forum.levski.com

Форум на привържениците на ФК ЛЕВСКИ
Дата и час: Нед Сеп 14, 2025 12:10 am

Часовете са според зоната UTC + 2 часа [ DST ]

Напиши нова тема Темата е заключена, не можете да променяте мнения.  [ 4793 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1 ... 74, 75, 76, 77, 78, 79, 80 ... 160  Следваща
Автор Съобщение
МнениеПубликувано на: Вто Юли 08, 2008 2:13 am 

Аз нямам наблюдения върху играта му НА ТЕРЕНА,ама знам,че пазеше на 91,90 и 89 и мисля че беше подписал с мъжете.Спрягаха го за суперталант,ама незнам :smt006

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Вто Юли 08, 2008 2:39 am 
Аватар

Teodora написа:
Аз нямам наблюдения върху играта му НА ТЕРЕНА,ама знам,че пазеше на 91,90 и 89 и мисля че беше подписал с мъжете.Спрягаха го за суперталант,ама незнам :smt006

А играта му на масата как е ? Гюбека яко ли го върти, талант има ли ? :mrgreen:

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Вто Юли 08, 2008 2:40 am 

Е аз като бях с него в 33 не танцуваше :lol: Купи роза на една приятелка :lol:

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Вто Юли 08, 2008 9:03 am 
Аватар

pe3ucTop написа:
не знам кой ги пуска тея слухове за Монтана, това за Калиакра се знаеше още отпреди 1 месец дет се вика... само часа не се знаеше...

Преди време бях направил копи-пейст от официалния и пишеше Монтана за тази дата

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Вто Юли 08, 2008 9:49 am 
Аватар

И аз знам, че имаше уговорка за мач на Герена, явно нещо не са се разбрали. :)

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Вто Юли 08, 2008 10:53 am 
Аватар

Teodora написа:
Е аз като бях с него в 33 не танцуваше :lol: Купи роза на една приятелка :lol:

Аааааа - Жентълмен :mrgreen: Ни го бивъ, майна, ний зимъми само корави типове :boisw

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Вто Юли 08, 2008 10:57 am 
Аватар

Проблеми от психологично естество пречат на Шакиб Бензукан да заиграе отново в Левски. Защитникът близо година лекува контузия. Мароканецът се върна в игра в контролата със Спартак (Пл) в събота, но отново напусна терена с носилка. Вчера се оказа, че проблемът на Бензукан бил на психическа основа.
- Получил е лек удар и се е уплашил, че е нещо сериозно. Проблемът му е по-скоро психически - коментираха от щаба на сините.

Къде е психоложката :smt006

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Вто Юли 08, 2008 11:06 am 
Аватар

Цитат:
Коко Динев покани Наско Сираков за президент на Вихрен
8 юли 2008 | 01:14
От: Агоп Вартанян
размер на шрифта: a a a | разпечатай
София. Собственикът на Вихрен Костадин Динев покани на работа в клуба Наско Сираков. Бившият шеф в Левски ще изпълнява функциите на президент и ще има цялата спортно-техническа власт в клуба. Намеренията на Коко този сезон са много сериозни, като амбицията му е да изгради отбор, който да заеме овакантеното от лит(*кс-етрополе място в евротурнирите. За целта в Сандански правят сериозна селекция, а неслучайно тимът ще пътува на двуседмичен лагер в Германия. Вече завърши пък ремонтът на стадиона в курортния град, благодарение на което Вихрен се сдоби с лиценз. Сираков и Динев са много добри приятели, като са част от комарджийско каре, което през уикенд разиграва на покер над 300 000 лева. Освен това двамата често ходят и да ловуват заедно. Засега обаче Наско отказвал да се ангажира с Вихрен, тъй като се надява да се присламчи към Гриша Ганчев в Литекс.

:smt006

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Вто Юли 08, 2008 11:17 am 
Аватар

:smt021 абсолютно ненужно беше да пускаш подобни глупости от спортлайн

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Вто Юли 08, 2008 11:54 am 
Аватар

Аз като давам предложения за банове, вие не ми обръщате внимание деба :lol:

Цитат:
- Получил е лек удар и се е уплашил, че е нещо сериозно. Проблемът му е по-скоро психически - коментираха от щаба на сините.

Как ще влиза в единоборства, ако е така .. :roll:

"It was like a church in there as only the truly lost sit in bars on Tuesday mornings at 8:00 a.m."

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Вто Юли 08, 2008 12:33 pm 
Абракадабра написа:
Тоя Шакиб ще се превърне във втория Дайо! Вервайте ми :!:

На мен повече ми прилича на Джъстис Кристофър.Тоя дали изигра 2 мача поне . :smt003

Върнете се в началото

МнениеПубликувано на: Вто Юли 08, 2008 1:14 pm 
Аватар

Цитат:
Висла (Краков) иска да привлече бивш футболист на Интер

06 юли 2008 | 22:33 | Агенция "Фокус"
Краков. Полският шампион Висла (Краков) се интересува от бившия футболист на Интер и национал на Сиера Леоне Мохамед Калон, съобщава електронното издание ”Трансфермаркет”. 28-годишният футболист играе нападател и в момента е свободен агент, като за последно бе в отбора на гръцкия АЕК. За гръцкия клуб Калон има 11 изиграни мача, в които се е разписал 3 пъти. Футболистът има доста богата визитка в която личат имената на отбори като Интер, Дженоа, Болоня и Монако. Нападателят е национал на своята страна Сиера Леионе и за нея има 28 изиграни мача, в които се е разписал 13 пъти.

