forum.levski.com

Форум на привържениците на ФК ЛЕВСКИ
Дата и час: Нед Сеп 14, 2025 2:20 am

Часовете са според зоната UTC + 2 часа [ DST ]

Напиши нова тема Темата е заключена, не можете да променяте мнения.  [ 4793 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1 ... 84, 85, 86, 87, 88, 89, 90 ... 160  Следваща
Автор Съобщение
МнениеПубликувано на: Пет Юли 11, 2008 3:13 am 
Аватар

24.05.1914 написа:
Wooden Pints написа:
Доста добре играха Г.Христов , Гонзо и 6ти номер и тваЙ

Барове-Марове и тваЙ. Иначе доволно играха тия двамата, ония от ляво и Жоро вратарчето и ТВАЙ !

МИ , тваЙ

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пет Юли 11, 2008 10:08 am 
Аватар

qiao zhi написа:
Примерно Домовчийски с какво ще го запомните? С един финт срещу Шалке.
Прекаляваш :smt021 :smt021 :smt014

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пет Юли 11, 2008 11:29 am 

Kryten написа:
qiao zhi написа:

Е добре де, аз с това ще го запомня. Не е дал НИЩО на Левски. Не казвам, че е слаб, а че беше за много кратко време в първия отбор. И то през по-голямата част беше контузен. Валери не е легенда, а поредния преминал през Левски...

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пет Юли 11, 2008 11:35 am 

qiao zhi написа:
Kryten написа:
qiao zhi написа:

Е добре де, аз с това ще го запомня. Не е дал НИЩО на Левски. Не казвам, че е слаб, а че беше за много кратко време в първия отбор. И то през по-голямата част беше контузен. Валери не е легенда, а поредния преминал през Левски...

Тук аз не съм съгласен! Kryten е прав, наистина прекаляваш! Колко важни голове е вкарал Домо за нас и в Европа, и в БГ! А и той ни беше един от най-добрите нападатели. Все пак, ако не беше такъв, нямаше да го искат в Германия, нали? :D

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пет Юли 11, 2008 11:37 am 
Аватар

qiao zhi написа:
Kryten написа:
qiao zhi написа:

Валери не е легенда , но не е и поредния преминал през Левски.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пет Юли 11, 2008 11:51 am 
Аватар

Да издам Еньо, снощи удари 2 бири пред очите ми! :smt003 Може да е продължил и с още след това, но аз си тръгнах.... ЕНЬООООООООО, ЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕнЬООООООООО! С пиене няма да станеш титуляр! :smt006 :smt003

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пет Юли 11, 2008 11:55 am 

anta написа:
Да издам Еньо, снощи удари 2 бири пред очите ми! :smt003 Може да е продължил и с още след това, но аз си тръгнах.... ЕНЬООООООООО, ЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕнЬООООООООО! С пиене няма да станеш титуляр! :smt006 :smt003

сещам се Диков дава по Канал 3 лагера ни в Правец,че на Еньо му станало лошо на сутрешната тренировка ,защото бил пил кафе на гладно.Май не е било кафенце :lol:

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пет Юли 11, 2008 11:58 am 

anta написа:

След малко в нета:
"Кръстовчев-долен алкохолик!" :lol:
"Достоверен източник на ДБ научи,че ден след мача с Калиакра,Еньо Кръстовчев е изпил 2 каси :lol: бири в долнопробна кръчма в София" :smt005 :smt005 :smt005

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пет Юли 11, 2008 12:20 pm 
Аватар

qiao zhi написа:

Много ми е интересно какво очакваш от Левски като отбор щом играч като Валери не бил дал нищо за Левски. Освен няколко торби с голове, гол срещу Киево и още. Със същата логика можеш да кажеш че Гонзо е последният играч, дал 'нещо' за Левски

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пет Юли 11, 2008 12:40 pm 
Аватар

ВУЦОВ СЕ ОТКАЗА ОТ БОРИСЛАВ СТОЙЧЕВ

Велислав Вуцов се отказа от услугите на Борислав Стойчев, научи Гонг. Централният бранител няма да пътува със „сините” за Австрия и ще си търси нов клуб.

Защитникът има договор с Левски за още една година, като най-вероятно ще бъде продаден.

„Няма да остана в Левски. Вчера ми казаха, че няма да разчитат на мен през следващия сезон. Имам няколко предложения от отбори в А група”, лаконичен беше бившият младежки национал, който дойде на „Георги Аспарухов” от Хасково.

