forum.levski.com

Форум на привържениците на ФК ЛЕВСКИ
Дата и час: Пон Сеп 15, 2025 2:26 am

Часовете са според зоната UTC + 2 часа [ DST ]

Напиши нова тема Темата е заключена, не можете да променяте мнения.  [ 4793 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1 ... 112, 113, 114, 115, 116, 117, 118 ... 160  Следваща
Автор Съобщение
МнениеПубликувано на: Чет Юли 24, 2008 11:29 am 
Аватар

Видео от мача с Уйпещ :smt006
http://www.youtube.com/watch?v=yEnCkIZEcHU

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Чет Юли 24, 2008 11:57 am 

Изключително несериозно и непрофесионално поведение на ръководството. За какво ни е тогава, ние в България можем да си ползваме и Цецо Димитров ...

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Чет Юли 24, 2008 11:58 am 
Аватар

Аз пък мисля, че в УЕФА може да играе. ФИФА промениха правилниците и 99% съм сигурен, че играчи играли в УЕФА могат да играят в ШЛ, не съм сигурен обаче за обратния случай. Някой ако му се занимава да провери.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Чет Юли 24, 2008 11:58 am 
Аватар

BlueUltraS написа:
Изключително несериозно и непрофесионално поведение на ръководството. За какво ни е тогава, ние в България можем да си ползваме и Цецо Димитров ...

Може и латвийците да са врътнали номер на вратаря, който на практика е играл часове преди да излети за Австрия.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Чет Юли 24, 2008 12:01 pm 
Аватар

una pasion написа:

toq pa malkiq vucan kvo gi e nau4il da se naduhvat pregarnati predi nekvi kontrolki... tva da ne e final za KE6 ebati

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Чет Юли 24, 2008 12:08 pm 
Аватар

knave написа:
una pasion написа:

toq pa malkiq vucan kvo gi e nau4il da se naduhvat pregarnati predi nekvi kontrolki... tva da ne e final za KE6 ebati

:mrgreen: тва даже не ми се коментираше, малко американски футбол, заеби, филми сме гледали :?

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Чет Юли 24, 2008 12:38 pm 
Едно време "сакахме" да вземем Урош.
Какво стана с него?

Върнете се в началото

МнениеПубликувано на: Чет Юли 24, 2008 12:38 pm 
Аватар

У Латекса отиде.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Чет Юли 24, 2008 2:06 pm 

Shakespirt написа:
У Латекса отиде.

Не съм сигурен, но май като свободен агент ...

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Чет Юли 24, 2008 2:10 pm 

още по темата за вратарчето :
Цитат:
Вили гони вратаря Павловс без да го пробва

Пристигналият на проби латвийски вратар Андрейс Павловс по всяка вероятност няма да бъде тестван дори и в една контрола на Левски. Пробелмът произлиза от факта, че стражът е записал мач в тазгодишното издание на Шампионската лига и няма да може да бъде ползан от "сините" в турнира, което почти сигурно ще накара наставникът Велислав Вуцов дори да не го изпробва в предстощяите проверки на Левски. Павловс е играл за тима си Вентспилс в мача срещу Ланели в първия предварителен кръг от най-комерсиалния европейски клубен турнир.

спортал.бг

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Чет Юли 24, 2008 2:23 pm 
Аватар

BlueUltraS написа:
Цитат:

Пристигналият на проби латвийски вратар Андрейс Павловс по всяка вероятност няма да бъде тестван дори и в една контрола на Левски. Пробелмът произлиза от факта, че стражът е записал мач в тазгодишното издание на Шампионската лига и няма да може да бъде ползан от "сините" в турнира, което почти сигурно ще накара наставникът Велислав Вуцов дори да не го изпробва в предстощяите проверки на Левски. Павловс е играл за тима си Вентспилс в мача срещу Ланели в първия предварителен кръг от най-комерсиалния европейски клубен турнир.

спортал.бг

е*аси простотията....аман :evil:

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Чет Юли 24, 2008 2:29 pm 
Аватар

Аман от вас всичките бе, не спряхте да се оплаквате !!!

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Чет Юли 24, 2008 3:02 pm 
Аватар

Soul_Collector написа:
BlueUltraS написа:
Цитат:

спортал.бг

е*аси простотията....аман :evil:

Защо да е простотия?
След като не може да играе в евротурнирите за какво ни е ?!

