forum.levski.com

Форум на привържениците на ФК ЛЕВСКИ
Дата и час: Чет Сеп 11, 2025 10:46 am

Часовете са според зоната UTC + 2 часа [ DST ]

Напиши нова тема Темата е заключена, не можете да променяте мнения.  [ 4793 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1 ... 25, 26, 27, 28, 29, 30, 31 ... 160  Следваща
Автор Съобщение
МнениеПубликувано на: Чет Юни 19, 2008 4:17 pm 
Аватар

Гонзо, Жоро Христов, чешкият защитник + ако вземем и един халф и не продаваме повече никой, аз ще съм доволен от селекцията. :)

anta написа:
Абе, не станаха ли множко нападателите? :roll:

Все пак ще има и дублиращи отбори от следващия сезон, т.е. ако някой не е във форма, възстановява се от контузия или просто няма място в основния състав за него, може да си подритва там ;)

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Чет Юни 19, 2008 4:19 pm 
Аватар

Ай да ни е честит Жорката Христов. Много успехи му желая, дано наистина оправдае очакванията.

По едно време вече мислех, че няма да дойде :smt006

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Чет Юни 19, 2008 4:25 pm 
Аватар

абе вие в ред ли сте бе мочета..как ще плюете Гонзо бе...този човек е икона!
извоювал си е всичко сам с играта си,характера,мъжкарството и най вече че е Левскар и като играч и като фен!за футболните му качества няма да говоря въобще!
този човек е извоювал правото ,дето се вика колкото пъти може да си идва и да си отива от Левски,и пак да е светиня! :boisw

Левски - това е моя идеал.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Чет Юни 19, 2008 4:26 pm 
Аватар

Това лято доволно от селекцията.
Вижда се , че и президент и треньор имат желание да вземат класни играчи.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Чет Юни 19, 2008 4:28 pm 
Аватар

Започвам на "Герена" от понеделник, радва се голмайсторът
19 юни 2008 | 16:04
От: Никола Костадинов

София. Присъденият на Левски Георги Христов е щастлив, че напуска Ботев и от новия сезон ще играе за "сините". "Ще съм на първата тренировка в понеделник, когато е началото на подготовката. Много съм доволен от решението на Арбитражната комисия. За мен е мечта да играя в Левски", заяви Христов.

Както стана ясно преди минути, БФС прекрати договора му с пловдивския клуб и го присъди на "сините". Все още обаче няма официално обяснение на причините за разтрогването на контракта.

През последните дни той беше неоткриваем за никого. "Бях в почивка като всеки един друг футболист на Ботев. Нямам представа дали от ръководството са ме търсили. Но в интерес на истината не успях да си почина добре заради тези скандали около мен. По принцип аз съм малко притеснителен и цялата тази история ми се отрази много зле", добави бившият нападател на Марица.
sportline.bg

Значи,не е само прическата,призна си момчето ,че е емо :smt003 :smt003

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Чет Юни 19, 2008 4:28 pm 
Аватар

danesa написа:
абе вие в ред ли сте бе мочета..как ще плюете Гонзо бе...този човек е икона!
извоювал си е всичко сам с играта си,характера,мъжкарството и най вече че е Левскар и като играч и като фен!за футболните му качества няма да говоря въобще!
този човек е извоювал правото ,дето се вика колкото пъти може да си идва и да си отива от Левски,и пак да е светиня! :boisw

Ма кой го е плюл Гонзо аз не мога да разбера :shock: :?: Светиня си е, никой не го отрича.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Чет Юни 19, 2008 4:32 pm 
Аватар

SoulFlyTeR написа:
За мен е мечта да играя в Левски", заяви Христов.

Дано да не са само думи. Харесва ми и той и Еньо за сега какво уважение показват към клуба - Кръстовчев разправяше в едно интервю за това дали се колебаел да приеме офертата - "Кво да го мисля - то Левски ме кани" :smt001 Тоя сега Христов същата работа. Доста по-добре ми звучи отколкото "надраснал съм нивото на България искам да съм в чужбина" или "плановете ми не са свързани с България", както сладко сладко думат някои наши юноши :mrgreen:

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Чет Юни 19, 2008 4:36 pm 
Аватар

Адвокатът на Ботев Пд Георги Градев заяви след съвета на арбитражната комисия към БФС, че независимо от взетото решение, Георги Христов все още е футболист на Ботев.

"Това е недопустимо! Налице е грубо нарушение на трансферните правилници! От Левски са подкупили 4 човека от арбитражната комисия. Освен това са представили банков превод, че са предложили въпросната сума, описана в клауза към контракта на играча, в размер на 200 000 евро. Това е грубо нарушение на футболните правилници и крайно некоректно отношение към Ботев Пд", отсече Градев.

