forum.levski.com

Форум на привържениците на ФК ЛЕВСКИ
Дата и час: Съб Сеп 13, 2025 6:20 pm

Часовете са според зоната UTC + 2 часа [ DST ]

Напиши нова тема Темата е заключена, не можете да променяте мнения.  [ 71512 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1 ... 180, 181, 182, 183, 184, 185, 186 ... 2384  Следваща
Автор Съобщение
МнениеПубликувано на: Сря Юли 02, 2008 5:32 pm 
Аватар

Споко, Сашко сега по Дарик каза ,че всичко е наред с отбора, само дето е в малка финансова криза. :smt006 :smt005

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Сря Юли 02, 2008 5:36 pm 
Аватар

Крадат парите за Тунчев и Петре
02 юли 2008 16:31
Автор: Филип Димитров
Източват 600 хил. евро от лит(*кс-етрополе, касата остава празна
Парите от трансферите на Сашо Тунчев и Флорентин Петре ще бъдат усвоени от ръководните фактори в клуба, разбра db.

Хора близки до отбора твърдят, че именно това е причината за постоянните нападки между Александър Томов, Емил Костадинов и Стойчо Младенов, които напоследък постоянно се хулят по медиите.

Според запознати с трансферните дела на армейците продажбите на Тунчев и Петре ще бъдат със сериозно занижени параметри. Целта на червеното ръководство била по този начин да усвои колкото се може по-голяма сума. Освен това босовете на лит(*кс-етрополе смятали да скрият данъци, както и да не се дразнят част от кредиторите.

Пред свои приятели капитанът на червените е признал, че според действащия му контракт, ако някой клуб плати за него 1 милион евро, той може да си тръгне на часа от „Армията“.

Сумата пък за румънския национал Флорентин Петре е около 200 хиляди евро, която се формирала от неговата годишна заплата, която е 160 хиляди евро, плюс 20 процента неустойка.

Окончателната рекапитулация показва, че от продажбата на Тунчев и Петре, шефовете на лит(*кс-етрополе ще се облажат с близо 600 хил. евро, тъй като те смятали официално да обявят половината от реалната сума от трансфера на играчите.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Сря Юли 02, 2008 5:40 pm 
Аватар

И Тунчев е заминал. Блеки да купува вече кебапчетата :smt006

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Сря Юли 02, 2008 5:41 pm 
Аватар

:lol: :lol: :lol:
Те вместо да събират пари да плащат данъци, си събират пари за тях. :smt006

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Сря Юли 02, 2008 5:43 pm 

Още се чудя възможно ли е всичко да е толкова хубаво :D
Мъри беше прав навремето - приказката продължава :twisted:

Изображение

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Сря Юли 02, 2008 5:44 pm 
Аватар

Айде, останаха само Неи и Данчо Тодоров, чекаме и сакаме на летището :smt006

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Сря Юли 02, 2008 5:44 pm 
Аватар

Тройчо звучеше като на панахида... не ги виждам свинете, не ги виждам... :smt006 Лятото на изненадите дойде :boisw

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Сря Юли 02, 2008 5:45 pm 
Аватар

ТРОЙЧО: АКО ТУНЧЕВ СИ ЗАМИНЕ, СЕРИОЗНО ЩЕ ОБМИСЛЯ БЪДЕЩЕТО СИ В лит(*кс-етрополе
Наставникът на лит(*кс-етрополе Тройчо Младенов заяви в Спортно Шоу Гонг, че сериозно ще обмисли бъдещето си на „Българска армия”, ако поредният трансфер – този път на капитана на „червените” Александър Тунчев, стане факт. Той коментира и думите на Александър Томов, който по-рано през деня каза, че треньорът ще води изцяло трансферната политика на тима.

„Аз знаех най-малко до този момент за случващото се. Не знаех, че съм упълномощен за тези неща. Ако наистина съм упълномощен, това трябва да стане по съответната процедура, а не чрез подхвърляния в медиите”, каза наставникът на лит(*кс-етрополе.

„Последен научих че Тунчев ще пътува за София и след това за Англия. Аз съм твърдо против тези трансфери”, продължи той.

„Ако се стигне до поредната продажба, в следващите дни ще обмисля много добре моята позицията. Ще изляза с решение за моето бъдеще и позицията за това, което се случва в лит(*кс-етрополе”, сподели още Тройчо Младенов.

„И аз се чудя какво става в лит(*кс-етрополе в момента, не мога да коментирам нищо по случващите се промени. Ще разбера всичко по-късно. Ние сме лит(*кс-етрополе и не може да се издържаме от продажби, това е работа на малките клубове”, коментира още треньорът на „червените”, който добави, че все още няма обмислени варианти за заместници на продадените играчи.

