forum.levski.com

Форум на привържениците на ФК ЛЕВСКИ
Дата и час: Съб Сеп 13, 2025 4:22 pm

Часовете са според зоната UTC + 2 часа [ DST ]

Напиши нова тема Темата е заключена, не можете да променяте мнения.  [ 4793 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1 ... 69, 70, 71, 72, 73, 74, 75 ... 160  Следваща
Автор Съобщение
МнениеПубликувано на: Съб Юли 05, 2008 11:52 am 
Аватар

ГЕОРГИ ХРИСТОВ - ПЕДЕРАСТ , ПЕДЕРАСТ!!! :smt006 :smt006

Изображение

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Съб Юли 05, 2008 11:54 am 

Selqnina s koleloto написа:
ГЕОРГИ ХРИСТОВ - ПЕДЕРАСТ , ПЕДЕРАСТ!!! :smt006 :smt006

Изображение

бате мое мнение... сайтът, от който си взел снимката е показателен.... този Г. Христов е точно такъв, каквото е името на сайтът

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Съб Юли 05, 2008 12:02 pm 
Аватар

Не ви разбирам, честно... :boisw

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Съб Юли 05, 2008 12:06 pm 

извън темата е ... МИР!

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Съб Юли 05, 2008 12:07 pm 
Аватар

Война... :boisw

По Ринг кога ще го излъчват тоя мач ?

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Съб Юли 05, 2008 12:09 pm 
Аватар

Let There Be Rock написа:
Война... :boisw

По Ринг кога ще го излъчват тоя мач ?

Не виждам да е предвиден в програмата за следващите 2-3 дни.
Най-вероятно ще чакаме репортаж по Канал 3 :smt006

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Съб Юли 05, 2008 12:14 pm 
Аватар

В програмата е предвиден да се дават юноши Левски - цс*ка в следващите два дена, явно всеки ден го дават.Може би на негово място ще пуснат запис от контролата. :?

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Съб Юли 05, 2008 12:15 pm 

Едно отклонение от темата надявам се никой да няма нищо против довечера от 20:00 пряко по Канал 3 мача на Черноморец с Хит горица. Успех на Българския представител в този турнир.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Съб Юли 05, 2008 12:40 pm 

При всички случаи на Левски му върви на Георгевци - от Гунди, през Гонзо до Жорката! Ще атакуваме ШЛ с нападение "Гергьовден"! :boisw
ПП: Успех на Черноморец днеска! Много ми се иска да имаме 5 отбора в УЕФА!!! :D

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Съб Юли 05, 2008 12:42 pm 
Аватар

koleda321 написа:
При всички случаи на Левски му върви на Георгевци - от Гунди, през Гонзо до Жорката! Ще атакуваме ШЛ с нападение "Гергьовден"! :boisw

И Гонзо ,и Георги Христов идват от Пловдив :smt006
Гунди също има един период в Пловдив :wink:

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Съб Юли 05, 2008 12:43 pm 

Selqnina s koleloto написа:
koleda321 написа:

И Гонзо ,и Георги Христов идват от Пловдив :smt006
Гунди също има един период в Пловдив :wink:

Хората не са тъпи, знаят къде трябва да отидат!Ето сега наши юноши отидоха на проби в Нюкасъл, Хичо пък отиде в Арсенал! Койт разбира, тук са спира! :smt003

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Съб Юли 05, 2008 12:46 pm 
Аватар

Как 5 отбора в УЕФА бе :shock: :shock: :lol: Нали ние ще правим пробив в групите на ШЛ. :smt006

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Съб Юли 05, 2008 12:49 pm 
Аватар

Добре почваме :boisw

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Съб Юли 05, 2008 12:50 pm 
Аватар

Don Balon написа:
Вуцов: Нуждаем се от скъп играч

"Съгласен съм за бартер, ако Литекс иска наши футболисти", отсече Джуниър
Наставникът на Левски Велислав Вуцов държи да завърши лятната селекция с привличането на скъп футболист. След разгромната победа над Спартак Плевен с 5-0, Джуниър изрази задоволството си от играта на сините, но заяви, че желае състезател, който да придаде качество на отбора за атака на евротурнирте.

"На този етап няма от какво да сме недоволни. Искам обаче един наистина скъп и качествен футболист, който да ни вдигне нивото за тежките битки в Европа", каза Вили минути след края на контролата в Правец.

Наставникът на сините се надява, че тепърва отборът ще прогресира в игрово отношение.

"Знаете, че сме на етап от подготовката, в който наблягаме на физическите натоварвания. Показахме 10-15% от възможностите си, тъй като още не сме се готвили технически и тактически. Предстои ни още много работа, надявам се до лагера в Австрия, където ни очакват сериозни изпитания, да сме в необходимата форма."

Вуцов контрира спекулациите за трансфер на Миро Иванов и Зе Соареш в Литекс, като поиска в замяна две от звездите на оранжевите.

