forum.levski.com

Форум на привържениците на ФК ЛЕВСКИ
Дата и час: Съб Сеп 13, 2025 10:09 am

Часовете са според зоната UTC + 2 часа [ DST ]

Напиши нова тема Темата е заключена, не можете да променяте мнения.  [ 4793 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1 ... 59, 60, 61, 62, 63, 64, 65 ... 160  Следваща
Автор Съобщение
МнениеПубликувано на: Нед Юни 29, 2008 5:08 pm 
Аватар

Тоя СДП въобще не трябва да го допускат да припарва до Левски. Не може такива боклуци да ги търпим вечно, яд ме е на Главата , че не му скочи да го смели отбор, ама един ден ще го направи някой и това. СДП е по-вреден и от ГА, защото на мустака дори чорбарите не му се връзват на глупостите, а СДП еба майката на бг футбола

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Нед Юни 29, 2008 5:14 pm 
Аватар

Boyo написа:
защото на мустака дори чорбарите не му се връзват на глупостите

И аз така си мислех доскоро, но се оказва, че въобще не е верно. Верват си му и още как.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Нед Юни 29, 2008 5:25 pm 

Сашо Диков заслужава подобно отношение. Винаги търси под вола теле. За него няма нормален мач - или бил продаден, или съдията бил купен. Сам казва, че не разбира от футбол, а основното му занимание е да го коментира. Човек живеещ само от разискване и създаване на скандали, с огромна негативна енергия (типичен чорбар). Такива като него са вредни за спорта ни. Вуцов е един от малцината, които не му цепят басма. Култова за мен бе срещата им в "Сблъсък", когато от едната страна бяха Диков и ГА. Срещу глупостта и безпардонноста трябва да се отвръща по същия начин.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Нед Юни 29, 2008 5:27 pm 
Аватар

сдп-то няма място при ЛЕВСКИ!От километри се вижда какъв е глупак!Само какво внимание обърна на автобуса...Пък баща му какъв бил-шофьор,ами що не каза каква е била бившата му-гнусна курва!Непрекъснато разправя,че майка му била тъкачка-рекордьорка!Е,в крайна сметка на дикоф предаването му какво е,спортно или някакво лично,семейно,през цялото време си приказва някакви щуротии под носа.Какво му било,кой какъв бил и всичко това с някакъв адски селски маниер,непрекъснато подсмърчане,подхилкване,сумтене,грачене и т.н.В крайна сметка моето мнение е,че Вилито трябваше да го натупа едно хубаво пък да става,каквото ще!

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Нед Юни 29, 2008 5:41 pm 

Абе замислете се само, ако не прави интриги, предаването му загива. Ако само прави скучен анализ на мачовете, просто никой няма да го гледа. Скапана техника, скапана телевизия, няма гости, няма студио. На какво разчита тогава? Еми на интригата - уредени мачове, залози, съдии, конспирации, НЛО, зоната на здрача, ала бала... Жал ми е за хората, които му вярват...
И аз съм доволен от това отношение на Вили! Така показва, че има характер. Да ме извиняват феновете на Мъри, но той никога не би се изказал така. И не защото е възпитан и налага евро поведение, а защото не му стиска.
Браво Вили, браво Вуцов.
Следващия да ги довърши!!!

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Нед Юни 29, 2008 5:43 pm 

qiao zhi написа:
Абе замислете се само, ако не прави интриги, предаването му загива. Ако само прави скучен анализ на мачовете, просто никой няма да го гледа. Скапана техника, скапана телевизия, няма гости, няма студио. На какво разчита тогава? Еми на интригата - уредени мачове, залози, съдии, конспирации, НЛО, зоната на здрача, ала бала... Жал ми е за хората, които му вярват...
И аз съм доволен от това отношение на Вили! Така показва, че има характер. Да ме извиняват феновете на Мъри, но той никога не би се изказал така. И не защото е възпитан и налага евро поведение, а защото не му стиска.
Браво Вили, браво Вуцов.

Следващия да ги довърши!!!

а с това си изказване падна под нивото на стойчо и на йешич ама поне 1 етаж под тях!