„На никого не пожелавам да кара такава подготовка каквато правим в лит(*кс-етрополе, настроението е минорно, имам чувството, че рушим нещо постигнато с много любов, труд, рушим постигнатото може би в най-силния сезон за лит(*кс-етрополе, поставен съм в една изключително трудна ситуация”, каза още пред Гонг старши треньорът на лит(*кс-етрополе Стойчо Младенов.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Сря Юли 02, 2008 5:50 pm 
Аватар

Kryten написа:
acrimonious написа:
Май с тоя "временен лиценз" само "временно" им удължиха агонията! Акуратно, а?! :smt003

Аз още на времето му казах на Перуци че само си слага таралеж в гащите :mrgreen: . Като не ме послуша на времето ще си има несъстоятелен отбор в А група.
Ма верно те тия за първия отбор няма да съберат отбор, аз а дубъла сигурно ще пуснат набор 95

Тия верно дали въобще си правят сметка за някакъв Б отбор щото там имаше някви правила че при неявяване на Б отбора за мач се отнемат 3 точки откатива на А отбора или нещо такова :twisted:

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Сря Юли 02, 2008 5:54 pm 
Аватар

Майтапа е пълен, Томов просто ги анихилира! Дано само тъпото БФС не си затвори очите и ги прати където им е мястото (ама няма да стане - но поне А група ще си има тъпан)

С ЛЕВСКИ И ЩЕ УМРА

www.bgblood.org
facebook: БОДК / BOVBD

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Сря Юли 02, 2008 5:54 pm 
Аватар

Аз пак ви казвам, че въобще не ме грее кой ще продадът, щото това няма абсолютно никакво значение, когато се казваш лит(*кс-етрополе и се бориш за 2-3 място с какви футболисти играеш. Единственият шанс е "В" група, при всички остнали положения, нищо апкалиптично няма да се случи, просто ще играят в Европа като 3-ти в първенството или финалист за купата. Даже ако искате мога да се хвана на бас, че те като домакини този сезон, ще имат най-много една загуба и един равен.

За Тунчев определено ме яд. Ясно, че (почти) винаги би предпочел оферта от чужда отбор без значение как се казва и в коя дивизя играе. Яд ме, че не направихме опит да го вземе. Правиш едно запитване, и ако стане стане.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Сря Юли 02, 2008 5:55 pm 
Аватар

Гаврата продължава с пълна сила..
Кеееееееееееееф! :D :D :D

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Сря Юли 02, 2008 5:56 pm 
Аватар

Случките от днешния ден са неофициален подарък от ръководството на цеца по случай рождения ден на ГОНЗО :lol:
Хората нямат пари за материален подарък и затова само със зрелища искат да минат.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Сря Юли 02, 2008 5:59 pm 
Аватар

Изображение

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Сря Юли 02, 2008 6:00 pm 
Аватар

УмрЕха ли бе :smt006

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Сря Юли 02, 2008 6:01 pm 
Аватар

Football Fan написа:
УмрЕха ли бе :smt006

По-яко - гърчат се :smt003 :smt006

С ЛЕВСКИ И ЩЕ УМРА

www.bgblood.org
facebook: БОДК / BOVBD

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Сря Юли 02, 2008 6:14 pm 
Аватар

Black Jack написа:
Даже ако искате мога да се хвана на бас, че те като домакини този сезон, ще имат най-много една загуба и един равен.

Колко залагаш?

Аз слагам на над 1.5 загуби и равни.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Сря Юли 02, 2008 6:17 pm 

Изображение

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Сря Юли 02, 2008 6:19 pm 
Аватар

Наздраве, Лупи :smt006

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Сря Юли 02, 2008 6:20 pm 

Цитат:
когато се казваш лит(*кс-етрополе

Ехааа...Това ми звучи точно като безподобната им простотия-"Формата е временна,класата е вечна,а на Анфийлд печелят само най-добрите" :smt005 В некъв много сериозен филм си се вкарал,брат,чорбата бяха толкова безумно зле тази година,че няма и накъде.Представи си тогава какви ще са сега,щом ги напуснаха половината им играчи,нямат собственик,пари ще видят през крив макарон и нямат никакъв стимул като участие в Европа например.
Не виждам за какво изобщо се натягаш и притесняваш?

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Сря Юли 02, 2008 6:22 pm 
Аватар

Забрави много важно нещо - черните за без пари не играят... веднага ще напуснат вкупом кораба, а като гледам май само черните им останаха... а кой играче ще дойде да играе в финансово нестабилен отбор, без мачове в Европа и т.н.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Сря Юли 02, 2008 6:23 pm 
Аватар

Сезони 94/95 и 95/96, кой сега е номер 5? :smt006

Let There Be Rock написа:
.. а кой играче ще дойде да играе в финансово нестабилен отбор, без мачове в Европа и т.н.