И в Полша започнаха да купуват звезди :boisw

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Вто Юли 08, 2008 1:15 pm 
Аватар

Selqnina s koleloto написа:
Цитат:
Висла (Краков) иска да привлече бивш футболист на Интер

06 юли 2008 | 22:33 | Агенция "Фокус"
Краков. Полският шампион Висла (Краков) се интересува от бившия футболист на Интер и национал на Сиера Леоне Мохамед Калон, съобщава електронното издание ”Трансфермаркет”. 28-годишният футболист играе нападател и в момента е свободен агент, като за последно бе в отбора на гръцкия АЕК. За гръцкия клуб Калон има 11 изиграни мача, в които се е разписал 3 пъти. Футболистът има доста богата визитка в която личат имената на отбори като Интер, Дженоа, Болоня и Монако. Нападателят е национал на своята страна Сиера Леионе и за нея има 28 изиграни мача, в които се е разписал 13 пъти.

И в Полша започнаха да купуват звезди :boisw

Споко бе, тука нали насмалко да дойдат Мохамед Зидан, Тристан и Хаселбанк :mrgreen:

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Вто Юли 08, 2008 1:16 pm 
Аватар

А иначе аз намерих решение за поста дефанзивен халф :smt006

Цитат:
Пратиха един от основните играчи на Стяуа във втория отбор

08 юли 2008 | 06:29 | Агенция "Фокус"
Букурещ. Дефанзивният полузащитник на вицешампиона на Румъния Стяуа Флорин Ловин бе пратен от треньора Мариус Лакатуш да тренира с втория отбора, съобщава официалният сайт на клуба. Причината за наказанието е , че Ловин е разкритикувал наставника и начина на игра на отбора пред медиите. Лакатуш заяви, че Ловин отива в дубъла за неопределено време и няма да продължи подготовката с първия състав. Ловин е на 26 години и от 2005 година насам е изиграл 79 мача с екипа на букурещкия гранд, в които е вкарал 2 гола.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Вто Юли 08, 2008 3:15 pm 
Аватар

Цитат:

Букурещ. Дефанзивният полузащитник на вицешампиона на Румъния Стяуа Флорин Ловин бе пратен от треньора Мариус Лакатуш да тренира с втория отбора, съобщава официалният сайт на клуба. Причината за наказанието е , че Ловин е разкритикувал наставника и начина на игра на отбора пред медиите. Лакатуш заяви, че Ловин отива в дубъла за неопределено време и няма да продължи подготовката с първия състав. Ловин е на 26 години и от 2005 година насам е изиграл 79 мача с екипа на букурещкия гранд, в които е вкарал 2 гола.

Ние точно тоя Ловин не го ли искахме преди време :smt006

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Вто Юли 08, 2008 3:34 pm 

Те такива контроли ни трябват повече май :)

Цитат:
08.07.2008

Ръководството на ПФК Левски ще проведе разговори с представители на немската Бундеслига за контролна среща с вицешампиона на Германия Вердер (Бремен). За целта представители на Бундеслигата ще бъдат в София четвъртък и петък за среща с ръководството на ПФК Левски. Контролната среща е предвидена за 5 август на стадион „Георги Аспарухов".

Дебърцини - Левски 0:3
36' - 0:1 (Тасевски)
52' - 0:2 (Бардон)
72' - 0:3 (Зе Мангалеш)

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Вто Юли 08, 2008 3:37 pm 

Soul_Collector написа:

И да сме го искали ся пак ще го изпуснем ... :smt006

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Вто Юли 08, 2008 4:34 pm 
Аватар

Soul_Collector написа:

Цитат:

Доколкото знам единствения румънец , който сме искали беше Козмин Моци от Динамо Букурещ.
И той в момента е пред трансфер в Лацио. Дори май подписа с тях , ако не се лъжа.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Вто Юли 08, 2008 4:35 pm 
Аватар

БОРИМИРОВ: АСУС НИ Е СКЪП, ДО КРАЯ НА СЕДМИЦА ПОДПИСВАМЕ С ХРИСТОВ

Спортният директор на вицешампиона Левски Даниел Боримиров призна в интервю за Гонг, че французинът Жонатан Асус излиза малко скъп за „сините”. Футболистът на Макаби Тел Авив е една от кандидатурите за така желания дефанзивен халф от Велислав Вуцов.

„Очаквам до края на седмицата да имаме пълна представа за подобен играч. Контактуваме с няколко футболиста. Вярвам, че до края на нещата ще приключим нещата, но както знаете всичко изисква време. Цената, която искат за Асус е много високо. Всичко е въпрос и на договорка”, заяви началникът.

