forum.levski.com

Форум на привържениците на ФК ЛЕВСКИ
Дата и час: Нед Сеп 14, 2025 8:06 pm

Часовете са според зоната UTC + 2 часа [ DST ]

Напиши нова тема Темата е заключена, не можете да променяте мнения.  [ 4793 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1 ... 103, 104, 105, 106, 107, 108, 109 ... 160  Следваща
Автор Съобщение
МнениеПубликувано на: Пет Юли 18, 2008 3:55 pm 

Vincenzo, разбрах ти мисълта и нямам намерение да споря все пак всеки има право на собствено мнение :wink: Но играч като Кривия с един качествен деф. играч зад него е способен на много неща, а и никъде не съм споменал, че ще играе като типичен плеймейкър.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пет Юли 18, 2008 4:00 pm 
Голът на Дарко :smt007 :smt007 Крайно време беше някой да го сложи там ,където трябва-AC.Голям плюс за главуна. :twisted:

Последна промяна Loathing на Пет Юли 18, 2008 4:01 pm, променена общо 1 път

Върнете се в началото

МнениеПубликувано на: Пет Юли 18, 2008 4:01 pm 
Аватар

По темата:
1. В момента нямаме нужда от Кривия.
2. Кривият за мен е най- добрият вътрешен АХ в България :smt006

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пет Юли 18, 2008 4:02 pm 
Аватар

Loathing написа:
Голът на Дарко :smt007 :smt007 Крайно време беше някой да го сложи там ,където трябва-AC.Голям плюс за главуна. :twisted:

Дам, добро отиграване наистина... :wink:

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пет Юли 18, 2008 4:22 pm 
Аватар

Black Jack написа:
Предложения:
1.Сърмов
2.Тасевски

Чекаме 3,4 и 5 :smt006

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пет Юли 18, 2008 4:28 pm 
Аватар

Абе Армандо много бутонки има да скъса докато стигне Кривия :smt006

Иначе хубав гол вкара де, спор няма.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пет Юли 18, 2008 5:03 pm 
Аватар

ЮНОША НА ДОБРУДЖА НА ПРОБИ ПРИ ЛЕВСКИ В АВСТРИЯ

Юношата на Добруджа – Дилиян Илиев се присъедини към лагера на Левски в Линдабрун, Австрия в петък, като ще изкара пробен период под ръководството на Велислав Вуцов.

Високият 189 см. страж най-вероятно ще бъде изпробван още утре в третата приятелска среща за „сините” на австрийска земя срещу Дожа Уйпещ.

Илиев е набор 1983 година е играл за отборите на белгийския Сейнт Труден, немските - Обернюланд, Ерцгебирге Ауе, Кемниц, Фрайбургер.

84-килограмовият вратар има 18 мача на сметката си за юношеския национален отбор и три за младежкия представителен тим.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пет Юли 18, 2008 5:05 pm 
Аватар

За 3-ти вратар може да взмемем вратаря на андорците от вчера! Като за 3-ти е идеален, а и сигурна е евтин! :smt006

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пет Юли 18, 2008 5:11 pm 

FLAME написа:
ЮНОША НА ДОБРУДЖА НА ПРОБИ ПРИ ЛЕВСКИ В АВСТРИЯ

Юношата на Добруджа – Дилиян Илиев се присъедини към лагера на Левски в Линдабрун, Австрия в петък, като ще изкара пробен период под ръководството на Велислав Вуцов.

Високият 189 см. страж най-вероятно ще бъде изпробван още утре в третата приятелска среща за „сините” на австрийска земя срещу Дожа Уйпещ.

Илиев е набор 1983 година е играл за отборите на белгийския Сейнт Труден, немските - Обернюланд, Ерцгебирге Ауе, Кемниц, Фрайбургер.

84-килограмовият вратар има 18 мача на сметката си за юношеския национален отбор и три за младежкия представителен тим.

Този пък от къде го изкопаха :shock: ?

