forum.levski.com

Форум на привържениците на ФК ЛЕВСКИ
Дата и час: Пон Юни 30, 2025 10:56 pm

Часовете са според зоната UTC + 2 часа [ DST ]

Напиши нова тема Темата е заключена, не можете да променяте мнения.  [ 36100 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1 ... 57, 58, 59, 60, 61, 62, 63 ... 1204  Следваща
Автор Съобщение
МнениеПубликувано на: Нед Юни 01, 2008 6:00 pm 

Целта на Батков е да ланка по прасетата за да отклони вниманието от нас, защото при нас нещата не са от на цветните.Друг е въпроса,че не е нормално едни да плащат данъци,а други да правят каквото си искат

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Нед Юни 01, 2008 6:13 pm 
Аватар

Wildkid написа:
Абе, какво да ви кажа....

Не е като да сме цъфнали и вързали, че да гледаме в чуждата паница - т.е. имаме си достатъчно проблеми за решаване и не е лошо Батко да се концентрира върху тях, а не върху драмите на прасюгите! ОБАЧЕ.....само у нас го има това да се гледа на някой, който подава сигнал за нередност с лошо око, тип "тоя са кво клепа, като не му е работа"! Иди на запад, Германия примерно, и виж какво ще стане, ако се предредиш на светофара или минеш в насрещното като маршрутка - на мига 15 човека ще вдигнат телефона да съобщят на куките, и никой не смята това за нередно, даже напротив - адмирира се!

Така че.....

А бе то и аз го адмирирам това, ама тука нещата са такива, че Батков нищо не е подал, не е сигурен за това как стоят нещата , а ги говори по медиите - не бъркайте едното с другото.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Нед Юни 01, 2008 7:01 pm 

Батков или да дава пари за нови класни играчи или да се маха, последно време все за смях става.
Махна Мъри за да сложи треньор за който е по важно да псува съдията от колкото стила на отбора. Казва че Христов от Ботев е наш, то нямало нищо такова. За Домо уж 4-5мил.евро щях ме да искаме, продаде го за 1,6мил. (а може за 1мил. да е). :?

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Нед Юни 01, 2008 7:17 pm 
Аватар

thegboy написа:
А това за играта отпада от оправданията на Батков в момента в който уволни Мъри. А иначе да - аз прдължавам да твърдя, че бих преживял един такъв сезон като тоя, щом отбора се стреми да играе хубав, модерен европейски футбол - защото тогава следват сезони като онези, които едва ли ще забравим някога, а със селташко подритване и с основна цел да вземем титлата и навън каквото стане - знаем до къде го докарваме. Развитие - 0.

Мисълта ми е, че когато критикувахме Мъри до преди уволнението му заради слабите резултати, разправяхте как титлата на чорбата е купена, а нас титли не ни интересували защото сме играели ултра хипер модерен футбол. Сега изведнъж Батков е виновен, че не сме взели титлата, а чорбата са 16 точки пред нас. Хайде уточнете се, защото е несериозно така веднъж едното, друг път другото, само да си нагаждате фактите, че да ви уйдисват. Разбрахме, че Мъри е пратеникът на Исус, ама малко обективност от време на време не вреди.

Иначе по темата - чорбата трябва да се гази, но съм съгласен , че много приказва Батков - да не забравя да подаде нужните сигнали във НОИ, БФС, МВР, ФИФА ФАФА И ФУФА и после като изрежат чорбата - тогава ако ще дуел, ако ще пехливански борби да обяви :)

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Нед Юни 01, 2008 7:30 pm 
Аватар

Boyo написа:
thegboy написа:
А това за играта отпада от оправданията на Батков в момента в който уволни Мъри. А иначе да - аз прдължавам да твърдя, че бих преживял един такъв сезон като тоя, щом отбора се стреми да играе хубав, модерен европейски футбол - защото тогава следват сезони като онези, които едва ли ще забравим някога, а със селташко подритване и с основна цел да вземем титлата и навън каквото стане - знаем до къде го докарваме. Развитие - 0.

Мисълта ми е, че когато критикувахме Мъри до преди уволнението му заради слабите резултати, разправяхте как титлата на чорбата е купена, а нас титли не ни интересували защото сме играели ултра хипер модерен футбол. Сега изведнъж Батков е виновен, че не сме взели титлата, а чорбата са 16 точки пред нас. Хайде уточнете се, защото е несериозно така веднъж едното, друг път другото, само да си нагаждате фактите, че да ви уйдисват. Разбрахме, че Мъри е пратеникът на Исус, ама малко обективност от време на време не вреди.

