forum.levski.com

Форум на привържениците на ФК ЛЕВСКИ
Дата и час: Пон Сеп 15, 2025 10:29 am

Часовете са според зоната UTC + 2 часа [ DST ]

Напиши нова тема Темата е заключена, не можете да променяте мнения.  [ 4793 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1 ... 125, 126, 127, 128, 129, 130, 131 ... 160  Следваща
Автор Съобщение
МнениеПубликувано на: Пон Юли 28, 2008 4:43 pm 

thegboy написа:
да играе мегадербита по меганиви за мегакартофи

Ето това са ключовите думи! Как да ни откаже! :smt003

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пон Юли 28, 2008 4:44 pm 

Станем ли шампиони,догодина сме 90% в ШЛ,едва ли ще му се отвори такъв шанс в Германия :wink:

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пон Юли 28, 2008 4:48 pm 
Аватар

Ратник написа:
Станем ли шампиони,догодина сме 90% в ШЛ,едва ли ще му се отвори такъв шанс в Германия :wink:

А Пелето, що си тръгна тогава? И защо български футболисти от нашите водещи отбори, сменят същите с такива в Европа, които най-вероятно никога няма да помиришат турнира за купата на УЕФА, камоли ШЛ?

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пон Юли 28, 2008 4:53 pm 

Black Jack написа:
Ратник написа:

А Пелето, що си тръгна тогава? И защо български футболисти от нашите водещи отбори, сменят същите с такива в Европа, които най-вероятно никога няма да помиришат турнира за купата на УЕФА, камоли ШЛ?
Пелето си тръгна,защото одъртя и видя,че след година,максимум две,вече няма да играе в Левски и предпочете да отиде в чужбина за пари :smt006

Мисълта ми е,че ако Батко развърже кесията и даде по-голяма заплата,няма да е изключено да приеме :wink:

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пон Юли 28, 2008 4:57 pm 
Аватар

И немското националче, ще предпочете "чужбина" за пари. А и дори в среден отбор в средно първенство в западна Европа, ще има повече шанс за трансфер в голям клуб, отколкото в Левски.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пон Юли 28, 2008 4:57 pm 
Аватар

Ратник написа:

Да бе точно. За едните квалификации за ШЛ и евентуално групите ще се лашка тука години по нивите в Петрич и Сандански за 5000 евро на месец...разбира се..

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пон Юли 28, 2008 5:04 pm 
Аватар

Догодина ще играем с Вентспилс на примерно в 3-тия предварителен кръг за ШЛ.Това ще отвори врати може би за нови по-качествени попълнения, но мисля си чак от догодина.Хем с влизане в ШЛ ще взимаме пари, хем участието в групите ще ни е по-сигурно.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пон Юли 28, 2008 6:16 pm 
Аватар

Levskarq написа:
Догодина ще играем с Вентспилс на примерно в 3-тия предварителен кръг за ШЛ.Това ще отвори врати може би за нови по-качествени попълнения, но мисля си чак от догодина.Хем с влизане в ШЛ ще взимаме пари, хем участието в групите ще ни е по-сигурно.

Мда прав си :wink: :wink: :wink:

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пон Юли 28, 2008 6:28 pm 
Аватар

Тема: Спорт написа:
...от клуба разриха, че все още се надяват да осигурят на Велислав Вуцов така исканият от треньора дефанзивен халф. "Все още водим разговори с един-двама и се надяваме нещата да станат", лаконични бяха от ръководството. В клуба все още не губят надежди, че могат да привлекат Жонатан Асус в последния възможен момент ако той занижи финансовите си претенции.

Вили Вуцов @ ММ написа:
Единственият футболист, за който не си кривя душата, че го харесвам много е Асус. Продължавам да си мисля, че нещо с него в последния момент може да се случи, ако не привлечем някой друг, защото имаме някакви приказки за един-двама души. Водихме преговори и с холандец, бивш капитан на Витес. Той обаче поиска умопомрачителна заплата. Той поиска три пъти повече пари отколкото взима най-скъпоплатеният ни футболист. Ако има трима-четирима скъпи футболисти в съблекалнята е добре. Но да бъде само един такъв, няма да стане. Както и да крием нещата и да му даваме нещата в черни, зелени или жълти пликове, ще се разбере колко получава. Тогава пожарът в съблекалнята щеше да бъде подготвен. :mrgreen: Това точно в този момент не ни трябва. Не е реално в България да дойде футболист за 750 хиляди евро и да взима 25 хиляди евро на месец.

