forum.levski.com

Форум на привържениците на ФК ЛЕВСКИ
Дата и час: Съб Сеп 13, 2025 3:54 pm

Часовете са според зоната UTC + 2 часа [ DST ]

Напиши нова тема Темата е заключена, не можете да променяте мнения.  [ 4793 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1 ... 62, 63, 64, 65, 66, 67, 68 ... 160  Следваща
Автор Съобщение
МнениеПубликувано на: Вто Юли 01, 2008 5:22 pm 
Аватар

Абе според мен лично Миро си е за продан..

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Вто Юли 01, 2008 5:32 pm 
Аватар

inzaghi написа:
БНЕЙ ЙЕХУДА ДАВА 300 000 ЗА МИРО ИВАНОВ

Левски е на път да вземе 300000 евро за трансфер на Миро Иванов в израелския Бней Йехуда. В-к „7 дни спорт” съобщи за възможността на този трансфер, Гонг научи и сумата, за която ще се осъществи.

Самият футболист наскоро в интервю за Дарик радио заяви, че неговото желание е да играе в чужбина. „Ако няма да разчитат на мен през новия сезон за мен ще е най- добре да изляза да играя в чужбина, каза тогава играчът известен и с прякора Деко. Той не пожела да потвърди за интереса на Бней Йехуда,а само каза, че има интерес от чужбина към него. Миро има още двугодишен договор със сините.

Възможността да отиде в бившия клуб на Седрик Бардон е голяма, като вероятната му заплата там ще е около 20000 долара, което не е проблем за този тим.

Миро Иванов играе четвърти сезон в Левски и ако осъществи този трансфер ще донесе приблизително такива приходи на сините, колкото Топузаков, Телкийски и Йовов при преминаването им в отбори в Израел.

Лелеее, тия и пари дават, ебати далаверата :lol:

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Вто Юли 01, 2008 6:16 pm 
Аватар

STALKER написа:
inzaghi написа:
БНЕЙ ЙЕХУДА ДАВА 300 000 ЗА МИРО ИВАНОВ

Левски е на път да вземе 300000 евро за трансфер на Миро Иванов в израелския Бней Йехуда. В-к „7 дни спорт” съобщи за възможността на този трансфер, Гонг научи и сумата, за която ще се осъществи.

Самият футболист наскоро в интервю за Дарик радио заяви, че неговото желание е да играе в чужбина. „Ако няма да разчитат на мен през новия сезон за мен ще е най- добре да изляза да играя в чужбина, каза тогава играчът известен и с прякора Деко. Той не пожела да потвърди за интереса на Бней Йехуда,а само каза, че има интерес от чужбина към него. Миро има още двугодишен договор със сините.

Възможността да отиде в бившия клуб на Седрик Бардон е голяма, като вероятната му заплата там ще е около 20000 долара, което не е проблем за този тим.

Миро Иванов играе четвърти сезон в Левски и ако осъществи този трансфер ще донесе приблизително такива приходи на сините, колкото Топузаков, Телкийски и Йовов при преминаването им в отбори в Израел.

Лелеее, тия и пари дават, ебати далаверата :lol:

Объркали са го! Всъщност статията е:

inzaghi написа:
БНЕЙ ЙЕХУДА ВЗЕМА 300 000 ЗА МИРО ИВАНОВ

Левски е на път да даде 300000 евро за трансфер на Миро Иванов в израелския Бней Йехуда. В-к „7 дни спорт” съобщи за възможността на този трансфер, Гонг научи и сумата, за която ще се осъществи.

Възможността да отиде в бившия клуб на Седрик Бардон е голяма, като вероятната му заплата там ще е около 20000 долара, което не е проблем за Левски да плаща, за да играе Миро у Бней Йехуда.

Миро Иванов играе четвърти сезон в Левски и ако осъществи този трансфер ще погълне приходите на сините от Топузаков, Телкийски и Йовов при преминаването им в отбори в Израел.

:smt006

Иначе са сериозно- нямам нищо против Миро Иванов, последният сезон квото и да си говорим беше един от най- добрите на терена и много се стараеше, просто си личи, че няма класата за Левски и само го мъчат (мъчим)...

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Вто Юли 01, 2008 6:51 pm 

Абсолютно бездарен футболист. Още като взехме от Шумен, беше ясно, че е само да пълни съблекалнята. Такива играчи просто нямат място в Левски. Може и да си е давал зор, но то по тая логика, дай да подпишат с мен - и аз ще си давам. Колкото по-бързо се отървем, толкова по-добре.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Вто Юли 01, 2008 6:52 pm 

ей такова мнение не бяхме чели....
АЕ СТИГА СЕ ПОВТАРЯХТЕ ДЕ РАЗБРАХМЕ 95% тук са против миро иванов... живо и здраво да е момчето и вие също...