Иначе по темата - чорбата трябва да се гази, но съм съгласен , че много приказва Батков - да не забравя да подаде нужните сигнали във НОИ, БФС, МВР, ФИФА ФАФА И ФУФА и после като изрежат чорбата - тогава ако ще дуел, ако ще пехливански борби да обяви :)

:shock: :roll: Ммм - аз такова нещо не помня да съм писал или казвал - за титлата на чорбата - може всичко да е, но е несериозна да казваме, че е купена при дереджето на което сме (а че някой мачове може да са им полягвали е друг въпрос - макар и това да не съм го твърдял). Не смятам и че Батков е винове, че не сме взели титлата - за мен нолмабно беше да спадне формата - дали тоя или другия сезон - все някога. Мисълта ми беше, че Батков все разправя колко били зле нещата при чорбарите, а в момента ние сме на много по-лошо дередже (и резултати и отношение с феновете и какво ли не) и няма логика да говори така.

А за другото, че бил натопил тоя или оня - никой не е натопил . На този етап единствено е чул нещо от някъде си и говори по медиите, та чак и Лупо предизвика на "дуел". Нещо подал ли е, има ли нещо сегурно черно на бяло - не. Е в ГОНГ го има аудио - Томето три пъти го пита "Тодоре - тия неща има ли някакви доказателство ?" , а нашия чул билб, казали бу били, рекъл на Боби Михайлов да провери ... и щял евентуално да сезира УЕФА, ако се окажели вярни нещата . Що за щуротия е това ? Да ги покаже документите кой какво и как не е плащал па да говори ако иска една седмица после. А сега ми е много интересно, ако във вторник Лупи извади едни изрядни документи какво ще прави - той си го каза "е аз тогава ще се извиня" , ти хубаво ще се извиниш, ча ние ще станеме за смях. Ми стискайте палци Лупчо да не си върже гащите до вторник и да се черви той, а не нашия.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Нед Юни 01, 2008 7:32 pm 
Аватар

и да извадят перфектни документи вторник, важното е , че до вторник ще има хиляди насрали се чорбета :lol:
грух

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Нед Юни 01, 2008 7:40 pm 
Аватар

Boyo написа:
и да извадят перфектни документи вторник, важното е , че до вторник ще има хиляди насрали се чорбета :lol:
грух

Ми знам ли ... нещо не ми се нрави много перспективата да слушам Томчо как самодоволно обеснява колко сичко е ОК в тимчето му, а нашият да се черви и само да вика "извиня`йти" :roll:

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Нед Юни 01, 2008 7:40 pm 
Аватар

Че чорбата купи сума ти мачове е факт. Че Батков провали отбора с смешната му трансферна политика - също

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Нед Юни 01, 2008 7:44 pm 
Аватар

Kryten написа:
Че чорбата купи сума ти мачове е факт. Че Батков провали отбора с смешната му трансферна политика - също

Второто мога да се съглася, ако разбера, че Мъри е казал "искам тия и тия", а пък Батков му е казал - "няма `ти дам пари, опра`й се". :roll: Аз лично съм малко на по-друго мнение тука.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Нед Юни 01, 2008 9:28 pm 
Аватар

Аз лично съм склонен да му вярвам, защото го каза в прав текст. А със сигурност не е казал 'продай ми 11 играча, шампиони сме'

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пон Юни 02, 2008 11:00 am 
Аватар

Kryten написа:
Че чорбата купи сума ти мачове е факт.

Факт е, когато дадено нещо се докаже, дотогава са само догатки.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пон Юни 02, 2008 11:18 am 

Black Jack написа:
Kryten написа:

наесен си проличава винаги ;)
в Европа няма Марек, няма го и Антон Генов

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пон Юни 02, 2008 11:19 am 
Аватар

Black Jack написа:
Kryten написа:

такива работи няма как да се докажат, томов едва ли е дал фиксален бон на коце маца: "Мач, 1 бр., 80 000.00 лева"... тия неща просто се знаят. сравни как пирин играха в благоевград срещу нас, и как срещу тях :wink:

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пон Юни 02, 2008 11:21 am 
Аватар

Един ден ще се докажат нещата, въпреки че и картината от мачовете си е живото доказателство

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пон Юни 02, 2008 11:23 am 

nsss написа:
За каква жалба става въпрос? Кой ще ти обърне внимание? Те прасетата източиха Кремиковци, а да си чул някой да вземал отношение към това?

