forum.levski.com

Форум на привържениците на ФК ЛЕВСКИ
Дата и час: Пон Сеп 15, 2025 2:14 am

Часовете са според зоната UTC + 2 часа [ DST ]

Напиши нова тема Темата е заключена, не можете да променяте мнения.  [ 4793 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1 ... 109, 110, 111, 112, 113, 114, 115 ... 160  Следваща
Автор Съобщение
МнениеПубликувано на: Вто Юли 22, 2008 9:01 pm 
Аватар

FT Ventspils 4 - 0 Llanelli
Това от преди час. Съмнява ме да става за нещо вратарчето. Тоя за да дойде на проби докато клубът му играе във втори кръг на ШЛ :roll: .

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Вто Юли 22, 2008 9:23 pm 

Абе стига сте плюли Вуцов. Левски е над всичко. Ако не му харесват бразилците и няма да му е приятно да работи с тях - да ги маха. Предпочитам така, а не някакви Адриановци и Кристиано Роналдовци да плачат и да мърморят. За Жеан - изследванията показаха, че няма контузия. Вероятността да се е правел на разсърден е голяма. Взеха му и номер 9...
Вуцов по принцип си знаем, че е емоционален и вика повече. Сигурен съм, че и на българите вика много. Но Жоазиньо нещо го е наредил на португалски и Вили го е изгонил. Правилно, какво коментирате. Мъри като беше на националите Бербатов нещо беше измърморил, че на тренировъчния мач Мъри подкрепял другия отбор, при което Стоилов го изгони от тренировката. Забравихте ли?

Аз искам Левски да играе бързо, красиво, резултатно. Дали ще е благодарение на Вили, Жеан, Жо или Асус, не ме вълнува въобще. Кво сте се хванали за тея бразилци. Ако играем добре и побеждаваме, кво ви пука кой играе. Жал ли ви е за тях, кво?

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Вто Юли 22, 2008 9:36 pm 

qiao zhi написа:
Абе стига сте плюли Вуцов. Левски е над всичко. Ако не му харесват бразилците и няма да му е приятно да работи с тях - да ги маха. Предпочитам така, а не някакви Адриановци и Кристиано Роналдовци да плачат и да мърморят. За Жеан - изследванията показаха, че няма контузия. Вероятността да се е правел на разсърден е голяма. Взеха му и номер 9...
Вуцов по принцип си знаем, че е емоционален и вика повече. Сигурен съм, че и на българите вика много. Но Жоазиньо нещо го е наредил на португалски и Вили го е изгонил. Правилно, какво коментирате. Мъри като беше на националите Бербатов нещо беше измърморил, че на тренировъчния мач Мъри подкрепял другия отбор, при което Стоилов го изгони от тренировката. Забравихте ли?

Аз искам Левски да играе бързо, красиво, резултатно. Дали ще е благодарение на Вили, Жеан, Жо или Асус, не ме вълнува въобще. Кво сте се хванали за тея бразилци. Ако играем добре и побеждаваме, кво ви пука кой играе. Жал ли ви е за тях, кво?

Честно казано, боли ме старозагорската тояга за тях, нo ми се ще когато някой е отпратен от Левски това да е по чисто футболни съображения. Псуване на майка на португалски не е едно от тях, а и дълбоко се съмнявам, че тримата бразилци за плeйбоите на отбора така че едва ли те са тези които развалят дисциплината в него.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Вто Юли 22, 2008 9:39 pm 

Imam 4ustvoto 4e 80% ot horata zapo4vat abzac sys "Stiga ste pluli po Bucoff" :(

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Вто Юли 22, 2008 9:56 pm 
Аватар

Ми дразня се някой да изразява отрицателно мнение за треньора на Левски, който и да е той. Поне за сега аз не съм видял нищо отрицателно. Също ме дразни нарицателно като Буцов и ОГ. Като толкова ви боли за Мъри ходете у дивиО да викате за селяните.

Последна промяна Zlostar_1111 на Вто Юли 22, 2008 10:21 pm, променена общо 1 път

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Вто Юли 22, 2008 9:57 pm 
Аватар

генонсО написа:
Imam 4ustvoto 4e 80% ot horata zapo4vat abzac sys "Stiga ste pluli po Bucoff" :(

Глупости.Аргументирай се преди да кажеш нещо...точно обратното е.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Вто Юли 22, 2008 9:58 pm 
Аватар

Цитат:
без да има един официален мач

:smt017

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Вто Юли 22, 2008 10:03 pm 
Аватар

...

