forum.levski.com

Форум на привържениците на ФК ЛЕВСКИ
Дата и час: Сря Сеп 10, 2025 11:52 pm

Часовете са според зоната UTC + 2 часа [ DST ]

Напиши нова тема Темата е заключена, не можете да променяте мнения.  [ 71512 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1 ... 135, 136, 137, 138, 139, 140, 141 ... 2384  Следваща
Автор Съобщение
МнениеПубликувано на: Пон Юни 16, 2008 12:51 am 
Аватар

aquadark написа:
sda написа:
Бий го****** рогати,бий,бий - това е оригиналът и е от един фиlм момчета.Обяснете го на по- младите си фенове.Лека вечер и живи и здрави!

Това за Израел стана на един мач на националите.И първо го запя единия сектор,а после другият,мачът беше на Герена.Но все пак бяхме първи.За боговете,песента е на СЛАвия

Колко мъка има по този свят, боже...

Аз съм почти сигурен вече, че и "Говедата сини смърдят" е оригиналът на "Когато над София мръкне"...

Е няма какво да се съмняваш-това е така.Щом са казали :lol:

Иначе "Сини богове" песента е пята от нас още през 60-те години ,след което позабравена,после пак-и така.Тази мелодия е хит сред агитките в Европа през 80-те години.Макар много отбори от преди това да са си я имали в репертоара.Сред агитките песента се прочува при първата титла на Реал Мадрид в КЕШ.Оригинал на мелодията е песен на Питър де Розе от 1924 година,а става хит с Бони М и Реките на Вабилон.
За самата мелодия съм чел по много чужди сайтове,а за това ,че сме я пели още през 60-те знам от баща ми.След като го завлачих на мача с Беверен се сети,че е пята още едно време,но май е била с леко по-различен текст :roll: .Няма начин-като дете той ме водеше,сега съм аз наред да се отчитам от време на време :smt003

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пон Юни 16, 2008 1:04 am 

Luftwaffe написа:
Нали свинете са по рекордите и по статистиката. Като се замисля трябва да се молят да отидат във "В" група. Последна победа на Левски над ц(*ка е на 07.04.2007, на ц(*ка над Левски на 02.12.2007 . При свъх усилия от свинска страна през есента на 2010 ще ги срещнем пак в "А" група, в което се съмнявам де. Т.е. цели 3 години минимум ще се без загуба от Левски, факт който неминуемо ще бъде отбелязван и подчертаван от червените драскачи.

и няма да спрат да говорят, че, ако сме станали шампиони през периода, в който те са били по долните дивизии, то е само и единствено защото те не са били в елита, за да ни бият! просто те и помията наричат черен хайвер, това е!

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пон Юни 16, 2008 1:09 am 

заебете го прасето
тва е няккъв кравар от дуванлии или кърналово дето са му пуснали интернет и ся показва на родата, че има връзка с цивилизования свят
кур за цфка!!!

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пон Юни 16, 2008 1:23 am 

LIUKLER написа:
важното е че "обиждаха" сашо томов на комунист ! :smt005 :smt005 :smt005 :smt005 :smt005 :smt005 :smt005 :smt005 :smt005 :smt005 :smt005 :smt005 :smt006 :boisw

Че ти не знаеш ли,че единствената запазена марка в българския футбол,цецека,се свързва с вечна опозиция на комунизма. :shock: Доказателство за това са самите прасета.:wink:

Изображение

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пон Юни 16, 2008 3:35 am 
Аватар

The Eraser написа:
LIUKLER написа:
важното е че "обиждаха" сашо томов на комунист ! :smt005 :smt005 :smt005 :smt005 :smt005 :smt005 :smt005 :smt005 :smt005 :smt005 :smt005 :smt005 :smt006 :boisw

Че ти не знаеш ли,че единствената запазена марка в българския футбол,цецека,се свързва с вечна опозиция на комунизма. :shock: Доказателство за това са самите прасета.:wink:

Изображение

Това, че чорбарите имат проблеми с политическата и етничната си ориентация го знаем от много, много години. Навремето, когато се почвиха първите, така наречени "скинове" в агитката на лит(*кс-етрополе по-голямата част от тях носеха кубинки, бомбъри и фланелки на Айс-Т и "Бодикаунт" такива големи расисти бяха. Да не говорим за това, че повечето от тях си бяха чисти цигани:)

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пон Юни 16, 2008 7:14 am 
Аватар

В добавка към т'ва старите камуфлажи комплект със старите военни колани(с петолъчка на катарамата) :mrgreen:

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пон Юни 16, 2008 8:05 am 
Аватар

ChampionsLeague написа:
aquadark написа:
sda написа:
Бий го****** рогати,бий,бий - това е оригиналът и е от един фиlм момчета.Обяснете го на по- младите си фенове.Лека вечер и живи и здрави!