За Иса в Тема: Спорт пише, че е преотстъпен в Сливен, защото мениджърът му решил, че конкуренцията в Левски е прекалено силна и за него е по-добре да играе.

Последна промяна shalala на Пон Юли 28, 2008 6:29 pm, променена общо 1 път

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пон Юли 28, 2008 6:29 pm 
Аватар

А бе само на мини ли ми звучи несериозно да трансферираме тука млада немска надежда от Леверкузен :shock: , кви ШЛ, кви пет лева. Някой като Рабе може и да дойде за да играев ШЛ, ама човека идва джунглата :smt006 тоя от Леверкузен ми се струва има доста повече олтернатива пред себе си.

Вижте че са глупости някакви това, били се скарали с ръководството незнам си кво - изкуствено надути сензации и това е.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пон Юли 28, 2008 6:31 pm 
Аватар

shalala написа:

За Иса в Тема: Спорт пише, че е преотстъпен в Сливен, защото мениджърът му решил, че конкуренцията в Левски е прекалено силна и за него е по-добре да играе.

Тия дублиращи отбори за какво са ? :x Нали за това се наискахме толкова за тях, за да не ги губиме талантите, като ги пращаме да се "обиграват" по плоята.

Няма да е в първия отбор една-две годинки, голяма работа ! С добри игри във втория щяха да му се отворят вратите, сега в Сливен да си играе - ганкино, ръченица, кьочек .... ще има да играе ехеее :?

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пон Юли 28, 2008 6:32 pm 
Аватар

Цитат:
Тогава пожарът в съблекалнята щеше да бъде подготвен

Край :smt082

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пон Юли 28, 2008 6:32 pm 

Вили каза:

Георги Петков - Уникално добър, няма какво друго да се каже за него.
Цветан Димитров - Средно положение.
Юсеф Рабех - Ако си промени някои неща в характера и начина на живот, ще играе в един от четирите най-големи отбора в Европа. Той е невероятен защитник, но по време на подготовката имаше много проблеми с контузии.
Виктор Генев - Показа добро ниво.
Живко Миланов - И преди, и сега си е на същото добро ниво.
Веселин Минев - Направи уникален мач срещу лит(*кс-етрополе, а после беше безобразен със Славия. На този етап е в по-добра форма от Лусио - нагоре
Лусио Вагнер - Беше тежко контузен, когато поех Левски. Сега върви нагоре, но все още не показва това, което може и искам от него.
Лъчезар Балтанов - Много нагоре.
Дарко Тасевски - Леко надолу, очаквам повече от него.
Мирослав Иванов - На същото ниво.
Георги Сърмов - Много добро ниво, върви нагоре.
Мариян Огнянов - Много надолу.
Зе Соарес - При него има уникално съчетание на талант и мързел. Има много качества, но ако го боли, толкова колкото го мързи ще умре.
Жоазиньо - Много нагоре.
Еньо Кръстовчев - Нагоре.
Жеан Карлош - Не мога да кажа, защото беше дълго време контузен.
Ели Зизов - Далеч е от първия отбор. Не трябва насила да го бутаме там.
Взето от http://www.sportal.bg/news.php?id=122705
Като оставим настрана въпроса доколко е достоверно това "интервю", веднага прави впечатление липсата на мнение за попълненията- Христов, Гонзо, Тиберканин, Бистрон, и т.н.- а те ще са титуляри... :shock:
Друг е въпроса, че мнение в стил "леко нагоре-много надолу" е като отговор на подписа ми... :oops:

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пон Юли 28, 2008 6:36 pm 
Аватар

Опа, Къциииииии :lol: Незнам дали си спомняте първото тв шоу у нас - Невада - та там беше така НАГОРЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕ .... НАДОЛУУУУУУУУУУУУУУУУУУУУУУУУ..... :smt041

А за Мариян Огнянов - къде по надолу, бе, че чак "много" ? Той ако върви надолу от 19 години на къде ?

