forum.levski.com

Форум на привържениците на ФК ЛЕВСКИ
Дата и час: Нед Сеп 14, 2025 6:02 pm

Часовете са според зоната UTC + 2 часа [ DST ]

Напиши нова тема Темата е заключена, не можете да променяте мнения.  [ 4793 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1 ... 102, 103, 104, 105, 106, 107, 108 ... 160  Следваща
Автор Съобщение
МнениеПубликувано на: Пет Юли 18, 2008 1:57 am 

Вчера във в-к Телеграф пишеше,че след сървайвър Здравков щял да подпише с ЛЕВСКИ,но нз до колко може да се вярва на телеграф.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пет Юли 18, 2008 2:36 am 

shalala написа:
Според 7 дни спирт, Вуцата пробвал и Зе-то за десен бек по тренировките :smt006

Да ето статията :

Без Живко отдясно ще бъде трудно

От четири години насам Левски намери решение за поста десен бек. Юношата на клуба Живко Миланов успя да се наложи в тази зона въпреки проблемите, които имаше в началото. Освен че си спечели прякора Джеки Чан, със сърцатата си игра Миланов стигна до националния отбор. Преди началото на сезона към него имаше интерес от страна на няколко отбора от Румъния. Ръководството на Левски обаче категорично отказа да се раздели с десния си бранител. Освен стабилен в защита, Миланов се включва често в нападание. През миналия сезон той вкара няколко важни гола за Левски.
В момента обаче Живко няма равностойна алтернатива. Вили Вуцов обаче обяви, че ще търси футболист отдясно. Треньорът се опитва да налага Лъчезар Балтанов. В контролите юношата показва добри качества, но още не е играл официален мач на този пост. Треньорът пробва и друг, доста по-екстравагантен вариант. На последната двустранна игра успешно като десен бек игра... нападателят Зе Соарес! Това обаче ще бъде твърде иновативно решение на проблема. Въпреки че сините търсят футболист на този пост, шансът да започнат сезона с наличните защитници е голям.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пет Юли 18, 2008 2:41 am 

aiko_92 написа:
Вчера във в-к Телеграф пишеше,че след сървайвър Здравков щял да подпише с ЛЕВСКИ,но нз до колко може да се вярва на телеграф.

Той се отказа от футбола, нито е водил някаква подготовка, нито нищо ... според мен несериозни твърдения. Иначе, ако нe беше се отказал и имаше някаква подготовка би бил перфектен...

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пет Юли 18, 2008 10:01 am 

Курсан за приумиците на Мъри и Вуцов да сменят постовете на играчите . Лъчо сега, както е тръгнал нагоре, по-добре да е крило, какъвто си е :@

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пет Юли 18, 2008 10:03 am 
Аватар

BlueUltraS написа:
Гледах до сега мача на Черно море, наистина доста зор видяха, но все пак победиха убедително с 4-0.
Искам да подчертая, че Кривия направи страхотен мач, раздаваше пасове като по конец, изключително нестандартни отигравания, моторът на отбора. Въпреки своите 33 години просто си личи класата при всяко едно докосване до топката. Още ме е яд, че не го взехме в Левски ... Със сигурност щеше да е от голяма полза, но както и да е ... сега само може да съжеляваме. И никой да не ми разправя, че бил на 33, че е свършен за футбола и тем подобни глупости, защото в световния футбол примери много, а и самата игра на Сашо в морето е достатъчен такъв пример за това, че още го бива !

п.п Наскоро мисля го бяха викнали в националния, но беше отказал, нещо такова ...

Такива "левскари" като Кривия не ни трябват. Мъри още преди 3 години го искаше обратно в Левски, но Кривчо отказал заради пари. Гонзо получаваше по-голяма заплата в Риека, но се върна. А Кривия предпочете разни турски слабаци.
Мисля, че ЧМ напълно му подхожда за манталитета.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пет Юли 18, 2008 10:47 am 
Аватар

d1VaKa написа:
Курсан за приумиците на Мъри и Вуцов да сменят постовете на играчите . Лъчо сега, както е тръгнал нагоре, по-добре да е крило, какъвто си е :@

