forum.levski.com

Форум на привържениците на ФК ЛЕВСКИ
Дата и час: Съб Сеп 13, 2025 4:39 pm

Часовете са според зоната UTC + 2 часа [ DST ]

Напиши нова тема Темата е заключена, не можете да променяте мнения.  [ 71512 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1 ... 184, 185, 186, 187, 188, 189, 190 ... 2384  Следваща
Автор Съобщение
МнениеПубликувано на: Пет Юли 04, 2008 5:26 pm 
Аватар

Omraz написа:
Morning Glory написа:
Тия sportline.bg какво замърсяват пак българското медийно пространство?! Дотук никой не е влизал в контакт с мен, моя мениджър Omraz или благодателя на нашия клуб - Жоро Рикшата. Да слагат нещо конкретно на масата за преговори, а не да подхвърлят някакви неща из медийното пространство.

Има конкретен интерес от няколко клуба, чиито имена разбира се няма да кажа. Само ще споделя, че са от първата половина на класирането на водещи първенства в Европа. Предстои да седнем на масата за преговори и да уточним личните условия на играча.

Да почват да говорят в цифри :mrgreen:

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пет Юли 04, 2008 5:30 pm 
Аватар

Omraz написа:
Има конкретен интерес от няколко клуба, чиито имена разбира се няма да кажа. Само ще споделя, че са от първата половина на класирането на водещи първенства в Европа. Предстои да седнем на масата за преговори и да уточним личните условия на играча.

Щом ша седаме на маса ша дода и аз :drinkb Ааааааааааа... като представител на лицензионната комисия ша са акредитирам. Нема да ви преча :drinkb

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пет Юли 04, 2008 5:31 pm 
Аватар

за по една ментичка ше има ли място?

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пет Юли 04, 2008 5:37 pm 
Аватар

tprodanov написа:
за по една ментичка ше има ли място?

Аз мастичка, ти ментичка... заоблачава се :smt030 Сериозните намерения изискват сериозни дела... Добре, че сме аз и Проданов.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пет Юли 04, 2008 5:46 pm 
Аватар

"Не искам да присъствам в УС на клуба без да бъда от полза", заяви бизнесменът
Спряганият за член на УС в лит(*кс-етрополе Ивайло Манджуков заяви специално за db, че е отклонил предложението на Александър Томов, защото няма да бъде полезен на клуба. Бизнесменът призна, че няма необходимия финансов ресурс, за да помогне на закъсалия армейски тим.

"Първо искам да благодаря на г-н Томов, че ме покани в лит(*кс-етрополе. Вчера Емил Костадинов ми звънна и ме попита дали имам желание да участвам в управата на лит(*кс-етрополе. Аз му заявих, че искам среща с ръководството, за да обсъдим предложението по-задълбочено. Срещнах се с Томов и Костадинов. Приех да се видим, тъй като първоначалната ми реакция бе много емоционална. За никого не е тайна, че обичам спорта, футбола и в частност лит(*кс-етрополе, но след като отчетох фактите, прецених, че с присъствието си в УС няма да съм полезен на клуба", коментира Манджуков.

"Поел съм отговорност към семейството си, към моя бизнес и партньорите ми. Това ще ми попречи да бъда пълноценен член на ръководството на лит(*кс-етрополе. На мнение съм, че всички членове в управата трябва да отделят голяма част от времето и енергията си за развитието на този велик клуб, а аз не мога да си го позволя. Осен това прецених, че на този етап не разполагам с финансовия ресурс да помогна на лит(*кс-етрополе. Не искам да присъствам в УС на клуба без да бъда от полза", завърши бизнесменът.

:mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пет Юли 04, 2008 5:49 pm 
Аватар

превод: Кинти на Лупи? - ха-ха!