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Нед Юни 29, 2008 6:00 pm 

Зависи... На мен ми се вдигна в очите. Искам да има интрига, искам да има борба. Не искам Левски-ЦСКА да се превърне в Локо(СФ) - Марек. Искам играчите да са озлобени един към друг. Искам треньорите да са озлобени един към друг. На вас харесват ли ви последните 5-6 дербита? Те не смеят да се ритнат милите... Последните мачове Левски - лит(*кс-етрополе ще ги запомня с незапомнящото се представяне на футболистите и треньорите. Страх, приятелство, стереотипност - това са нещата, които не искам от такъв мач. А точно това виждахме. Вили поне ще ги нахъса и ще има кръв, червени картони и бой. Искам омраза в това дерби. Искам кръв в очите... Мъри не може никога да постигне 7-1 или 7-2. Вили може, въпреки, че е по-слаб треньор от Стоилов... Защото футболът е преди всичко емоция и тръпка, а не само схеми и тактика...

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Нед Юни 29, 2008 6:04 pm 

LSFC написа:
Не ти е лесно, Никсън :smt006

ти мен не ме мисли...
qiao zhi написа:
Зависи... На мен ми се вдигна в очите. Искам да има интрига, искам да има борба. Не искам Левски-ЦСКА да се превърне в Локо(СФ) - Марек. Искам играчите да са озлобени един към друг. Искам треньорите да са озлобени един към друг. На вас харесват ли ви последните 5-6 дербита? Те не смеят да се ритнат милите... Последните мачове Левски - лит(*кс-етрополе ще ги запомня с незапомнящото се представяне на футболистите и треньорите. Страх, приятелство, стереотипност - това са нещата, които не искам от такъв мач. А точно това виждахме. Вили поне ще ги нахъса и ще има кръв, червени картони и бой. Искам омраза в това дерби. Искам кръв в очите... Мъри не може никога да постигне 7-1 или 7-2. Вили може, въпреки, че е по-слаб треньор от Стоилов... Защото футболът е преди всичко емоция и тръпка, а не само схеми и тактика...

а аз не се напъвам кръв да има.. Реал и Атлетико , Интер - Милан, Интер - Юве..
Редовно чета световните сайтове ама не съм видял изказвания от тоя род.. освен Мъуриньо ..той много се напъва, но това не помага..!Това може да забавлява само сиирджиите!

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Нед Юни 29, 2008 6:20 pm 
Аватар

qiao zhi написа:

Отново си абсолютно прав!

Именно затова последните "дербита" се играеха пред 7-8 хил. души....
btw Сашо Диков също има дейно участие в оредяването на публиката...
ФАКТ!

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Нед Юни 29, 2008 6:22 pm 
Аватар

И аз искам на дербито да има кръв и да се мразят и в това отношение на Вили му слагам + пред Мъри.. Мен обаче повече ме вълнуват евротурнирите.. А там бих казал, че Мъри има предимство... Ще видим де! :smt006

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Нед Юни 29, 2008 7:34 pm 

Цитат:
Левски освободи Дарлингтън Омодиагбе, научи Гонг. След като бяха освободени в събота французите Лионел Ба и Брис Дюкар, днес си тръгва и нигериецът с немски паспорт Омодиагбе. Новината бе потвърдена и от старши треньора на сините Вили Вуцов.

„Дарлингтън няма да се върне в Правец, защото си тръгна, заяви Вуцов. Аз вече ви казах моето мнение за него. Хареса ми, но е малко тромав. Поисках да остане още една седмица, за да го пробвам в контролата със Спартак Плевен, но той реши да си тръгне. Доколкото разбрах ще ходи на проби и в английския Ковънтри. Ние продължаваме да търсим дефанзивен халф. Бензукан ще започне тренировки с топка и аз ще разчитам на него.”

Старши треньорът на сините за пореден път заяви, че се спекулира с възможността Левски да преотстъпва Мариян Огнянов и Лъчезар Балтанов. Според него те твърдо остават, но все още не е наясно дали Николай Димитров ще остане или ще бъде продаден.

Вуцов не скри и задоволството си от показаното в тренировките и от Мирослав Иванов, и отново потвърди, че ще разчита на него, стига Деко да изясни за себе си и какви желания има за бъдещето си.

В понеделник сините подновяват двуразовите си занимания в Правец.
:roll:

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Нед Юни 29, 2008 7:41 pm 
Аватар

NIKSANA написа:
Цитат:
Левски освободи Дарлингтън Омодиагбе, научи Гонг. След като бяха освободени в събота французите Лионел Ба и Брис Дюкар, днес си тръгва и нигериецът с немски паспорт Омодиагбе. Новината бе потвърдена и от старши треньора на сините Вили Вуцов.