Именно, Лъчо е тръгнал нагоре, ма не е крило, а бек в момента! :smt006

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пет Юли 18, 2008 10:49 am 
Аватар

И Мъри го пускаше предимно бек така че крило не е играл отдавна. Може би последно в Стара Загора да е играл крило
едит: като гледам не е бил крило а вътрешен халф

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пет Юли 18, 2008 10:52 am 
Аватар

Kryten написа:
И Мъри го пускаше предимно бек така че крило не е играл отдавна. Може би последно в Стара Загора да е играл крило

Е добре де, при Мъри Лъчо не играеше ли АФ/ ДФ или аз съм кьорав? :roll:

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пет Юли 18, 2008 10:53 am 
Аватар

Имаше няколко мача като бек

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пет Юли 18, 2008 10:55 am 
Аватар

Той не шото и по принцип има кой знае колко мачове, де .. :mrgreen:

"It was like a church in there as only the truly lost sit in bars on Tuesday mornings at 8:00 a.m."

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пет Юли 18, 2008 10:58 am 
Аватар

Kryten написа:

Кажи ми все пак, че е имал и мачове като халф щото иначе си късам футболната книжка, да се е*а у разбирачО :lol:

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пет Юли 18, 2008 11:00 am 
Аватар

Има, разбира се :mrgreen:

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пет Юли 18, 2008 11:02 am 
Аватар

acrimonious написа:
Kryten написа:

Кажи ми все пак, че е имал и мачове като халф щото иначе си късам футболната книжка, да се е*а у разбирачО :lol:

На Стамфорд Бридж, например .. :)

"It was like a church in there as only the truly lost sit in bars on Tuesday mornings at 8:00 a.m."

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пет Юли 18, 2008 11:08 am 
Аватар

Phew... :D

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пет Юли 18, 2008 11:09 am 

При Мъри Лъчо е играл на кажи речи всички постове без централен нападател и централен защитник... иначе последната година го налагаха главно като вътрешен халф...

Последна промяна pe3ucTop на Пет Юли 18, 2008 11:13 am, променена общо 1 път

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пет Юли 18, 2008 11:10 am 

bring_da_pain написа:
acrimonious написа:
Kryten написа:

На Стамфорд Бридж, например .. :)

На "Стамфорд Бридж" игра като десен халф, а по принцип повече е играл като вътрешен халф - дефанзивен и офанзивен.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пет Юли 18, 2008 11:13 am 

Vincenzo написа:
BlueUltraS написа:
Гледах до сега мача на Черно море, наистина доста зор видяха, но все пак победиха убедително с 4-0.
Искам да подчертая, че Кривия направи страхотен мач, раздаваше пасове като по конец, изключително нестандартни отигравания, моторът на отбора. Въпреки своите 33 години просто си личи класата при всяко едно докосване до топката. Още ме е яд, че не го взехме в Левски ... Със сигурност щеше да е от голяма полза, но както и да е ... сега само може да съжеляваме. И никой да не ми разправя, че бил на 33, че е свършен за футбола и тем подобни глупости, защото в световния футбол примери много, а и самата игра на Сашо в морето е достатъчен такъв пример за това, че още го бива !

п.п Наскоро мисля го бяха викнали в националния, но беше отказал, нещо такова ...

Такива "левскари" като Кривия не ни трябват. Мъри още преди 3 години го искаше обратно в Левски, но Кривчо отказал заради пари. Гонзо получаваше по-голяма заплата в Риека, но се върна. А Кривия предпочете разни турски слабаци.
Мисля, че ЧМ напълно му подхожда за манталитета.

Това, че се е пишело по вестници и медии, че Мъри го е искал не значи, че в действителност е така :wink: И тука говоря за спортно-техническите достойнства на Кривия, които не будят съмнение.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пет Юли 18, 2008 11:36 am 

Лъчо на Ноу Камп игра крило за последно, когато направи задна ножица, но рибаря валдес я спаси ... или кво стана тогава, вече не помня

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пет Юли 18, 2008 11:57 am 
Аватар

