forum.levski.com

Форум на привържениците на ФК ЛЕВСКИ
Дата и час: Нед Юни 29, 2025 4:39 pm

Часовете са според зоната UTC + 2 часа [ DST ]

Напиши нова тема Темата е заключена, не можете да променяте мнения.  [ 36100 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1 ... 51, 52, 53, 54, 55, 56, 57 ... 1204  Следваща
Автор Съобщение
МнениеПубликувано на: Сря Май 21, 2008 3:25 pm 

Аз пак ще кажа,че не защитавам Батков,но вие съдите само по грешките,които е сторил.Що се отнася до трансферната политика,от която последно време не съм доволен(с изключение на Рабех,когото смятам за един от най-добрите футболисти идвали някога в България),ще кажа,че именно при Батков и Чорни дойдоха футболисти,които се превърнаха в идоли на голяма част от привържениците.Върнете лентата назад и ще видите,че наред с грешките има и много добри и точни попадения.
П.П.Давайте яко контра сега и без псувни и от типа"Ах,ти комунистическа подлога!" стил Ivan63 :smt006

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Сря Май 21, 2008 3:33 pm 
Аватар

belerefon Рабех е качествено попълнение, но само с него не става. Зимата без да продаваме никой ни трябваха 3-4 футболисти, а ние продадохме цели пет и взехме само трима. И понеже вече ме мързи да пиша неща, които съм ги писал 100 пъти, цитирам едно мнение.
Smirnoff написа:
Ако проследим хронологията на действията на Батков, може да се види, че не е толкова скръндза, колкото недалновиден. И изобщо не гледа на Левски като на пазарен продукт, както прочетох някъде. Защото, ако гледше, щеше да влага малко повече мисъл. Истината е, че вместо да изпреварим българските тимове поне с 3-4 години с участието си в ШЛ, изпуснахме историческия шанс (скоро едва ли ще имаме втори) и пак се върнахме в миманса. Вместо да се развиваме като Стяуа да речем тръгнахме по пътя на Артмедия. И хайде да не обвиняваме конюнктурата за това, а да видим какво стана в Левски.

Първо бе изпуснат точният момент за подмладяване на отбора. Играчите ни бяха най-конвертируеми след УЕФА и отново след ШЛ. Значи не може да ме убедите, че един втородивизионен немски или френски тим не би се заинтересувал от футболисти с толкова опит. Ето - Пелето абсолютно сам си намери отбор от Бундеслигата. Така щяхме хем да получим някакви пари, хем играчите щяха да са доволни, защото на тази възраст се търсят само големи заплати. Вместо това подмладяването се направи отведнъж, буквално насила и без да се вземат никакви пари за играчи, победили Марсилия и Удинезе... В крайна сметка всички бяха обидени, а отборът тотално осакатен. След като изсраха това милите ни ръководотели се сетиха, че в продължение на 2 години не са правили селекция, което е безумие само по себе си. И пак без никаква плавност наведнъж се взеха един куп футболисти без да се гледа дали имат качества да играят при нас и дали цените им отговарят на класата. И в резултат единственият ни що годе приличен трансфер е на Жеан Карлуш, макар че за двойно по-малко пари можехме да приберем един Георги Христов, а останалото да се даде за... асфалт :mrgreen: . Накрая, за да бъде хаосът пълен Мустака реши, че иска резултати веднага - и след като логично не получи такива тръгна да уволнява Мъри и Сираков (не че вторият е цвете), вследствие на което в клуба има напрежение, което витае дори и сега. От този момент нататък аз забелязвам у Мъри истинско разложение, като треньор и като част от отбора. Никаква амбиция, никаква идея как да се излезе от кризата или желание за каквито и да било мерки. Слушам му изкаванията "Няма да давам повече шанс на младите"! Пълен ташак! За какъв шанс говорим - тия млади търкаха скамейката, докато станаха стари и накрая изведнъж ги хвърлихме в боя, което естествено доведе до крах. Или може би се очаква те от втория мач да станат като Нани и Андерсон?! Та, Батков съсипа и този иначе толкова ценен кадър - Стоилов и го маргинализира до статута просто на ръководител на тренировките вместо да му даде права като на английски мениджър и да разкара Насо.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Сря Май 21, 2008 3:51 pm 