Адвокатът на клуба категорично заяви, че Георги Христов е нарушил своя договор.
"Христов е нарушил чл. 5 от контракта с Ботев. Ние ще го уволним дисциплинарно! Нищо не е приключило. Тази инстанция не е последна и решаваща. Готови сме да отнесем случая до Спортния съд в Лозана, ако това се наложи", завърши гневно Градев.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Чет Юни 19, 2008 4:37 pm 

LSFC написа:
Ти болен ли си ? Вземаме най-добрия играч в БГ за последната година, нашия идол и още някви и пак недоволни... ай у лево ! Може би трябваше да дадем на Селския 1 млн, че да си щастлив, че даваме пари !? :evil:

а ти преди да даваш диагнози ходи си прочисти синосите от кока... не става дума дали сме дали пари за Христов.. нашият идол Гонзо..евала му на малди години сега за какво ми е като сигурно едвам ще крета...дори не е звезда в риека..колко гола вакра а риека е класа под Левски....още някви там.... хмм добре ги определи.. ще аткауваме шампионска лига ми що да ен вземем 2-ма от австрия, полша , чехия(първенставата имам предвид) как може да се радвате на 300К селекция Батко да гушне 2 млн и УРА!!! на какво!Пак ще го кажа.. за мен не етова правилно..Бейтар даде 30млн за трансфери ен влезе в ШЛ, но тая годиан дава пка към 20млн за да се подсили и ако не тая то догодиан ще влзе и ще ИГРАЕ! а ние само да се отчетем и колко сме щастливи 2 млн за трансфери или яя напраихме селекция без пари аз само за гаджев и Г христов съмс ъгласен че може да повишат конкуренцяита но малко вероятно да вдигнат калсата!Не виждам с какво Жеан е по лош като техника и талант от Г Христов.. рпосто на гошко УЖ няма да трябва адаптация...1 защитник и 1 опорен халф КЛАСНИ си трябват и това си е.. и аз в БГ не ги виждам кои са точно!

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Чет Юни 19, 2008 4:46 pm 

LSFC написа:
Сори, не си бил болен, просто си тъп :smt006 :smt006 30млн за селекция искал :smt005

ах че си смотан и вместо да мислиш как да обидиш може да четепш..казах че те дават аз искам 2 млн за 2 играча..ама нямаааааа и ти ще си от първите дето ще ревнат като ни спукат от бой в групите на УЕФА..(ако влезем) защотот ако са само тия ... много ще ни бият...това е моето мнение..!

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Чет Юни 19, 2008 4:50 pm 

LSFC написа:
:sLOL Веселяк....

помни ми думите ще ти го напомня по първи сняг.... :smt006 :smt006

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Чет Юни 19, 2008 4:55 pm 
Аватар

В понеделник от 10.00 трябва да са на Герена всички, нали така беше ? :roll:

"It was like a church in there as only the truly lost sit in bars on Tuesday mornings at 8:00 a.m."

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Чет Юни 19, 2008 4:56 pm 
Аватар

Незнам, но имам чувството, че Христов, вече мрази лит(*кс-етрополе точно колкото Гонзо. А пък ако случайно оставят (10%) ЦУРА в "А", Жорето ще иска да им ебе майката, и ще го направи. Да им е честито на чорбите, те се разпадат, а ние за пръв път през последните подготовки, ще почнем сезона с 5-нови футболисти.

Кур за Цеца Панчаревска

Делио Роси:
"Футболистите, които са тук са взети от Левски, не са взети нито от треньора, нито от президента...те са взети от Левски"

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Чет Юни 19, 2008 4:58 pm 
Аватар

Между другото Митьо Селския стои зад цялото това разтрогване.
Взел е под масата всичките 200 000 за Христов , така че за Марица да няма нищо , пък сега нека си разтрогва по вина на клуба :smt006

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Чет Юни 19, 2008 5:01 pm 
Аватар

селския е в правото си да реве,както и батков ревеше заради ст.ангелов.и нашия комсомолец плашеше гаргите-обжалвания,Лозана..а у..накрая миряса...поне аз не разбрах какво стана с тоя казус...така че батков мисля си е оплел кошницата и няма да има проблем....не че е мн.правилно това,защото и аз да съм на мястото на митьо селския и аз ще търся начин да взема някой лев повече ...така че...всеки е с правото си да прави каквото иска.друг е въпроса какво ще стане

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Чет Юни 19, 2008 5:02 pm 
Аватар

аз тоя яшар си мисля ,че няма да остане,особено ако вземем още някой към 3-та вече сигурни....а и вуцов на няколко пъти казва,че ще изкара подготовката с нас пък тогава ще му се решава съдбата :twisted: :boisw

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Чет Юни 19, 2008 5:04 pm 
Аватар

Преди малко разбрах, че Христов разтрогнал с Ботев и идва при нас...