Това за Израел стана на един мач на националите.И първо го запя единия сектор,а после другият,мачът беше на Герена.Но все пак бяхме първи.За боговете,песента е на СЛАвия

Колко мъка има по този свят, боже...

Аз съм почти сигурен вече, че и "Говедата сини смърдят" е оригиналът на "Когато над София мръкне"...

Е няма какво да се съмняваш-това е така.Щом са казали :lol:

Иначе "Сини богове" песента е пята от нас още през 60-те години ,след което позабравена,после пак-и така.Тази мелодия е хит сред агитките в Европа през 80-те години.Макар много отбори от преди това да са си я имали в репертоара.Сред агитките песента се прочува при първата титла на Реал Мадрид в КЕШ.Оригинал на мелодията е песен на Питър де Розе от 1924 година,а става хит с Бони М и Реките на Вабилон.
За самата мелодия съм чел по много чужди сайтове,а за това ,че сме я пели още през 60-те знам от баща ми.След като го завлачих на мача с Беверен се сети,че е пята още едно време,но май е била с леко по-различен текст :roll: .Няма начин-като дете той ме водеше,сега съм аз наред да се отчитам от време на време :smt003

не бъркаш ли 'сини богове' с 'сан бабила'? Сини богове е по македонска песен..

ПП Тоя акаунт сда не е ли ебавка бе хора, некой се ебава, не е възможно да има отрицателен коефициент на интелигентност...

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пон Юни 16, 2008 8:13 am 
Аватар

Никой друг не пише от същото IP :|

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пон Юни 16, 2008 9:09 am 
Аватар

sda написа:

Абе ей кретен малък, на майка ти у путката...."Бий чорбата по главата" го запяхме ние първи, взехме го точно от филма "ЗАЩО" - чешки филм за Спарта Прага, ако не са ти го казали лоените ти идоли....вие после веднага го префасонирахте
Спарта го пееше на тия дето сега се чудите кои бяха и чиято съдба главоломно следвате - събратята ви от Дукла Прага, военната съветска измишльотина....ако на тебе лоените ти събратя са промили мозъка, си е проблем на майка ти и баща ти, щото са допуснали кръвосмешение ....олигофрен долен :evil:

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пон Юни 16, 2008 9:16 am 

Запознат написа:
sda написа:

Абе ей кретен малък, на майка ти у путката...."Бий чорбата по главата" го запяхме ние първи, взехме го точно от филма "ЗАЩО" - чешки филм за Спарта Прага, ако не са ти го казали лоените ти идоли....вие после веднага го префасонирахте
Спарта го пееше на тия дето сега се чудите кои бяха и чиято съдба главоломно следвате - събратята ви от Дукла Прага, военната съветска измишльотина....ако на тебе лоените ти събратя са промили мозъка, си е проблем на майка ти и баща ти, щото са допуснали кръвосмешение ....олигофрен долен :evil:

е много сложно му го обясни :lol: :lol: :lol:

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пон Юни 16, 2008 9:19 am 
Аватар

Добре е да са на бял свят тия неща :idea:
:boisw или както се "пееше" в един трансперант - "НЕ МОЖЕТЕ ДА ПРОМЕНИТЕ СЪДБАТА СИ, ЗАТОВА ПОДМЕНЯТЕ ИСТОРИЯТА СИ" :evil:

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пон Юни 16, 2008 9:34 am 
Аватар

Тая сган имат 2-3 песни техни, и едната, "Напред армейски лъвове" е с мелодията на "Ставай страна огромная", т.е. химна на СССР, защото тя не е измислена от т.нар. им агитка, а в партийната им централа, явно с декрет е трябвало съветския химн под някаква форма да се пее от вонните и техните деца на стадиона....изроди

Сега Зиг Хайл ще ми вика оня пендел татуирания, нали са нацисти бе, кой нацист пее химна на СССР, кой?!?!
Това е толкова гнусно, жалко и нелепо, че няма аналог, нацист с татуирана свастика пее химна на СССР
Уникално!!! Извратеняци!