Веднага се съгласявам,без да противореча на цитираното по-горе. :smt006

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Сря Май 21, 2008 4:51 pm 
Аватар

belerefon,проблем ли имаш.БЕгай да полееш доматЕТО и е излишно да ми споменаваш името.Ааа забравих,ти вечер като се върнеш от бачкане,шапката в хола си я слагаш,нали

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Сря Май 21, 2008 6:18 pm 

Ivan63 написа:
belerefon,проблем ли имаш.БЕгай да полееш доматЕТО и е излишно да ми споменаваш името.Ааа забравих,ти вечер като се върнеш от бачкане,шапката в хола си я слагаш,нали

Бате,проблема е единствено и само в теб.А м/у другото и доматЕТО съм поливал и шапката в хола съм си слагал.Не ме е срам,от това,защото съм постигнал много повече в живота от теб,човече дребно.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Сря Май 21, 2008 6:26 pm 
Аватар

belerefon написа:
Ivan63 написа:

Бате,проблема е единствено и само в теб.А м/у другото и доматЕТО съм поливал и шапката в хола съм си слагал.Не ме е срам,от това,защото съм постигнал много повече в живота от теб,човече дребно.

:smt005 :smt005 :smt005

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Сря Май 21, 2008 6:32 pm 
Аватар

Ivan63 написа:

ДоматИТУ , Бай Иване така е правилно :smt003 Явно момчето селянията го блъска в главата и вече го стяга шапката, та за това е решил да се издърви във форума :smt006

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Сря Май 21, 2008 6:48 pm 
Аватар

И според мен едно време трябваше Мъри да получи права като мениджърите в Англия и да се разкара Наско, но как да стане като имено Наско доведе Мъри и именно Наско определя каква роля да има Мъри?

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Чет Май 22, 2008 11:30 am 

Mr.Smith написа:
Ivan63 написа:

ДоматИТУ , Бай Иване така е правилно :smt003 Явно момчето селянията го блъска в главата и вече го стяга шапката, та за това е решил да се издърви във форума :smt006

А ти си поредния лумпен във форума.Как живеете с тази омраза бе,хора?Не ви ли омръзна,"гражданчета"?Честно казано бих продължил да споря с вас,но ако има за какво,а в случая споря с индивиди,чиито интереси са само да плюят и да показват какъв "градски" манталитет притежават.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Чет Май 22, 2008 12:56 pm 
Аватар

Просто спри да си избиваш комплексите тука, ОК? Само не нападай на вълна град-село, щото ти показа селяния като предизвикваш караници и после викаш "браво бе, граждани". Просто спри с тоя спор град-село щото ше обърнеш форума надолу с главата. Като имаш кво да кажеш - пиши, ама само да дразниш и да се заяждаш няма смисъл.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Чет Май 22, 2008 1:34 pm 

Shakespirt написа:
Просто спри да си избиваш комплексите тука, ОК? Само не нападай на вълна град-село, щото ти показа селяния като предизвикваш караници и после викаш "браво бе, граждани". Просто спри с тоя спор град-село щото ше обърнеш форума надолу с главата. Като имаш кво да кажеш - пиши, ама само да дразниш и да се заяждаш няма смисъл.

явно не четеш :smt006

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пет Май 23, 2008 11:23 am 

http://gong.bg/view_article.php?article_id=46125
нещо по темата :smt006

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пет Май 23, 2008 1:11 pm 
Аватар

Асен Букарев ще започне работа на „Герена”.Ще е скаут на клуба.

Поне гледам сакутството засилват. До колоко Ванеглов и Букарев стават за тая работа, ще видим, важното е че поне се работи в тази насока.

Другото което ми прави впечатление, че от махането на Мъри до момента, Баждеков и Марков не са обелили и дума. Доста странно според мен, особено като го знам Агента колко обича да говори.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пет Май 23, 2008 4:52 pm 
Аватар

Black Jack написа:
Асен Букарев ще започне работа на „Герена”.Ще е скаут на клуба.

