forum.levski.com

Форум на привържениците на ФК ЛЕВСКИ
Дата и час: Нед Сеп 14, 2025 2:05 am

Часовете са според зоната UTC + 2 часа [ DST ]

Напиши нова тема Темата е заключена, не можете да променяте мнения.  [ 4793 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1 ... 80, 81, 82, 83, 84, 85, 86 ... 160  Следваща
Автор Съобщение
МнениеПубликувано на: Сря Юли 09, 2008 11:28 pm 
Аватар

http://www.sportal.bg/sportal_tv.php :lol:

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Сря Юли 09, 2008 11:33 pm 
Аватар

Това , че Тиберканин днес игра с номер 6 , означавали , че Бистрон ще вземе 23 :smt007 :smt007

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Сря Юли 09, 2008 11:36 pm 

A.A.A. написа:
http://www.sportal.bg/sportal_tv.php :lol:

Да му беше дал флагчето направо.. :smt006

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Сря Юли 09, 2008 11:38 pm 

Имам въпрос към хората присъствали на мача: Тиберканин на какъв пост игра? На репортажа на мача ми се стори, че се подвизава отдясно ... Нека някой от присъсващите на мача, който е следял внимателно играта да разясни постовите, на които са се подвизавали останалите играчи/най-вече новите попълнения/. Благодаря.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Сря Юли 09, 2008 11:40 pm 

Днес бях на мача. Вили е прав за бразилците. Те трябва да изпълват над останалите. Какви са тея глупости дето пишете, че като играели с резервите и не ставала играта?! Аз ако играя с някакви третокласници в един отбор, ще изпъквам, а няма да играя като тях. Зе Соареш пипна 3 пъти топката, Жеан и той толкова. Абе трагедия. Ама пълна трагедия. Никакво желание, все едно протестираха нещо. Жоазиньо горе долу се стара. Мартин е добър играч, има бъдеще. Но като цяло състава от първото полувреме не става. ТИБЕРКАНИН - ебати играча, беше с класа над останалите. На мен Христов ми се вижда малко мек, не стъпва здраво, някакси един такъв отпуснат. Иначе я вижда играта, има потенциал. Тасевски игра по-добре от преди, може би зашото беше зад нападателите. Но има още какво да се иска. Десния бек ни е проблем. Живко е трагедия пълна, Балтанов не става за там... Гаджев нещо ми се губи. Той си играе попринцип плеймейкър, но сега го пускат деф. халф. За мен десния бек и деф. халф са ни проблемните звена...

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Сря Юли 09, 2008 11:43 pm 
Аватар

Само ще ви кажа, че част от титулярите на Каварна не играха :smt003 :smt003 :smt003 :smt003 :smt003 :smt003 :smt003 .Изводите си ги правете сами :smt003 :smt003 :smt003 :smt003

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Сря Юли 09, 2008 11:45 pm 

BlueUltraS написа:
Имам въпрос към хората присъствали на мача: Тиберканин на какъв пост игра? На репортажа на мача ми се стори, че се подвизава отдясно ... Нека някой от присъсващите на мача, който е следял внимателно играта да разясни постовите, на които са се подвизавали останалите играчи/най-вече новите попълнения/. Благодаря.

И двете части играхме типично 4-4-2. Но не английски с 2 вътрешни халфа, които са и напред и назад, а с плеймейкър и деф. халф. Тиберканин игра десен халф и беше с 100000000 класи над Зе. Супер техничен, остър, центрира добре, страшни тупалки (и то и с двата крака). Сега да не го изкарвам Меси, но момчето е много добро попълнение. Само постите ме притесняват, нали това му бил проблема...
Другите нови - Гонзо и Христов си играха тандем напред, имаше синхрон. Гаджев игра деф. халф (иначе може и по-напред)...