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пет Юли 04, 2008 7:36 pm 

Лупи:Собственикът не се е отказал,собственикът абдикира. :smt005 :smt005 :smt005

http://www.sportal.bg/video.php?video_id=7270

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пет Юли 04, 2008 8:27 pm 
Аватар

Трагедията е пълна
Фалира и УС на лит(*кс-етрополе - остават само Костадинов и Гарибов, Паро, Джони и Якимов бесни на Томов
4 юли 2008 | 18:48
От: Агоп Вартанян
София. Шумно прокламираните промени в УС на лит(*кс-етрополе се оказаха поредната серия от сапунката с участието на Александър Томов. Оказа се, че Лупи се е вживял прекалено в ролята на Тодор Живков и е почнал да назначава хора, без да им каже. По същата логика той може да назначи и Тодор Батков в УС. За какво става въпрос? В края на следобеда на сайта на лит(*кс-етрополе бе обявено, че Аспарух Никодимов, Емил Костадинов, Александър Гарибов, Димитър Якимов и Георги Велинов са новите членове на УС. Щяло да има и още двама, но всичките поканени от Томов засега отказват. Според наша информация към Цеко Минев, Стойне Манолов, Ивайло Манджуков и Сашо Чакмаков са отправени оферти да влязат в УС на "червените". Те обаче в никакъв случай не искали да си партнират с доказан лъжец като Лупи. Това обаче не е всичко. Томов вкарал в УС и "червените" легенди, без да им каже. Джони Велинов обяви за Sportline.bg, че няма да работи с хората, който го изгониха от лит(*кс-етрополе като треньор на вратарите. Паро Никодимов и Митата Якимов също не смятат да стават изкупителни жертви и са поискали сметка защо Томов ги е натикал в подобна структура. Така на практика в момента УС на "червените" не може да вземе каквото и да е решение, тъй като има само двама членове - Костадинов и Гарибов.
SportLine.bg

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пет Юли 04, 2008 9:24 pm 

Какво е трагедията?
Несвършила навреме комедия...
:roll:
Дето се вика, "приклю4и сагата...и темата..."!
Ае дъ дРъпаме шалтера! :smt006

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пет Юли 04, 2008 9:33 pm 

Вижте каква им се случва на прасетата на всяка годишнина:

1968 - 2:7 от Левски

1978 - 0:1 от Марек на финала за Купата на съветската армия

1988 - 0:3 от Левски (гол на Наско Сираков от 40 метра, кюрда изпуска дузпа)

1998 - 0:5 от Левски (в чорбата играят кюрда, Костадинов, Трифон Иванов, Стилян Петров и Мартин Петров)

2008 - изхвърляне от Шампионската лига и от "А" група (засега)

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Съб Юли 05, 2008 10:02 am 
Аватар

Още на първия ден от сформирането си новият управителен съвет на лит(*кс-етрополе се разпадна. :smt005 :smt005 :smt005
вече почвам да ги съжалявам :lol:

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Съб Юли 05, 2008 10:15 am 
Аватар

Изображение

:smt005 :smt005 :smt005

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Съб Юли 05, 2008 10:15 am 

Фенове на Левски погребаха лит(*кс-етрополе
04 юли 2008 16:01
Некролози известяващи "смъртта" на червения клуб бяха разпространени из столичния квартал Люлин
Поредната гавра с лит(*кс-етрополе си направиха феновете на Левски. Некролози известяващи "смъртта" на червения клуб бяха разпространени из столичния квартал Люлин.

"На 03.06.2008г. бе даден край на съществуването на отбора, унищожил футбола в България. Комунисти ви създадоха, комунисти ви затриха. 60 години стигат. 05.1948 - 03.06.2008г. От неопечалените", пише в некролога.

:smt003 :smt003 :smt003

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Съб Юли 05, 2008 10:30 am 
Аватар

Левски спасява ЦС*КА
05 юли 2008 10:16
Автор: Велко Велев
Фенове на сините организираха святата акция за подпомагането на шампионите
Благородната нициатива се провежда в град Правец, където вицешампионите са на подготовка. Точно до входа на стадиона запалянковците на Левски са поставили касичка, в която се събират волни пожертвования, с които да се помогне на червените да излязат от финансовата дупка, в която ги вкара Томов и компания. До момента са събрани близо 100 лева, като до края на деня се очаква сумата сериозно да набъбне. Това съобщиха за db привърженици на сините, които са инициатори на святото дело.
donbalon.eu

