forum.levski.com

Форум на привържениците на ФК ЛЕВСКИ
Дата и час: Съб Авг 30, 2025 2:25 am

Часовете са според зоната UTC + 2 часа [ DST ]

Напиши нова тема Темата е заключена, не можете да променяте мнения.  [ 71512 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1 ... 81, 82, 83, 84, 85, 86, 87 ... 2384  Следваща
Автор Съобщение
МнениеПубликувано на: Пет Юни 06, 2008 6:20 pm 
Аватар

Sport1.bg пита: Кой е собственикът на лит(*кс-етрополе?
Пет, 2008-06-06 18:06
Проблемите в ПФК лит(*кс-етрополе вместо да бъдат разрешавани, стават още по-големи и по-заплетени.

Премиерът на Република България Сергей Станишев заяви днес, че е разпоредил проверка на ДАНС по отношение на собствеността на лит(*кс-етрополе, тъй като не е сигурен на кого е клуба.

Тези думи съвсем не идват случайно, както разбра впоследствие Sport1.bg.

Любопитен факт от последното Общото събрание на ПФК лит(*кс-етрополе АД на 28.12.2007г. е, че акционерите тогава са били реално представлявани от Александър Томов и... Александър Томов.

Както е видно от изложения документ горе, веднъж президентът в оставка на "червените" представлява "анонимното дружество" от Люлсембург и веднъж - себе си лично.

Не случайно и самият Томов отговори тази седмица на въпроса ще си подаде ли оставката с: "На кого да я подам, на себе си ли?".

Този аргумент налива вода в мелницата на тезата, че от няколко месеца политикът е реалният собственик на "армейците".

Въпреки това този следобед на "Българска армия" се появиха представители на Прамод Митал, за да направят одит, което пък прави кашата още по-голяма. Ако не е лит(*кс-етрополе собственост на Митал, за какво е този одит? За кого е поискан? И от кого?

Ей сега помията е пълна. :lol: :lol:

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пет Юни 06, 2008 6:27 pm 
Аватар

Митко вожда написа:
Мъдър си баче Гоше,много е разумно това дето го казваш,ама аз на тоя само кур мога да му подам,абе знаеш ли тая курва колко мангизи ми прееба,това беха два мача от шампионската лига,единия лапам от екскурзията,другия на Армията лапам от билетите,ама тоя копелдак ми прееба целото лято,да еба политическия боклук.А и бате Гошо ,как да му стисна ръката,какво ще кажа после на момчетата,а съм замислил една друга далавера,ама да мине дънданията и ще те светнем,....тоя месец ще закъснеем с членския внос за партията,ама виждаш какво е

Бъди спокоен , Мите. Кротувай засега. На Сашко съм му дал да прочете Книгата. Обеща да я прегледа , за да му стане ясно как работят механизмите на десктруктивните структури със седалище Подуяне. Съгрешил е , но е другар и верен запалянко с червено сърце ! Помни другаря Джуров , другаря Балев , годините на червена доминантавуемост и всичко останало. Да му дадем шанс да се поправи ! Не те моля да се откажеш от екскурзиите и хореографиите - ще ти гласуваме бюджет на предстоящия XXVII-ми конгрес. Заделили сме средства от извънкласната дейност на синовете и дъщерите.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пет Юни 06, 2008 6:27 pm 
Аватар

Изображение

:smt006

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пет Юни 06, 2008 6:28 pm 
Аватар

tprodanov написа:

Цитат:
На мен А -група ми е смешна! Нама евро турнири, няма и отбор....това е ......
Нека говедата играят с Калиакра и офчи глави....

Цитат:
ако ни върнат във В, за дълго ще сме на дъното
ако ни оставят в А и ни обезкървят, ще служим за парлама и гаргара, и лигитимация

Цитат:
"А" група.За протокола искам да отбележа,че във В група няма да сме на добре...

Цитат:
Ако влезнеме във В поне 5години нема да може се качиме в А....