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Чет Юни 19, 2008 5:23 pm 
Аватар

danesa написа:
селския е в правото си да реве,както и батков ревеше заради ст.ангелов.и нашия комсомолец плашеше гаргите-обжалвания,Лозана..а у..накрая миряса...поне аз не разбрах какво стана с тоя казус...така че батков мисля си е оплел кошницата и няма да има проблем....не че е мн.правилно това,защото и аз да съм на мястото на митьо селския и аз ще търся начин да взема някой лев повече ...така че...всеки е с правото си да прави каквото иска.друг е въпроса какво ще стане

Глобиха енерги Котбус с 50 000 евро, но това нас не ни грее всъщност

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Чет Юни 19, 2008 5:27 pm 
Аватар

понаебали са го батко така тъъъничко ;)
значи има да си връща ,и селския изгорЕ :smt006

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Чет Юни 19, 2008 5:35 pm 
Аватар

Eвала...
аз мисля че с този Христов, с Еньо и с Гонзо нещата ще се получат ...при това положение оная контузена маймуна Жоан ли е, Жеан ли е, Жуан ли е, къв е - да си остава в джунглата......
щото то трябва и сърце, не само качества, трябва и хъс - за Гонзо нема кво да говорим - ако беше тая година тук, половината мачове дето изпуснахме по абсолютно левашки начин, щяхме да бием с разлика, помаците от Ловеч също нямаше да имат купа......Еньо показа че е куче в добрия смисъл, а и тоя Христов ми вдъхва доверие - трябва желание, хъс и себераздаване....маймуните - back to the jungle!

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Чет Юни 19, 2008 5:36 pm 
Аватар

Защо ли ми се струва , че Гонзо ще го пускаме като халф , такъв какъвто играе в момента в Риека :roll:

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Чет Юни 19, 2008 5:41 pm 
Аватар

Selqnina s koleloto написа:
Защо ли ми се струва , че Гонзо ще го пускаме като халф , такъв какъвто играе в момента в Риека :roll:

халф с афинитет към атаката.
Дедо Боре вкара немалко гола от тази позиция. :mrgreen:

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Чет Юни 19, 2008 5:47 pm 
Аватар

Ние и да го мъдрим - няма да е на наш'то! Където ще да ги пуска! Важното е да мачкаме! Иначе отбора има нужда от човек като Гонзо, който на моменти да удари по един шамар на нуждаещите се в отбора и да ги освести малко! :smt006

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Чет Юни 19, 2008 5:48 pm 

Не знам как играе като халф,но поне физиката му е перфектна за тази позиция.Борбен,як,здрав,курав и взима високите топки.Усещам че мястото на Миро Декото ще изстине. :mrgreen:

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Чет Юни 19, 2008 5:51 pm 
Аватар

levskarqd написа:
Не знам как играе като халф,но поне физиката му е перфектна за тази позиция.Борбен,як,здрав,курав и взима високите топки.Усещам че мястото на Миро Декото ще изстине. :mrgreen:

То изстина още с идването на Вуцов.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Чет Юни 19, 2008 5:57 pm 

интересно ми е да вия техника и пас от него защотот това никога не му е била силната страна смисъл не е бил като чиликов, но и не беше голям техник... а за конструктивен халф си трябва това!

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Чет Юни 19, 2008 5:58 pm 
Аватар

Гаджев идва под наем за година с опция за още 6 месеца(след което става автоматически наш),така че до тук станаха 4-ма,кои е 5-я?

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Чет Юни 19, 2008 5:58 pm 
Аватар

Selqnina s koleloto написа:

Когато се налага - халф, когато се налага - стария Гонзо .. добре дошло за треньора :smt006

"It was like a church in there as only the truly lost sit in bars on Tuesday mornings at 8:00 a.m."

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Чет Юни 19, 2008 5:59 pm 
Аватар

blue order написа:
Гаджев идва под наем за година с опция за още 6 месеца(след което става автоматически наш),така че до тук станаха 4-ма,кои е 5-я?

Оня чех с аудито и кока-колата :smt006

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Чет Юни 19, 2008 6:04 pm 

NIKSANA написа:
интересно ми е да вия техника и пас от него защотот това никога не му е била силната страна смисъл не е бил като чиликов, но и не беше голям техник... а за конструктивен халф си трябва това!

Христов,Гонзо,Гаджев,Яшар и коката.

Върнете се в началото
 Профил  

Покажи мненията от миналия:  Сортирай по  
Напиши нова тема Темата е заключена, не можете да променяте мнения.  [ 4793 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1 ... 25, 26, 27, 28, 29, 30, 31 ... 160  Следваща

Часовете са според зоната UTC + 2 часа [ DST ]