forum.levski.com

Форум на привържениците на ФК ЛЕВСКИ
Дата и час: Вто Сеп 09, 2025 7:54 pm

Часовете са според зоната UTC + 2 часа [ DST ]

Напиши нова тема Темата е заключена, не можете да променяте мнения.  [ 71512 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1 ... 121, 122, 123, 124, 125, 126, 127 ... 2384  Следваща
Автор Съобщение
МнениеПубликувано на: Пет Юни 13, 2008 12:52 pm 
Аватар

Гурел, заеби ги, метни скайп на ЛС :smt006

Кур за свинете :smt006

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пет Юни 13, 2008 1:34 pm 

Не, не и не :smt005 :smt005 :smt005 :smt005 Не съм гледал дали е поствано това, но дори и да е си заслужава да го има на всяка страница :smt005 :smt005 :smt005

Цитат:
Г-н Томов, в интернет изданието на вестник "Труд" се появи ивформация, че лит(*кс-етрополе взима Мбо Мпенза от Андерлехт и Емин Сулимани от Аустрия (Виена).
- Кой го казва?

Вие.
- Всичко, което там съм казал е истина.......

Тва сам да не помниш къде и кво си лъгал :shock:

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пет Юни 13, 2008 1:35 pm 
Аватар

4 поста по-нагоре - ама верно си е култово, още му се смея тука с колегите! Томов е великан!

С ЛЕВСКИ И ЩЕ УМРА

www.bgblood.org
facebook: БОДК / BOVBD

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пет Юни 13, 2008 1:39 pm 

Wildkid написа:
4 поста по-нагоре - ама верно си е култово, още му се смея тука с колегите! Томов е великан!

Даже и по-малко от 4 ама кво да се прави ..

Тва е по-забавно и от
Цитат:
Ще станем като Дукла
- Кои са тия
Именно

:smt005 :smt005 :smt005 :smt005

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пет Юни 13, 2008 2:10 pm 
Аватар

shmruck, па ли не работиш,бе??? :lol: АБе аз тъкмо си мислих, че нещата се поуспокоиха и глей пак какви я вършат цецкини! :lol: Как да не ти е голямата любов тая Цецка!

Абе, къде е Цецка? :roll:

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пет Юни 13, 2008 2:16 pm 
Аватар

anta написа:

Кои са тия? :smt003

С ЛЕВСКИ И ЩЕ УМРА

www.bgblood.org

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пет Юни 13, 2008 2:27 pm 

anta написа:
shmruck, па ли не работиш,бе??? :lol: АБе аз тъкмо си мислих, че нещата се поуспокоиха и глей пак какви я вършат цецкини! :lol: Как да не ти е голямата любов тая Цецка!

Шт, тихо, че шефката мое да чете форума и тя е отявлена Левскарка :)
Прибрах се да си почина малко и да изпия една бира, че от толкова говорене на тема бира зажаднях :)

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пет Юни 13, 2008 2:52 pm 
Аватар

БФС пусна хронология на скандала с лит(*кс-етрополе
13 юни 2008 | 14:35
От: Никола Костадинов

София. Хронология на процедурата по лицензиране на ПФК лит(*кс-етрополе АД за сезон 2008/2009 година:

17.01.2008 На ПФК лит(*кс-етрополе с куриерска поща "In Time" е изпратен комплект документи с точни и ясни срокове за подаване на съответните документи, необходими за лицензирането на клуба.

18.02.2008 Лицензионният мениджър на БФС напомня на клуба за първия срок за подаване на документи по: спортни, инфраструктурни, правни, административни и човешки ресурси, който е 29.02.2008г.

24.03.2008 Лицензионният мениджър на БФС изпраща на ПФК лит(*кс-етрополе писмо с напомняне за втория срок за подаване на документи по финансови критерии, който изтича на 31.03.2008 г.