Blue Ultras, спортно-техническите достойнства на Кривия са доста съмнителни, ако гледам безпристрастно. Бавен играч, без никакъв демараж.
Снощи гледах мача. ЧМ са абсолютно предвидим отбор. Всяка топка минаваше през Кривия. Първото полувреме игра доста с топката и като резултат андорците можеха да поведат. Чиста дузпа не им дадоха. Нач. на 2то полувреме беше останал без въздух. Никакъв го нямаше и то с/у супер смешен отбор.
Пак ще се върнем към спортно-техн. качества на играча. Сираков не го бил пуснал в Ювентус. в турция 7 години игра без Сираков да му е шеф и така и не направи един трансфер турски гранд. И ще повторя пак: бавен, излишно задържа топката, никаква игра в деф. план. А това не го виждам само аз, а явно треньорите и скаутите на другите отбори.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пет Юли 18, 2008 12:00 pm 
Аватар

d1VaKa написа:
Лъчо на Ноу Камп игра крило за последно, когато направи задна ножица, но рибаря валдес я спаси ... или кво стана тогава, вече не помня

Лъчо .... Камп Ноу .. задни ножици.. :shock:

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пет Юли 18, 2008 12:10 pm 
Аватар

Vincenzo написа:
Blue Ultras, спортно-техническите достойнства на Кривия са доста съмнителни, ако гледам безпристрастно. Бавен играч, без никакъв демараж.
Снощи гледах мача. ЧМ са абсолютно предвидим отбор. Всяка топка минаваше през Кривия. Първото полувреме игра доста с топката и като резултат андорците можеха да поведат. Чиста дузпа не им дадоха. Нач. на 2то полувреме беше останал без въздух. Никакъв го нямаше и то с/у супер смешен отбор.
Пак ще се върнем към спортно-техн. качества на играча. Сираков не го бил пуснал в Ювентус. в турция 7 години игра без Сираков да му е шеф и така и не направи един трансфер турски гранд. И ще повторя пак: бавен, излишно задържа топката, никаква игра в деф. план. А това не го виждам само аз, а явно треньорите и скаутите на другите отбори.

До някъде си прав, ама само до някъде. Бах вчера на мача, като и бях преди 10 години, когато Кривия играеше в Левски. Та наистина имаше пропуски в играта и тогава и днес, но компенсира с техника и нестандартни отигравания, които освен за шоу на трибуните могат да бъдат и доста полезни на терена. А Кривия не дойде при Мъри не защото искаше голяма заплата, а защото наско беше още тук. Само да вметна, че и аз не го искам Сашо в Левски - може но само, ако влиза за по 15 минути при 3:0 да прави атракции.

А на Лъчо Балтанов най-добрият му мач беше в Лондон срещу Челси, като десен халф. Трябва по-често да му се дава шанс на тази позиция. В дясно имаме Зе и Лъчо, не знам какво го мислим повече и даваме шанс за изява на разни ислямисти.....

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пет Юли 18, 2008 1:10 pm 

Vincenzo написа:

Вярно е, че е изгубил доста от скоростта си, но с нестандартните си ходове може да бъде много полезен. По твоята логика, че Кривия не бил реализирал трансфер в по-голям отбор, то тогава и Гонзо щом не е направил трансфер в голям чуждестранен клуб е слаб играч, така ли ? Не съм казал, че трябва да го вземе сега ... просто вече е късно, но щеше да ни и от полза, ак го бяхме привлекли миналата година. И те цитирам за това твое твърдение : "Никакъв го нямаше и то с/у супер смешен отбор." - щом 2 гола и асистенция са нищо ... Нормално всяка топка да минава през Кривия, все пак е най-креативния им играч. А за това, че спортно-техн. качества са били спорни - Футболист № 1 на България за 1999 г., въпреки че е преди сума време това е доказателство, че все пак има качества не смяташ ли ? :wink: Иначе съм съгласен с това, че една от слабите му страни е играта в дефанзивен план, но със сигурност има повече място в отбора от един Миро Иванов например и не само той ... :wink:

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пет Юли 18, 2008 1:17 pm 

ей Миро Иванов да се не пипа :D :smt006

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пет Юли 18, 2008 1:58 pm 
Аватар

Са и Кривия ли подхванахте ? :shock: Човекът не игра в големите отбори, защото беше лоялен към Левски. Бате ти Насо му се отплати, като го закопа на майната си ! Заради пари не се бил върнал, не бил лоялен ... що говорите глупости, ако Кривия не е левскар и не е лоялен незнам кой е :?

