memmis написа:
Kryten написа:
@memmis А ти не си заблуден, големецо, айде моля ти се. Батков хубаво знае какво да говори и немалка част от изявите му са за да ни се сложи. А нали забелязваш, че като става дума за цеца е много разговорлив, като стане дума за селекцията в Левски мълчи като путка. И за скорошните уволнения също говореше несвързани работи. Гадния комсомолец да се маха, мръсник долен, гад-бляд.
И аре да не говориш за мъки по света и пр
Ама и претенциозен! Колега, ти къде живееш случайно? В Милано, Лондон или Мюнхен? Човекът се опитва от нищо нещо да прави, ти за селекция тръбиш. Сякаш АД-то има грандиозни, космически доходи от продажба на билети, маркетингова стратегия, рекламни и телевизионни права, че да си позволи качествени съзтезатели. Веднъж на пет години се направи трансфер за 2.5 млн. на Чиликов и се помни цял живот и все за него говорят. Просто не става. Различни са условията, и стандартът, и хората ако щеш. Истинско чудо е дори влизането в ШЛ, сравнимо само със САЩ'94. Откъде да набави средства за футболисти? Един Георги Христов едва го върти, вие големи чуждестранни играчи искате. Той си го каза на Коритаров. Нереално и нелогично е в Бг да се дават 30 хилядарки месечно. А чужденецът, добрият при товз, забрави да дойде да ти играе тука.
Виж, да се прави от нещо нищо е по-лесно - питай Сашко...

Извинете, гусине! Абстрахирам се от града, в който сте упоменали, че се намирате. Абстрахирам се и от менторския тон. И си позволявам да посоча следните аргументи:
1. Много хора в тоя може и да имат желания, граничещи с илюзии. Никой обаче не "тропка с краче" по пода циврейки, а просто са наясно, че има ходове, които правят други източноевропейски клубове, а ние не. И не поради липса на пари, а на далновидност. Ако беше от малко повече в тоя форум, щеше да забележиш, че хората тук (не включвам по-малките, щото те още нямат достатъчно наблюдения за реална оценка, но надявам се им прощаваш младостта, съднико) гледат съвсем земно и нормално на нещата, което личи от ежедневните им коментари. Понякога са емоционални, но нали сме хора?! Или сме роботи???
2. Всеки тук може да мята бомби и да вандалства. Факт е, че са правени много глупости (случая Сиони, от който аз лично се възмущавам). Само че от няколко години има положителна тенденция в поведението на "ултрасите" и като страничен наблюдател смятам, че фен-клубовете приеха един модел на поведение, който може да е само положителен. Имам предвид факта, че "ултрасите" спряха да бабаитстват, а когато правят "пакости", тези "пакости" все по-често са прояви на справедлив гняв. Още повече, че организираните фенове започнаха да предупреждават, че ще ги вършат ако справедливите им искания не бъдат удовлетворени. И все по-рядко искат от клуба безсмислени неща, а искат решаването на конкретни проблеми. Пример: емблемата. Да не говорим, че допреди няколко години имаше един грозен момент феновете да чакат пари от клуба за най-различни "инициативи". Сега това (доколкото съм запознат) не фигурира във философията на привържениците, които членуват в познаните на мен фен-клубове. Дотук за феновете, които нападаш.
3. Ако Левски има успехи през последните 3 години те несъмнено са заслуга на Наско и Мъри. Защото те бяха тези, които създадоха и предложиха "План 2008", а колегата с мустака имаше интелекта (и финансовата резонност след отдръпването на неограничения ресурс на чичо Миша) да го оцени и приеме като клубна политика. После обра голяма част от медииното внимание и извлече много дивиденти от това си решение. Което доказва, че не е глупак, но не е и двигателната сила на клуба.
4. Омразата, която има срещу него в тоя форум е плод на неблагодарността му спрямо Наско и най-вече работохоличния Мъри, които бяха изгонени след индикиране на слаби резултати за шест месеца. Което ни върна обратно към добре познатия балкански маниер на работа - сега или никога, "Осанна" - "Разпни го". А Ги Ру беше треньор на Оксер повече от 40 години, например. Да не говорим за Сър А.Ф. Ние, феновете, харесваме това и не харесваме отговорни фактори, които не могат да вникнат в тая философия.
Уважаеми, моля без апологии

Тук не е сборище на тъпаци, колкото и да се опитваме да изглеждаме такива. Изказвай се свободно, но не влизай толкова остро, защото конфликта на лична основа отклонява вниманието от същината на думите - били те
ТВОИ или на някой от
НАС.
П.С. Очарован съм от отношението към Меммис

Преди 2-3 години мене ме кълнехте и псувахте, а сега само Крисчо се придържа към Олд Скуула и то мнооого нежно така "ти си голям тъпанар". Растеме, но не стареем (особено бай Иван)