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пон Юни 16, 2008 9:43 am 

Запознат написа:
Тая сган имат 2-3 песни техни, и едната, "Напред армейски лъвове" е с мелодията на "Ставай страна огромная", т.е. химна на СССР, защото тя не е измислена от т.нар. им агитка, а в партийната им централа, явно с декрет е трябвало съветския химн под някаква форма да се пее от вонните и техните деца на стадиона....изроди

Сега Зиг Хайл ще ми вика оня пендел татуирания, нали са нацисти бе, кой нацист пее химна на СССР, кой?!?!
Това е толкова гнусно, жалко и нелепо, че няма аналог, нацист с татуирана свастика пее химна на СССР
Уникално!!! Извратеняци!

еми... свинска му работа!

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пон Юни 16, 2008 10:01 am 

С един съфорумец дискутирахме на ЛС, че ако сме нормална държава, днес прокуратурата би трябвало да се самосезира и да започне предварително производство срещу Дучан за изказванията му на трибуната на свинския митинг.
Публично отправени обиди, насаждане на расова и национална омраза, подстрекаване на тълпа към безредици - да продължавам ли.....

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пон Юни 16, 2008 10:14 am 

Omraz написа:
ако сме нормална държава, днес прокуратурата би трябвало да се самосезира и да започне предварително производство срещу Дучан за изказванията му на трибуната на свинския митинг.
Ако бяхме нормална държава един никаквец като дудучето нямаше да търси посред нощ вътрешния министър и министър председателя за щяло и нещяло.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пон Юни 16, 2008 10:16 am 

Postarah da izgledam velikia nevijdan za Bulgaria miting.. az tolkova degradeta,oligofreni i maloumnici na edno miasto ne beh vijdal :idea: :idea: :idea:

Sled tva pred BFS lejat po zemiata,razmetat potni tulovishta,50 choveka piat bira ot edno shishe...ebem ti katuna :smt006

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пон Юни 16, 2008 10:23 am 
Аватар

лит(*кс-етрополе Киев изпадна в 3та украинска дивизия :smt006 :roll:

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пон Юни 16, 2008 10:35 am 
Аватар

Тия не беха ли Арсенал Киев вече :smt002

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пон Юни 16, 2008 10:39 am 
Аватар

ДипломатО написа:
Тия не беха ли Арсенал Киев вече :smt002

сложна работа :smt006

* In 1994 CSKA Kiev while being in the Third League, but gaining promotion to the Second League (by default), merged with Borysfen Boryspil which gained the promotion to the First League and became CSKA-Borysfen Kiev taking Borysfen Boryspil place in the Ukrainian First League(Promoted to Ukrainian Premier League for the 1995/96 season)

FC CSKA Kiev was kept as the Borysfen's reserve team in lower leagues.

* In 1995 a lot of players got transferred to the more successful, but going through financial difficulties, club at this time "FK CSKA-Borysfen". FC CSKA Kiev soon were promoted to the First League for the 1996/97 season where they have been ever since.

* In 1996 till 2001 CSKA-Borysfen Kiev was using the name CSKA Kiev because the partnership was discontinued with Borysfen and the "real" CSKA Kiev was known as CSKA-2 Kiev (as it was virtually the reserve team).

* FC Borysfen continued its operations from 1996/1997 season as a separate club the Amateur League and gaining prfessional status once again few years later.

* In 2002 on the base of that pseudo CSKA (the Former CSKA-Borysfen Kiev) was reestablished as the new Kievan club "FC Arsenal" under the official municipal ownership as the team lost its military sponsorship and, in turn, CSKA-2 Kiev regained its name of CSKA Kiev.

Colours are red shirts and shorts. The club colors are red and black.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пон Юни 16, 2008 10:41 am 
Аватар

http://www.vbox7.com/play:dd4b946f

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пон Юни 16, 2008 10:43 am 
Аватар

FLAME написа:
....