А Сашо колкото съм го гледал откакто е в ЧМ - квото ще да си говорим на трийсет и кусур години слага 95 % от футболистите в България в задния си джоб. Незнам в момента дали можете да ми намерите 5 вътрешни халфа, дето да са по-добри от него, чекам предложения !

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пет Юли 18, 2008 2:11 pm 
Аватар

Предложения:
1.Сърмов
2.Тасевски

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пет Юли 18, 2008 2:20 pm 
Аватар

Левски - Бърно кратък репортаж :mrgreen:
http://www.youtube.com/watch?v=Xq0Ct4Acdbg

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пет Юли 18, 2008 2:23 pm 
Аватар

Kryten написа:
Левски - Бърно кратък репортаж :mrgreen:
http://www.youtube.com/watch?v=Xq0Ct4Acdbg

От сайта за милиони ли ги сваляш? Щото ако е оттам да знам да не двама излишни пари на Баждека, че мислех да направя един абонамент :mrgreen:

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пет Юли 18, 2008 3:21 pm 
Аватар

Blue Ultras, никой не отрича, че Кривия е много атрактивен играч. И аз съм се кефел на негови отигравания, но те винаги са вървели в родното първенстсво и с/у по-слаби противници. При един по-сериозен отбор (имам предвид с добри деф. халфове тип Ричард и надявам се скоро Сърмов :mrgreen: ) Кривия издъхва.
Когато играеше на Герена мога да твърдя, че аз лично не съм пропускал дом. мач на Левски и съм го гледал в десетки мачове, в евротурнири, в А група и за купата. От 1998 до 2002 живеех в Сухата река на 300 м. от Герена.
Добър играч е, но малко отбори в Европа играят с типичен плеймейкър (стил отпреди 25 години). И едно идване на Кривия би ни върнало с години като стил на игра.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пет Юли 18, 2008 3:23 pm 
Аватар

Vincenzo написа:
Blue Ultras, никой не отрича, че Кривия е много атрактивен играч. И аз съм се кефел на негови отигравания, но те винаги са вървели в родното първенстсво и с/у по-слаби противници. При един по-сериозен отбор (имам предвид с добри деф. халфове тип Ричард и надявам се скоро Сърмов :mrgreen: ) Кривия издъхва.
Когато играеше на Герена мога да твърдя, че аз лично не съм пропускал дом. мач на Левски и съм го гледал в десетки мачове, в евротурнири, в А група и за купата. От 1998 до 2002 живеех в Сухата река на 300 м. от Герена.
Добър играч е, но малко отбори в Европа играят с типичен плеймейкър (стил отпреди 25 години). И едно идване на Кривия би ни върнал с години като стил на игра.

Ако Ювентус за теб е слаб, не знам кой е силен тогава.
Още помня как Кривия правеше за смях играчите на Юве в двата ни мача срещу тях в Уефа преди близо 7-8 години.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пет Юли 18, 2008 3:30 pm 
Аватар

Selqnina s koleloto написа:
Vincenzo написа:
Добър играч е, но малко отбори в Европа играят с типичен плеймейкър (стил отпреди 25 години). И едно идване на Кривия би ни върнал с години като стил на игра.

Ако Ювентус за теб е слаб, не знам кой е силен тогава.
Още помня как Кривия правеше за смях играчите на Юве в двата ни мача срещу тях в Уефа преди близо 7-8 години.

Ювентус ни прегази. Не си прави илюзии. Че даже деф. халф Олисех (който щях да дам за пример вместо Ричи :smt003 ) на италианците ни вкара гол.
Отбори от такава класа не можем да затрудним по никакъв начин. Идват за конкретен резултат и го взимат без да се напъват. Чорбата живеят със същата заблуда с/у Ливърпул.

Върнете се в началото
 Профил  

Покажи мненията от миналия:  Сортирай по  
Напиши нова тема Темата е заключена, не можете да променяте мнения.  [ 4793 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1 ... 102, 103, 104, 105, 106, 107, 108 ... 160  Следваща

Часовете са според зоната UTC + 2 часа [ DST ]