9.04.2008 В БФС е получено писмо по електронен път от г-н Симон Патрик - служител в централата на УЕФА и отговорник по лицензирането. Той иска официално информация за футболните клубове Левски и лит(*кс-етрополе по финансовите критерии. Затова бе даден срок до 16.04.2008 година. На тази дата документите са изпратени от БФС по електронен път.

30.04.2008 С факс и писмо до ПФК лит(*кс-етрополе са изпратени нередностите по финансовите критерии, който следва да бъдат отстранени от клуба със срок 10.05.2008 г. Нередностите са описани подробно в писмото, което е приложено към уведомлението.

10 и 14.05.2008 ПФК лит(*кс-етрополе предоставя на БФС необходимата според клуба информация.

19.05.2008 Изготвен е одиторски доклад на втори независим одитор за футболните клубове, които ще играят в турнирите на УЕФА. Той е направен с цел покриване на изискванията на финансовите критерии и във връзка със засиления интерес към тях от страна на УЕФА.

21.05.2008 Провежда се заседание на Лицензионната комисия на БФС, на което присъства и изпълнителният директор на БФС Борислав Попов. На това заседание единодушно се взима решение ПФК лит(*кс-етрополе да не получи лиценз за сезон 2008-2009, поради неизпълнени критерии - спортни, инфраструктурни и финансови.

28.05.2008 ПФК лит(*кс-етрополе изпраща жалба срещу това решение като предоставя нови документи , включително и официално писмо от НАП с дата 18.04.2008 г за наличие на задължения. В жалбата също така се посочва, че е уреден и друг финансов проблем , но не беше приложен договор за разсрочване или изплащане на дължимата сума. Този договор, както и официалното оттегляне на иска към клуба бяха представени в Лицензиращия орган на 02.06.2008 година.

30.05.2008 Апелативната комисия към системата за лицензиране потвърждава решението на Лицензионната комисия по отношение на лит(*кс-етрополе - поради неизпълнение на финансови критерии.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пет Юни 13, 2008 3:01 pm 

Футбол: лит(*кс-етрополе не е предоставял нови документи в БФС за лицензиране

13 юни 2008 | 14:46 | Фокус

София. Към този момент в БФС няма предоставени нови документи от страна на ПФК лит(*кс-етрополе АД по отношение лицензирането на клуба, показа проверка на Агенция "Фокус". Президентът на футболния съюз Борислав Михайлов е информирал членовете на Изпълкома за проведената среща с министър-председателя Сергей Станишев. Представителите на лит(*кс-етрополе са запознати с изискванията, които трябва да изпълнят, за да покрият финансовите критерии за получаване на лиценз и участие в „А” група през новия сезон. Проверката на Агенция „Фокус” установи още, че Изпълкомът на БФС няма право да издава лицензи на клубове. Той няма право да се меси и в работата на Лицензионната и Апелативната комисия към нея, които са независими органи, подчинени единствено на правилата на УЕФА. Изпълкомът може да предложи на Лицензионната комисия да разгледа още веднъж случая с ПФК лит(*кс-етрополе АД, ако от клуба изпълнят изискванията по финансовите критерии. Представителите на клуба са били информирани, че БФС се надява те да направят необходимото за успешното излизане от ситуацията, за доброто на българския футбол.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пет Юни 13, 2008 3:03 pm 

sda написа:
...
Мисля,че е време за бан :idea:

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пет Юни 13, 2008 3:04 pm 
Аватар

Поради отсъствието на хора с права за банване за момента можем да се задовлим само с постоянно триене :smt006

Аре не му отговаряйте :smt006 Трия го докъто не се появи някой админ да го банне и готово :smt006

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пет Юни 13, 2008 3:12 pm 
Аватар

