Цитат:
Костадинов втрещи феновете на лит(*кс-етрополе: Скоро няма да имаме нов собственик
Чет, 2008-07-17 17:05
Спортно-техническият директор на лит(*кс-етрополе Емил Костадинов заяви пред "Дарик", че клубът няма да има нов собственик в близко бъдеще.
Все пак той увери, че на 4-и август, когато изтича срокът за погасяване на всички задължения на "армейците", няма да има драми.
"За нов собственик се говори от доста време. Заради това се получиха тези големи проблеми в лит(*кс-етрополе. От това, което аз знам засега е, че в скоро време няма да има нов собственик и ще се оправяме както може. Драма няма да има на 4-и август. За първенството няма да имаме проблеми. Аз лично ще се боря докрай лит(*кс-етрополе да просъществува", заяви Костадинов и допълни, че до края на този месец ще бъде поставена цена за всеки, който иска да купи клуба.
Екзекуторът на "петлите", чието доверие сред "червените" привърженици рязко спадна покрай отнетия лиценз за евротурнирите, говори и за състоянието на сегашния състав.
"Много съм доволен от младите футболисти. Далеч съм обаче от мисълта, че в момента се гради нов лит(*кс-етрополе, тъй като ни напуснаха ключови играчи. Въпреки това те не са толкова много, ядрото остана. Смятам, че с младите клубът ще тръгне нагоре", коментира Коща.
По повод ситуацията около трансфера на Йордан Тодоров, Костадинов сподели: "Относно Данчо Тодоров много информации се прокрадват в медиите, но там не се пише истината. В лит(*кс-етрополе нямаме писмена оферта за него и никога не е имало. Продаваме играчи, ако има добра оферта за тях. Има интереси към някои от състезатели ни. Преди две-три седмици казах, че трябва да се разделим с по-скъпоплатените играчи и ако има добра оферта, няма да пречим на никого. Досега за Ланзаат не е имало писмено предложение, но ако дойде, няма да го спираме. Той каза още, че е нормално Вуядинович и Гарсес да бъдат глобени, тъй като не са спазили правилника и за закъснели за подготовката. Накрая Костадинов увери, че целите пред отбора си остават високи.
".
из спирт1.тур
Е НЕ

Как може Коща така да им го каже директно?! Те те още вярваха, че Абрамович ще дойде и ще налее едни 4-500 милиона за да си направи Челси на балканите... Ебаси!

Лош, Коща, лош!