forum.levski.com

Форум на привържениците на ФК ЛЕВСКИ
Дата и час: Нед Сеп 14, 2025 5:34 pm

Часовете са според зоната UTC + 2 часа [ DST ]

Напиши нова тема Темата е заключена, не можете да променяте мнения.  [ 4793 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1 ... 97, 98, 99, 100, 101, 102, 103 ... 160  Следваща
Автор Съобщение
МнениеПубликувано на: Вто Юли 15, 2008 10:29 pm 
Аватар

Ето снимки от мача:

http://levski.bg/Levski/info/statistic/ ... hId=169745

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Вто Юли 15, 2008 10:31 pm 
Аватар

Selqnina s koleloto написа:
BlueUltraS написа:
http://www.gradev.com/pdf/CAS%20-%20BFS%20&%20Hristov%2001_2.pdf :roll:

Ама тоя има собствен сайт :smt005 :smt005

Select football player.
Genko SLAVOV
Ventzislav VELINOV
Radostin STANEV
Slavcho TOSHEV
Boyan ILIEV
Daniel Bozhkov
Yordan MINEV
Omonigho TEMILE
Dimitar STEFANOV
Petar NANEV
Viktor SOFRONIEV
Boyan ILIEV
Nikolay SABOTINOV
Antonio PAVLOV
Yordan MINEV
Guy Stephane ESSAME
Joel LINDPERE
Omonigho TEMILE
Klement IVANCHEV

:smt006 :smt006 :smt006

И някои си ги пише по два пъти - в стил на чорабсъспор дарителите :smt005 :smt005 :smt005

С ЛЕВСКИ И ЩЕ УМРА

www.bgblood.org
facebook: БОДК / BOVBD

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Вто Юли 15, 2008 10:33 pm 
Аватар

BlueUltraS написа:
http://www.gradev.com/pdf/CAS%20-%20BFS%20&%20Hristov%2001_2.pdf :roll:

Xa i s 2 dumi stava qsno 4e tiq sa nazna4ili gysin. M Beloff da bude arbitrator i davat xod na deloto. Nishto ne namerix 4e se spirat sustezatelnite prava na Zoreto kakto pishat v Bg vestnicite dnes.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Вто Юли 15, 2008 10:48 pm 

не са назначили, а от Ботев са поискали единия арбитър да е тоя, ние(Георги Христов) в случая имаме право да поискаме свой арбитър от списъка в сайта им. За спиране на правата не може да се говори.

Тук оставам с горчив вкус в устата от факта, че оставяме Жорето сам да се бори с тея. Енерги имаха куража да си застанат с името срещу нас, въпреки че това им коства 50К швейцарски франка глоба, а ние гледаме да си спестим всичко и даже не подписваме договор още с него. Сега спорът е на ниво - "играч - клуб". Може да се получи много кофти за Жорето ако не се намесим по-сериозно и формално в спора. :oops:

Един вид гузни го играем и това прави впечатление...

Последна промяна pe3ucTop на Вто Юли 15, 2008 10:54 pm, променена общо 2 пъти

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Вто Юли 15, 2008 10:50 pm 
Аватар

una pasion написа:

евала :smt006

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Вто Юли 15, 2008 10:51 pm 
Аватар

Много ми е интересно Градев на кого го е пратил тоя факс, щото отгоре ако погледнете ще видите, че е паретн ОТ Градев, до някакъв чужбински номер.... :roll:

Иначе да - от Ботев са избрали тоя пич за арбитър, Жорето и БФС заедно трябва да посочат друг. Също така е поискана бърза процедура, за което е нужно съгласието на БФС и Жорето - имат срок да отговорят дали са навити.

С ЛЕВСКИ И ЩЕ УМРА

www.bgblood.org
facebook: БОДК / BOVBD

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Вто Юли 15, 2008 10:57 pm 
Аватар

pe3ucTop написа:
не са назначили, а от Ботев са поискали единия арбитър да е тоя, ние(Георги Христов) в случая имаме право да поискаме свой арбитър от списъка в сайта им. За спиране на правата не може да се говори.