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пет Юли 18, 2008 5:20 pm 
Аватар

Цитат:

Опитвам се да намеря нещо за него - в последните години се е мотал между Бециркслига и Фербандслига 8-6 дивизия на Германия :smt006 Горе долу са тия нива - сега има леко преобразуване на дивизиите там.
Само,че миналата година май няма записан мач за първия отбор на Фрайбургер,а за БСЦ Кемницер не намерих данни :roll:

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пет Юли 18, 2008 5:23 pm 
Аватар

Aspirina написа:
anta написа:
За 3-ти вратар може да взмемем вратаря на андорците от вчера! Като за 3-ти е идеален, а и сигурна е евтин! :smt006

Може само в тоя мач да е показал, че е добър, а всъщност да не е нещо кой знае кво, а е и на 41 години :smt006

Балота .... Лацио.....титуляр..... А ние все пак си търсим 3-ти вратар! :smt006 Не, че ми е притрябвал тоя андорец, просто споделям. :wink: :)

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пет Юли 18, 2008 5:23 pm 

FLAME написа:
Цитат:

Опитвам се да намеря нещо за него - в последните години се е мотал между Бециркслига и Фербандслига 8-6 дивизия на Германия :smt006 Горе долу са тия нива - сега има леко преобразуване на дивизиите там.
Само,че миналата година май няма записан мач за първия отбор на Фрайбургер,а за БСЦ Кемницер не намерих данни :roll:

Много обнадеждаващо звучи :smt005

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пет Юли 18, 2008 5:37 pm 
Аватар

Аааа, стига ташаци бе! На Левски му трябват вратари на по 25-6+++++ години, не некви лапета дето са се учат. В този смисъл предпочитам повече 41 годишния вратар на Санта Хулия пред тоя :lol:

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пет Юли 18, 2008 5:42 pm 
Аватар

anta написа:
Балота .... Лацио.....титуляр..... А ние все пак си търсим 3-ти вратар! :smt006 Не, че ми е притрябвал тоя андорец, просто споделям. :wink: :)

Не е андорец, а чилиец.
Снощи Сант Жулиа не започна с нито един андорец, а не съм сигурен дали такъв влезе докрая на мача

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пет Юли 18, 2008 5:46 pm 
Аватар

Па да го видят момъка...то е ясно, че пари за 3-ти вратар няма да се извадят,освен това не ни трябва 18-20 годишен вратар.
Много се съмнявам, че има кой знае какви качества (предвид визитката), ама не пречи да мине 1 седмица проби.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пет Юли 18, 2008 5:52 pm 
Аватар

От опит, глава не боли.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пет Юли 18, 2008 7:01 pm 

Цитат:
Георги Христов и БФС искат 4-месечно дело в Лозана

Георги Христов и Ботев (Пловдив) ще се съдят около 4 месеца в Лозана, разбра Sportal.bg. До този вариант се е стигнало днес, след като нападателят, неговият адвокат и БФС са отказали предложението на Ботев за разглеждане на делото по бърза процедура. Ако тя бе приета от засегнатите страни, казусът "Георги Христов" щеше да приключи до две седмици.
Както е известно, преди близо месец, комисиите към БФС разтрогнаха договора на нападателя с Ботев по вина на клуба и той започна да тренира с Левски. Въпреки това Христов все още няма контракт със сините, като адвокат Тодор Батков изтъкна, че причината е липсата на нотариус в Австрия. Източници на Sportal.bg обаче разкриха, че това не е точно така. Ако Левски и Георги Христов сключат предварителен договор без официално разрешение от Лозана, при евентуално негативно развитие за тях в делото, което заведе Ботев, сините рискуват да получат забрана да картотекират нови футболисти за период от два трансферни прозореца.
sportal.bg

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пет Юли 18, 2008 8:03 pm 
Аватар

Да си опичат главата от ръководстовто, че не ми се гледат чорбарски циркове

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пет Юли 18, 2008 8:58 pm 
Аватар

Чета и се чудя някой от вас изглежда се радват само когато на някой нещо лошо му се е случило,е не ви ли писва да сте толкова критични и велики псевдо разбирачи,две трети от вас не са гледали Кривия със син екип,но иначе го сринахте със земята

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Съб Юли 19, 2008 2:53 am 
Аватар

Vincenzo написа:
Blue Ultras, никой не отрича, че Кривия е много атрактивен играч. И аз съм се кефел на негови отигравания, но те винаги са вървели в родното първенстсво и с/у по-слаби противници. При един по-сериозен отбор (имам предвид с добри деф. халфове тип Ричард и надявам се скоро Сърмов :mrgreen: ) Кривия издъхва.
Когато играеше на Герена мога да твърдя, че аз лично не съм пропускал дом. мач на Левски и съм го гледал в десетки мачове, в евротурнири, в А група и за купата. От 1998 до 2002 живеех в Сухата река на 300 м. от Герена.
Добър играч е, но малко отбори в Европа играят с типичен плеймейкър (стил отпреди 25 години). И едно идване на Кривия би ни върнало с години като стил на игра.