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пон Юли 28, 2008 9:17 pm 
Аватар

Matias написа:
Вили каза:

Георги Петков - Уникално добър, няма какво друго да се каже за него.
Цветан Димитров - Средно положение.
Юсеф Рабех - Ако си промени някои неща в характера и начина на живот, ще играе в един от четирите най-големи отбора в Европа. Той е невероятен защитник, но по време на подготовката имаше много проблеми с контузии.
Виктор Генев - Показа добро ниво.
Живко Миланов - И преди, и сега си е на същото добро ниво.
Веселин Минев - Направи уникален мач срещу лит(*кс-етрополе, а после беше безобразен със Славия. На този етап е в по-добра форма от Лусио - нагоре
Лусио Вагнер - Беше тежко контузен, когато поех Левски. Сега върви нагоре, но все още не показва това, което може и искам от него.
Лъчезар Балтанов - Много нагоре.
Дарко Тасевски - Леко надолу, очаквам повече от него.
Мирослав Иванов - На същото ниво.
Георги Сърмов - Много добро ниво, върви нагоре.
Мариян Огнянов - Много надолу.
Зе Соарес - При него има уникално съчетание на талант и мързел. Има много качества, но ако го боли, толкова колкото го мързи ще умре.
Жоазиньо - Много нагоре.
Еньо Кръстовчев - Нагоре.
Жеан Карлош - Не мога да кажа, защото беше дълго време контузен.
Ели Зизов - Далеч е от първия отбор. Не трябва насила да го бутаме там.
Взето от http://www.sportal.bg/news.php?id=122705
Като оставим настрана въпроса доколко е достоверно това "интервю", веднага прави впечатление липсата на мнение за попълненията- Христов, Гонзо, Тиберканин, Бистрон, и т.н.- а те ще са титуляри... :shock:
Друг е въпроса, че мнение в стил "леко нагоре-много надолу" е като отговор на подписа ми... :oops:

Само аз ли забелязвам ММ, че се коментира толкова много.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пон Юли 28, 2008 9:27 pm 
Аватар

Kryten написа:
Цитат:

:smt005 Вуцов чете форума :smt044

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пон Юли 28, 2008 9:36 pm 
Аватар

kreten написа:
Kryten написа:
Цитат:

:smt005 Вуцов чете форума :smt044

:mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пон Юли 28, 2008 10:02 pm 
Аватар

Дееба, верно... нЕма ли да свършва тая лятна ваканция... :smt006

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пон Юли 28, 2008 10:32 pm 
Аватар

"Зе Соарес - При него има уникално съчетание на талант и мързел. Има много качества, но ако го боли, толкова колкото го мързи ще умре."

:shock: :smt005 :smt005 :smt005

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пон Юли 28, 2008 10:38 pm 
Аватар

Новият Мечо :smt006

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пон Юли 28, 2008 10:40 pm 
Аватар

Ministry of Sound написа:
Новият Мечо :smt006

с тая разлика, че Зе по рядко мързелува :smt006

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пон Юли 28, 2008 10:42 pm 
Аватар

да..2 пъти годишно само,ама по 6 месеца :smt006

Левски - това е моя идеал.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пон Юли 28, 2008 10:46 pm 
Аватар

danesa написа:
да..2 пъти годишно само,ама по 6 месеца :smt006

хех...е са ако кажеш, че имаш нещо против него :smt003 А и е в отбора от няма година...ти вече почна да иозчисляваш.... :lol:

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пон Юли 28, 2008 10:47 pm 
Аватар

Зе Мечарес да си опича акълО, че не ми се гледа втори мецан по десния фланг... с два-три добри мача на полусезон няма никак да ме грабне. :smt006

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пон Юли 28, 2008 10:48 pm 

може да съм изпуснал и се извинявам..ама нали щяхме да играем в тоя плейстейшън, кога?къде?с кой?

