forum.levski.com

Форум на привържениците на ФК ЛЕВСКИ
Дата и час: Съб Сеп 13, 2025 2:14 pm

Часовете са според зоната UTC + 2 часа [ DST ]

Напиши нова тема Темата е заключена, не можете да променяте мнения.  [ 4793 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1 ... 66, 67, 68, 69, 70, 71, 72 ... 160  Следваща
Автор Съобщение
МнениеПубликувано на: Чет Юли 03, 2008 5:19 pm 
Аватар

Градев беше казал нещо от рода, че докато комисията в Лозана не каже своето становище (което можело да стане и за месеци), Христов няма право да играе. Има ли нещо вярно ?

"It was like a church in there as only the truly lost sit in bars on Tuesday mornings at 8:00 a.m."

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Чет Юли 03, 2008 5:20 pm 
Аватар

Приеми го като реплика на Томов. Другата седмица Жорето подписва :smt006

едит: Ивков (адвоката) каза сега по Гонг, че Георги Христов може да подпише вече, с който си поиска. :mrgreen:

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Чет Юли 03, 2008 5:29 pm 
Аватар

bring_da_pain написа:
Градев беше казал нещо от рода, че докато комисията в Лозана не каже своето становище (което можело да стане и за месеци), Христов няма право да играе. Има ли нещо вярно ?

Мисля, че след като апелативната се изказа вече си подписва с нас като пич. Лозата е арбитражен съд и там те могат да си подадат жалба, но той междувременно си играе при нас. Ние също обжалвахме там за Пелето, но през това време той си игра в Енерги

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Чет Юли 03, 2008 5:33 pm 
Аватар

всяко решение на какъвто и да е вид съд влиза в действие и жалбите не го отменят. Като се събере съд на по-горна инстанция и реши нещо друго по жалбата тогава. А Градев най-много да изяде още някой тупаник, деба и лекенцето смотано

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Чет Юли 03, 2008 5:34 pm 
Аватар

Според мен дори да ни съдят в Лозана (малко вероятно) и да спечелят делото (също малко вероятно) най-много да ни сложат някаква глобичка и толкоз

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Чет Юли 03, 2008 6:20 pm 
Аватар

Те май със сигурност ще пишат жалби до Лозана, той Градев поне 50 пъти го каза в прав текст :)
Аз понеже не разбирам, именно затова ми беше въпроса - дали тва няма да създаде някъв проблем при нас, докато те си се жалват. Навярно се притеснявам без особени основания :smt002

"It was like a church in there as only the truly lost sit in bars on Tuesday mornings at 8:00 a.m."

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Чет Юли 03, 2008 6:29 pm 
Аватар

Няма да е първи път да тръбят, да заплашват, а после курци :smt006

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Чет Юли 03, 2008 7:10 pm 
Аватар

http://www.gong.bg/view_article.php?article_id=49789

добро интервю, тоя човек определено си струва да го слушаш, вместо да четеш.. изключителна рядкост за футболист :idea: :lol: кеф ми е, евала, Жоре! :smt004

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Чет Юли 03, 2008 7:55 pm 
Аватар

Умно момче, адски много прилича на Ел Нино Фернандо Торес... айде честито и на Гаджев, и той е наш :smt006

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Чет Юли 03, 2008 8:24 pm 
Аватар

Като каза Гаджев...имам предчувствието, че това момче ще излезе талант като Сърмов...дано :smt001

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Чет Юли 03, 2008 8:47 pm 
Аватар

Креспо вече е свободен агент

http://www.sport1.bg/sport1/node/100274 :smt006 :octo

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Чет Юли 03, 2008 8:56 pm 

Като се замисля, пред Вуцов има няколко варианта след като толкова настоява за дефанзивен халф: 1.да остави на Мъри схемата; 2.да я промени, но пак с преимущество централни халфове; 3. да преквалифицира позициите на играчи; 4.да взриви съблекалнията...Дано не е последното :?

Вариант 1: Сърмов/Гаджев/Деко + новия ДХ (ако е наистина класа надали ще седи резерва), пред тях - Дарко/Тиберканин
Вариант 2: Общо взето нещо подобно, въпроса е как ще ги нареди
Вариант 3: Дарко, Деко и Тиберканин метнати на някое от крилата
Вариант 4: за 2 позции да се борят - Евентуалния нов, Сърмов, Дарко, Гаджев, Тиберканин, Деко, отделно за Лъчо и Мариян ясно е, че мястото им е в Дубала при такъв вариант.