В Националната следствена служба е отпочнато наказателно производство относно източването на комбината.
http://www.gong.bg/view_article.php?article_id=46568

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пон Юни 02, 2008 11:27 am 
Аватар

Не знам за вас, но аз сезона ни не искам да го оправдавам с глупави оправдания от сорта "те си купиха мачовете". Тази година бяхме по-слаби от тях, и затова логично и справедливо завършихме втори, и затова логично и справедливо те завършиха първи.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пон Юни 02, 2008 11:29 am 

Kryten написа:
Аз лично съм склонен да му вярвам, защото го каза в прав текст. А със сигурност не е казал 'продай ми 11 играча, шампиони сме'

Ми нали се сещаш, че тука доста хора искаха тези играчи да се махнат и дори после искаха да се махне и лусио. И в крайна сметка се махнаха точно 5 сравнително твърди титуляра-мечо, йовов, топчо, бардон, домо. При таланта на ники се имаше впредвид, че йовов има заместник. За домо беше карлуш, а за мечо зе суарес. Топчо вече беше изместен от рабех и единствено за бардон нямаше заместник, но нали уж имаме и юноши. Разчиташе се и на цигането, и на балтанов да се опитат да си завоюват титулярно място. Така че не са го оставили мъри ептем без играчи.
Друг е въпроса на кой колко трябва да се вярва. Аз нямам много приятели, на които да вярвам на 100%, така че...
За батков си казах мнението. За мен е същото-от тая година си записах телефоните на иара и ако видим бракониери ще звъним-за мен е същото.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пон Юни 02, 2008 11:31 am 

да, бяхме слаби, но те не бяха по-добри и не във всеки мач заслужаваха да бият
не казвам, че трябваше ние да сме на първо място, особено след като успяхме да бием само и единствено евреите от всичките ни т.нар. преки конкуренти за титлата, класирали се от 1 до 5 място!

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пон Юни 02, 2008 11:43 am 
Аватар

steisi1914 написа:
не казвам, че трябваше ние да сме на първо място, особено след като успяхме да бием само и единствено евреите от всичките ни т.нар. преки конкуренти за титлата, класирали се от 1 до 5 място!

Като не е трябвало да са те първи, нито пък ние, тогава кой трябваше да е пръв? Литекс, Локо Сф, Калиакра, Миньор, Локо Мездра, Сливен, друг? :roll:

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пон Юни 02, 2008 11:48 am 

air_J написа:
steisi1914 написа:

Като не е трябвало да са те първи, нито пък ние, тогава кой трябваше да е пръв? Литекс, Локо Сф, Калиакра, Миньор, Локо Мездра, Сливен, друг? :roll:

Олимпик (Галата) :mrgreen:

Дебърцини - Левски 0:3
36' - 0:1 (Тасевски)
52' - 0:2 (Бардон)
72' - 0:3 (Зе Мангалеш)

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пон Юни 02, 2008 11:54 am 
Аватар

parvanoff написа:
Kryten написа:

Ми нали се сещаш, че тука доста хора искаха тези играчи да се махнат и дори после искаха да се махне и лусио. И в крайна сметка се махнаха точно 5 сравнително твърди титуляра-мечо, йовов, топчо, бардон, домо. При таланта на ники се имаше впредвид, че йовов има заместник. За домо беше карлуш, а за мечо зе суарес. Топчо вече беше изместен от рабех и единствено за бардон нямаше заместник, но нали уж имаме и юноши. Разчиташе се и на цигането, и на балтанов да се опитат да си завоюват титулярно място. Така че не са го оставили мъри ептем без играчи.
Друг е въпроса на кой колко трябва да се вярва. Аз нямам много приятели, на които да вярвам на 100%, така че...
За батков си казах мнението. За мен е същото-от тая година си записах телефоните на иара и ако видим бракониери ще звъним-за мен е същото.

Пропусна и Ричи. Това си е баш целия отбор без Жоро вратарчето, игор и жиката. Само примерно Йовов и Ричи да бяха махнали, а не да се принуди новобранците Карлош и Соареш да носят отбора, както и доскорошните твръди резерви Лъчо и цигането. А после да се контузят и Лусио, Борето и Сърмов. Колкото до вярата, естествено че не можеш да приемеш думите на някого за 100% истина, по-скоро можеш да си направиш съответните изводи и от думите и от преките впечатления. Но при положение че се наложи от Весо Минев и Миро Иванов титуляри да правим, значи са липсвали играчи

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пон Юни 02, 2008 11:59 am 

air_J написа:
[/quote]

по последни данни Локо М едва от следващия сезон ще играят в А група, на Калиакра пък им се размина и остават в Б!
та обясни ми, моля те, как точно те щяха да са на първо място в А група!
Литекс също не се представиха на ниво! Локо Сф бяха по-добри!
и не виждам проблем, щом един отбор не заслужава да е първи,да е начело в класирането този, който заслужава!