Цитат:
Ако отидем във "В" тогава ще си проличи дали имаме истински фенове, та заради това ми любопитство искам във "В"

:smt005 :smt005 :smt005 :smt006 :smt006

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пет Юни 06, 2008 6:29 pm 

Цитат:
СЕНЗАЦИЯ : БФС ИЗЛИЗА С ПИСМО, ОПИСВАЩО ПОДКРЕПАТА НА СЪЮЗА КЪМ ФК ЛЕВСКИ !

Сензационната декларация, подписана лично от Борислав Михайлов, доказва, че през изминалите години везните не са били по равно в никакъв случай, тъй като 'синьото' БФС е подкрепяло Левски . Невероятното в случая е, че 'сините' имат лоби и в УЕФА, което при евентуален старт на разследване, би натоварило разследващите на световната футболна централа ФИФА, а не на европейската, както досега . Тези разкрития могат да донесат на Българския футбол много негативни последици . Ако естествено БФС се размине с отнемане на лиценза, единствения облагодетелстван ще се окаже лит(*кс-етрополе . Ето и пълния текст :

"През последните 3 години, Левски София беше постоянно подкрепян, с цел вдигане на коефициентите на България в УЕФА . Аверчетата ми - съдиите от УЕФА доста им помагаха преди 3 години, но бих Майк Райли на сварка и той ми отмъсти, като посече Левски на 1/4 финала срещу Шалке . В Шампионската Лига работите се закучиха, защото Лапорта и Абрамович играха хендикап срещу Левски, за да го унижат и да могат да доставят удоволствие на техните господари - цецкарите . Вердер си ги бяхме били, ама мойто синче леко продаде мача, за да чука жената на Фрингс ... нещо такова беше . В първенството нещата бяха суперлесни. Когато цецека водеше със 7 точки, ходихме по врачки, да приложат вуду магии на някои от черните тарани в червената 'армия' . То взе, че стана и Левски стана шампион. Дадохме 3 лева на ЧБСФ да паднат с 10 гола и то взе, че стана, въпреки, че казаха, че това за тях са много пари и биха паднали с повече . Повече разкрития можете да видите в предаванията "Сеизмограф", "Стани Богат", "Комиците" (където ще ме интервюира Тончо) и естествено 1 към 1 при Сашо Диков овчаря. Също така искам да ви представя новата емблема на БФС, която остава завинаги : Изображение

Благодаря за вниманието .

И отпред и отзад ваш
Борислав Михайлов
"

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пет Юни 06, 2008 6:31 pm 

След малко в спорт1 или спортал - горното мнение :smt005

Изображение

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пет Юни 06, 2008 6:47 pm 

Синът на Сталин написа:
Митко вожда написа:
Мъдър си баче Гоше,много е разумно това дето го казваш,ама аз на тоя само кур мога да му подам,абе знаеш ли тая курва колко мангизи ми прееба,това беха два мача от шампионската лига,единия лапам от екскурзията,другия на Армията лапам от билетите,ама тоя копелдак ми прееба целото лято,да еба политическия боклук.А и бате Гошо ,как да му стисна ръката,какво ще кажа после на момчетата,а съм замислил една друга далавера,ама да мине дънданията и ще те светнем,....тоя месец ще закъснеем с членския внос за партията,ама виждаш какво е