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Сря Юли 09, 2008 11:56 pm 

qiao zhi написа:
BlueUltraS написа:

И двете части играхме типично 4-4-2. Но не английски с 2 вътрешни халфа, които са и напред и назад, а с плеймейкър и деф. халф. Тиберканин игра десен халф и беше с 100000000 класи над Зе. Супер техничен, остър, центрира добре, страшни тупалки (и то и с двата крака). Сега да не го изкарвам Меси, но момчето е много добро попълнение. Само постите ме притесняват, нали това му бил проблема...
Другите нови - Гонзо и Христов си играха тандем напред, имаше синхрон. Гаджев игра деф. халф (иначе може и по-напред)...

qiao zhi, мерси за пояснението. От това, което разбирам Тиберканин, ако продължава в същия дух се очертава като основна фигура. А още по-добре е, че може да играе като десен халф, имайки предвид неубедителния Зе Суарес. Лично аз мислех, че Вуцов ще пробва като десен халф Дарко, понеже знам, че е играл като такъв. Иначе от двата мача до момента най-постоянен в изявите си е Мартин Димов, което ме радва изключително много :wink: Виктор Генев предполагам е играл като централен защитник, а като ляв бранител през втората част кой игра ?

Последна промяна BlueUltraS на Сря Юли 09, 2008 11:58 pm, променена общо 1 път

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Сря Юли 09, 2008 11:57 pm 

Абракадабра написа:
Omraz написа:
Тоя от Калиакра като ни вкара мошния гол за 1-2, некъв вика на вратарчето им "Абе къв е тоя, взимаме го, я го викни" - и вратаря "Еееееей Караджа, ела тука" :lol:
После нещо за педераси говореше :lol:

Toя Караджов , ако не се лъжа е прасе.. Техна юноша :smt006

Тоя пич май е един от най-бързите футболисти в България. Добър е...

http://store.picbg.net/pubpic/11/53/b53 ... 8f1153.jpg

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Чет Юли 10, 2008 12:08 am 
Аватар

BlueUltraS написа:
като ляв бранител през втората част кой игра ?

Епа Вагнер бе :smt006
от дясно Балтанов, Рабех и Генев в средата, Вагнер у лево.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Чет Юли 10, 2008 12:11 am 

t0p4o написа:
BlueUltraS написа:

Емии ... защото в Гонг са дали 10 играча през 2-та част, а в Донбалон са написали Стефан Станчев :smt005

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Чет Юли 10, 2008 12:11 am 
Аватар

Сега се пребирам от мача и искам да изкажа мойто скромно мнение за случилото се.
Публиката: Бяхме най-малко 4-5 хилки.За контрола като тази е повече от перфектно.По едно време се и поразпяхме малко.Имаше и един голям индивит, който преследваше страничния съдия :smt005
Мачът: Първото полувреме много слабо според мен.Почти без желание.Качествата също липсваха.Калякра показа добър футбол и незаслужено според мен ще играят в Б група този сезон.
Втората част с излизането на титулярите се видя, че Левски ще мачка и тази година.В нападение нямаме спирка.Гонзо и Христов са тандем мечта.Тиберканин си личи че е футболист и също възлагам големи надежди в него.Хичо не е на познатото си ниво, но си личи класата в него.Адаша Тасевски не показа добра игра, но все пак да се надяваме че ще влезне в ритъм.Гаджев също има нужните качества за Левски.В защита обаче трагично ...
Гонзо: Просто най-новата легенда на Левски.Със всяко негово докосване на топката публиката ръкопляскаше и спираше да премигва да не би да изпусне нещо.Отбеляза нов гол.Отмененото попадение с глава пък граничеше с гениалноста.Просто жива легенда.
п.с.Утре-другиден снимки от мен.Има култови фотоси.Заслужава си :smt006

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Чет Юли 10, 2008 12:13 am 
Аватар

BlueUltraS написа:
t0p4o написа:
BlueUltraS написа:

Емии ... защото в Гонг са дали 10 играча през 2-та част, а в Донбалон са написали Стефан Станчев :smt005

На една от снимките дадено горе го видях Вагнер май...па може и да съм в грешка.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Чет Юли 10, 2008 12:28 am 

Цитат:
На една от снимките дадено горе го видях Вагнер май...па може и да съм в грешка.