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Вто Юли 01, 2008 7:15 pm 

Насирам се от страх защото очаквах това. Ако методите от 80-те години все още важаха Вузов-старши щеше да е по-подходящ треньор за нас от сина му. Благодаря ти Боже, че в 3-тия кръг за ШЛ няма отбори като Тампере. Не е срам да те излюмка Арсенал.

Футболистите скочиха на Вуцов
01 юли 2008 18:24
Автор: Иван Тепавичаров
Играчите негодуват от остарялата методика на работа, налагана от наставника

Футболистите на Левски са изразили своето недоволство от тренировъчния процес, научи db. Част от тарторите на отбора вече са споделили разочарованието си от остарялата методика на работа, налагана от наставника на сините Вили Вуцов по време на подготвителния лагер в Правец.

Играчите били твърдо против дългите 10 километрови разстояния, които всекидневно Вуцов ги карал да изминават. По-опитните от тях смятали, че грешните натоварвания може да се окажат пагубни за бъдещото им физическо състояние.

Футболистите на тима, които са имали възможност да се запознаят с методите на действие на чуждестранните специалисти споделяли помежду си, че тренировъчният модел, налаган от Вуцов отдавна е неизползваем в Европа.

Според тях съвременните методи на подготовка в напредналите тимове напълно изключвали пробягването на дълги разстояния, като се изключат първите две или три тренировки, в които играчите наблягали на леките кросчета за вработване. Там треньорите наблягали на късите бегови отсечки и упражненията с топка от типа “плътно покритие“.

Хора близки до играчите на Левски твърдят, че именно неправилните натоварвания са причината за днешните контузии на защитника Шакиб Бензукан и нападателят Еньо Кръстовчев, който не издържа на сутрешните натоварвания.

Мароканецът Бензукан има проблеми в лявото бедро, докато Кръстовчев се оплаква от болки в прасците. И двамата пропуснаха края на беговото занимание. Плеймейкърът Мирослав Иванов-Деко също излезе от тренировката, тъй като се оплака от болки в кръста. Той обаче стисна зъби и довърши заниманието.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Вто Юли 01, 2008 7:17 pm 
Аватар

SZ_FEN написа:

Тоя ми е любимия, една истина нема подписана от него :smt006

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Вто Юли 01, 2008 7:18 pm 

Всеки, носил синята фланелка, заслужа уважението ни по презумпция!!! Друг е въпросът вече дали то ще се разрасне или ще намалее!

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Вто Юли 01, 2008 7:50 pm 
Аватар

steisi1914 написа:
Всеки, носил синята фланелка, заслужа уважението ни по презумпция!!! Друг е въпросът вече дали то ще се разрасне или ще намалее!
Да бе,Донков,Кременлиев,да продължавам ли,е тия навремето така ми се искаше да ги уважа

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Вто Юли 01, 2008 8:03 pm 
Аватар

SZ_FEN написа:
Насирам се от страх защото очаквах това. Ако методите от 80-те години все още важаха Вузов-старши щеше да е по-подходящ треньор за нас от сина му. Благодаря ти Боже, че в 3-тия кръг за ШЛ няма отбори като Тампере. Не е срам да те излюмка Арсенал.

Футболистите скочиха на Вуцов
01 юли 2008 18:24
Играчите негодуват от остарялата методика на работа, налагана от наставника

Футболистите на Левски са изразили своето недоволство от тренировъчния процес, научи db. Част от тарторите на отбора вече са споделили разочарованието си от остарялата методика на работа, налагана от наставника на сините Вили Вуцов по време на подготвителния лагер в Правец.

Играчите били твърдо против дългите 10 километрови разстояния, които всекидневно Вуцов ги карал да изминават. По-опитните от тях смятали, че грешните натоварвания може да се окажат пагубни за бъдещото им физическо състояние.

Футболистите на тима, които са имали възможност да се запознаят с методите на действие на чуждестранните специалисти споделяли помежду си, че тренировъчният модел, налаган от Вуцов отдавна е неизползваем в Европа.

Според тях съвременните методи на подготовка в напредналите тимове напълно изключвали пробягването на дълги разстояния, като се изключат първите две или три тренировки, в които играчите наблягали на леките кросчета за вработване. Там треньорите наблягали на късите бегови отсечки и упражненията с топка от типа “плътно покритие“.

Хора близки до играчите на Левски твърдят, че именно неправилните натоварвания са причината за днешните контузии на защитника Шакиб Бензукан и нападателят Еньо Кръстовчев, който не издържа на сутрешните натоварвания.