Бъди спокоен , Мите. Кротувай засега. На Сашко съм му дал да прочете Книгата. Обеща да я прегледа , за да му стане ясно как работят механизмите на десктруктивните структури със седалище Подуяне. Съгрешил е , но е другар и верен запалянко с червено сърце ! Помни другаря Джуров , другаря Балев , годините на червена доминантавуемост и всичко останало. Да му дадем шанс да се поправи ! Не те моля да се откажеш от екскурзиите и хореографиите - ще ти гласуваме бюджет на предстоящия XXVII-ми конгрес. Заделили сме средства от извънкласната дейност на синовете и дъщерите.
Благодаря ти,че не ме забравяш,сега ще си проличи кой става и кой не,ама виде ли как последните дни само на първи ред те слагам.Аз на оня боклук лесно ще му простим,ама какво да кажа на момчетата,знаеш че те си требват,а и почнаха да говорят нещо и те,а и не им стига по две кюфтета,искат още и още.Дай нещо да напишеш в сайта,нещо че не бива да се делим,защото тия сините само това чакат,че Томов са го подвели от синьото БФС,абе ти ще измислиш,нали си писач.Ако знаеш какъв страх брах днес като минавахме по Раковски,върнах се в младоста,там и на Кристал и при Покойника,сичко беше червено от шалове по дърветата,майката са си ебали тия винаги са ни дебнали,е сега дигнахме малко глава,ама знаеш ли кво може да стане

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пет Юни 06, 2008 6:47 pm 
Аватар

Цитат:
Шеф на УЕФА:
БФС е отговорен за случая "лит(*кс-етрополе"

6 юни 2008 | 16:48
От: SportLine.bg
София. Изпълнителнителният директор на УЕФА Дейвид Тейлър призна, че УЕФА на практика няма нищо общо с изхвърлянето на лит(*кс-етрополе, а просто е официализирала решението на БФС. "От България ни предложиха да не дадем лиценз на лит(*кс-етрополе, позовавйки се на факта, че клубът води лоша финансова политика. Когато от там ни казват такова нещо, глупаво ще е да търсим ние друго решение", обяви най-довереният човек на Мишел Платини.

"лит(*кс-етрополе няма никакво право на обжалване, а дали ще играе в българския елит си е проблем на БФС. Ще е странно обаче, ако това, което важи като наказание за Европа, не важи в България", подчерта Тейлър. Той добави, че за разлика от софиянци друг изхвърлен от Лигата отбор - Порто, има право на обжалване.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пет Юни 06, 2008 6:52 pm 
Аватар

Томов, Дучето, ГА :shock: Гаврата на макс :lol: :lol: Днес ще има ли акция в скайпа :boisw :smt005

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пет Юни 06, 2008 6:56 pm 

Дуче,не става само с ядене,требва и лиценз! :smt006

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пет Юни 06, 2008 7:02 pm 
Аватар

Операция "чисти ръце" :smt005 :smt006

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пет Юни 06, 2008 7:04 pm 

Операция "мърлява зурла" остави цесека без лиценз

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пет Юни 06, 2008 7:19 pm 
Аватар

НЕКА БЪДЕ ЯСНО НА ВСИЧКИ ВАМ ! ИСТИНСКИ ФУТБОЛ НЕ СЕ ИГРАЕ В Т.НАР. "А" РПФГ !!! ИСТИНСКОТО ПЪРВЕНСТВО , КЪДЕТО СЕ СЪСТЕЗАВАТ МОРАЛНО ВЪЗВИСЕНИ ДРУГАРИ Е ВЪН ОТ НАРОЧЕНИТЕ ЗА ПРОФЕСИОНАЛНИ ЕШАЛОНИ - ТЕЗИ ЗМИЙСКИ ДУПКИ , ПЪЛНИ С КАПИТАЛ И ЗАПАДНО ВЛИЯНИЕ !

ИСТИНСКИТЕ ОТБОРИ - В ИСТИНСКОТО ПЪРВЕНСТВО !

САМО УВАЖЕНИЕ ЗА ТИМОВЕ КАТО БДИН , ХЕБЪР И СЛИВНИШКИ ГЕРОЙ !

ПРИЗОВАВАМ ШЕФОВЕТЕ НА ЛОКО СФ , СЛАВИЯ , ЛИТЕКС , БОТЕВ И ВСЕКИ ДРУГ КЛУБ ВЕРЕН НА МОРАЛНИТЕ УСТОИ ДА НИ ПОСЛЕДВА !