Тук оставам с горчив вкус в устата от факта, че оставяме Жорето сам да се бори с тея. Енерги имаха куража да си застанат с името срещу нас, въпреки че това им коства 50К швейцарски франка глоба, а ние гледаме да си спестим всичко и даже не подписваме договор още с него. Сега спорът е на ниво - "играч - клуб", а БФС в случая са длъжни да защитат българския клуб представен в тоя спор - Ботев. Може да се получи много кофти за Жорето ако не се намесим по-сериозно и формално в спора. :oops:

Prav si, sega pro4etox 4e stava duma za appellant(v slu4aq FC Botev) a ne za nazna4enie, taka e kato pisha predi da go pro4eta xubavo. Interestno mi e zashto tiq sa izbrali to4no tozi Michael Beloff.... a Gradev y4il v Birkbeck University, SMEXXX !!!!

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Вто Юли 15, 2008 10:58 pm 

Дори и БФС да защити Ботев нищо не се знае, а и не е сигурно, че ще бъдат защитени от БФС ! Да не забравяме, че две инстанции в България отсъдиха Г. Христов да разтрогне с Ботев, а именно - Арбитражната, а после и на Апелативната комисия това бе окончателно потвърдено. Но ще поживеем и ще видим какво ще излезе от цялата работа ...

Последна промяна BlueUltraS на Вто Юли 15, 2008 11:00 pm, променена общо 1 път

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Вто Юли 15, 2008 10:58 pm 

учил е... 4 дневен курс :mrgreen:

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Вто Юли 15, 2008 11:05 pm 
Аватар

Greshka, tozi verno moze da e xodil na 1 module, zashtoto go namerix i ako e vqrno ozna4ava 4e na tozi Gradev ABSOLUTNO nishto ne my razbira ot law glavata (11 meetings, wtf !?!?!).

http://www.bbk.ac.uk/study/ce/lawandleg ... 016S4.html
Fri 9 Jan 2009, 6pm-9pm
11 meetings
£300 (£150)
Genevieve Gordon, LLM

Nashiq 4ovek Gradev e otishul za 1 module a ne za diploma...... mda dosta e nay4il da znaete :)

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Сря Юли 16, 2008 1:48 am 
Аватар

В момента Градев и Митьо селския го лигавят и си го прехвърлят от уста на уста, а скоро от Лозана ще им кажат както е лигав да си го заврат отзад! :smt006

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Сря Юли 16, 2008 2:11 am 
Аватар

Цитат:
Шрек тренира с Левски

Треньорът на Левски Велислав Вуцов налага екзотичен прякор на Еньо Кръстовчев. От началото на лагера в Австрия нападателят е наричан Шрек. Вуцов е открил прилика между дупничанина и приказния герой от едноименния филм.
В Левски открай време е традиция футболистите да носят оригинални прякори. В Австрия тренират Живко Миланов - Джеки Чан, Зе Соарес - Гаргамел, Миро Иванов - Деко, и др.

ахахахахаххауах,аха :smt005

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Сря Юли 16, 2008 2:15 am 

Само Шрек си нЕмахме в отбора :|

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Сря Юли 16, 2008 2:21 am 

HAahahah, само дето по-скоро Вуцов трябва да му викат Шрек :lol: :lol:

На Пената може да му викат Шрек II-и :lol:

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Сря Юли 16, 2008 2:33 am 

Дано контузията на Тиберканин да не е сериозна ... :?

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Сря Юли 16, 2008 2:34 am 

Скоро некой Кунг фу Панда ще си намерим :smt006

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Сря Юли 16, 2008 2:52 am 
Аватар

Гонзо се е развихрил, приятно съм изненадан от формата му, а и играе с голямо желание. Надявам се да няма неприятности за Георги Христов, такива дела се проточват доста време. Гръмка победа, сигурно ще окуражи Вуцов да продължи да залага на нападателната игра.

Изображение

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Сря Юли 16, 2008 3:04 am 
Аватар

Отдавна не сме имали такъв пич като Жоро Христов,просто сме длъжни да подкрепим това момче

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Сря Юли 16, 2008 7:25 am 

иска ми се да се вземе един здрав Деф Халф дето вили толкова го иска и да видя как ще изглеждаме... АЙДЕ СТАВАМ ОПТИМИСТ ЗА ВЛИЗАНЕ В ШЛ И ЧЕТВЪРТФИНАЛ НА УЕФА!