„Мисля, че до утре ще имате окончателен отговор относно контролата с Вердер Бремен. Имайте малко търпение”, каза по повод очаквания спаринг между „сините” и тима от Бувдеслигата в началото на месец август.

„Смятам, че треньорът е човекът, който трябва да коментира състоянието на футболистите. Той ще дава оценки за работата на футболистите, аз няма да се бъркам”, продължи спортният директор на Левски.

„Окончателно се отказахме от Дарлингтън Омодиагбе. За поста дефанзивен халф ни трябва човек с опит най-вече за европейските турнири. Колкото до Георги Христов, с него ще подпишем до края на седмицата. Бавим се, защото собственикът Тодор Батков е в чужбина, а Константин Баждеков е в отпуска”, допълни Даниел Боримиров.

„Вярвам, че контузията на Шакиб Бензукан не е чак толкова сериозна, колкото се говори. Ще изчакаме резонанса, който ще му се направи, но говорих и с лекарите и смятам, че нещата не са чак толкова сериозни”, призна още бившата седмица на Левски.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Вто Юли 08, 2008 4:42 pm 
Аватар

Аа, Борат отново почва да ме изнервя! Прибра три кила пари от трансфери и пак се дърпа за Асус, като до сега е дал няк'ви кежави 390 000 евро за чеха, а приказва като латерна. Боклук!

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Вто Юли 08, 2008 5:32 pm 
Аватар

Soul_Collector написа:

Доколкото знам единствения румънец , който сме искали беше Козмин Моци от Динамо Букурещ.
И той в момента е пред трансфер в Лацио. Дори май подписа с тях , ако не се лъжа.

мне....имаше и още една мамалига за която имаше слухове че ше я земем....ама за него бързо отшумя.....
иначе за Моци помня.....

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Вто Юли 08, 2008 5:33 pm 
Аватар

Аз помня само за Козмин Моци и Михайта Плесан :smt006

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Вто Юли 08, 2008 5:35 pm 

Не е нормално играч участвал само в 2 мача през пролетта да струва 1 милион евро. Дори и това да е цената която израелците му искат, тогава Борат трябва да контрира с половин милион и на края всички ще си стиснат ръцете на 750 хиляди :D . Асус е само на 25 години, дето се вика след 3-4 години може да бъде препродаден за някакви пари.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Вто Юли 08, 2008 5:40 pm 
Аватар

SZ_FEN написа:
Не е нормално играч участвал само в 2 мача през пролетта да струва 1 милион евро. Дори и това да е цената която израелците му искат, тогава Борат трябва да контрира с половин милион и на края всички ще си стиснат ръцете на 750 хиляди :D . Асус е само на 25 години, дето се вика след 3-4 години може да бъде препродаден за някакви пари.

Не знам откъде ви е инфото , но Асус има много повече от 2 мача през пролетта.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Вто Юли 08, 2008 5:52 pm 
Аватар

SZ_FEN написа:

Абе кой пусна тоя слух за 2та мача, тоя има над 20 мача в Израел последния сезон.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Вто Юли 08, 2008 5:54 pm 
Аватар

Батков има тайна регистрация и се опитва да ни хвърли пясък в очите, за да не го обвиняваме, че се скръндзи :smt003

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Вто Юли 08, 2008 5:57 pm 
Аватар

Ах, ти Ганьо, разкрит си. Взимай Асус, че... :smt066

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Вто Юли 08, 2008 6:23 pm 
Аватар

Не че имам против да вземем класен халф, ама стига с това батков да вади парите за Асус. Вуцан го е гледал точно ама точно 1 мач, което е недостатъчно за да се даде 1 млн за играч. Не знам колко мачове има, ама все пак да погледнем и от кой отбор идва...ако верно е играл 2 мача цената която е нормално да се даде за него е 3 пъти по-малка от тая дето се говори. Нито сте го видяли как играе (манете ги некви клипчета от vbox) ама батко да вади парите. Пак казвам..нямам против да се вземе скъп и класен халф, но : Кака е един, Роналдиньо е един, Асус не е ;)

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Вто Юли 08, 2008 6:24 pm 
Аватар

Епа, дай да затриемЕ отборО оти немое да купиме Кака... това са глупости.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Вто Юли 08, 2008 6:27 pm 
Аватар

al3kz написа:
Епа, дай да затриемЕ отборО оти немое да купиме Кака... това са глупости.

Уф ти изобщо прочел ли си какво пиша?!
Казвам, че не е Асус единствения халф който можем да вземем. Има хиляди с визитка подобна на неговата, които биха дошли в Левски за същите пари и едва ли ще са по-куци от него. Като не могат да се споразумеят - да търсят друг играч, не да го чакаме тоя.

Върнете се в началото
 Профил  

Покажи мненията от миналия:  Сортирай по  
Напиши нова тема Темата е заключена, не можете да променяте мнения.  [ 4793 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1 ... 74, 75, 76, 77, 78, 79, 80 ... 160  Следваща

Часовете са според зоната UTC + 2 часа [ DST ]