НИТО ЛЕВ НЕ БИВА ДА БЪДЕ ПЛАТЕН НА ТАЗИ ПРЕДАЛА КОМУНИСТИЧЕСКАТА ИДЕЯ СИНЯ ПСЕВДОДЪРЖАВИЦА !!!

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пет Юни 06, 2008 7:19 pm 
Аватар

Мачът за Суперкупата един вид бенефис ли ще е .. :oops:

"It was like a church in there as only the truly lost sit in bars on Tuesday mornings at 8:00 a.m."

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пет Юни 06, 2008 7:25 pm 
Аватар

Soul_Collector написа:
Операция "чисти ръце" :smt005 :smt006

една ръка сочи 5 пръста,другата 2.това ако може някой да го направи като лого на операция ''чисти ръце''

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пет Юни 06, 2008 7:28 pm 
Аватар

Дудучето утре в Сеизмограф :smt006

Ей-сега гледах рекламата :smt007

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пет Юни 06, 2008 7:45 pm 
Аватар

Изображение

КУЛТОВА СНИМКА :smt005 :smt005 :smt005

"Златен скункс" за Александър Томов
Александър Томов е поредният герой на предаването "Господари на ефира". От два дни репортерът Мавриков обикаля около "Армията", но така и не успява да стигне до Томов, който вече подаде оставка.

Героите на "Златния скункс" са обществено значими фигури със сериозни издънки. Тази на Томов бе толкова голяма, че миризмата, характерна за гадинката стигна чак до УЕФА.

През 2006 година "армейците" вече получиха отличието, което бе връчено на Миодраг Йешич за загубената титла, след преднина от седем точки.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пет Юни 06, 2008 7:46 pm 
Аватар

Почвам сериозно да се дразня,какъв е Дучето,че по 100 пъти на ден трябва да му слушам квиченето по телемизии и радиа,Ебати държавата,щом някакъв футболен привърженик плаши с размирици и граждански войни,просто не е истина.Аз напълно разбирам,че феновете на кочината ги боли,че не им е безразлично за отбора им и бъдещето му,но тях ги боли много повече,че нас ни има,а те са под земята.И какви са тия петиции,какво спасение бе,никой нищо не плащал,а те били моралните фенове,тоя морал свърши през 89 година.Така че крайно време е наистина някой да им отговори на тия 200 псевдари и тоя някой трябва да е държавата

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пет Юни 06, 2008 7:50 pm 
Аватар

Selqnina s koleloto написа:
Изображение

КУЛТОВА СНИМКА :smt005 :smt005 :smt005

"Златен скункс" за Александър Томов
Александър Томов е поредният герой на предаването "Господари на ефира". От два дни репортерът Мавриков обикаля около "Армията", но така и не успява да стигне до Томов, който вече подаде оставка.

Героите на "Златния скункс" са обществено значими фигури със сериозни издънки. Тази на Томов бе толкова голяма, че миризмата, характерна за гадинката стигна чак до УЕФА.

През 2006 година "армейците" вече получиха отличието, което бе връчено на Миодраг Йешич за загубената титла, след преднина от седем точки.

свинете направиха дубъл - титла и златен скункс :smt006

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пет Юни 06, 2008 7:51 pm 

Ivan63 написа:
Почвам сериозно да се дразня,какъв е Дучето,че по 100 пъти на ден трябва да му слушам квиченето по телемизии и радиа,Ебати държавата,щом някакъв футболен привърженик плаши с размирици и граждански войни,просто не е истина.Аз напълно разбирам,че феновете на кочината ги боли,че не им е безразлично за отбора им и бъдещето му,но тях ги боли много повече,че нас ни има,а те са под земята.И какви са тия петиции,какво спасение бе,никой нищо не плащал,а те били моралните фенове,тоя морал свърши през 89 година.Така че крайно време е наистина някой да им отговори на тия 200 псевдари и тоя някой трябва да е държавата