"Няма да освобождавам футболисти, може единствено да преотстъпим футболист, но засега не сме решили. Много се спекулира в медиите, че Литекс иска наши играче. Добре, да вземат Деко и Зе Соареш, но при условие, че ни дадат Пламен Николов и Ивелин Попов."

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Съб Юли 05, 2008 12:52 pm 

Levskarq написа:
Как 5 отбора в УЕФА бе :shock: :shock: :lol: Нали ние ще правим пробив в групите на ШЛ. :smt006

Това е хипотетично, в случай, че не се класираме в ШЛ.
ПП: Ще е супер яко, ако вземем Ивелин Попов. Човека и без това си е наш юноша, а и направи много добър сезон с ловчанлии!

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Съб Юли 05, 2008 12:55 pm 

inzaghi написа:
Don Balon написа:

Наставникът на Левски Велислав Вуцов държи да завърши лятната селекция с привличането на скъп футболист. След разгромната победа над Спартак Плевен с 5-0, Джуниър изрази задоволството си от играта на сините, но заяви, че желае състезател, който да придаде качество на отбора за атака на евротурнирте.

"На този етап няма от какво да сме недоволни. Искам обаче един наистина скъп и качествен футболист, който да ни вдигне нивото за тежките битки в Европа", каза Вили минути след края на контролата в Правец.

Наставникът на сините се надява, че тепърва отборът ще прогресира в игрово отношение.

"Знаете, че сме на етап от подготовката, в който наблягаме на физическите натоварвания. Показахме 10-15% от възможностите си, тъй като още не сме се готвили технически и тактически. Предстои ни още много работа, надявам се до лагера в Австрия, където ни очакват сериозни изпитания, да сме в необходимата форма."

Вуцов контрира спекулациите за трансфер на Миро Иванов и Зе Соареш в Литекс, като поиска в замяна две от звездите на оранжевите.

"Няма да освобождавам футболисти, може единствено да преотстъпим футболист, но засега не сме решили. Много се спекулира в медиите, че Литекс иска наши играче. Добре, да вземат Деко и Зе Соареш, но при условие, че ни дадат Пламен Николов и Ивелин Попов."

не мисля че това е начина... не може така да го кажеш..направо си каза на момчетата че пламен николов и ивелин са по - добри от тях... аз ако бях щях да си бия камшика на мига!

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Съб Юли 05, 2008 1:12 pm 

Ах,тва е неска от контролата в Правец. Нема такава гавра:
Изображение

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Съб Юли 05, 2008 1:14 pm 
Аватар

Айде все така да ни върви сезоно - всички по пет на нож :boisw

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Съб Юли 05, 2008 1:25 pm 

inzaghi написа:
Don Balon написа:

Ако това се окаже вярно,ще е хубаво да вземем Ивелин Попов в Левски :!: Но това не трябва да е начина на изразяване на треньора на Левски :oops: Какви перспективи дава на тези двама футболисти,като им казва,че И.Попов и П.Николов са по-добри от тях :? Искаме Том :octo

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Съб Юли 05, 2008 1:33 pm 
Аватар

Сега се пребирам и само като видях резултата и головете на Гонзо и Христов съм щастлив :smt041 Мошно 5-0 .... Ае отиам празнувам победата :smt006

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Съб Юли 05, 2008 1:35 pm 

На Том много му спадна формата напоследък. Следих как играе тази пролет - пълна скръб и дори оставаше резерва. От една страна Гришата сигурно ще го продаде доста по-евтино (помня, че по едно време му искаше 5 млн. евро :smt101 ), но от друга не знам дали ще е добра покупка. Но вместо него можем да вземем Станислав Манолев, не знам защо го забравяте. Освен това е българин, а честно казано аз имам повече доверие на родните играчи, отколкото на чужденците. Манолев изигра много добър сезон и бих казал, че той беше откритието тази година. Що се отнася до Попето - и той би бил добро попълнение, но мен малко ме дразни факта, че го изпуснахме като пълни аматьори и сега ще трябва да пълним гушата на ловешкия селянин.

Последна промяна Smirnoff на Съб Юли 05, 2008 1:37 pm, променена общо 1 път

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Съб Юли 05, 2008 1:36 pm 
Аватар

Teodora написа:
Изображение

:smt005 :smt005 :smt005 :smt005

Левски 6-3 Ц(*КА , 15.07.1962 г.
Левски 7-2 Ц(*КА , 17.11.1968 г.
Левски 7-1 Ц(*КА , 23.09.1994 г.
Левски 5-0 Ц(*КА , 13.05.1998 г.
...
to be continued

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Съб Юли 05, 2008 1:41 pm 
Аватар

Значи, сега се връщам от Правецо и:

1. Евала, бая хора се понасъбрахме (в синьо)..