Последна промяна Zlostar_1111 на Вто Юли 22, 2008 10:19 pm, променена общо 1 път

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Вто Юли 22, 2008 10:05 pm 
Аватар

Zlostar_1111 написа:
Знаеш, имам предвид, че няма официален мач с Левски.
Дали няма, нали си му фен, треа знайш :smt006
А другите му отбори не са носили името 'Левски' да не забравяме

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Вто Юли 22, 2008 10:17 pm 
Аватар

Грешката е моя и се извинявам- със свинете и чаршафите :D . И не съм му фен, но се надявам да играем добре и успешно докато ни е треньор. Иначе пътя към Каварна е отъпкан.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Вто Юли 22, 2008 10:30 pm 

Zlostar_1111 написа:
Ми дразня се някой да изразява отрицателно мнение за треньора на Левски, който и да е той. Поне за сега аз не съм видял нищо отрицателно. Също ме дразни нарицателно като Буцов и ОГ. Като толкова ви боли за Мъри ходете у дивиО да викате за селяните.

въпроса е какво положително си видял.. аз съм видял повече положителност в играта на бразилците.. до сега се сдържам от критики ама ми харесват бразилците и мисля, че трябва да се разчита на тях или поне да им се даде шанс!А той доста скиптично се отнася с тях... от видняото до сега.. не ме интересува каков е казал...а какво прави.. от това дето гледам не ги налага много много !А жоазинио особенно има мн хляб както и Жеан виж Зе Соареш не го долюбвам заради слабата физика!

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Вто Юли 22, 2008 10:43 pm 
Аватар

Нито положително, нито отрицателно. Човека работи, колко успешно ще се разбере. Просто не съм предубеден и чакам да видя какво ще стане. А бразилците... ми просто смятам, че нито един от тях става за Левски.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Вто Юли 22, 2008 10:50 pm 
Аватар

Аз пък съм харесал за Левски Гатузо, Пирло и Лука Тони, дори говорих с тях, принципно са съгласни,ама не ги водя,че някой може да не ги хареса и да им убие самочувствието. :?

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Вто Юли 22, 2008 10:50 pm 
Аватар

Zlostar_1111 написа:
Нито положително, нито отрицателно. Човека работи, колко успешно ще се разбере. Просто не съм предубеден и чакам да видя какво ще стане. А бразилците... ми просто смятам, че нито един от тях става за Левски.

незнам какво против имаш срещу Зе...който прави се силни мачове от края на миналия сезон...
или пък Жо...който според мен има качествата също да се наложи...
или пък Жеан...който повечето го знаем с многото му пропуски...но съм убеден че ако му се даде малко повече време на неговата позиция зад нападателите....ще се докаже...

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Вто Юли 22, 2008 10:51 pm 
Аватар

Абе вижте се как ги пишете беее Зе,Жо,Же все едно са некви китайци. Видя се,че са некадърни да хващат пътя и тва е!

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Вто Юли 22, 2008 10:53 pm 
Аватар

The Associate написа:
Абе вижте се как ги пишете беее Зе,Жо,Же все едно са некви китайци. Видя се,че са некадърни да хващат пътя и тва е!

не съм въобще съгласен...но както и да е....всеки с мнението си...

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Вто Юли 22, 2008 11:01 pm 

Zlostar_1111 написа:

А ти що не ходиш да си удариш една? Тая овца се доказа като едно малко злобно завистливо човече. От тук нататъка каквито и успехи да постигне, няма да спечели уважението ми. Аз не уважавам дребни комплексирани душици. И сега като изгони бразилците нали се сещаш следващия път като Батков трябва да даде пари какво ще стане? Ще каже "аз дадох 2 милиона и видяхте какво стана". И ще си караме на свободни агенти и на преквалифицирани футболери от тук до края на света. Зе ни беше най-добрия играч пролетта, Жо е по-добър от всички български играчи на неговите години и на неговия пост, а сега заради "емоционалния" ни треньор ако не си тръгнат, ще са дълбоки резерви и няма да помиришат терен.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Вто Юли 22, 2008 11:03 pm 

abe vie teq teq shturotii na jurnalistite venozno li gi vzimate be,bati narkomanite :!:

Последна промяна discipline на Вто Юли 22, 2008 11:06 pm, променена общо 1 път

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Вто Юли 22, 2008 11:05 pm 

Що, ти накво си?

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Вто Юли 22, 2008 11:07 pm 

Na ledeno studena bira :smt006

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Сря Юли 23, 2008 1:32 am 

Вили е 0!*
*мое мнение

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Сря Юли 23, 2008 11:09 am 
Аватар

Днес май увисваме без контрола

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Сря Юли 23, 2008 11:14 am 
Аватар

А бе кой каквото ще да ми говори - ако изпуснем да се възползваме от потенциала на тия бразилчета значи сме големи балами. :? Кое по точно не ви харесва в тях ? Били дребни, били незнам си какви - Зе Соареш и Жоазиньо са прекрасни крила и това се видя и миналия сезон - поврътливи, бързи, технични, добре центрират, силни тупалки ... вие како искате - Меси и Кристиано Роналдо ли да ни дойдат по крилата ? А тия са и млади и тепърва има да развиват качества в себе си. За Жеан кво да каже - друг такъв футболист в България незнам да има - вижте как се измъква от защитниците, а това че е може да вкарва е отделен въпрос - явно е че не е за таран.