а аз не мога да разбера каак така ще обявяват, че ще праявт размирици, че ще спират левски от европа по форуми се пише за нападеняи на рейсове мачове и няма кой да хване двама трима за подбудителна дейност към гражданско неподчинение или там както се води ... това на каквомприлича един нещастен дебелак излиза и говори аз премиера президента и никой не му аква "Я МЛЪК ВЕ ДА НЕ СИ ПО КАДЪРЕН!!!" и да говори Батков какъв бил Левски какъв бил.. те ли ще ни плащат гловите ко откажем, те ли ще ни орапвят ак ни изхвърлят за отказ.. морално не трябвало.. а те дали морално щяха да се откажат или да кажат ние какво сме виновни те като нямат пари! А майка Ви да еба свинска!!!???Ходи си яж от ермата бе мръсно прасе гадно(не само защото е от лит(*кс-етрополе) а защотот е ДЕБЕЛА СВИНЯ!!!

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пет Юни 06, 2008 8:03 pm 

Ivan63 написа:

E kvo ochakvash? V Bulgaria se dava pole na iziava na sekvi idioti,pedofili i maloumnici...a ako sa i 3te navednuj,gi praviat deputati :smt006

Fakt e obache che za poreden put se izgavriha s naroda (chorbarite makar i enichari sa chast ot nego)...ne govoria za snizhojdenie kum svinete,ako zavisi ot men gi zakrivat momentalno....

No tashaka e che ti vzimat neshto koeto obichash i ti ne pravish nishto.....deeba i putkite cherveni....koito i da beha drugi ia gurci,ia turci,ia surbi ili daje germanci....BFS otdavna da e izcheznalo
:smt006

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пет Юни 06, 2008 8:06 pm 
Аватар

На мен пък ми е забавно, и без това съм в сесия вече, така че си трябва малко развлечение :smt006

"It was like a church in there as only the truly lost sit in bars on Tuesday mornings at 8:00 a.m."

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пет Юни 06, 2008 8:10 pm 
Аватар

Изображение

Да те жадувам аз , да те жадувам,
а ти все повече да се отдалечаваш.
И аз все повече да съм виновен -
това е толкова недопустимо.

:lol: :smt005

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пет Юни 06, 2008 8:11 pm 
Аватар

ахах Ама си беха сложили емблемата на ШЛ в топката мама им деба улава :smt005 :smt006 :smt006

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пет Юни 06, 2008 8:13 pm 

soleta написа:
ахах Ама си беха сложили емблемата на ШЛ в топката мама им деба улава :smt005 :smt006 :smt006

Ирония :smt006

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пет Юни 06, 2008 8:15 pm 
Аватар

Ей Г.А. Айде 30 в 30 бе педерастче :twisted: :twisted: :twisted: :smt006 :smt006

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пет Юни 06, 2008 8:16 pm 

Дор вечер на всички които си имат лицензО....

Дебърцини - Левски 0:3
36' - 0:1 (Тасевски)
52' - 0:2 (Бардон)
72' - 0:3 (Зе Мангалеш)

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пет Юни 06, 2008 8:18 pm 

Код за потвърждение:
Yikes, forum.cska.bg isn't loading right now

Дори хостинга не са си платили :smt005 :smt005 :smt005

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пет Юни 06, 2008 8:18 pm 

aquadark написа:
Код за потвърждение:
Yikes, forum.cska.bg isn't loading right now

Дори хостинга не са си платили :smt005 :smt005 :smt005

:smt044 :smt044 :smt044

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пет Юни 06, 2008 8:19 pm 
Аватар

демек ни спреха половината фън :|

Върнете се в началото
 Профил  

Покажи мненията от миналия:  Сортирай по  
Напиши нова тема Темата е заключена, не можете да променяте мнения.  [ 71512 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1 ... 81, 82, 83, 84, 85, 86, 87 ... 2384  Следваща

Часовете са според зоната UTC + 2 часа [ DST ]