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Сря Юли 16, 2008 9:34 am 
Аватар

Ivan63 написа:
Отдавна не сме имали такъв пич като Жоро Христов,просто сме длъжни да подкрепим това момче

Определено! А и не само заради това, че е пич - вече 5-6 месеца се бием в гърдите как Христов, ще е наш, как имал клауза, ще платим, ще му помогнем....и изведнъж "Оправяй се. Като се оправиш ела да подпишем".

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Сря Юли 16, 2008 9:45 am 
Аватар

Нали сме му осигурили най-качествения адвокат да го защитава? Явно адвокатът е преценил, че не трябва да подписваме в този момент. Няма как да знаем какво точно става, само правим догадки на базата на повръхностна информация. При всички положения съм убеден че не сме го оставили да се оправя сам

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Сря Юли 16, 2008 9:47 am 
Аватар

Аз съм страшно нетърпелив да почне сезона и видя как Жоро Христов започва да забива голове с Л-то на гърдите си, но като се замисля че и Гонзо ще е до него, нетърпението ми започва да придобива още по-големи размери.

На предишната страница прогнозирах 20+ голове за Гонзалес, викам сега да прогнозирам и за Жорето .. и да чупиме рекорда от по-миналия сезон по резултатност, пък макар и без ЧБС в групата :smt006

"It was like a church in there as only the truly lost sit in bars on Tuesday mornings at 8:00 a.m."

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Сря Юли 16, 2008 9:51 am 
Аватар

Стандарт написа:
Халфът веднага усетил: лит(*кс-етрополе диша прахта на “сините”
Тиберканин търси булка в София
Новият мароканец в Левски е полиглот, упражнява немския с Боримиров