На Вили му е работа да го сглоби тоя отбор. Как така при Мъри ги нямаше тия караници с бразилците ? Айде един да се изпокара с треньора се случва, ама и тримата - тъпо е някак си. :? Той Вили има ли една пресконференция да не ги е плюл - то са глоби, то са "недоказани бразилци", то е незнам си какво.

През оня ми работа е дали ще се държи като Жозе Моуриньо или Алекс Фергюсън - нали и ония се карат непрекъснато с футболистите си, но на края някак си успяват да ги мотивират да излязат на терена и да дадат най-доброто от себе си - и тогава на никой не му пука кво ги прави в съблекалнята, а тука дали ще е така ? Щото нещо се съмнявам да се получи тоя ефект. :smt006

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Сря Юли 23, 2008 11:29 am 
Аватар

thegboy, на Жоазиньо така или иначе цяла пролет не се намери място. При условие, че Хичо остава, че тепърва Киров ще се налага в атака, няма какво да ревем за тези бразилци. За 6 месеца не показаха нищо особено или нещо в повече, че категорично да бъдат наложени като несменяеми титуляри.
Вуцов така ги вижда нещата и той носи цялата отговорност за играта и представянето на отбора.
На мен лично от 3мата Зе Суарес ми хареса в някои мачове, но в други решителни мачове се покри. Пълна излагация и на 3мата в мачовете с/у Литекс, с/у цесека Зе Суарес не си спомням да направи нещо запомнящо се, така че не бих съжалявал за тях. Суарес трябва да качи килограми, но това ще се отрази в най-силното му качество - бързината. В защита никакъв го няма.
Ако Жеан Карлуш е контузен (или "контузен") през цялата подготовка, Буцата насила ли да го издърпа на терена да играе.
На Жоазиньо и аз смятам, че ръста му е сериозен, ама доста сериозен проблем. По-високия от него Деко издъхва в м/ународни мачове. Таланти с такива габарити, по правило, са обречени в Европа.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Сря Юли 23, 2008 11:33 am 
Аватар

Кво значи не се намери място, бе. 18 годишен играч, който не е играл в Европа. Съвсем некачествено друсате някои хора или пък много спортни сайтове четете. И понеже цяяяяяяяяяяяяяяяяяяяяяяла пролет бразилците не се наложили значи са некадърни. Нищо че сигурно тримата са ни отбелязали сигурно повече от половината от головете пролетта

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Сря Юли 23, 2008 11:35 am 
Аватар

Аз пък да питам след като се били скрили срещу Литекс и свинете, в тея мачове кой от нашия отбор изпъкна? И направи ли ви впечатление как играеше като цяло отборът докато Жеан беше отпред и изпускаше и какво се случи като останахме с един Еньо.

Последна промяна shalala на Сря Юли 23, 2008 11:37 am, променена общо 2 пъти

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Сря Юли 23, 2008 11:37 am 
Аватар

Срещу Литекс да питам това съответно третия и четврътия им мач за отбора ли бяха, може би? Амфетииии

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Сря Юли 23, 2008 11:37 am 
Аватар

Kryten написа:
Кво значи не се намери място, бе. 18 годишен играч, който не е играл в Европа. Съвсем некачествено друсате някои хора или пък много спортни сайтове четете. И понеже цяяяяяяяяяяяяяяяяяяяяяяла пролет бразилците не се наложили значи са некадърни. Нищо че сигурно тримата са ни отбелязали сигурно повече от половината от головете пролетта

не казвам некадърни, а недстатъчно добри за Левски.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Сря Юли 23, 2008 11:39 am 
Аватар

Лично на мен Жоазиньо ми допада повече от Хичо - някак по-остър играч е, Хичо често се омотва в излишни финтове. Естествено не когато Жо трябваше да играе като бек. :wink:

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Сря Юли 23, 2008 11:41 am 
Аватар

Kryten написа:
Срещу Литекс да питам това съответно третия и четврътия им мач за отбора ли бяха, може би? Амфетииии

6 месеца аклиматизация ли им трябва? Обяснете, че не се сещам. Гонзо година и половина го нямаше в България и започна да бележи от първите мачове, на Жеан Карлуш колко време да му дадем?

Върнете се в началото
 Профил  

Покажи мненията от миналия:  Сортирай по  
Напиши нова тема Темата е заключена, не можете да променяте мнения.  [ 4793 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1 ... 109, 110, 111, 112, 113, 114, 115 ... 160  Следваща

Часовете са според зоната UTC + 2 часа [ DST ]