„Дарлингтън няма да се върне в Правец, защото си тръгна, заяви Вуцов. Аз вече ви казах моето мнение за него. Хареса ми, но е малко тромав. Поисках да остане още една седмица, за да го пробвам в контролата със Спартак Плевен, но той реши да си тръгне. Доколкото разбрах ще ходи на проби и в английския Ковънтри. Ние продължаваме да търсим дефанзивен халф. Бензукан ще започне тренировки с топка и аз ще разчитам на него.”

Старши треньорът на сините за пореден път заяви, че се спекулира с възможността Левски да преотстъпва Мариян Огнянов и Лъчезар Балтанов. Според него те твърдо остават, но все още не е наясно дали Николай Димитров ще остане или ще бъде продаден.

Вуцов не скри и задоволството си от показаното в тренировките и от Мирослав Иванов, и отново потвърди, че ще разчита на него, стига Деко да изясни за себе си и какви желания има за бъдещето си.

В понеделник сините подновяват двуразовите си занимания в Правец.
:roll:

И да беше останал още една седмица, мисля че нямаше да го вземем, защото си е тромав. Пак е добре, че харесахме Рашид.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Нед Юни 29, 2008 7:41 pm 

BlueDreams написа:
Aбее, да си ходи мангала! Ние му даваме още една сецмица шанс, той си тръгва! Прав му път :smt006

с алтернатива ковънтри... хмм интересно защо се е замислил там ще взима сигурно 4 5 пъти по добра заплата ... :roll: ама може да знае че не става за там :smt003 :smt006

Чакайте сега доколкото разбирам взехме:
2-ма нападатели - Гонзо, Г. Христов
2-ма атакуващи халфа- Рашид и Гаджев +1 Яшър
1 защитник - Бристон + 2 Димов,Борко Стойчев
....
верно си остава зора с дефанзивен халф
едит: юношите не ги броя...(киров, зизов, ...)

Последна промяна NIKSANA на Нед Юни 29, 2008 7:44 pm, променена общо 1 път

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Нед Юни 29, 2008 7:42 pm 
Аватар

Запознат написа:
qiao zhi написа:

ФАКТ!

Вуцан толко мрази свинско...че тоя сезон нема има лабаво :8) Чорбетата засега са отнесли минимум 3ка.....в зависимост от обиграването на отбора може и повече. Хубавата страна от оставането на прасетата у А група е, че ще има мошно гавра с тех.....та ше им се иска да не беха оставали :boisw :smt006

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Нед Юни 29, 2008 7:42 pm 
Аватар

NIKSANA написа:
BlueDreams написа:
Aбее, да си ходи мангала! Ние му даваме още една сецмица шанс, той си тръгва! Прав му път :smt006

с алтернатива ковънтри... хмм интересно защо се е замислил там ще взима сигурно 4 5 пъти по добра заплата ... :roll: ама може да знае че не става за там :smt003 :smt006

Ние не го взехме, а пък какво остава за Ковънтри, само ще си върти километрите! :smt006 :smt005 :smt006

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Нед Юни 29, 2008 7:44 pm 
Аватар

Soul_Collector написа:
Запознат написа:
qiao zhi написа:

ФАКТ!

Вуцан толко мрази свинско...че тоя сезон нема има лабаво :8) Чорбетата засега са отнесли минимум 3ка.....в зависимост от обиграването на отбора може и повече. Хубавата страна от оставането на прасетата у А група е, че ще има мошно гавра с тех.....та ше им се иска да не беха оставали :boisw :smt006

Преди всяко дерби се заричаме, но пак 1:0, 1:1, 0:1 :smt006

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Нед Юни 29, 2008 7:45 pm 
Аватар

BlueDreams написа:
Дреме ми!
НИКОЙ НЕ Е ПО-ВЕЛИК ОТ ЛЕВСКИ!

Сигурен съм, че и той мисли така :smt005

"It was like a church in there as only the truly lost sit in bars on Tuesday mornings at 8:00 a.m."

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Нед Юни 29, 2008 7:46 pm 
Аватар

kr1s4o написа:
Soul_Collector написа:

ФАКТ!

Цитат:
Преди всяко дерби се заричаме, но пак 1:0, 1:1, 0:1 :smt006

така беше...
обаче сега нещата стоят доста по различно....убеден съм!