- Рашид, почти месец сте в Левски, как се чувствате?
- Много добре. Левски е голям клуб, с много добри играчи. Още от първия ден разбрах, че съм попаднал на правилното място и го обикнах.
- Защо обаче първо пробвахте да подпишете с лит(*кс-етрополе?
- Там ме доведоха мениджърите ми. Престоях 4 дни на проби. В лит(*кс-етрополе обаче имаха проблеми с парите. Тръгнах си, но не се поколебах да се върна, когато разбрах, че има шанс да ме вземат в Левски. Казах, че не ме интересуват други оферти, защото тази ми стига. Моето желание беше да подпиша тук и се радвам, че успях да го постигна.
- Дойдохте в България с емблемата на "религиозен фанатик", доколко това е истина?
- Кой казва, че съм такъв?
- Един от бившите ви треньори. Бил сте губел килограми и сте бил неспособен да играете заради постите около Рамазана!
- Аз съм просто един обикновен мюсюлманин, не виждам нищо страшно в това. Вярно е, че е трудно да играеш и да спазваш пости. Губиш килограми, не си във форма. Но това дали ще ядеш или не, го решаваш сам. За мен не е проблем. Не се притеснявам да ям, когато усетя, че съм зле преди мач. Много играчи, които също са мюсюлмани като мен, правят така. Всеки преценява какво е най-доброто за него, като пази религията в себе си.
- Какво означава тя за вас?
- Много е важна. Но
не съм по-различен от християните
Те имат своя Господ, аз моя. Всеки се моли, вярва и търси спасение за душата си. На мен не ми пречи, че един вярва в един Бог, а аз в друг. Аз съм израснал в Белгия, където има добра интеграция и разбирателство между всички.
- Каква тогава е истината, че не сте успял да се наложите в Аякс или Байер (Леверкузен)?
- Съвсем друга и проста. Не се различава от тази на хиляди други момчета, които са били там. Не са ти дали достатъчно шанс, не си имал късмет и постоянно си бил преследван от травми. Нормални неща за един футболист. Когато се съберат заедно, се получава обратното на това, което искаш.
- Какво е да попаднеш в школата на Аякс, която се смята за еталон в света?
- Нещо невероятно. Там всяка година пристигат много известни играчи от цяла Европа. Трудно е да пробиеш в първия отбор. Тези 5-6 години, през които си се мъчил да направиш това, не са изгубено време. Научаваш много. Така стана и с мен. А след като не си заиграл в първия отбор, не значи, че си слаб футболист. Напротив. Затова и Аякс продават толкова млади играчи без да са стъпили на "Амстердам арена". Просто не са имали шанс, не са отговаряли на изискванията за първия отбор в момента или на поста им там е имало няколко души. Школата на Аякс обаче си остава запазена марка. Там няма случайни хора.
- Колко от момчетата, с които сте играл са успели да пробият в първия тим?
- 50%. Но аз съм играл с футболисти от различни възрасти.
- Кои са най-известните от тях?
- С най-дълго съм играл с Томас Фермален. Иначе при нас са идвали или ние при тях - Том де Мил, Снайдер, Де Йонг и много други. Някои направиха кариера в Аякс и после бяха продадени. Други пък си създадоха име в други отбори.
- А защо не ви потръгна в Байер?
- Там наистина ми беше много тежко, но пък натрупах богат опит. Контузих се още в началото. Лекувах се около месец и после не бях на нужното ниво, за да мога да бъда конкурентен на останалите.
- Засякохте ли се с Бербатов?
- Не, когато аз пристигнах, той беше продаден на Тотнъм.
- Така в крайна сметка се озовахте в България?
- Да. Левски е едно сериозно предизвикателство. Знам, че редовно играе в евротурнирите. Успя да стигне четвъртфинал в турнира за Купата на УЕФА, после стигна до Шампионската лига. Това показва, че Левски е голям клуб. Всеки футболист иска да играе в такъв, за да може да се изяви именно в евротурнирите. Казах си, че искам и аз да постигна нещо с Левски в Европа.
- Преди да дойде тук обаче, сте имал други дестинации?
- Да.
Подписах с ФК Москва, но не успях да се наложа
Причината не е в мен. Просто бройката им за чужденци беше запълнена и останах без картотека. Затова ме пратиха да играя като преотстъпен в Латвия за 8 месеца.
- А защо не се върнахте в родната Белгия?
- Там можеше да заиграя навремето. Тренирах в Лиеж, но по-късно напуснах заради шанса да нося екипа на Аякс. Така или иначе съм тук, в Левски, значи такава е съдбата ми.
- Вие сте отраснал там, но играете за Мароко.
- Играл съм и за Белгия. Имах мачове за националните отбори до 16 години. После обаче ме потърсиха от мароканската федерация и избрах нейното предложение. Може и да съм израснал в Белгия, но повече се чувствам мароканец.
- Прави впечатление, че вече свободно отговаряте на български?
- А това е привидно. Знам - "да", "добре". Разбирам много неща, но още ми е трудно.
- Може би това, че говорите малко руски, също ви помага?
- А, не. Имам съвсем бегли познания по руски. Там така и не ми намериха учител. Трябваше да се оправям сам. Знам само отделни фрази.
В София ще си взема учител
Българският не ми се струва толкова труден и вярвам, че ще го науча бързо.
- Езиците ви се отдават. Славите се като полиглот?
- Просто съм принуден да уча. В Белгия се говори на френски и фламандски. Като ученик овладях английски. После в Амстердам научих холандски. Това обаче не ми помогна в Германия, където искаха да знам немски. И ми назначиха учител. Сега това обаче ми помага. Тук, в Австрия, спокойно гледам телевизия и чета вестници. Освен това опреснявам немския си с Боримиров. От родителите си пък знам арабски.
- С кой ще живеете в София?
- Сам. Все още съм ерген.
- Мнозина смятат, че за футболистите е по-добре да се оженят по-млади.
- И аз смятам така. Но все още не съм намерил точния човек. Търся го. Може късметът да ми се усмихне в София.
- Няма ли родителите ви да имат решаващ глас, както е при повечето мюсюлмани?
- Това са стари разбирания, въпреки че много хора продължават да ги спазват. Аз съм от по-младото поколение. За няма и значение каква ще бъде религията на човека, който ще избереш.
- Да се върнем към лит(*кс-етрополе и Левски. Бил сте и в двата клуба. Има ли разлика между тях?
- Да. лит(*кс-етрополе е добър отбор, но Левски е по-голям като клуб. Хората и всичко тук си е на мястото. Освен това отношението е по-различно. Интересът към Левски е по-голям от впечатленията, които имам. Медиите ни обръщат много по-голямо внимание. Прави ми впечатление и че Левски има повече привърженици в София.
- Има Левски шансове отново да влезе в Шампионската лига?
- Вижте това е лотария. Нещата са 1 към 100. Никой не може да каже какво ще се случи утре. Шанс има, но трябва да го вземеш. Името и това, че си направил нещо преди, не значат нищо. Можеш да биеш и Барселона в един мач. Дори клуб като каталунците не участва в този турнир само заради името си. Трябва да имаш и футболни аргументи.
- Как се разбирате с останалите в отбора освен Бензукан и Рабех?
- Много добре. Всички са изпълнени с добри чувства към мен и се стараят да ми помагат. Сякаш сме едно семейство!