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Съб Юли 05, 2008 10:42 am 

Ех сега, нали сме благородници! Нека да живеят, все пак трябва да направим заветното 7-0! :boisw :smt003

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Съб Юли 05, 2008 10:53 am 
Аватар

Вместо да се ебават може да ги дадат на хора, които имат наистина нужда от тези пари :smt006

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Съб Юли 05, 2008 10:59 am 
Аватар

Изображение

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Съб Юли 05, 2008 11:42 am 
Аватар

ГА пак се изсра :smt005

http://donbalon.eu/exclusive803.html

С ЛЕВСКИ И ЩЕ УМРА

www.bgblood.org
facebook: БОДК / BOVBD

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Съб Юли 05, 2008 11:47 am 
Аватар

Стана ми интересно и изпробвах, това нещо е 6 страници А4 в Word :lol: Чудно ми е има ли някой с достатъчно здрави нерви, че да го изчете.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Съб Юли 05, 2008 11:49 am 
Аватар

shalala написа:
Стана ми интересно и изпробвах, това нещо е 6 страници А4 в Word :lol: Чудно ми е има ли някой с достатъчно здрави нерви, че да го изчете.

Няма смисъл да се чете - плочата е същата :smt006

С ЛЕВСКИ И ЩЕ УМРА

www.bgblood.org
facebook: БОДК / BOVBD

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Съб Юли 05, 2008 11:50 am 
Аватар

Жорката праска само ремикси от десетилтия назад :smt006

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Съб Юли 05, 2008 11:54 am 
Аватар

Няма да го чета, но ГА прекалява.Забавен беше, но последно време просто супер много дразни!

Цитат:
Въобще уродливата част на България празнува своя канибалски успех

Да се удавиш в злобата си дано :!:

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Съб Юли 05, 2008 12:01 pm 
Аватар

Стига сте му се връзвали бе, на мен ми е доста забавен, вижда се ,че има проблеми с разсъдъка си, нека бъдем толерантни :mrgreen:

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Съб Юли 05, 2008 12:01 pm 
Аватар

Тоя и той не знае какво говори, първо защитава Томов, после вика той е убиеца на цс*ка.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Съб Юли 05, 2008 12:02 pm 
Аватар

Levskarq написа:
Тоя и той не знае какво говори, първо защитава Томов, после вика той е убиеца на цс*ка.

Нормално за един психоболен.... :smt102

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Съб Юли 05, 2008 12:36 pm 
Аватар

Продължава разпадането:

Цитат:
И Котев къса, бяга във Варна
Поредният футболист напуска лит(*кс-етрополе. Защитникът Кирил Котев обаче е първият, който ще го направи с молба до арбитражната комисия. Участникът на Евро 2004 е подал молба за разтрогване с лит(*кс-етрополе, тъй като има да получава няколко премии и заплати. Котев вече е получил оферта от Черно море и почти сигурно ще я приеме. На практика лит(*кс-етрополе остава без централен защитник, тъй като Тунчев и Ландзаат напуснаха, а Вуядинович е пред трансфер в Динамо (Букурещ). Единствените алтернативи пред "червените" са Иван Иванов и Сашо Бранеков. На русокосия младежки национал обаче не му се седи в родния клуб.

Цитат:
Засилват Йордан Тодоров в Шинник срещу 400 хиляди евро
Руският Шинник, където играе националът Здравко Лазаров се включи в наддаването за Йордан Тодоров. До вчера десния бек бе желан от новия треньор на Отопени Миодраг Йешич. Румънците обаче предлагат 250 000 евро за правата на бранителя, докато Шинник ги надцака като вдигна мизата до 400.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Съб Юли 05, 2008 12:37 pm 
Аватар

Взе да става още по-хубаво :smt007 :smt007

Цитат:
Съдят лит(*кс-етрополе за още 1 евро милион

лит(*кс-етрополе получи лиценз, но при настоящите шефове твърдо ще прекрати съществуването си далеч преди Коледа. Поредните 1 милион евро ще трябва да търси клубът, показват приблизителните сметки. На "Армията" са получили изпълнителни листове по делото на мениджърката Катарина Паунич. Тя претендира за 700 000 евро по трансферите на Ненад Настич, Зе Руи, Кевин Амунике и Куидо Ландзаат. Вероятно сръбкинята представлява личните агенти на португалеца и нигериеца. Иначе Паунич доведе в лит(*кс-етрополе сънародника си Настич и Ландзаат, от които не става чеп за зеле. Сумите обаче са записани в договорите и мърдане няма. Адвокатите на сръбкинята ще поискат запориране на трансферите на лит(*кс-етрополе и пред БФС.