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Чет Юли 24, 2008 4:07 pm 
Аватар

АНДРЕЙС ПАВЛОВС С НИЩОЖЕН ШАНС ДА ОСТАНЕ ПРИ СИНИТЕ

Андрейс Павловс ще изиграе поне един мач със „синия” екип преди да се вземе решение за неговото бъдеще в Левски. То на практика е предопределено, но въпреки това треньорът ще го пусне утре срещу Ференцварош. Предопределено е бъдещето му, защото Павловс е играл във вторник мач за Шампионска лига със сегашния му отбор. А договорката с латвииците е била да не го пускат. Сега Левски няма да може да го пусне в евротурнирите и на практика не им е нужен. Въпреки това Вили Вуцов определи на и съвсем нищожен шанс Левски да вземе вратаря. Или да го купи от зимата.

„При всички положения Андрейс ще пази в петък”, сигурен е Вуцов. „Ако се разберем с клуба му ще играе и в събота срещу турците. Това зависи от клуба му, откъдето напират да се прибере в събота и да играе в неделя за тях. Притеснен съм, защото в последния момент разбрах, че в сряда е играл в мач за Шампионска лига и така е нарушена договорката ни с неговия отбор. Даже да е много добър, вероятността да дойде при нас не е много голяма.”

Според треньора по-реален е вариант, ако бъде харесан Павловс, да бъде върнат в Латвия и купен през зимната пауза. Това означава да се търси вратар под наем до Нова година.

„Става много сложно”, убеден е Вуцов. „Не обвинявам никой, но нещата не са така както говорихме. Предвид на получилото се неразбирателство сега ще мислим за Андрейс.”

Що се отнася до Блесинг Каку, то той ще играе и в двете контроли. „Това, което виждам за него, са много добри тактически и технически възможности”, заяви Вуцов. „Не знам доколко добра му е подготовката. Но ако не е добра, ще е за негова сметка. По-точно тогава няма да е нашият човек, защото тепърва няма да го подготвяме. На нас ни трябва класен играч готов за игра към пети август. Каку ще го преценим в контролите в петък и събота.”

Андрейс Павловс и Блесинг Каку направиха преди обяд първа тренировка с Левски.

Георги Сърмов още е в болница, но последните дни е нямал болки в корема и може още днес да бъде върнат в лагера на „сините” в Линдабрун.

Според Вуцов, ако всичко е наред, Сърмов може да тренира още днес и евентуално утре и в събота да играе едно полувреме. Преди обяд „сините” имаха тактическо занимание, в което участие не взеха Миро Иванов и Жоазиньо. Очаква се и двамата да тренират вечерта и евентуално да са готови за мача утре от 19 часа българско време срещу Ференцварош.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Чет Юли 24, 2008 4:08 pm 
Аватар

tprodanov написа:
knave написа:
una pasion написа:

:mrgreen: тва даже не ми се коментираше, малко американски футбол, заеби, филми сме гледали :?

Добре че не е гледал "Велриките патета", че щеше да има "КВАК, КВАК" :smt006 :mrgreen:

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Чет Юли 24, 2008 4:17 pm 

Цитат:
Според треньора по-реален е вариант, ако бъде харесан Павловс, да бъде върнат в Латвия и купен през зимната пауза. Това означава да се търси вратар под наем до Нова година.
Това е по-добрият вариант :8)

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Чет Юли 24, 2008 5:15 pm 
Аватар

Selqnina s koleloto написа:
Soul_Collector написа:

спортал.бг

е*аси простотията....аман :evil:[/quote]

Защо да е простотия?
След като не може да играе в евротурнирите за какво ни е ?![/quote]

точно затова казвам. Аман от неразбрали и недочули...та нали точно за евротурнирите го взимаме......тва е първото нещо което се гледа :roll:

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Чет Юли 24, 2008 5:17 pm 
Аватар

Ами нашите твърдят, че е имало договорка да не играе, а ония са го пуснали вторника, а сряда са ни го пратили на проби.....

С ЛЕВСКИ И ЩЕ УМРА

www.bgblood.org
facebook: БОДК / BOVBD

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Чет Юли 24, 2008 5:18 pm 
Аватар

Ебал съм го...да не сме изпуснали Петер Чех бе, кво толкова ревете, некъв латвийски бастун....

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Чет Юли 24, 2008 5:24 pm 
Аватар

Абе от както се говори за вратар си мисля за Тодот Тодоров. Направи супер силен сезон с Литекс, на 25 години е, българин, плюс това от съставите в контролите ми се струва, че Мъри ще налага Гулубович. Да не говорим, че ако проявим интерес може някаква размяна да направим...Мъри 100% ще си хареса някой от играчите, които при Вуцов ще са твърда резерва.