:smt001

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Сря Юли 16, 2008 9:56 am 
Аватар

Докато случая не мине през всички инстанции не можем да бъдем сигурни за Г. Христов. Енерги направиха гаф със Ст. Ангелов и бяха санкционирани от ФИФА.
Имам инфо, че Енерги и Левски още миналата година са се разбрали за играча, а вчерашното решение е просто резултат от тежката и продължителна процедура от компетентните органи. И разбира се театър от ръководството.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Сря Юли 16, 2008 10:28 am 
Аватар

inzaghi написа:
Цитат:
Шрек тренира с Левски

Треньорът на Левски Велислав Вуцов налага екзотичен прякор на Еньо Кръстовчев. От началото на лагера в Австрия нападателят е наричан Шрек. Вуцов е открил прилика между дупничанина и приказния герой от едноименния филм.
В Левски открай време е традиция футболистите да носят оригинални прякори. В Австрия тренират Живко Миланов - Джеки Чан, Зе Соарес - Гаргамел, Миро Иванов - Деко, и др.

ахахахахаххауах,аха :smt005

Рашид Тиберканин - Рашко и др. :smt005 :smt005 :smt005

Иначе за Жорката Христов...надявам се всичко да е ОК с него, но със сигурност не всичко е решено...Най-малкото щеше да подпише договор до сега...Да видиме от Лозана какво ще кажат.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Сря Юли 16, 2008 11:00 am 
Аватар

Абе тва, че сме оставили Жорето Христов да се оправя сам е глупост. Има си адвокат (нает от Левски), той е навътре в нещата и е преценил, че така е най- добре... :smt006

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Сря Юли 16, 2008 11:26 am 
Аватар

Харесаха ми отговорите на Рашид Тиберканин,дано пасне на отбора и се утвърди.Иначе за Георги Христов се надявам всичко да е наред и то възможно най-бързо.Адски ме кефи пича,а и не си спомням да сме взимали скоро готов играч от БГ първенството.С Гонзо ще са уникална двойка.Само Левски.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Сря Юли 16, 2008 11:27 am 

Рашко е наш човек, гледам от интервюто . Въобще 3мата мароканци са Големи . Въпроса е кой от всички извън ЕС ще остане без картотека :s

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Сря Юли 16, 2008 12:22 pm 

Рашко, Деко, Шрек, Джуджето, Гонзо ... мааачкайй :lol:

п.п интервю с Гонзо : http://7sport.net/7sport/fb_1footbg/d5098_6.htm
цитат от интервюто : "За българина Левски е религия..."

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Сря Юли 16, 2008 12:34 pm 

d1VaKa написа:
Рашко е наш човек, гледам от интервюто . Въобще 3мата мароканци са Големи . Въпроса е кой от всички извън ЕС ще остане без картотека :s

Имаме 5 човека извън ЕС, колкото е и позволената бройка. Ако не дойде нов чужденец и петимата си ги картотекираме. Ако въобще ще идва нов то той ще е с европейски паспорт със сигурност.

Важното е контузени да няма, оттам нататък материал има, дано се окаже, че и треньор има :wink:

Върнете се в началото
 Профил  

Покажи мненията от миналия:  Сортирай по  
Напиши нова тема Темата е заключена, не можете да променяте мнения.  [ 4793 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1 ... 97, 98, 99, 100, 101, 102, 103 ... 160  Следваща

Часовете са според зоната UTC + 2 часа [ DST ]