Мароканецът Бензукан има проблеми в лявото бедро, докато Кръстовчев се оплаква от болки в прасците. И двамата пропуснаха края на беговото занимание. Плеймейкърът Мирослав Иванов-Деко също излезе от тренировката, тъй като се оплака от болки в кръста. Той обаче стисна зъби и довърши заниманието.

Don Balon - :smt005 :smt005 :smt005

"It was like a church in there as only the truly lost sit in bars on Tuesday mornings at 8:00 a.m."

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Вто Юли 01, 2008 8:26 pm 

Да идва Кривия!
С Гонзо ше си подават без дори да гледат кой къде е, малко ли са играли заедно...
А тва да вярваш на донбалон е все едно да вярваш на томов хахахах

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Вто Юли 01, 2008 8:32 pm 
Аватар

Преди време, когато ни беше Гочето треньор се говореше си спомням, че футболистите не го искат, защото ги карал да тичат, колко е вярно незнам. :roll: Незнам и кой метод е остарял и кой не, но факт е, че нашите футболисти са уникално неиздръжлии, един мач на средно темпо и 70 минута изгарят. Друг е въпроса, че такива мачове почти не играем. :mrgreen: Интересно ми е също така как от 10 километров крос можеш да ес контузиш и от кога десет километра тичане станаха много за професионалните състезатели :? Но най ми е интересно от всичко, кой дава трибуна на тоя идиот, който се нарича журналист, и колко боб купува, щото според мен статиите си ги пише, като го мята.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Вто Юли 01, 2008 8:40 pm 

basma написа:
Да идва Кривия!
С Гонзо ше си подават без дори да гледат кой къде е, малко ли са играли заедно...
А тва да вярваш на донбалон е все едно да вярваш на томов хахахах

Акуратно мнение :mrgreen:
thegboy написа:
от кога десет километра тичане станаха много за професионалните състезатели :?

Също акуратно! Поне според мен :wink:

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Вто Юли 01, 2008 8:49 pm 
Аватар

На тва Евро много акуратно мереха кой колко е пробягал за мача и всички беха между 8 и 12-13 км. средно. Така че, некой ако иска без тичане, да се пренасочва към белота, като мене :wink:

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Вто Юли 01, 2008 8:49 pm 
Аватар

Ако 10 км са много за нашите футболисти по- добре директно :smt006 Но това не е така, просто източникът е dостоверен... :lol:

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Вто Юли 01, 2008 8:53 pm 
Аватар

Са схващате ли що падаме от Тампере и гледаме Еврото по тв? Добре, че е в Дон Балон и е дело на Краставичаров, та 99% няма нищо общо с реалността (а 1% вероятност да е точно обратното) :smt006

С ЛЕВСКИ И ЩЕ УМРА

www.bgblood.org
facebook: БОДК / BOVBD

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Вто Юли 01, 2008 9:14 pm 

Боримиров: Нямаме намерение да продаваме

Спортно-техническият директор на Левски Даниел Боримиров заяви, че на този етап "сините" не възнамеряват да продават футболисти. Левски продължава да търси дефанзивен халф. "Не бързаме. Искаме да намерим класно попълнение на този пост за евротурнирите", каза Боримиров.

Той не отхвърли възможността нигерийския защитник Дарлингтън, който бе на проби в клуба през миналата седмица, все пак да подсили Левски. "До края на седмицата ще разберете за Дарлингтън", каза Боримиров. Той намекна също така, че Николай Димитров все пак може да бъде продаден. "До няколко дни ще стане ясно", каза спортно-техническият директор на "сините".

Той очаква в близките дни от Вердер да потвърдят дали ще пристигнат за контрола с Левски на 5-ти август, която трябва да бъде официалното представяне на тима за новия сезон пред феновете на отбора.

Sportal.bg

Значи Миро остава.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Вто Юли 01, 2008 10:07 pm 

Абе аз като бях на 14-15 години (сега съм на 23) и тренирах в Славия веднъж на една зимна подготовка треньора ми ни накара да тичаме от базата до някакъв град и обратно... Беше 8км натам и 8км насам = 16км. Тея лайна да не се оплакват, че ще им еба майката!!!

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Вто Юли 01, 2008 10:28 pm 
Аватар

Евалата на Вили! Крайно време беше някой да накара футболистите да тичат, защото именно във физическата подготовка отборът, а целият български футбол има сериозни проблеми!