А за латвиеца...еми явно е, че не ни върши работа, ама все пак ако е добър според мен не трябва да го изпускаме..

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Чет Юли 24, 2008 5:28 pm 
Аватар

Ти чуваш ли се какво говориш? Тоя бастун дори не е титуляр в Литекс! Какво, спаси 2-3 дузпи срещу нас и хайде, мега добър вратар? Припомнете си какъв гол му вкара Дайо за Суперкупата.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Чет Юли 24, 2008 5:30 pm 
Аватар

Бастун дръжки...и баш миналия сезон си беше титуляр в Литекс.

А иначе ако ще се сещаме кой вратар какъв гол е пуснал и Дубала вкара ебаси смешния гол на Петков ама кво? И Локо Сф ни вкараха супер смешен гол 28-ми кръг. И Гошо ли е бастун?

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Чет Юли 24, 2008 5:32 pm 
Аватар

И защо взеха тогава Голубович, умнико?

На тоя дърводелски метър може само Лилчо да му е конкурент в най-тъпи голове миналия сезон.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Чет Юли 24, 2008 5:34 pm 
Аватар

Искам Лилчо на вратата - да ги видя аз Европата :mrgreen:

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Чет Юли 24, 2008 5:35 pm 
Аватар

То па Голубович е един вратар понеже...дърво пълно. Що са го зели Латекса - епа техен си проблем, добре че го взеха бтв...че за нас го спрягаха по едно време.

thegboy написа:
Искам Лилчо на вратата - да ги видя аз Европата :mrgreen:

Просто не мисля, че сме достойни да го имаме в редиците си, иначе си го помислих :smt005 :smt005 :smt005

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Чет Юли 24, 2008 5:49 pm 
Аватар

t0p4o написа:
Абе от както се говори за вратар си мисля за Тодот Тодоров. Направи супер силен сезон с Литекс, на 25 години е, българин, плюс това от съставите в контролите ми се струва, че Мъри ще налага Гулубович. Да не говорим, че ако проявим интерес може някаква размяна да направим...Мъри 100% ще си хареса някой от играчите, които при Вуцов ще са твърда резерва.

А за латвиеца...еми явно е, че не ни върши работа, ама все пак ако е добър според мен не трябва да го изпускаме..

Aбе ти чуваш ли се?!
Тоя Тодоров до преди две години беше твърда резерва в Плевен, сега хванал една дузпа на Томашич и айде големия вратар.
Тоя е пълен бастун!

Иначе Локо София нацелили добър вратар. Поне това, което показа срещу Галатасарай ме впечатли. Много стабилен им изглежда новия страж.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Чет Юли 24, 2008 5:55 pm 
Аватар

Както и да е, зарежете го Тодоров, аз поне мачовете, които съм го гледал ми направи много добро впечатление. Ама всеки с мнението си...

А за Локо Сф. - Бонджулич ли имаш предвид?

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Чет Юли 24, 2008 6:31 pm 

И според мен Тодор Тодоров не е лош вратар, добър вариант е за резерва на Гошо, друг е въпроса каква цена ще му сложат от Литекс... Иначе добро впечатление ми прави и вратаря на Черноморец Вл. Стоянов, интерес към него има и от Динамо Киев.
По-важно е обаче да привлечем качествен дефанзивен халф !

Последна промяна BlueUltraS на Чет Юли 24, 2008 6:37 pm, променена общо 2 пъти

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Чет Юли 24, 2008 6:32 pm 

Vucan da vzeme kretenO na probi :smt006

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Чет Юли 24, 2008 6:43 pm 
Аватар

BlueUltraS написа:
И според мен Тодор Тодоров не е лош вратар, добър вариант е за резерва на Гошо, друг е въпроса каква цена ще му сложат от Литекс... Иначе добро впечатление ми прави и вратаря на Черноморец Вл. Стоянов, интерес към него има и от Динамо Киев.
По-важно е обаче да привлечем качествен дефанзивен халф !

Черноморец искаха на Динамо 400 000 Евро за Стоянов :smt006

Върнете се в началото
 Профил  

Покажи мненията от миналия:  Сортирай по  
Напиши нова тема Темата е заключена, не можете да променяте мнения.  [ 4793 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1 ... 112, 113, 114, 115, 116, 117, 118 ... 160  Следваща

Часовете са според зоната UTC + 2 часа [ DST ]