forum.levski.com

Форум на привържениците на ФК ЛЕВСКИ
Дата и час: Нед Сеп 14, 2025 1:56 am

Часовете са според зоната UTC + 2 часа [ DST ]

Напиши нова тема Темата е заключена, не можете да променяте мнения.  [ 4793 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1 ... 81, 82, 83, 84, 85, 86, 87 ... 160  Следваща
Автор Съобщение
МнениеПубликувано на: Чет Юли 10, 2008 10:18 am 

thegboy написа:
tprodanov написа:
Левия бек все пак е някакъв вид защитник. А бразилец и защита.....заеби

Е то националността да му беше проблем :mrgreen: . Подобен футболист става за крило, защото е бърз, лек, поврътлив и т.н. , но за другаде ... може би на някой по-малко "ветровит" пост, но и да натрупа по сериона маса (сиреч казано да се зоби по-якичко). За защита абсурд да е човек, който едва ли има 164 сантиметра.

Иначе Мъри си го рече много правилно на пресконференцията - ръст футбол не играе. В момента едни от най-големите играчи са си нисички - Меси и Тевез са 169 и 168, Деко и Вия пък са по 174 и 175 (wikipedia баце :smt006 ) Не им пречи като гледам :mrgreen:

Е Роберто Карлуш е 1.68 и е бразилец :wink: Не, че го сравнявам Жо с него и не съм казал, че Жоазиньо 100% става за ляв защитник. Имайки предвид обаче, че имаме проблеми на левия бек, а също така засега като ляв халф играе Хичо/все още е играч на Левски/ не виждам защо Жо да не се пробва като ляв бек, пък и току виж се е получило нещо и да стане опция за ляв бек :wink: Да не забравяме, че контролите са именно за това.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Чет Юли 10, 2008 10:19 am 

Kryten написа:
http://www.sportline.bg/gallery/?p=Gallery-Levski&lang=BG&pagging=0

страшни снимки, евала на фотографа...

Жо нали го пробва Мъри като ляв бек... не му е там силата.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Чет Юли 10, 2008 10:24 am 
Аватар

Мдам, дай боже всекиму такъв апарат :mrgreen: То всъщност по-скоро е телескоп

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Чет Юли 10, 2008 11:29 am 
Аватар

Някой хора много бързо забравят, че "слабия" Зе Соарес ни беш най-добрият футболист пролетта заедно със Сърмов. А това, че някакъв ревностен последовател на Аллах е подал добре два пъти топката, в контрола срещу втородивизионен отбор, въобще не ме грее. Ще ме сгрее, когато почне да го прави в официални мачове, както Зе Соареш го правеше. По принцип съм твърдо против махането от отбора на бразилците, но пък в край сметка аз искам Левски да играе добър и печеливш футбол без значение, с кои и с кави футболисти. Когато почнем да играем или да не играем такъв футбол, ще почна да хваля и съответно да критикувам, а дотогава Велислав има "зелена светлина" от мен да изгони който си пожелае от отбора.

ПП
Роберто Карлос е един бек.....айде нема нужда.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Чет Юли 10, 2008 11:59 am 

Black Jack написа:

:shock:

А иначе За Соареш срещу кой е направил добър мач? Срещу отбори от 8 място надолу... За мен и тримата бразилци не стават. може би само Жеан, но вчера ми се видя, че не му се играе. Взеха му деветката, купиха още двама нападателя. Малко се чувства излишен сигурно. Но тук се вижда боеца. Ако се плаши и отказва при първата трудност, да ходи по плажовете...
А последователя на Аллах е 10 класи над Зе Соареш...

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Чет Юли 10, 2008 12:06 pm 
Аватар

qiao zhi написа:
Black Jack написа:

:shock:

А иначе За Соареш срещу кой е направил добър мач? Срещу отбори от 8 място надолу... За мен и тримата бразилци не стават. може би само Жеан, но вчера ми се видя, че не му се играе. Взеха му деветката, купиха още двама нападателя. Малко се чувства излишен сигурно. Но тук се вижда боеца. Ако се плаши и отказва при първата трудност, да ходи по плажовете...
А последователя на Аллах е 10 класи над Зе Соареш...