Куртиси!!! Който ще бъде "най-проницателният атакуващ нападател" в България. :smt045

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Сря Юли 02, 2008 6:44 pm 
Аватар

:smt005 Тоя Тройчо как си връзва гащите,Тройчо искай си парите и от преди и от сега,заеби ги тия глупости които ги говориш,най-много Дучето да те заобича още повече

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Сря Юли 02, 2008 7:03 pm 
Аватар

NewBalance написа:
Цитат:
когато се казваш лит(*кс-етрополе

Ехааа...Това ми звучи точно като безподобната им простотия-"Формата е временна,класата е вечна,а на Анфийлд печелят само най-добрите" :smt005 В некъв много сериозен филм си се вкарал,брат,чорбата бяха толкова безумно зле тази година,че няма и накъде.Представи си тогава какви ще са сега,щом ги напуснаха половината им играчи,нямат собственик,пари ще видят през крив макарон и нямат никакъв стимул като участие в Европа например.
Не виждам за какво изобщо се натягаш и притесняваш?

Въпроса е че колкото и зле да са ще ги реанимират и съдиите и всички само и само да са в тройката :roll: ще стане както с лиценза - ще им правят компромиси и ще ги избутват за да не се разпаднат :x

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Сря Юли 02, 2008 7:10 pm 
Аватар

"Александър Томов излезе с изявление, в което заявява, че функциите на председател на надзорния съвет ще се изпълняват от Димитър Пенев."

"Наставникът на лит(*кс-етрополе Стойчо Младенов заяви в Спортно Шоу Гонг, че сериозно ще обмисли бъдещето си на „Българска армия”, ако поредният трансфер – този път на капитана на „червените” Александър Тунчев, стане факт"

"Капитанът на лит(*кс-етрополе Александър Тунчев ще напусне лагера на лит(*кс-етрополе и ще пътува за Англия, където трябва да подпише договор с Лестър, съобщи специално за Гонг Стойчо Младенов."

Толкова много подаръци за джулая ми не съм си мечтал да получа. :smt113

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Сря Юли 02, 2008 7:11 pm 
Аватар

Black Jack написа:
Аз пак ви казвам, че въобще не ме грее кой ще продадът, щото това няма абсолютно никакво значение, когато се казваш лит(*кс-етрополе и се бориш за 2-3 място с какви футболисти играеш. Единственият шанс е "В" група, при всички остнали положения, нищо апкалиптично няма да се случи

Все се надявам да не си прав, обаче и аз си го мисля това. Няма кво да се лъжем, половината като чуят цеца или Левски и просто си излизат със свалени гащи. Айде ние и Литекс да речем ще ги задминем, нека да са и Локото, а назад ? Славия са толкова зле горките, мачовете им са едно към Гьотверен - тоя сезон и беше сравнително силен. А надоле Пловдивските и Варненските отбори ги знаем какви са.

Все тая надежда, че Черноморец и Черно Море ще се надигнат, славия ще си измие задника от вазелина и както си му е реда цеца ще се заблатачат по средата, ама ...

Разбира се иа и по-добър вариант, за който още тая надежда - да изпаднат във фалит и да си ебат майката окончателно :smt006

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Сря Юли 02, 2008 7:13 pm 
Аватар

boby написа:
"Александър Томов излезе с изявление, в което заявява, че функциите на председател на надзорния съвет ще се изпълняват от Димитър Пенев."

Лупи лека по лека се отказва от цецка и май накрая ще има "айде оправяйте се без мен, като толкова знаете, взех си обезщетението :mrgreen: " :smt006

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Сря Юли 02, 2008 7:18 pm 
Аватар

Тия са точно като огромно лайно след запек,като се появи и настава ебати смръднята.Да идва данъчния и ликвидаторО и да пуска водата завинаги

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Сря Юли 02, 2008 7:24 pm 
Аватар

shalala написа:
Сезони 94/95 и 95/96, кой сега е номер 5? :smt006

не забравяй сезон 98/99 :smt006 , както и мега-участието им в силните групи на УЕФА ;)

тая година вместо добре познатото им КОЙ СЕГА Е НОМЕР 5, да няма КОЙ СЕГА Е НОМЕР 10 :smt003

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Сря Юли 02, 2008 8:06 pm 

boby написа:

"Наставникът на лит(*кс-етрополе Стойчо Младенов заяви в Спортно Шоу Гонг, че сериозно ще обмисли бъдещето си на „Българска армия”, ако поредният трансфер – този път на капитана на „червените” Александър Тунчев, стане факт"

"Капитанът на лит(*кс-етрополе Александър Тунчев ще напусне лагера на лит(*кс-етрополе и ще пътува за Англия, където трябва да подпише договор с Лестър, съобщи специално за Гонг Стойчо Младенов."

Толкова много подаръци за джулая ми не съм си мечтал да получа. :smt113

Пената начело на надзорния съвет :lol: Сега наистина стана забавно :smt003
Г-н стойчо как набързо взе да забравя, че се е клел да се жертва в борбата срещу сините говеда, опа, в борбата със синият октопод :smt006

Върнете се в началото
 Профил  

Покажи мненията от миналия:  Сортирай по  
Напиши нова тема Темата е заключена, не можете да променяте мнения.  [ 71512 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1 ... 180, 181, 182, 183, 184, 185, 186 ... 2384  Следваща

Часовете са според зоната UTC + 2 часа [ DST ]