Накратко - кръвосмешения :smt003

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пон Юни 16, 2008 10:44 am 
Аватар

ДипломатО написа:
FLAME написа:
....

Накратко - кръвосмешения :smt003

С участието на военни :mrgreen:

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пон Юни 16, 2008 11:08 am 
Аватар

Цитат:
ДАНС се произнесе: В лит(*кс-етрополе всичко е изрядно
Пон, 2008-06-16 10:24

Всички счетоводни документи на червените били в рамките на позволеното от закона.

По неофициални информации проверката на Държавната Агенция за Национална Сигурност сочи, че финансовите дела на лит(*кс-етрополе са правомерни.

Както е известно, премиерът на България Сергей Станишев нареди армейският клуб да бъде инспектиран.

Шефовете на червените били подготвени с напълно изрядна документация относно изплащанията на трансфери, заплати осигуровки и т.н. ДАНС дори е разпитвала поотделно футболисти на лит(*кс-етрополе. Всички счетоводни документи били в рамките на позволеното от закона.
Как пък не ! :evil: :evil:

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пон Юни 16, 2008 11:11 am 
Аватар

естествено че всичко е изрядно.....
дееба и държавата и луната и све......

Левски - това е моя идеал.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пон Юни 16, 2008 11:30 am 
Аватар

Митал към лит(*кс-етрополе: Оправяйте се сами
Смятаният за реален собственик на лит(*кс-етрополе индиец Прамод Митал тотално е отсвирил клуба, пише "Тема Спорт". Доказателството за това дошло от телефонния разговор между милиардера и двама от началниците в Борисовата градина - временно изпълняващия длъжността президент на червените Емил Костадинов и финансовия директор Димитър Стефанов. Притежателят на контролния пакет акции на шампионите казал на подопечните си да се оправят сами в кризисната ситуация. Митал вече прати бирник, който да направи ревизия на похарчените пари, вмресто да помогне с конкретна сума.

"И аз не разбрах какво точно мисли господин Митал за бъдещето на клуба. Със сигурност обаче е запознат с настоящата ситуация. Говорихме с него, но засега полза няма", коментира Емил КОстадинов онзи ден.

Според запознати обаче ходът на преговорите за смяната на собствеността в лит(*кс-етрополе било единственото нещо, което вълнува Прамод Митал. Добрите позиции на Александър Томов в офиса на Константин Жеваго пък дават надежда на президента в оставка, че отново ще се завърне на бял кон в Борисовата градина.

В същото време, според "Топспорт", от лит(*кс-етрополе вече са си осигурили подписа на македонския нападател Менсур Куртиси. 22-годишният футболист с албански корени е нанизал 24 гола за последните два сезона с екипа на австрийския втородивизионен Парндорф. Куртиси се явява резервен вариант за шампионите, след пропадането на идването на Хамди Салихи. Албанецът се отказа да дойде на "Армията" заради изваждането на тима от евротурнирите.
sportal.bg

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пон Юни 16, 2008 11:38 am 

Levskarq написа:
Митал към лит(*кс-етрополе: Оправяйте се сами

ами то Томов така ги оправи, че ако и Митал го стори, ще е брутална сексуална гавра с труп, та затова се е смилил човечеца!

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пон Юни 16, 2008 11:48 am 

Чорбата вчера добър обрат направиха от 2:0 3:2 .. Никак не е зле :smt006 ..
Иначе за копиране на песни да не говориме , И само Левски обичаме те , я копираха а ние мразим Левски :mrgreen:
И не е само това :smt006

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пон Юни 16, 2008 12:15 pm 
Аватар

точно така :smt006

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пон Юни 16, 2008 12:17 pm 
Аватар

aкат ончоТ

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пон Юни 16, 2008 12:19 pm 
Аватар

Shakespirt написа:
aкат ончоТ

помниш ли една коледа бяхме избучали нещо..тука форума стана мазало....точно така,aкат ончот и тем подобни...балончето откачи :smt005

Върнете се в началото
 Профил  

Покажи мненията от миналия:  Сортирай по  
Напиши нова тема Темата е заключена, не можете да променяте мнения.  [ 71512 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1 ... 135, 136, 137, 138, 139, 140, 141 ... 2384  Следваща

Часовете са според зоната UTC + 2 часа [ DST ]