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Вто Юли 01, 2008 10:37 pm 

Тъй то...ама тичането и физическите упражнения не оправят проблема. Това да си в топ форма зависи само на 20% от тренировките. Останалото е съответна диета, добавки и възстановяване. Без тези неща не става... а за наще възстановяването е белот, пиене, пачаври и клубове.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Вто Юли 01, 2008 10:55 pm 

Аз съм твърдо ЗА тичането...футбола е играта в която можеби най - много се тича... и според моето некомпетентно мнение един професионалист трябва да може да издържи 90 минути да тича и да му останат сили за почетна обиколка след акуратната победа :mrgreen: :mrgreen:

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Вто Юли 01, 2008 10:58 pm 
Аватар

nazional написа:
Само се сети как играеше националния с Балъков и после без него - няма възрастни, има можещи и неможещи. Аз лично бих се радвал на неговото привличане, едно от нещата, заради които ме дразнеше Сираков, бе гаврата с Кривия.

А ти спомняш ли си националния след Балъков? Абсолютно съм съгласен, че има можещи и неможещи, а не стари и млади, но всяко нещо си има край. На Боримиров последната година му беше в повече, на крачка беше да се изложи сериозно. На Мъри, ако си спомняш последните една-две години от кариерата му, като футболист си бяха трагедия от всякъде. Кривия и Гонзо са ми любимци, аз съм израснал с тях, не с Гунди и Котков. Нечовешка радост са ми доствяли, но вече искам нов Левски. Старите лица имат място в ръководството, не на терена.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Вто Юли 01, 2008 11:01 pm 
Аватар

Говорите си за тичане и аз се сетих за най-неподходящия за тая част от тренировачния цикъл,вратаря Арсов,той не си е подновил договора с Тракия и що ли ми се струва,че няма да е лошо да го приберем

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Вто Юли 01, 2008 11:19 pm 

Аз пък винаги съм си мислел,че добрите футболисти изобщо не става добри ръководители,процеса е друг :smt006

Иначе Лилчо е на 36 годинки :smt006

а относно тичането,ми те в натоварените мачове колко очакват да тичат?

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Вто Юли 01, 2008 11:23 pm 
Аватар

Ivan63 написа:
Говорите си за тичане и аз се сетих за най-неподходящия за тая част от тренировачния цикъл,вратаря Арсов,той не си е подновил договора с Тракия и що ли ми се струва,че няма да е лошо да го приберем

Лилчо е идеален за антифутболната част на форумня отбор, много силно полълнение, рязко вдигаме нивото с него :lol:

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Сря Юли 02, 2008 12:23 am 

Не знам дали тези дълги тичания са толкова разумни. В един мач футболистът прави къси спринтове, а не търчи като идиот през цялото време, а целта на тренировките е все пак да симулира действителната игра. Но нейсе, аз нямам треньорска диплома. Не че Вуцов има...

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Сря Юли 02, 2008 1:39 am 
Аватар

За 90 минути един нападател трябва да избяга минимум 10 км... Това е минимума...

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Сря Юли 02, 2008 1:40 am 
Аватар

е, тук по-скоро - първи лагер, тренират си мускулите и белите дробове. Освен това, доколкото знам упражненията са различни - има и за ускорение, и спринтове... Пък иначе бая тичат в един мач - на някой от ония мачове, дето ги дават по БТВ излизат статистики и горе-долу един играч тича 12-13км за 90 минути. Тук е по-малко де, но лошо няма да могат..

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Сря Юли 02, 2008 1:48 am 
Аватар

Ми за 60 минути фернандо торес примерно 12-13 километра ги няма за нищо... Тоя се съсипва да търчи... Иначе надали някой от нашите минава и 7-8 км засега...

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Сря Юли 02, 2008 9:44 am 
Аватар

Считаният за провален трансфер на Николай Димитров - Хичо в Осасуна все пак може и да се осъществи. Това твърди електронното издание на вестник "Ас", според който тимът от Памплона е успял да убеди ръководството на Левски да намали значително цената на младежкия национал и вместо исканите първоначално 2 млн. евро, "сините" са се съгласили да го продадат за 1.2 млн. Сделката би трябвало да стане факт до края на седмицата.

Изданието подчертава, че Димитров е сред най-талантливите млади футболисти в България и за него има запитвания и от други европейски клубове. В същото време Осасуна се нуждае именно от подсилване на левия фланг на халфовата линия, което обяснява продължителния интерес към 20-годишния талант от Русе
.

Не ги знам тия "Ас", може да се окажат местният "Спортлайн" :smt006

Върнете се в началото
 Профил  

Покажи мненията от миналия:  Сортирай по  
Напиши нова тема Темата е заключена, не можете да променяте мнения.  [ 4793 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1 ... 62, 63, 64, 65, 66, 67, 68 ... 160  Следваща

Часовете са според зоната UTC + 2 часа [ DST ]