете разкрити... :smt003

Еми айде да направиме SHIFT - чорбарите вече ще идват само на мачовете на Левски, а ние ще ходиме само на мачове на Цуцка! :mrgreen:

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Съб Юли 26, 2008 7:43 pm 

14/88 написа:
koleda321 написа:
Спортал.бг написа:

Ebasi maikata,3 sedmici predi macha,samo 2000 prodadeni bileta,kvo shte pravime sa? :shock: :shock: :shock:

Az vi predlagam moshtna horeografia vuv V i A sektor s narisuvani hora na sedalkite,kvo shte kajete?

Дано не се изложим с боичките!Най-добре с блажна боя,но да започнем от събота ,за да изсъхне,защото чух,че прасетата щели да си носят гумички ,за да могат да изтрият хората(след като ни изнесат) в случай,че ползваме моливи :cold

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Съб Юли 26, 2008 7:49 pm 
Аватар

Снежанке, главата как е?

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Съб Юли 26, 2008 7:51 pm 
Аватар

Ivan63 написа:
antonatan написа:
Антоне,имам чувството че си ги пуснал пъпчивковчетата от скъпия форум да пишат като бесни тука,хайде да си ги прибираш,наиграха се.Нарочно ли ги пусна тука да си играят,кажи Антоне :lol:

Бай Иване, моля те, нека малко и те да се почувстват ултраси и хулигани. Все пак друго си е да пишеш във форум, чийто потребители дете от майка взимат, вдига самочувствито. Като кажеш пред закусвалнята в училище, че пишеш във forum.levski.com и не се редиш на опашка :cold

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Съб Юли 26, 2008 8:30 pm 
Аватар

Нека пишат,но да се назначи отговорник за външния вид,пъпки,прически,зъби и шини,друг отговорник,който да наблюдава дали на време са си легнали,не по-късно от 21 ч.и трети,който да проверява дали си четат задължителните книги

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Съб Юли 26, 2008 9:46 pm 
Аватар

Левски е продал около 2200 билета за контролата с германския колос Вердер (Бремен), похвалиха се от синия клуб. В тази бройка се включват и продадените до момента 1200 абонаментни карти, които ще важат за сблъсъка с германците. Според босовете на българския вицешампион това е много добра бройка за този етап, тъй като до проверката има цели 10 дни. В Левски очакват, че на двубоя, който е предвиден за 5 август от 20.00 часа и се явява официално представяне на сините за следващия сезон, ще се изсипат над 10 000 запалянковци, въпреки августовските отпуски.

Междувременно от "Герена" обявиха, че за следващия сезон секторите "Б" и "В" ще бъдат разделени от огромна мрежа, която ще се монтира в най-скоро време. Това се правило не по инициатива на клуба, а е препоръчано от лицензионната комисия към БФС.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Нед Юли 27, 2008 7:54 pm 
Аватар

??? написа:

добре аз ли съм малоумен щото си мисля че И СЕГА секторите са разделени с мрежа... :roll: :shock:

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Нед Юли 27, 2008 7:57 pm 
Аватар

UL написа:
??? написа:

добре аз ли съм малоумен щото си мисля че И СЕГА секторите са разделени с мрежа... :roll: :shock:

По-скоро е ограда.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пон Юли 28, 2008 5:10 pm 
Аватар

antonatan написа:
Football Fan написа:
antonatan написа:

Тук си е диалектна форма :oops: Иначе не се и съмнявам в Кака Анта :smt003

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Вто Юли 29, 2008 5:30 pm 
Аватар

Ебаси, изпонапълнило се е с нови потребители, почти никого не познавам... :oops: Хубавото е, че се влиза с абонаментна карта. Айде и дано се изсипем повече хора, да стане атмосфера. За съжаление имам големи скрупули относно качествата на Овчеглавия, дано ме опровергае.

И те умираха.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Вто Юли 29, 2008 11:09 pm 
Аватар

koleda321 написа:
Марио написа:
Е колко билета искате да са продадени след като чорбарите мощно се заканиха да нахлуват всеки мач във сектора ни? Може би тези 2000 билета да са закупени само от чорбари... :smt006
Мен ме е страх и няма да отида... Повече няма да гледам футбол, даже ви моля да ми изтриете регистрацията във форума, ако не закрийте целия форум за да си останете живи и здрави и да не бъдете разкрити... :smt003

Еми айде да направиме SHIFT - чорбарите вече ще идват само на мачовете на Левски, а ние ще ходиме само на мачове на Цуцка! :mrgreen:

Ти си мега тъп, заклевам се :shock: Моля те, прекрати доброволно писането във форума, пожелай да ти изтрият акаунта и не се занимавай с интернет, прочети няколко книги, ако не можеш утре ще ти изготвя едно пионерско поръчение и срок кога да предадеш нещата :smt006

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Чет Юли 31, 2008 1:13 pm 

levski.bg
ПФК Левски организира томбола с награди на мача с Вердер Бремен

Привържениците на Левски закупили си билети за официалното представяне на отбора в контролата срещу Вердер Бремен (5 август) ще участват в томбола, която ще бъде изтеглена на почивката между двете полувремена.

Печелившите 20 билета ще дадат възможност на своите притежатели да получат официален екип на Вердер Бремен.

Наградите ще бъдат раздавани на 6 август (сряда) в клубния офис на ул. "Леге" 15 само срещу представяне на печелившия билет.

това ме убеди да дойда :smt005 екипи на Вердер?А защо не на Левски?

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Чет Юли 31, 2008 1:50 pm 
Аватар

Цитат:
Левски ще пусне билетите за контролната среща с германския вицешампион Вердер (Бремен) на 2 август, съобщиха от клуба.

А аз как имам билет от 24 юли :smt005

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Чет Юли 31, 2008 2:19 pm 

Knoxville написа:
Цитат:
Левски ще пусне билетите за контролната среща с германския вицешампион Вердер (Бремен) на 2 август, съобщиха от клуба.

А аз как имам билет от 24 юли :smt005

:octo :bashta

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Чет Юли 31, 2008 4:10 pm 
Аватар

LS1914 написа:
levski.bg
ПФК Левски организира томбола с награди на мача с Вердер Бремен

Привържениците на Левски закупили си билети за официалното представяне на отбора в контролата срещу Вердер Бремен (5 август) ще участват в томбола, която ще бъде изтеглена на почивката между двете полувремена.

Печелившите 20 билета ще дадат възможност на своите притежатели да получат официален екип на Вердер Бремен.

Наградите ще бъдат раздавани на 6 август (сряда) в клубния офис на ул. "Леге" 15 само срещу представяне на печелившия билет.

това ме убеди да дойда :smt005 екипи на Вердер?А защо не на Левски?

И аз тва се чудя,за кво ми е екип за Вердер??? :shock:

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Чет Юли 31, 2008 4:20 pm 
Аватар

Може да е част от договора - маркетингов ход на немците за привличане на фенове в България :lol:

"It was like a church in there as only the truly lost sit in bars on Tuesday mornings at 8:00 a.m."

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Чет Юли 31, 2008 6:27 pm 

ще я пусна на търг после в ebay.com може някой немец да се навие!

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пет Авг 01, 2008 1:26 pm 
Аватар

МоШно с колегите сме на мачО. Те в А, а аз при провалите естествено. :smt006

Върнете се в началото
 Профил  

Покажи мненията от миналия:  Сортирай по  
Напиши нова тема Темата е заключена, не можете да променяте мнения.  [ 508 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1 ... 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9 ... 17  Следваща

Часовете са според зоната UTC + 2 часа [ DST ]