1 - Роберто Карлос - бързина и силен шут, както казах "нема нужда"
2 - Зе Соареш е направил добри мачове само срещу отбори от 8 място надолу. Така е, ама защо другите не направиха такива добри мачове а само той?
3 - Как да ти напиша по-ясно, че момчето дето се моли по пет пъти на ден е изиграл не повече от 50-60 минути в контроли срещу втородивизионни отбори. КАТО ПОКАЖЕ СЪЩИТЕ ИГРИ И В ОФИЦИАЛНИ МАЧОВЕ ТОГАВА ЩЕ ГО ХВАЛЯ. Всъщонст извинявай, ти може би си новият Мауриньо и успя да прецениш от 50-60 минути в контроли срещу втородивизионни отбори, че е по-добър от Зе Соареш?!?

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Чет Юли 10, 2008 12:23 pm 
Аватар

Аз съм твърдо против махането на 3-та бразилци.Млади са, перспективни са и струват куп пари.А да ги изгониш при тези аргументи е меко казано идиотия.Тиберканин наистина показа, че е добър играч.Дали по-добър от Зе не знам, но има качествата.А Жоазиньо спокойно може да бъде титуляр за сметка на Хичо :smt006

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Чет Юли 10, 2008 12:35 pm 

Black Jack, не знам дали вчера гледа мача, но и Зе Соареш игра срещу този втородивизионен отбор. Беше трагичен. Знам, че не може от 1 мач да се правят изводи, просто изказвам мнение. Тиберканин си личи, че е футболист от километри... Спиране, подаване, центрирания, стреля добре и с двата крака. Не ми трябват 10 мача, за да видя, че има качества. Зе Соареш няма 1 свестен удар във вратата от разстояние, левия крак му е за подпиране... Слаб е физически, във фаза защита е слаб. Според мен Тиберканин е класа над него. Но ще видим... Не пречи да играят и двамата, мароканеца по пронцип си е плеймейкър, може Дарко да изгори...

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Чет Юли 10, 2008 12:46 pm 
Аватар

qiao zhi, говориш на изуст за Зе... Срещу чорбата им еба майката, пролетта беше един от най-добрите у първенството. На некои хора не може да им се угоди... Погледай го по-сериозно и тогава го обсъждай... Тая пролет целенасочено го следях него, Карлос, Хичо и Еньо, да ги видя какво ше направят. Трябва да ти кажа, че бразилците въобще не са слаби футболисти... Зе-то постоянно хвърчи и обира загубани топки, постоянно се бори когато има възможност да вземе топката и много често си я взима. Когато загуби топката не се отказва, а пак си я взима... Бърз, има прилично центриране... не виждам какви кусури му намираш... Карлос пък е абсолютен карък... прави си сам положенията и все замалко няма да стане... загледай се и ше разбереш какво ти говоря...

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Чет Юли 10, 2008 12:47 pm 
Аватар

И пак ми се струва, че оставаме без свестни вътрешни халфове... От дясно имаме 2-ма добри играчи - Зе-то и Тиберканин (ако приемем, че там му е мястото, а не в средата); у лево Хичо и Жо- пак 2-ма добри, а в средата кой остана? Дарко Армандо, Сърмов, Гаджев и Деко. Последният е за дубъла, първият е на приливи и отливи, остават 2-ма млади. Сърмов показа качества през пролетта, Гаджев явно има потенциал...ама това за ШЛ не стига..

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Чет Юли 10, 2008 12:58 pm 
Аватар

Е то реално погледнато и откъм бекове не сме цъфнали :lol:

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Чет Юли 10, 2008 1:01 pm 
Аватар

FLAME написа:
Е то реално погледнато и откъм бекове не сме цъфнали :lol:

За там дори не мечтая да цъфнеме :smt003
Абе не знам...Лусио Вагнер винаги ми е харесвал как играе и мисля, че за нашето първенство си е перфектен. КапитанО няма да го коментирам :lol:

Бтвввв....Жиката или Гонзо ще е капитан тоя сезон?
(Единият беше 1-вото полувреме, другият второто...Има логика да е Гонзо, защото е много по-заслужил, но пък Жиката беше 2-ри капитан миналия сезон)

Последна промяна t0p4o на Чет Юли 10, 2008 1:02 pm, променена общо 1 път

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Чет Юли 10, 2008 1:02 pm 
Аватар

Гонзо е капитан.