Гаврата на Кривия със защитата на Юве в София - подобно нещо срещу италиански отбор съм виждал много много малко пъти... Пълна гавра на моменти, изкара им червен картон в петнайстата минута и ако не бяха глупавите грешки на Иванков онзи мач влизаше в историята

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Съб Юли 19, 2008 4:16 am 
Аватар

Kato chetem komentarite.....dobre vyrvim :mrgreen: Da idvat nemcite da gi prasnem s 2-3 parcala i da si hodiat :smt006

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Съб Юли 19, 2008 10:38 am 
Аватар

Ivan63 написа:
Чета и се чудя някой от вас изглежда се радват само когато на някой нещо лошо му се е случило,е не ви ли писва да сте толкова критични и велики псевдо разбирачи,две трети от вас не са гледали Кривия със син екип,но иначе го сринахте със земята

Dobar post!

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Съб Юли 19, 2008 11:07 am 

Boyo написа:
Vincenzo написа:
Blue Ultras, никой не отрича, че Кривия е много атрактивен играч. И аз съм се кефел на негови отигравания, но те винаги са вървели в родното първенстсво и с/у по-слаби противници. При един по-сериозен отбор (имам предвид с добри деф. халфове тип Ричард и надявам се скоро Сърмов :mrgreen: ) Кривия издъхва.
Когато играеше на Герена мога да твърдя, че аз лично не съм пропускал дом. мач на Левски и съм го гледал в десетки мачове, в евротурнири, в А група и за купата. От 1998 до 2002 живеех в Сухата река на 300 м. от Герена.
Добър играч е, но малко отбори в Европа играят с типичен плеймейкър (стил отпреди 25 години). И едно идване на Кривия би ни върнало с години като стил на игра.

Гаврата на Кривия със защитата на Юве в София - подобно нещо срещу италиански отбор съм виждал много много малко пъти... Пълна гавра на моменти, изкара им червен картон в петнайстата минута и ако не бяха глупавите грешки на Иванков онзи мач влизаше в историята

:!:

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Съб Юли 19, 2008 1:14 pm 
Аватар

Само една лека поправка. Червеният картон не го ли изработи Марто Станков. Иначе Кривия наистина им еба мамата тогава :)

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Съб Юли 19, 2008 2:22 pm 

http://www.sportal.bg/news.php?id=121259
:hball

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Съб Юли 19, 2008 2:26 pm 

PNB написа:

:banandanc

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Съб Юли 19, 2008 2:43 pm 
Аватар

koleda321 написа:

:smt005 :smt005 :smt005

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Съб Юли 19, 2008 3:09 pm 
Аватар

И за какво ни е ? Писма ми да бъдем приют.Всички искат да излизат в чужбина с предтекст за повече пари.Виждат, че в чужбина не е като в БЪЛГАРИЯ 3 мача на сезон и, че за там се изискват наистина сериозно качества и започват да реват как искат да се прибират.Имаме си Рабех,Бистрон и Димов ... не ни трябва отново Томашич.Винаги ще съм му благодарен за оня гол срещу Удине, но не е за нас вече ...

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Съб Юли 19, 2008 3:11 pm 
Аватар

parvanoff написа:
Boyo написа:
Vincenzo написа:

Надявам се, че както не сте забравили добрите прояви на Кривия в този мач, така не сте забравили и пропускът му (мисля при 0:1) сам срещу вратаря.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Съб Юли 19, 2008 3:13 pm 
Аватар

PNB написа:

Аре нема нужда :!:
24.05.1914 написа:
Имаме си Рабех,Бистрон и Димов ... не ни трябва отново Томашич.Винаги ще съм му благодарен за оня гол срещу Удине, но не е за нас вече ...

:!: :!: :!: :!: :!: :!: :!: :!: :!: :!: :!: :!:

Върнете се в началото
 Профил  

Покажи мненията от миналия:  Сортирай по  
Напиши нова тема Темата е заключена, не можете да променяте мнения.  [ 4793 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1 ... 103, 104, 105, 106, 107, 108, 109 ... 160  Следваща

Часовете са според зоната UTC + 2 часа [ DST ]