Meне па ми е мъчно - нема с кой да се занасям са, не познавам никой запалянко на "В" групите. Сал като ям пражолки ще им викам умилително-умалително :"Яла, цеценце, да те турна на сигурно место, преди да те изакам, на батко цвъртелката печенка"... Ми мъчно ми е, цяла епоха си отива... Сякаш и нещо в мен ше земе да умре. Еби му майката, са на червено бельо нема да ми става :shock:

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пет Юни 13, 2008 3:23 pm 
Аватар

Гурела написа:
Еби му майката, са на червено бельо нема да ми става :shock:

:lol: :lol: :lol: :smt006

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пет Юни 13, 2008 3:36 pm 
Аватар

Цитат:
Томов: Връщам се в лит(*кс-етрополе по-силен от преди
лит(*кс-етрополе винаги се бори за титлата и следващата година ще е така

Президентът на лит(*кс-етрополе, който поне устно делегира своите права на члена на УС Емил Костадинов, призна пред Sportal.bg, че няма намерение да се отегля от делата в червения клуб. Томов обяви, че селекцията в армейския тим ще е добра, а лит(*кс-етрополе със сигурност ще гони шампионската титла на България, тъй като отборът щял да бъде по-добър от преди.

Г-н Томов, в интернет изданието на вестник "Труд" се появи ивформация, че лит(*кс-етрополе взима Мбо Мпенза от Андерлехт и Емин Сулимани от Аустрия (Виена).
- Кой го казва?

Вие.
- Всичко, което там съм казал е истина, но не мога да коментирам конкретни имена на този етап. Ръководството ще го направи на специална пресконференция. Мога да ви разкрия, че дори в момента преговаряме с футболисти и работим по селекцията, но ни прпечат отвсякъде. Знаете за възникналия проблем, за когото ни отнеха абсолютно незаслужено лиценза и това е доказуемо. Но вече знам от къде идват поръчките за съсипването на лит(*кс-етрополе и кой стои зад пропагандата.

Кой?
- Ще го разберете. Сега не ми се говори, защото имаме много работа, но бъдете сигурни, че ще се върнем по-силни от преди. Няма да успеят да съсипят лит(*кс-етрополе.

Феновете искат да знаят какво ще се случи с лит(*кс-етрополе и ако бъде оставен в "А" група ще може ли да се бори за титлата?
- лит(*кс-етрополе винаги се бори за титлата и следващата година ще е така. Надявам се скоро да получим сериозна помощ, с която да разрешим проблемите. Сигурен съм, че лит(*кс-етрополе ще е много по-добър отбор в сравнение с изминалата година.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пет Юни 13, 2008 3:40 pm 
Аватар

Честито завръщане на Чичо Томов, аз съм готов да му помагам с каквото мога, само да поиска :smt006

"It was like a church in there as only the truly lost sit in bars on Tuesday mornings at 8:00 a.m."

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пет Юни 13, 2008 3:41 pm 
Аватар

Като видях, че Томов се връща ми се оправи настроението за дни напред :8)

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пет Юни 13, 2008 3:41 pm 
Аватар

anta написа:
Гурела написа:

Кво се радваш, то си е трагедия тва :idea:

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пет Юни 13, 2008 3:44 pm 
Аватар

Гурела написа:
anta написа:
Гурела написа:

Кво се радваш, то си е трагедия тва :idea:

Ако за теб тва е трагедия, кво да кажем за Блек Джек, който вече може и на друго червено да не се радва :lol:

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пет Юни 13, 2008 3:45 pm 
Аватар

Той ще се върне само за да им организира погребението,знаем че в организирането на различни публични прояви му е силата.
ПП.Лупи,ако нямаш кинти за погребението,и ние ще помогнем,смело организирай

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пет Юни 13, 2008 3:46 pm 
Аватар

Ех, как ми се искаше да гледам Мбо Мпенза как джитка във Б група.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пет Юни 13, 2008 3:54 pm 

Radio Werewolf написа:
Ех, как ми се искаше да гледам Мбо Мпенза как джитка във Б група.