"Лусио центрира отляво и новото попълнение Рашид Тиберканин от 15 метра оформи крайното 2:2."
Бил е Вагнер, не си в грешка :wink:

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Чет Юли 10, 2008 12:40 am 
Аватар

koleda321 написа:
Единствената причина още да нямам инфаркт, е факта, че ние винаги се усираме в контролите всеки сезон!Ама бива ли така да падаме от собствения си сателит! :shock: :| :evil:
Стига си се правил на интересен,какво значи собствен сателит,да не би кинти да им даваме или да им изпращаме опитни футболисти,има двама трима юноши наши и толкова,това че антрактивния треньор доскоро бачкаше в Каварна нищо не значи,по тая твоята логика цървулите от Ловеч наш сателит ли са,или ние сме техен.Доста си продуктивен,но тука не дават награди за брой постове

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Чет Юли 10, 2008 12:51 am 

BlueUltraS написа:
а в Донбалон са написали Стефан Станчев :smt005

Тоя Станчев ако не се лъжа беше в публката :roll:

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Чет Юли 10, 2008 1:03 am 

Teodora написа:
BlueUltraS написа:
а в Донбалон са написали Стефан Станчев :smt005

Тоя Станчев ако не се лъжа беше в публката :roll:

Може, до колкото знам все още е контузен и то сериозно :roll: Дано се оправи колкото се може по-бързо, за да може да е вариант за дясната зона на защитата.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Чет Юли 10, 2008 1:04 am 
Аватар

Стефан Станчев спокойно си тренира с дубъла - мерна ми се, че имаха тренировка на съседното игрище и няма нищо по-нормално от това да дойдат после да гледат мача. Че ни трябва десен бек :smt006

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Чет Юли 10, 2008 1:23 am 
Аватар

tprodanov написа:
Стефан Станчев спокойно си тренира с дубъла - мерна ми се, че имаха тренировка на съседното игрище и няма нищо по-нормално от това да дойдат после да гледат мача. Че ни трябва десен бек :smt006

То ако питаш мене и левия не сме го вързали, щото Лусио кой го знае как ще играе, а Минев е трагичен, ама нейсе.

Бекове по принцип много трудно се намират качествени. То ако се замислите и големите отбори в света имат проблеми на тия постове, какно остава за нас да търсим качествен бек, ама поне още някой като Лусио да намерим - би било чудесно. Не че се надявам разбира се, само си мечтая лекичко :mrgreen: (ми представете си, щом до футболист като Минев сме го докарали в Левски, коко е трагично положението)

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Чет Юли 10, 2008 1:32 am 

thegboy написа:
tprodanov написа:

То ако питаш мене и левия не сме го вързали, щото Лусио кой го знае как ще играе, а Минев е трагичен, ама нейсе.

Бекове по принцип много трудно се намират качествени. То ако се замислите и големите отбори в света имат проблеми на тия постове, какно остава за нас да търсим качествен бек, ама поне още някой като Лусио да намерим - би било чудесно. Не че се надявам разбира се, само си мечтая лекичко :mrgreen: (ми представете си, щом до футболист като Минев сме го докарали в Левски, коко е трагично положението)

Слагаме Жоазиньо на левия бек и току виж сме прокопсали :smt003

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Чет Юли 10, 2008 1:33 am 
Аватар

http://bgphoto.net/Photos.aspx?UserId=32988&AlbumId=119965

само едно ми е чудно - Баждека дали го е яд, че не пусна билети за контролата? Очаквам в събота да е напечатал хартийките :lol:

Абе, над 3 000 бяхме, ебаси :shock:

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Чет Юли 10, 2008 1:51 am 
Аватар

BlueUltraS написа:
thegboy написа:
tprodanov написа:

Слагаме Жоазиньо на левия бек и току виж сме прокопсали :smt003

Ми да го сложим, ма като го халлоса някой по корав нападател не мое го намериме после :(

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Чет Юли 10, 2008 1:53 am 
Аватар

Левия бек все пак е някакъв вид защитник. А бразилец и защита.....заеби

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Чет Юли 10, 2008 1:59 am 
Аватар

tprodanov написа:
http://bgphoto.net/Photos.aspx?UserId=32988&AlbumId=119965

само едно ми е чудно - Баждека дали го е яд, че не пусна билети за контролата? Очаквам в събота да е напечатал хартийките :lol:

Абе, над 3 000 бяхме, ебаси :shock:

Тихо, че той гледа у форумО и верно ше земе да пусне билети за събота :smt003 Иначе според мен бяхме над 4 000, щом и от провинцията имаше :smt004

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Чет Юли 10, 2008 2:05 am 
Аватар

tprodanov написа:
Левия бек все пак е някакъв вид защитник. А бразилец и защита.....заеби

Е то националността да му беше проблем :mrgreen: . Подобен футболист става за крило, защото е бърз, лек, поврътлив и т.н. , но за другаде ... може би на някой по-малко "ветровит" пост, но и да натрупа по сериона маса (сиреч казано да се зоби по-якичко). За защита абсурд да е човек, който едва ли има 164 сантиметра.

Иначе Мъри си го рече много правилно на пресконференцията - ръст футбол не играе. В момента едни от най-големите играчи са си нисички - Меси и Тевез са 169 и 168, Деко и Вия пък са по 174 и 175 (wikipedia баце :smt006 ) Не им пречи като гледам :mrgreen:

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Чет Юли 10, 2008 2:08 am 
Аватар

абе не знам - при нас има 4ма от тая нация и ни един не е чувал кво е тва защита. Включвам и Лусио тук.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Чет Юли 10, 2008 2:18 am 
Аватар

tprodanov написа:
абе не знам - при нас има 4ма от тая нация и ни един не е чувал кво е тва защита. Включвам и Лусио тук.

А бе от Лусио Вагнер аз личноне се оплаквам. Не е най-стабилния защитник на света, но пък и не мога да кажа, че го развъртат, защото Минев луд го правят например. Пък и в нападение добре се включва.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Чет Юли 10, 2008 2:20 am 

няколко извода от днес:

първо-супер простотия да направят мача на тва игрище и да ни карат да се катериме по дърветата. и на най-големия идЕот му беше пределно ясно, че ще дойдат бая хора

второ-видя се кои ше са титулярас и кои резервас. момчетата играли през първото бяха под всякаква критика. единствено ми хареса Жо, но не толкова заради нещо добро направено от него, а заради желанието и борбеността. ENYO втори мач го гледам, че никак не си дава зор и ше търка пейката ми се струва. Жеан и Зе тотални статисти. Останалите даже не си заслужават да ги коментираме, с едно изключение, те по-горе го похвалиха момчето. второто имаше доста хубави неща. като цяло дорба проверка

трето-некои хора много се изсраха...

четвърто-топла бира и само малки минерални...

пето-ебал съм им майката на свинете,ше ядат големия тоя сезон. след австрия ше мачкаме сериозно !!!

некои па хора се хващат за всяка реплика на Вили като удавник за сламка. емоционален е човека и това е добре. днеска дали не ги е направил на две стинки "героите" от първото...

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Чет Юли 10, 2008 2:31 am 

Вуцан каза преди началото на подготовката, че ЖК е много добър футболист и със сигурност ще е основна част в отбора, + това нали говори за ротации едно друго. Много ме съмнява да се лиши от него, още повече къде ще го прати? Никой няма да извади сега за него колкото даде Батков. Ще играе момчето, но малко по-сериозно да го раздаде. Вуцов може да изглежда глупав, но гаранция, че не е, няма сам да си сложи главата в торбата. Все пак не забравяйте от каква фамилия се е пръкнал :smt006 Това да не са ви Чичо Митко и Чичовото :?:

П.С. Не е за първи път да се мъчим с втородивизионни отбори в контрола, сещам се за един мач с Дунав РусИ дето ни биха 2-1. Голям праз, след това шампиони станахме :wink:

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Чет Юли 10, 2008 10:14 am 
Аватар

http://www.sportline.bg/gallery/?p=Gall ... &pagging=0

Върнете се в началото
 Профил  

Покажи мненията от миналия:  Сортирай по  
Напиши нова тема Темата е заключена, не можете да променяте мнения.  [ 4793 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1 ... 80, 81, 82, 83, 84, 85, 86 ... 160  Следваща

Часовете са според зоната UTC + 2 часа [ DST ]