Нито Живко, нито Лусио са зле... вие сте дебили...

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Чет Юли 10, 2008 1:03 pm 

Shakespirt написа:
Гонзо е капитан.

Нито Живко, нито Лусио са зле... вие сте дебили...

Особено Живко дето вчера една топка не спрЕ ... верно, че преди много борбено играеше, ама сега и тва му липсва

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Чет Юли 10, 2008 1:04 pm 
Аватар

Живко е зле :) Да не може от три опита да вкара гол от 5 метра... Срещу чорбата беше длъжен да вкара. Иначе центрира чат-пат

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Чет Юли 10, 2008 1:05 pm 
Аватар

Живко се беше поразиграл пролетта...ама не знам...никога не ми е харесвал като играч, още от както Мъри го лансираше непрекъснато, че и капитан го направи. Но като че ли и той не е чак такава трагедия. За нашето първенство и двамата си стават.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Чет Юли 10, 2008 1:13 pm 
Аватар

ВУЦОВ С ДИВИЗИОННО УЧЕНИЕ НА „ГЕРЕНА”

Велислав Вуцов направи дивизионно учение на отбора си след вчерашната контрола с Калиакра завършила наравно 2:2.

Специалистът направи здрава тренировка вместо очакваното възстановяване. Въпреки, че отборът игра мач, който свърши след 21 часа снощи.

Заниманието беше тактическо, като целта беше да се упражнява преса и да се правят контраатаки.

Тренировката с топка протече близо час и половина. След това футболистите се насочиха към съблекалнята, но само за да си свалят футболните обувки и да ги заменят с маратонки. След това играчите на Левски направиха спринтове.

Добрата новина за състезателите е, че тази вечер няма да имат занимание, което рядко им се случва по време на подготовката

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Чет Юли 10, 2008 1:26 pm 
Аватар

BlueUltraS написа:
Е Роберто Карлуш е 1.68

E така е, ама Роберто Карлош е просто едно изключение - човекът си беше изрод. Ако вържем дват крака на Жо едва ли обиколката им ще може да достигне тази, на единия на Карлош. Да не говорим, че тоя надскачаше Колер и му взимаше топката от главата :shock: Жоазиньо не може да се бори просто, как ще е дефанзивен, нали трябва да може да се сблъска с някой и да му вземе топката. Айде подскоците ги оставяме за вътрешните защитници, ама единоборствата ?

И аз мисля, че Лусио и Живко са си добре "за нашите стандарти". :smt006

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Чет Юли 10, 2008 1:31 pm 

Живко не бил слаб...След малко ше кажете, че и Минев не е слаб
Ае стегнете се малко !

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Чет Юли 10, 2008 2:25 pm 
Аватар

http://www.sportal.bg/video.php?video_id=7366 :smt005

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Чет Юли 10, 2008 2:55 pm 
Аватар

basma написа:
Живко не бил слаб...След малко ше кажете, че и Минев не е слаб
Ае стегнете се малко !

Живко ако беше дошъл от Ботев или Нафтата, примерно, а не ни беше юноша .. не знам кво щеше да става тука .. тоест - знам де, нали имаме Минев :smt003

"It was like a church in there as only the truly lost sit in bars on Tuesday mornings at 8:00 a.m."

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Чет Юли 10, 2008 2:56 pm 

Цитат:
Доскорошният участник във Висшата лига на Англия Дарби Каунти едва не обърка трансферните планове на Литекс. Мениджърите на новото френско попълнение Александър Барт получиха оферта от Дарби Каунти клиентът им да мине едноседмични проби. Защитникът, който е европейски шампион с Франция за юноши, вече кара такива тестове миналата година. Сега новият член на Чемпиъншип търси трескаво централен бранител и в Дарби се сетили за Барт.

Признал съм трансферната политика на Латекса, като може би най-добрата в България ...
Пореден пример - млад перспективен юношески национал на Франция ... друг е въпроса дали ще се реализира. Вместо да взимаме 100 килограмови 30-годишни нигерийски защитници, можем да търсим млади и перспективни играчи като този...