Последна промяна Soul на Нед Юни 29, 2008 7:47 pm, променена общо 1 път

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Нед Юни 29, 2008 7:46 pm 
Аватар

Не че нещо, но и аз мисля че е време да направиме 2, 3 гола разлика :smt006

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Нед Юни 29, 2008 7:48 pm 
Аватар

На националния им беше някак по-лесно да дишат. На Герена ще им е по-стегната примката около врата :smt003

"It was like a church in there as only the truly lost sit in bars on Tuesday mornings at 8:00 a.m."

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Нед Юни 29, 2008 7:48 pm 
Аватар

bring_da_pain написа:
На националния им беше някак по-лесно да дишат. На Герена ще им е по-стегната примката около врата :smt003

абсолютно :smt006

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Нед Юни 29, 2008 7:49 pm 

не че не е важно ама аз и на равен с чорбата бих се удволетворил ако станем шампиони вземем купата и играем на пролет в европа....

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Нед Юни 29, 2008 7:49 pm 
Аватар

bring_da_pain написа:

И по стегнато на Батков да даде пари за нови седалки :smt005 :smt006 :smt005

NIKSANA написа:
не че не е важно ама аз и на равен с чорбата бих се удволетворил ако станем шампиони вземем купата и играем на пролет в европа....

За мен това си е ГОЛЯМ приоритет да победиме чорбетата... Примера беше преди 2 месеца - 60 години турци и ги надиграхме. Дали не им беше гадно?

Последна промяна kr1s4o на Нед Юни 29, 2008 7:51 pm, променена общо 1 път

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Нед Юни 29, 2008 7:54 pm 

еми незнам кой как ще го приеме, но предпочитам Левски да върви напред отколкото чорбата да върви надолу..затова и не откачах покрай лицензите и нямаше да ме топли и да ги бяхме били на 60 годишнината при положение, че те са шампиони с 16 точки...но на мен родата са ми цесекари така че...

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Нед Юни 29, 2008 7:56 pm 
Аватар

NIKSANA написа:
еми незнам кой как ще го приеме, но предпочитам Левски да върви напред отколкото чорбата да върви надолу..затова и не откачах покрай лицензите и нямаше да ме топли и да ги бяхме били на 60 годишнината при положение, че те са шампиони с 16 точки...но на мен родата са ми цесекари така че...

Много ясно че и аз искам ЛЕВСКИ да върви напред отколкото чорбата надолу, обаче ще ми е по-сладко ако ги биеме и то с 2 гола. Все пак темата е за Лятна подготовка + трансфери :oops: :smt006

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Нед Юни 29, 2008 7:58 pm 
Аватар

Аз съм 99% сигурен, че нашето домакинство ще си го играем на Васил Левски :smt006

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Нед Юни 29, 2008 8:00 pm 
Аватар

shalala написа:
Аз съм 99% сигурен, че нашето домакинство ще си го играем на Васил Левски :smt006

Аз имам спомен Батков как казва, че ще играеме домакинствата си на Васил Левски, за да не се чупат седалки и защото има по-голям капацитет. Посъветва същото да направат е от панчарево...

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Нед Юни 29, 2008 8:05 pm 
Аватар

kr1s4o написа:
shalala написа:

Аз имам спомен Батков как казва, че ще играеме домакинствата си на Васил Левски, за да не се чупат седалки и защото има по-голям капацитет. Посъветва същото да направат е от панчарево...

То понеже всяка година Националния се пръска по шефовете на дербито ?
Далновидно, наистина ...

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Нед Юни 29, 2008 8:26 pm 
Аватар

Дарлингтън... :smt006

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Нед Юни 29, 2008 9:14 pm 
Аватар

Сега и Тоберканин ... и многото трансфери :smt006

Левски 6-3 Ц(*КА , 15.07.1962 г.
Левски 7-2 Ц(*КА , 17.11.1968 г.
Левски 7-1 Ц(*КА , 23.09.1994 г.
Левски 5-0 Ц(*КА , 13.05.1998 г.
...
to be continued

Върнете се в началото
 Профил  

Покажи мненията от миналия:  Сортирай по  
Напиши нова тема Темата е заключена, не можете да променяте мнения.  [ 4793 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1 ... 59, 60, 61, 62, 63, 64, 65 ... 160  Следваща

Часовете са според зоната UTC + 2 часа [ DST ]