"В", не "Б", а може и в "А" ОФГ :)
Абе да си ебат майките :taff

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пет Юни 13, 2008 3:59 pm 
Аватар

Тежко,освен жалко, е да си чорбар

Разпитват Тодоров за заплатата му на "Армията"
13.06.2008 10:57
Един от лидерите на лит(*кс-етрополе Йордан Тодоров е бил на разпит в МВР вчера за парите, които взима като футболист на 31-кратните шампиони.

Тодоров е прекарал час и половина в Министерството на вътрешните работи, където е дал подробно обяснение по какъв начин получава възнагражденията си на "Българска армия".

Близки на футболиста потвърдиха пред Gol.bg, че наистина е давал отчет пред властите.

Призовка за разпит е получил също и капитанът Александър Тунчев. Той обаче не се е явил, тъй като в момента е на почивка с приятелката си в Испания.

И вратарят Ивайло Петров ще трябва да се яви на обяснения в МВР.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пет Юни 13, 2008 4:02 pm 
Аватар

Цитат:
Скандално! УЕФА върна Порто в Шампионската лига

Португалският шампион Порто бе върнат в Шампионската лига, гръмнаха медиите в Португалия. Двукратният европейски шампион бе лишен от участие в Шампионската лига през идния сезон, като "синьо-белите" трябваше да споделят съдбата на своите колеги от българския лит(*кс-етрополе.

Дисциплинарният комитет на УЕФА се позова в началото на месеца на решението на Португалската футболна федерация, която призна клуба за виновен по обвинението за уреждане на мачове в португалския шампионат от времето, когато "драконите" бяха водени от Жозе Моуриньо. Така еврошампионът от 2004 година не трябваше да участва в европейските клубни турнири, както българския шампион лит(*кс-етрополе, който не получи лиценз и бе изваден от евротурнирите.

Да, но не. Апелативната комисия на УЕФА отхвърля решението на Дисциплинарния комитет и връща тима от "Ещадио до Драгао" в Шампионската лига. "Потвърждавам, че решението от 4-ти юни е анулирано и Порто ще участва в Шампионската лига. Не смятам това за успех. Просто националният шампион е в Шампионската лига, което е най-нормалната ситуация", заяви пред португалските медии един от шефовете на Порто Аделино Калдейра.

Синия октопод е навсякъде :smt006 :smt006 :smt006

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пет Юни 13, 2008 4:04 pm 
Аватар

Веуизау, Веуизау призовете......

С ЛЕВСКИ И ЩЕ УМРА

www.bgblood.org

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пет Юни 13, 2008 4:12 pm 
Аватар

Приятел в нужда се познава

Изображение

Фенклубът на Левски в Кюстендил прояви ''солидарност'' към голямата драма на вечните си врагове лит(*кс-етрополе и внесе символичните седем стотинки с банков превод вчера. Така сините се отзоваха на призива на ръководството на армейците за подпомагане на клуба във връзка с погасяване на големите задължения.

Левскарите доказаха, че не са загубили човечността си и че поговорката ''Приятел в нужда се познава'' е все още в сила. Цялата донорска акция обаче беше примесена с леко пиперливо чувство за хумор, с което сините отговориха на медийния шум около трагичната ситуация, избухнала в началото на миналата седмица, когато стана ясно, че лит(*кс-етрополе не са погасили милиони левове данъци и е по-вероятно да ритат по изораните стадиони на В група, отколкото в елитната Шампионска лига.

“Доволни сме, че ние първи в страната събрахме пари и така дадохме своята лепта'', с видима ''загриженост'' обясни един от най-запалените левскари в Града под Хисарлъка.

Лично той си направил труда да отиде до банката и да внесе сумата, за която му се наложило да даде 5 лева за превод. В цената, платена от фенклуба на сините - 7 ст., има символика. Освен това част от най-върлите фенове са дарили кръв, с която да съживят тялото на лит(*кс-етрополе.