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Чет Юли 10, 2008 2:58 pm 
Аватар

На нас ни трябва опитен защитник. Млади си имаме няколко

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Чет Юли 10, 2008 2:58 pm 
Аватар

От тримата Бразилци трябва да остане Жоазиньо със сигурност. За бек не става ама ако евентуално продадем Хичо за ляво крило е перфектен , там не му трябва кой знае какъв ръст. А и е едва на 19 , ще става все по стабилен а .. може и да порасне :lol:

Левски 6-3 Ц(*КА , 15.07.1962 г.
Левски 7-2 Ц(*КА , 17.11.1968 г.
Левски 7-1 Ц(*КА , 23.09.1994 г.
Левски 5-0 Ц(*КА , 13.05.1998 г.
...
to be continued

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Чет Юли 10, 2008 3:08 pm 

Колкото до Жо не ми се спори, но смятам, че въпреки физиката си ще се справи по-добре дори на непривичен пост за него какъвто е левия бек, отколкото Минев ... Но със сигурност силата на Жо не е там, а по лявото крило. Все пак на левия бек имаме що годе стабилен играч като Вагнер, дано обаче няма проблеми с контузии, защото тежко ни :| Живко Миланов според мен има още какво да покаже и да се развива, доста го нападате, но все пак да не забравяме, че стигна до националния и имаше интерес към него от Леверкузен, както и от други клубове. Дайте му шанс, той не е толкова слаб играч, колкото го изкарвате. :wink: Друг е въпроса, че той няма конкуренция на десния бек особено след сериозните проблеми на Бензукан с контузии, а не знам и как се справя на тази позиция Лъчо Балтанов и именно поради липсата на конкуренция нивото на Живко доста пада ...

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Чет Юли 10, 2008 3:11 pm 

Kryten написа:

просто го дадох като пример :wink: Най-малкото се нуждаем от централен защитник в момента :wink:

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Чет Юли 10, 2008 3:12 pm 
Аватар

BlueUltraS написа:
Kryten написа:

просто го дадох като пример :wink: Най-малкото се нуждаем от централен защитник в момента :wink:

Вече не, след като взехме Бистрон, което беше добър избор според мен

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Чет Юли 10, 2008 3:14 pm 

Kryten написа:
BlueUltraS написа:
Kryten написа:

Вече не, след като взехме Бистрон, което беше добър избор според мен

Да, аз съм на същото мнение.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Чет Юли 10, 2008 3:26 pm 
Аватар

Живко си играе със сърце и душа.Иска още малко работа и става непоклатим.Лусио Вагнер /след вчера известен и като "ники,ники,ники,никии :smt005 / е добър не само за нашите стандрти.Жо стига сте го пращали ляв бек.Не му е работата там и е пълна идиотия да играе там!А за Бензукан все си мисля, че некой лекар го осра тотално.
Също и за ЖК.Според мен зад нападателите ше пасне идеално.Прави невероятни положения.Друг е въпроса, че явно не е таран и не можа да ги реализира.Но затова си имаме Гонзо и Христов :smt006

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Чет Юли 10, 2008 3:26 pm 
Аватар

FLAME написа:
Изображение

ДипломатО написа:
http://www.sportal.bg/video.php?video_id=7366 :smt005

Цитат:
Гаро от Дружба подгони рефера

Култовият фен на Левски Гаро от квартал "Дружба-2" подгони страничния рефер по време на контролата между Левски и Калиакра. Недоволен от отсъжданията му, той го погна до страничната линия, като го следваше плътно. Едрогабаритният привърженик на сините дори се беше разголил до кръста и фигурата му всяваше допълнителен респект.
Напрежението тръгна, след като гол на Георги Иванов - Гонзо бе отменен за засада. Впоследствие тъчреферът вдигна още 2-3 спорни засади в ущърб на сините.

Върнете се в началото
 Профил  

Покажи мненията от миналия:  Сортирай по  
Напиши нова тема Темата е заключена, не можете да променяте мнения.  [ 4793 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1 ... 81, 82, 83, 84, 85, 86, 87 ... 160  Следваща

Часовете са според зоната UTC + 2 часа [ DST ]