В близките дни ще я последват мениджърите на Никола Вуядинович, които доведоха защитника като свободен играч. Те са получили едва 1/3 от комисионата си. Сърбите проявили достатъчно търпение, но вече са твърдо решени да си искат парите по съдебен път. Още повече че от лит(*кс-етрополе отказвали да пуснат Вуядинович за 400 000 евро в Динамо (Букурещ).

Най-тежкият удар поне за "червените" фенове обаче идва от Стойчо Младенов. Оставането на врага му Емил Костадинов ще накара треньора да подаде молба за разтрогване на договора си с лит(*кс-етрополе.
Стойчо вече е заплашил омразния си началник, че ще даде клуба пред БФС заради неплатени близо 300 000 лева. Става въпрос за 3-месечни заплати от по 30 хиляди лева (до вчера бяха четири). Отделно, Младенов има да получава 260 000 лева бонус за спечелване на шампионската титла!

Треньорът също чака и премии за успеха в последните мачове - по 4 бона на среща. Подобни суми колегите му в България не могат и да сънуват, дори ако изкарат отборите си от групите на Шампионската титла.
Въпреки хаоса шефовете успяха да спрат планираното бягство на чужденците. Днес изтичаше последният срок, в който трябваше да получат поне по една заплата. В противен случай "перлите" ставаха свободни агенти. Изненадващо обаче шефовете на клуба преведоха парите не само на чужденците, но и на българските играчи и треньорите.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Съб Юли 05, 2008 12:43 pm 
Аватар

Фен съди Сашо Апашо за психично разстройство

Цитат:
Съдебен иск за нанесено психическо разстройство срещу президента в оставка на лит(*кс-етрополе Александър Томов ще заведе запалянкото на червените Явор Блъсков.

Делото ще бъде заведено утре от адвокатите на Блъсков в Градския съд в София, а искът е за 310 000 лева.

Фенът ще иска обезщетение от Томов за психически поражения, нанесени в следствие на отнетия лиценз на шампионите.

Любопитното в цялата история обаче е, че Блъсков е с извадено медицинско от областния диспансер за психични заболявания в Русе. Специалистите са категорични, че запалянкото е с разстройство в адаптацията и смесена тревожно-депресивна реакция.

Блъсков си направил прегледа, защото след проблемите в лит(*кс-етрополе изпаднал в стрес, загубвал ориентация и имал чувство за безпомощност.

Трима специалисти установили, че психичното състояние на пациента наистина е напрегнато и тревожно, с леко изразена дистимия и хипобулия, а мисловният процес е забавен.

"Искът е за 310 000 лева - по 10 000 лева на шампионска титла", заяви Явор Блъсков пред БТА.

http://cska.gol.bg/article.php?id=35639

аз защо си мисля , че на повечето прасета , това е нормалното им състояние....

Цитат:
Трима специалисти установили, че психичното състояние на пациента наистина е напрегнато и тревожно, с леко изразена дистимия и хипобулия, а мисловният процес е забавен.

:smt003

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Съб Юли 05, 2008 12:43 pm 
Аватар

Wildkid написа:
shalala написа:

Няма смисъл да се чете - плочата е същата :smt006

требва да мине на дивиди

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Съб Юли 05, 2008 12:44 pm 
Аватар

прасе написа:
А Дучето е човек на Наско Сираков!!!

:smt005 :octo :smt005

Върнете се в началото
 Профил  

Покажи мненията от миналия:  Сортирай по  
Напиши нова тема Темата е заключена, не можете да променяте мнения.  [ 71512 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1 ... 184, 185, 186, 187, 188, 189, 190 ... 2384  Следваща

Часовете са според зоната UTC + 2 часа [ DST ]