На мен лично най-реалистични ми изглеждат 2 и 3. От една страна Вуци каза, че ще променя Мъриевата тактика, от друга не може да е толкова глупав, че да вземе 3-ма нови централни полузащитници (включвам евентуалния нов) + македонски национал, български национал и Деко :lol: и да ги остави да се избият за две места. То хубаво конкуренция ама да не даваме за пример БарЦилона :wink:

Мен лично, защитата по ме притеснява с вечно контузения Бензо, "притеснения" Бистрон и Рабех + Луцио и Жиката...Минев :smt006 5-6 човека за 8 места :?

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Чет Юли 03, 2008 9:07 pm 
Аватар

Деко не го брой в халфовата линия..Той ще играе водоноска през новия сезон.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Чет Юли 03, 2008 11:15 pm 

keepdiggin написа:
Като се замисля, пред Вуцов има няколко варианта след като толкова настоява за дефанзивен халф: 1.да остави на Мъри схемата; 2.да я промени, но пак с преимущество централни халфове; 3. да преквалифицира позициите на играчи; 4.да взриви съблекалнията...Дано не е последното :?

Вариант 1: Сърмов/Гаджев/Деко + новия ДХ (ако е наистина класа надали ще седи резерва), пред тях - Дарко/Тиберканин
Вариант 2: Общо взето нещо подобно, въпроса е как ще ги нареди
Вариант 3: Дарко, Деко и Тиберканин метнати на някое от крилата
Вариант 4: за 2 позции да се борят - Евентуалния нов, Сърмов, Дарко, Гаджев, Тиберканин, Деко, отделно за Лъчо и Мариян ясно е, че мястото им е в Дубала при такъв вариант.

На мен лично най-реалистични ми изглеждат 2 и 3. От една страна Вуци каза, че ще променя Мъриевата тактика, от друга не може да е толкова глупав, че да вземе 3-ма нови централни полузащитници (включвам евентуалния нов) + македонски национал, български национал и Деко :lol: и да ги остави да се избият за две места. То хубаво конкуренция ама да не даваме за пример БарЦилона :wink:

Мен лично, защитата по ме притеснява с вечно контузения Бензо, "притеснения" Бистрон и Рабех + Луцио и Жиката...Минев :smt006 5-6 човека за 8 места :?

Абе а по крилата кой ще играе? Кви са тея измислени вариянти за халфова линия?!

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Чет Юли 03, 2008 11:20 pm 
Аватар

Качествени бекове и дефанзивен(някой като Ричи), това ни трябва. Живко и Минев стават за резерви с Беласица, но срещу нормални отбори ги разминават отвсякъде.
Другите постове са ОК.

в сърцата ни разпръсква светлина

Един Апостол, свето име – Левски

Идея, Пример и Борба!“

Димчо Дебелянов

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Чет Юли 03, 2008 11:22 pm 
Аватар

Марио написа:
Креспо вече е свободен агент

http://www.sport1.bg/sport1/node/100274 :smt006 :octo

А не, пенсионери нещем :smt003

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пет Юли 04, 2008 12:07 am 
Аватар

nazional написа:
Качествени бекове и дефанзивен(някой като Ричи), това ни трябва. Живко и Минев стават за резерви с Беласица, но срещу нормални отбори ги разминават отвсякъде.
Другите постове са ОК.

Ей най-накрая нещо смислено да прочета :smt006

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пет Юли 04, 2008 4:36 am 
Аватар

t0p4o написа:
Като каза Гаджев...имам предчувствието, че това момче ще излезе талант като Сърмов...дано :smt001

Гаджев има предимството, че баща му като бивш футболист от малък го научи какво да прави с топката (Георги Гаджев беше част от тима на Хебър пробил в "А" група в началото на 90-те). Та заради този факт (а и личните си наблюдения от играта на Гаджев) се надявам, че ще бъде ключова част от халфовата ни линия за години напред.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пет Юли 04, 2008 9:43 am 
Аватар

echoes написа:
http://www.gong.bg/view_article.php?article_id=49789

добро интервю, тоя човек определено си струва да го слушаш, вместо да четеш.. изключителна рядкост за футболист :idea: :lol: кеф ми е, евала, Жоре! :smt004

Наистина мед ми капе на сърцето като го слушам! Айде Жоре, айде Христов! :banandanc

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пет Юли 04, 2008 10:59 am 
Аватар

Ивков (адвоката, който движеше делото за Христов) вчера беше в Ринг и доста добре и уверено обясни всичко по казуса, имам му пълно доверие и вече съм спокоен че всичко ще е ОК :mrgreen:

п.с. изкефи ме като го питаха нещо за Градев, и той отговори нещо от рода на: "Предпочитам той да е срещу мене, отколкото някой колега.." :smt005

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пет Юли 04, 2008 11:23 am 
Аватар

Можеш ли да го обобщиш

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пет Юли 04, 2008 11:30 am 
Аватар

Еми то на практика всичко изглежда много просто - Левски прави формална оферта за играча, Ботев я отказват (за което нямат право), при което играча уведомява агента си, който се свързва с адвоката и оттам нещата отиват към БФС и разтрогване ..