2. Футболистите:
- 1. Петков- Нямаше работа, контролираше другите :)
- 3. Миланов- както винаги- Ок защита, зле в нападение, много желание.
- 2. Генев- сравнително добре, но все пак срещу Спартак Плевен.
- 5. Рабех- има ли нужда от коментари..
- 14. Минев- виж Живко..
- 19. Гаджев- висок е.. Нямам мнение за играта му.
- 30. Балтанов- за моя жалост мисля, че не е за Левски.
- 20. Яшар- безличен на терена.
- 16. Огнянов- виж. Л. Балтанов
- 21. Соарес- борбен както винаги, игра малко.
- 9. Гонзалдо- не можах да му видя гола, иначе игра третината с пробните халфове и не можа да си разкрие потенциала.
- 31. Димитров- нямаше работа.
- 25. Вагнер- личи си, че скоро не е играл.
- 15. Бензукан- :oops: Жалко, може би не му е писано да е футболист.. Или лекарите ни са смотаняци..
- 4. Стойчев- нямам мнение (или т.е. имам, ма по- скоро е предубедено ;) )
- 18. Деко- с желание, добри дълги пасове даваше
- 22. Тасевски- определено ОФ е неговата позиция, хареса ми.
- 8. Сърмов- според мен най- добрият на терена днес. Отново пробивите му бяха източника на по- сериозните ни атаки.
- 10. Жоазиньо- много раздвижи играта с влизането си, определено добре.
- 28. Тиберканин- по- скоро става, има усет за играта.
- 24. Н. Димитров- доста добро включване, голът определено беше хубав, наниза 3 или 4-ма играчи и стреля в близкия ъгъл (не знам що в спортните сайтове пишат, че Жорето го бил извел сам срещу вратаря.
- 27. Кръстовчев- определено може повече.
- 7. Карлос- игра малко, незабележим.
- 11. Г. Христов- добра игра, страшен гол!
- 26. Димов- нямам мнение.
- 23. Бистрон- нямаше работа.

3. Стадионът- евала! Малък, но поддържан.

4. Вуцан- умрях от смях! :smt005 Много бисери имаше.. Непрекъснато хранеше нещо Л. Балтанов, а по едно време Петков вика "Лъчооо, не я задържай, обръщай се и подавай!", а от скамейката Вуцан: "Ми аз тва му викам 10 пъти, ма той..." :smt005

Бе като цяло дори и срещу този съперник, доволно беше :) :levski

П.с. Касичката беше култ!!! :smt005 :smt005

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Съб Юли 05, 2008 1:50 pm 
Аватар

NIKSANA написа:
inzaghi написа:
Don Balon написа:

не мисля че това е начина... не може така да го кажеш..направо си каза на момчетата че пламен николов и ивелин са по - добри от тях... аз ако бях щях да си бия камшика на мига!

Вярно си е, бахти малоумното изказване, незнам ка ще се чувстват сега тия момчета :? На Деко незнам колко пъти му показа явно, че не го бръсне за слива ... незнам какво още остана :roll: Сега и Зе Соареш подхвана.

Така ли се прави отбор с дух ? Мъри се сещате как си защитаваше футболистите и се кълнеше в тях каквото ще да стане, ако има да му казва нещо няма да е по тоя начин.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Съб Юли 05, 2008 2:10 pm 
Аватар

Абракадабра написа:
Абе, аре стига - такова му било изказването, как щел да се чувства Деко....
Ааа ние как се чувствахме като джуденцето се изказа, че ЛЕВСКИ няма да повтори успехите си през следващите 100 години?
Прав му път у литекс!

Абсолютно :!:

на село!

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Съб Юли 05, 2008 2:23 pm 
Аватар

Деко и Соареш за Ивелин Попов и Пламен Николов според мен ще си ебати трансферния удар.
Вярно Зе-то напуска , но пък освобождаваме едно място за чужденец , а пък и идват Ивелин Попов и Пламен Николов , който е БЕК.

:smt006 :smt006

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Съб Юли 05, 2008 2:26 pm 
Аватар

Абе не виждате ли, че Вуцан го е казал ей-така това - никакви бартери няма да има....просто всички пишат и нашия отговаря в типичен стил - "като ги искат, да дадат двама техни" :smt006

С ЛЕВСКИ И ЩЕ УМРА

www.bgblood.org
facebook: БОДК / BOVBD

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Съб Юли 05, 2008 2:27 pm 
Аватар

Toq Ze Muares ako ima 32 kila, shte go cherpq vafla borovec .... ebati futbolista zaebi !!!!
Inache dneska dovolno .... toplo vreme, biri miri ...

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Съб Юли 05, 2008 2:29 pm 
Аватар

По-добре да заменим Деко и Зе Сораеш за Венков и Манолев, отколкото за Николов и Попов. :smt006

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Съб Юли 05, 2008 2:30 pm 
Аватар

Абе че заменим, те за тия двамата и един нема ни дадат бе...оня Ганчев да не пасе трева, ба го, да не пада от Марс....

Върнете се в началото
 Профил  

Покажи мненията от миналия:  Сортирай по  
Напиши нова тема Темата е заключена, не можете да променяте мнения.  [ 4793 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1 ... 69, 70, 71, 72, 73, 74, 75 ... 160  Следваща

Часовете са според зоната UTC + 2 часа [ DST ]