Пред лаиците те обясняваха, че седмицата е свързана с претърпените загуби на дербитата в дългогодишната история. лит(*кс-етрополе на два пъти е загубил от Левски със съкрушителните 7-2 и 7-1.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пет Юни 13, 2008 4:15 pm 
Аватар

Let There Be Rock написа:
ChampionsLeague написа:
Aма аз не знам те защо си мислят,че Жевгао като ги купи ще потекат реките с пари :lol: Той издържа някакво селско отборче в украинското първенство,ама те чакат тук големите пари. Тия глупаци няма ли да разберат,че просто ги използват за ПР кампания.На мИтал като му трябваше подкрепа ги взе,те пък решиха,че вече са станали Челси на Балканите :smt005 Ебати смотаняците.Жеваго ще ги купи,ще им плати дълговете,за да си вземе Кремиковци и ще гу пусне на самотек у кочината :smt006

Аз предлагам Жеваго ако ги купи да опълномощни Лупи за неков човек на кочината :smt003

Toва е 90% сигурно :wink: Говоря абсолютно сериозно.Най-големия мръсник,който прееба Митал е Сашо Апашо.То ръчка цялата история около Жеваго и му урежда цялата сделка. А и днес вече започнаха да се чуват информации ,че Томов се връща на "Армията'' как им дадат лиценз.Ако пък не им дадат ме боли к*** кой е на "Кочин парк''.Азвсе пак с аматьорски отбори не се занимавам :smt006

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пет Юни 13, 2008 4:25 pm 

Той Сашо Апашо скоро ще е Сашо Топлото.

:arrow: http://sportni.bg/?tid=40&oid=1208683 :lol: :lol: :smt005 :smt005 :smt005 :smt003 :smt003 :smt006 :smt006

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пет Юни 13, 2008 4:31 pm 
Аватар

aquadark написа:
Той Сашо Апашо скоро ще е Сашо Топлото.

:arrow: http://sportni.bg/?tid=40&oid=1208683 :lol: :lol: :smt005 :smt005 :smt005 :smt003 :smt003 :smt006 :smt006

Чакай първо да ги затрие окончателно,пък тогава :o

П.П. Сашо Апашо се завръща навреме-точно да прибере даренията :smt003

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пет Юни 13, 2008 4:34 pm 
Аватар

Аз имам малко по-различно мнение за Томов. Имаше една теория преди време на Сашо Диков, в която се казваше, че в цдна няма и стотинка и Томов прави невъзможното за да ги направи шампиони и да завършат годината. След което ги продава, но цената е значително по-висока, първо защото са шампиони, второ защото са само на крачка от 5 млн. евро от ШЛ. Зимата закъпри бюджета с продажбата на Амунике и Чиликов + още някой кредит, договорил се с някой купувач - 2-3 седмици преди скандала Томов обяви, че цдна има нов собственик (склонен съм да му вярвам), но явно нещо се е провалило или е забавило сделката и тогва излезнаха на яве кирливите ризи. Та за мен Томов си тарикат от всякъде, защото ако беше продал цдна на време, щеше да гушне някой и друг милион, но ако не успееш (както и стана) си остава с премията от 100 000 + месечните му заплати и най-важното той не е материално отговорно лице и никой не може да му търси отговорност.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пет Юни 13, 2008 4:39 pm 
Аватар

На мен лично ми омръзна от свинете.Всяка сутрин са при бареков в бтв.Писна ми да гледам чорбарски мутри, да чета за чорбари, да слушам за чорбари...майната им! :evil: :smt070 :smt071

Върнете се в началото
 Профил  

Покажи мненията от миналия:  Сортирай по  
Напиши нова тема Темата е заключена, не можете да променяте мнения.  [ 71512 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1 ... 121, 122, 123, 124, 125, 126, 127 ... 2384  Следваща

Часовете са според зоната UTC + 2 часа [ DST ]