Борислав Стойчев е единственият футболист на този етап, който отпада от сметките на Левски. На „Герена” се появи и агентът на футболиста Здравко Узунов, който разговаря със самия футболист.

По непотвърдена информация, от Левски обмислят вариант и да предложат нов договор на играча, като след това да го преотстъпят на друг клуб.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пет Юли 11, 2008 12:50 pm 
Аватар

:smt006

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пет Юли 11, 2008 12:51 pm 
Аватар

Един го няма вече, остават още няколко :smt006

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пет Юли 11, 2008 12:52 pm 
Аватар

Еми норманлно...за какво да го мъчиме момчето и да търка пейката само..като не става не става :smt006

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пет Юли 11, 2008 1:01 pm 
Аватар

НАЛАГАТ РАЗЛИЧНИ ПО РАЗМЕР ГЛОБИ В ЛЕВСКИ

Треньорският щаб на Левски ще глоби с различни суми играчите, които не се представиха добре в мача с Калиакра Каварна в сряда.

Още след срещата старши треньорът Вуцов обяви, че ще накаже игралите през първата част, като уточни, че няма да санкционира Жоазиньо и Мартин Димов.

„Глоби ще има. Гледахме два пъти запис от мача, за да преценим, какви да са глобите. Няма да глобяваме по равно, а всеки ще си носи нужната отговорност. Не съм ядосан от игровото поведение, а от несериозността на някои от футболистите”, заяви Вуцов след днешната тренировка.

Напомняме, че специалистът открито изрази недоволство от изявите на централния нападател Жеан Карлос, който сбърка за първия гол, а след това направи и няколко пропуска пред врата на Калиакра.

-----------------------------------------------------------------------------------
Не знам доколко са адекватни подобни мерки :roll:

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пет Юли 11, 2008 1:05 pm 
Аватар

За Борко Стойчев - еми очакваше се, от километър си личи, че не го бива за Левски. Няма какво да се залъгваме взаимно - ние, че имаме играч и той, че става за отбор като нашия. Всичко хубаво му желая :) .

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пет Юли 11, 2008 1:06 pm 
Аватар

Вуцов много си е повярвал нещо. След тренировки тип военен лагер сега ще налага глоби след 1 контрола :roll: Как не е пратил контузените на разстрел не е ясно

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пет Юли 11, 2008 1:17 pm 

мисля, че малко се превземате.
логично е да ги глобява. еньо два мача една топка не може да спре, жеан за пореден път е смешен, зе малко се поскри (не казвам, че е бил слаб), секви миневци и милановци пък as usual бяха под всякаква критика. ако не ги глоби са да им дойде акъла тия ше си играят така цял сезон.

аре стегнете се малко и стига сте ревали по Вили, ебаси хората сте

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пет Юли 11, 2008 1:23 pm 

точно като удавник за сламка. ясно е, че тука на повечето ни се разминават мненията по всякви теми и уважам чуждото мнение, ама да скачат на Вили за щяло и нещяло е най-малкото грозно и малко чорбарска работа. ако те смятат, че това през първото беше футбол, мене лично ме е срам от това което видях и съм съгласен да ги одруса със глоби. ебаси, всичките треньори тука,аман...
аре поемете вие ЛЕВСКИ да ви видя. разбирачи

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пет Юли 11, 2008 1:28 pm 
Аватар

Един треньор трябва да е до голяма степен психолог в подхода си към играчите. Провеждането на подобни "непопулярни мероприятия" е най-лесното, но не винаги най-ефективното решение. Ще видим ако ги глоби какво ще се получи.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пет Юли 11, 2008 1:55 pm 
Аватар

Айде сега, преиначаваш смисъла на казаното, идеята е че още от втората подкотовка се започна с лични нападки и публични скандали. Да ги нахока в съблекалнята, да глобява ако иска, ама да пълни зурлите на спирт1 и донбалон не е яко, поне за мен.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пет Юли 11, 2008 2:03 pm 
Аватар

Да съм казал, че не трябва да им се карат? Слаби бяха, нормално е да им се карат. Проблем имам с начина. Оставяме на страна, че е втора контрола

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пет Юли 11, 2008 2:13 pm 
Аватар