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пон Юли 28, 2008 10:48 pm 
Аватар

:lol: нищо против нямам за сега,просто тва ми дойде на акъла да напиша :smt006
ама както е тръгнал...дано не стане като мечката ;)

Левски - това е моя идеал.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пон Юли 28, 2008 10:51 pm 
Аватар

Убеден съм, че няма да е такъв......втора такава Миечка трудно се намира :smt006

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пон Юли 28, 2008 11:31 pm 

- Има ли футболисти, които ви разочароваха?

- Не искам да внасям излишно напрежение в отбора и да създавам илюзия в някои, че те са незаменими или обратното. Неприятно ми бе, че от началото на подготовката по една или друга причина, изкуствено се създаваше напрежение и се опитваха да се правят раздори. Всеки ден се говори, че гоним бразилците, че гоним този и онзи. Мисля, че обстановката в отбора е повече от добра и се връща духа на приятелството. Сигурен съм, че няма отбор в света, където да няма конфликтни ситуации, някъде дори и се бият. Мисля, че тези неща в нашия тим са сведени дори под минимума. Цари приятелски дух и разбирателство. Не виждам ос, по която да има напрежение.Бразилците бяха закупени твърде скъпо. Първият им се сезон не оправда очакванията, за средствата, за които бяха привлечени. Затова единствено и само вина си носят те. Така или иначе, за да разкрият потенциала си трябва да бъдат оставени на спокойствие. Говорят се излишни глупости, че предните треньори не са ги докарали, а ние не сме ги искали. Аз ви гарантирам, че нямам лично отношение към нито един от тях. В началото на подготовката бях казал на президента, че ако дойде добра оферта за Жоазиньо, при която да си избием парите дадени за него, ще я разгледаме. Той обаче най-много от останалите си сънародници, а може би и от всички футболисти, се стараеше. Понякога и той има лоши моменти. Нямам конфликт с него, въпреки че имаше инцидент по време на една тренировка. След като видях, че се старае толкова, веднага след мача с Калиакра, казах на Батков, че той специално вече не се продава. Футболът е бизнес и политика. Ако някой дойде с добра оферта за наш футболист може да разговаряме. На този етап обаче никой не е поставен в трансферната листа. Единственият, който можеше да бъде продаден е Николай Димитров, но и всичко около негов трансфер вече на 99,9% приключи. На този етап няма сериозна оферта на Ники и той остава поне до Нова година.

:!: :!: :!: Ето, слагаме точка на мегаконспирациите и журналистическите измислици. Вуцов не е тъп и ако бразилците му вършат работа, ще ги пуска титуляри... Ако показват слаба форма - на пейката. Това важи за всички!!!

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Вто Юли 29, 2008 1:09 am 

аз за човек който тича и се бори повече от Зе в тоя отбор май не се сещам(изкл. Гонзо) :roll:

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Вто Юли 29, 2008 7:20 am 
Аватар

Ministry of Sound написа:
Зе Мечарес да си опича акълО, че не ми се гледа втори мецан по десния фланг... с два-три добри мача на полусезон няма никак да ме грабне. :smt006

Разликата е, че Мечката е правил страшни игри в големи мачове, пък макар и няколко на сезон.
Ето, идват евротурнирите - когато бразилчето направи силен мач или два срещу отбор по-силен от Бела или Спартак (по възможност в Европа), тогава бих се включил в това масово възхваляне на личността му.. за мен все още не е утвърден футболист в отбора, трябва доста повече от това да вкараш 3-4 гола на отбори, излезнали предварително на терена със свалени гащи.

"It was like a church in there as only the truly lost sit in bars on Tuesday mornings at 8:00 a.m."

Върнете се в началото
 Профил  

Покажи мненията от миналия:  Сортирай по  
Напиши нова тема Темата е заключена, не можете да променяте мнения.  [ 4793 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1 ... 125, 126, 127, 128, 129, 130, 131 ... 160  Следваща

Часовете са според зоната UTC + 2 часа [ DST ]