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пон Юни 02, 2008 12:08 pm 
Аватар

Сезонът умря още с Тампере - Мъри после така и не можа да мотивиа футболистите повече. Дали защото в бг първенството не изкарват достатъчно пари, дали защото са им били обещани трансфери, но не са им дадени, дали защото Мъри три години разправя как първенството е без значение - не знам. Фактът е, че ние титлата я загубихме още преди първия мач с чорбата, преди това направиха една от топ 3 излагации в Европа, а с началото на пролетта провалихме и купата. Мисълта ми е, че титлата я изгубихме още със старите "доказани" играчи. Както Първанов писа - после имаше заместници за всички, освен за Ричи. Това, че тези заместници се оказаха по-слаби от демотивираните старци от звездния отбор вече си е отговорност на тези, които са ги харесали и довели в Левски!

Колкото до чорбата - за два мача имаме един равен с тях, така че по-заслужават от нас да са шампиони. За мен това е логиката - в директните двубои се вижда кой е по-добър

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пон Юни 02, 2008 12:19 pm 

сезонът умря с тампере или поне тогава си пролича
но е факт, че премиите за ШЛ вместо през май 2007 са изплатени СЛЕД мача с прасетата и ИМЕННО ТОВА демотивира старите играчи! защо са забавени, не знам!
а по повод на това, че в Б-я не изкарват достатъчно пари... един познат оправда това, което направи Пелето с това, че в Левски взимал 8000лв, пък бутилката уиски на ВИП-а в Син Сити струва 1200лв и как да си я позволи момчето?!? :evil: :evil: :evil: миличкия!!! как ли живеят футболистите на Спетември, които взимат минималната раб.заплата?!?
що се касае до мотивацията, нали ги питах тези футболисти, които идваха в кафето на НФК да се срещат с феновете, какво ги мотивира и те така и не можаха да ми отговорят! и това е така, защото, ако за едни отбора е начин да се развиват и да вървят нагоре, то за други е Син Сити и готините п.чки!
толкова време бяха резерви, защо след като им се отдаде възможност да са титуляри, не се раздадоха на 120%, защо не показаха, че имат сърца и че заслужават синята фланелка?!?
и още нещо! Хичо на срещата каза, че в Арсенал мислят само за футбол, защото има човек, който се грижи за всичко необходимо извън терена! а и го няма напрежението като цяло в обществото!

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пон Юни 02, 2008 12:22 pm 

Това за преките двубой не винаги може да се каже кой е по-добър.
Според мен цялата политика в клуба е погрешна. Налагахме млади, сега ще се молим да се върнат старите. :x

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пон Юни 02, 2008 12:23 pm 

в преките двубой печели по-мотивирания, което не винаги значи по-добрия
дербито не е меродавно

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пон Юни 02, 2008 12:23 pm 
Аватар

Хайде стига с тоя "Син сити"! Гонзо не излише от БИАД, ама не му пречеше да им ушие на грухтящите 13 парцала?!?
Който си го може, си го може!

Аз също оправдавам Пелето.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пон Юни 02, 2008 12:26 pm 

именно! който го може, го може! и ако мачкат наред, никой няма да коментира личният им живот!
Елин Топузаков също съм го виждала преди мач в БИАД да върти гюбеци, но по никакъв начин това не се отрази на представянето му на терена!

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пон Юни 02, 2008 12:28 pm 

Докато има хора, които го оправдават, вале, клубния футбол ще ни е най-голямата мизерия и скоро отбори като финландия ще ни се виждат колоси. С цялата икономическа обстановка в нашата страна ще бъдем осъдени на повече и от посредственост. Това е моето мнение.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пон Юни 02, 2008 12:45 pm 
Аватар

parvanoff написа:
Докато има хора, които го оправдават, вале, клубния футбол ще ни е най-голямата мизерия и скоро отбори като финландия ще ни се виждат колоси. С цялата икономическа обстановка в нашата страна ще бъдем осъдени на повече и от посредственост. Това е моето мнение.

Понеже държиш на достойнството и го изтъкваш като главна причина......
ФК Левски в лицето на Тодор Батков е постигнал договорка с футболиста Станислав Ангелов, че ако клуб от петте най-силни първенства в Европа Франция, Англия, Германия, Италия и Испания поискат да купят футболиста ФК Левски в лицето на Тодор Батков няма да правят пречки за трансфера. Такива запитвания е имало от клубове Франция и Батков веднага ги е отрязъл, или по-точно е по-искал още пари. Както знаеш, това никой не го отрекъл включително и Батков.

Един път завинаги го запомни - колкото Левски е дал на Пелето, толкова и Пелето е дал на Левски. Пито платено. Никой нищо не дължи на другия.
Аз бих постъпил, като него!

Върнете се в началото
 Профил  

Покажи мненията от миналия:  Сортирай по  
Напиши нова тема Темата е заключена, не можете да променяте мнения.  [ 36100 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1 ... 57, 58, 59, 60, 61, 62, 63 ... 1204  Следваща

Часовете са според зоната UTC + 2 часа [ DST ]