Boyo написа:
thegboy написа:
А това за играта отпада от оправданията на Батков в момента в който уволни Мъри. А иначе да - аз прдължавам да твърдя, че бих преживял един такъв сезон като тоя, щом отбора се стреми да играе хубав, модерен европейски футбол - защото тогава следват сезони като онези, които едва ли ще забравим някога, а със селташко подритване и с основна цел да вземем титлата и навън каквото стане - знаем до къде го докарваме. Развитие - 0.
Мисълта ми е, че когато критикувахме Мъри до преди уволнението му заради слабите резултати,
разправяхте как титлата на чорбата е купена, а нас титли не ни интересували защото сме играели ултра хипер модерен футбол. Сега изведнъж Батков е виновен, че не сме взели титлата, а чорбата са 16 точки пред нас. Хайде уточнете се, защото е несериозно така веднъж едното, друг път другото, само да си нагаждате фактите, че да ви уйдисват. Разбрахме, че Мъри е пратеникът на Исус, ама малко обективност от време на време не вреди.
Иначе по темата - чорбата трябва да се гази, но съм съгласен , че много приказва Батков - да не забравя да подаде нужните сигнали във НОИ, БФС, МВР, ФИФА ФАФА И ФУФА и после като изрежат чорбата - тогава ако ще дуел, ако ще пехливански борби да обяви

Ммм - аз такова нещо не помня да съм писал или казвал - за титлата на чорбата - може всичко да е, но е несериозна да казваме, че е купена при дереджето на което сме (а че някой мачове може да са им полягвали е друг въпрос - макар и това да не съм го твърдял). Не смятам и че Батков е винове, че не сме взели титлата - за мен нолмабно беше да спадне формата - дали тоя или другия сезон - все някога. Мисълта ми беше, че Батков все разправя колко били зле нещата при чорбарите, а в момента ние сме на много по-лошо дередже (и резултати и отношение с феновете и какво ли не) и няма логика да говори така.
А за другото, че бил натопил тоя или оня -
никой не е натопил . На този етап единствено е чул нещо от някъде си и говори по медиите, та чак и Лупо предизвика на "дуел". Нещо подал ли е, има ли нещо сегурно черно на бяло - не. Е в ГОНГ го има аудио - Томето три пъти го пита "Тодоре - тия неща има ли някакви доказателство ?" , а нашия чул билб, казали бу били, рекъл на Боби Михайлов да провери ... и щял евентуално да сезира УЕФА,
ако се окажели вярни нещата . Що за щуротия е това ? Да ги покаже документите кой какво и как не е плащал па да говори ако иска една седмица после. А сега ми е много интересно, ако във вторник Лупи извади едни изрядни документи какво ще прави - той си го каза "е аз тогава ще се извиня" , ти хубаво ще се извиниш, ча ние ще станеме за смях. Ми стискайте палци Лупчо да не си върже гащите до вторник и да се черви той, а не нашия.