Ивков подчерта, че Левски не е абсолютно никаква страна в конфликта, а всичко е изцяло между Ботев и играча, тъй като се счита че Ботев не са изпълнили договорни отношения с него.

Дражев по едно време се обади в студиото (представи се като г-н Атанасов, ама го разпознаха веднага :smt003 ) и се опита да провокира защо в трудовия договор на Христов не било записана никаква такава клауза (да е черно на бяло), при което Ивков обясни, че трудовите договори се правят по специални бланки на БФС, при които е непозволено писменно да се добавят никакви допълнителни неща, но пък има други места (друг договор) където клаузата е записана съвсем официално, което решава проблема.

Питаха го и за случая с Пелето, като той обясни че съществената разлика там е че от Енерги са се свързали първо с играча, преди да се свържат с клуба (което е забранено от УЕФА, а ако помните Пелето по едно време се появи по екип на Енерги преди Левски да знаят квото и да е), докато тук ние не сме действали по такъв начин, което прави двата случая коренно различни и т.н.

Обясни и някои други тънкости, но не ги помня вече .. но общо взето, като го питаха нещо за Градев, на него му ставаше по-скоро смешно, отколкото да е притеснен. Мисля, че не го брои за слива .. :smt003

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пет Юли 04, 2008 12:03 pm 
Аватар

На тоя гълмук Вили няма ли кой да му забрани да дава интервюта - ебати уникалния простак! Нека направи някакъв успех в кариерата си в Левски тогава да се изцепва. Ебати шилето просто! :?

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пет Юли 04, 2008 12:05 pm 
Аватар

bring_da_pain написа:
Дражев по едно време се обади в студиото (представи се като г-н Атанасов, ама го разпознаха веднага :smt003 )

Хаха това беше върха , скъсах се от смях :smt005

Левски 6-3 Ц(*КА , 15.07.1962 г.
Левски 7-2 Ц(*КА , 17.11.1968 г.
Левски 7-1 Ц(*КА , 23.09.1994 г.
Левски 5-0 Ц(*КА , 13.05.1998 г.
...
to be continued

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пет Юли 04, 2008 1:23 pm 

SAMO LEVSKI SHAMPION написа:
bring_da_pain написа:
Дражев по едно време се обади в студиото (представи се като г-н Атанасов, ама го разпознаха веднага :smt003 )

Хаха това беше върха , скъсах се от смях :smt005

RIP RIP RIP ИСКАМЕ RIP ! :lol: :lol:

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пет Юли 04, 2008 1:53 pm 
Аватар

Цитат:
„Продължаваме да търсим дефанзивен халф. Днес ме сурвакаха с неприятната новина, че вратарят Божидар Митрев ще трябва да почива четири месеца, което означава, че сигурно ще търсим и нов вратар”, разкри още Батков. Стражът на Левски страда от контузия в лакътя. Травмата не даде възможност на вратаря да попада в групата на сините през пролетния дял на миналия шампионат.

gong.bg

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пет Юли 04, 2008 1:56 pm 
Аватар

Хич не му върви на Митрев с тия контузии - близо година почивка ще му се събере :?

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пет Юли 04, 2008 2:17 pm 

А с Г.Георгиев какво се случи ?! :roll:

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пет Юли 04, 2008 5:09 pm 
Аватар

И здрав да е Митрев, пак ни трябва вратар. Това го повтарям доста време вече + два бека = минимум на 1/8 финал в УЕФА :smt006

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пет Юли 04, 2008 5:59 pm 

Black Jack написа:
nazional написа:
Другите постове са ОК.

Ей най-накрая нещо смислено да прочета :smt006

Съгласен!
И Живко, и Минев са супер зле с офанзивното включване по крилата- и двамата карат на мускули и мерак, а го няма третото "М"- Моженето! Те не могат даже да центрират като хората!
От друга страна, по крилата и двамата / или и тримата- с Хичо / титуляри- Жоазиньо и Зе Соареш- в дефанзивен план са доста зле- те пък имат мерак и можене, но немат другото "М"- Мускули, т.е. физика!
В средата не е толкоз зле, въпреки че Ричи беше УНИКАЛЕН- и Сърмов, и Дарко, а при по-затворена схема- и Тиберканин- все са варианти...

Върнете се в началото
 Профил  

Покажи мненията от миналия:  Сортирай по  
Напиши нова тема Темата е заключена, не можете да променяте мнения.  [ 4793 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1 ... 66, 67, 68, 69, 70, 71, 72 ... 160  Следваща

Часовете са според зоната UTC + 2 часа [ DST ]