Не помня да съм се изказвал по този въпрос, но за мен изявите трябва да са на място. Мъри определено изпусна няколко момента, но си беше добре без скандали през седмица. С изцепката на бат вили сега се създава напрежение точно преди подготовката

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пет Юли 11, 2008 2:15 pm 

глупаво е, че сте толкова предубедени спрямо Вили. не поставяйте себе си пред ЛЕВСКИ. той ни е треньор и ние сме длъжни да го подкрепяме. ако отбора покаже слаба игра в първенството тогава го обесете ако искате. ама да му скачате, понеже бил крещял по време на мач :shock: понеже бил глобил некви пишляци наричащи се футболисти, понеже бил се издървил на Диков (който всички го мразите, или май само се правите, че го мразите)
еми глупаво е

а и не виждам с какво е нагнетена обстановката. вместо да критикувате тия палячовци от първото вие се занимаеате с Вили. те са виновни да е такава обстановката, не той. той се чуди как да ги накара да си размърдат гъзовете и ше успее. тогава ще ви видя критиците му как ше го носите на ръце

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пет Юли 11, 2008 2:19 pm 
Аватар

От колко часа е контролата утре?

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пет Юли 11, 2008 2:21 pm 
Аватар

Teodora написа:
Бе да му е живо и здраво бебчето :smt006 Ромска му работа... На 30 вече внуците ще чака :smt006

"ромска" много сме толерантни! :smt003 Кажи си му чист циганин! :D :smt006

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пет Юли 11, 2008 2:24 pm 
Аватар

Цитат:
не поставяйте себе си пред ЛЕВСКИ
Ма естествено че точно това правим.
Ама и Вуцов да не се прави и да осъзнае къде го е поставила съдбата. И да не се възползва от това да се прави на недосегаем и на голям. Защото не е. Той е братовчед на Джери. Но да го оставим да работи за момента

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пет Юли 11, 2008 2:42 pm 
Аватар

Нищо против, само не обичам когато някой ни излага публично. Да правят каквото знаят, но да не ни карат да се срамуваме

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пет Юли 11, 2008 2:43 pm 

Контрола с Вердер за представянето на отбора за новия сезон...евалата,това вече наистина звучи сериозно,европско и акуратно. :D Име като ЛЕВСКИ заслужава некакви германски мишоци да му дойдат на крак в София,дано стане традиция да представяме отбора срещу западен отбор.
Уреждайте отсега морета,отпуски,почивки,измъкване от работа,така че на 5ти вечерта да напълним стадион ГУНДИ ! Мощно факли и нов бой с куките :D :smt002

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пет Юли 11, 2008 2:49 pm 

ЛЕВСКИ ЗАПОЧНА ДА ТЪРСИ И ДЕСЕН ЗАЩИТНИК

Треньорският щаб на Левски има желание да привлече и десен бранител в отбора, научи Гонг. На тази позиция от доста време „сините” разполагат само с Живко Миланов, който няма дубльор.

Велислав Вуцов е притеснен от контузията на Шакиб Бензукан, който ще бъде пратен на прегледи и лечение в Мюнхен. Специалистът гласеше мароканеца както за централен защитник, така и за десен бранител.

Двама вратари ще минат пробен период при Левски по време на лагера в Австрия. Вуцов ще даде възможност на профилирания треньор Руслан Михайлов да наблюдава изявите на набелязаните за тестове състезатели.

„Сините” издирват и класен дефанзивен халф, който да бъде привлечен преди началото на сезона. От Левски обаче няма да бързат със закупуването на такъв състезател, за да не сбъркат в преценката си. Ако не бъде намерен играч с подходящите качества и цена, треньорският щаб ще разчита на наличните футболисти.
gong.bg

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пет Юли 11, 2008 2:51 pm 
Аватар

LSFC написа:
Kryten написа:
Нищо против, само не обичам когато някой ни излага публично. Да правят каквото знаят, но да не ни карат да се срамуваме

И мен ме е срам от подписа ти, ама :smt006

Приемам критиката, ще го махна (поне ще го модна :smt003 )

пс. свалям шапка как контрираш, обаче :wink:

Върнете се в началото
 Профил  

Покажи мненията от миналия:  Сортирай по  
Напиши нова тема Темата е заключена, не можете да променяте мнения.  [ 4793 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1 ... 84, 85, 86, 87, 88, 89, 90 ... 160  Следваща

Часовете са според зоната UTC + 2 часа [ DST ]