Аз приветсвам идването на Букарев. Един от малкото интелигентни и ерудирани футболисти. Млад е и без съмнение ще има желание за работа. А това до колко му е набито окото за футболисти - ще видим.

Иначе на Football Manager 2005 си спомням , че беше изрод :smt007

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пет Май 23, 2008 7:46 pm 
Аватар

Букарев определено е интелигентно момче.
Дано го бива и като скаут, пожелавам му успех!

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пет Май 23, 2008 9:11 pm 
Аватар

Цитат:
РЪКОВОДСТВОТО И ПРЕДСТАВИТЕЛИ НА ЛЕВСКИ ЩЕ ЧЕСТВАТ ГОДИШНИНАТА НА КЛУБА
От тима съобщиха, че на 24 май, от 10 часа, на морената в градинката на 22-ра гимназия в София ще бъдат поднесени цветя и венец.

Някой желаещ? :smt006

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пет Май 23, 2008 9:37 pm 

Хаосът и колективната безотговорност властват с пълна сила в Левски:

http://donbalon.eu/news11292.html

не знам откога не сме били толкова зле организационно. :|

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пет Май 23, 2008 9:48 pm 

остави колко сме зле...замисли се колко по-зле може да бъдем!!

Дебърцини - Левски 0:3
36' - 0:1 (Тасевски)
52' - 0:2 (Бардон)
72' - 0:3 (Зе Мангалеш)

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пет Май 23, 2008 9:55 pm 
Аватар

уфф... веднъж да почне подготовката, че още нямам реална представа как ще сме с Вуцата :roll:

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пет Май 23, 2008 9:58 pm 
Аватар

pe3ucTop написа:
Хаосът и колективната безотговорност властват с пълна сила в Левски:

http://donbalon.eu/news11292.html

не знам откога не сме били толкова зле организационно. :|

Глупости говориш, ние сме 10 години пред останалите, не се притеснявайте

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Съб Май 24, 2008 12:26 pm 
Аватар

Цитат:
Батков и Вуцов отсвириха 94 години Левски
Поредна гавра с историята на Левски си направиха някои от водещите фигури в синия клуб. Както е известно днес Левски празнува 94-та си годишнина от своето основаване пред 22 гимназия в София и това бе почетено със скромно тържество. Учудващо на него не се появиха нито собственикът на тима Тодор Батков, нито новият треньор Велислав Вуцов или пък някои от футболистите на представителния отбор. Ръководството бе представено единствено от изпълнителния директор Константин Баждеков, а за цвят бе докарана и една от юношеските формации на клуба.

Церемонията бе почетена от около 30 човека, а реч държа Асен Младенов - председател на Левски по времето на Георги Аспарухов - Гунди.

Както е известно, това е втори гаф на ръководството за този месец. На 4 май, когато сините поднесоха венец пред паметника на Георги Аспарухов в чест на 65-годишнината на синята легенда, собственикът на тима отново не присъства като се оправда с дела в чужбина, а тогавашният изпълнителен директор Наско Сираков се появи два часа по-късно и заяви, че отсъствието му се дължи на неотложен ангажимент

:roll:

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Съб Май 24, 2008 4:21 pm 

Хьонес: Цената на Домовчийски е 1, а не 1.6 млн евро
Пет, 2008-05-23 16:42
Трансферната сума за привличането на нападателя на Левски Валери Домовчийски от страна на Херта Берлин е 1 милион евро, а не 1,6 милиона евро. Новината оповести лично мениджърът на берлинчани Дитер Хьонес, след като Домовчийски подписа четиригодишен договор с Херта.

"Поради контузии Домовчийски не достигна върхова спортна форма и изигра малко мачове. Затова и трансферната сума е по-ниска", заяви мениджърът.

Както е известно заради травми в слабините бившият нападател на сините изигра само четири мача с екипа на столичани.

Той все пак завърши сезона с гол във вратата на Байерн Мюнхен. Хьонес потвърди, че ако българският нападател изиграе много мачове през следващия сезон, то ще има допълнителни плащания по трансфера.

...............
На кого да вярва човек :roll: . Батко каза 1.6мил. ,може истината да е 1.3мил. :lol:
Не мога да схвана за какво го прави, да заблуди данъчните ли. Малко тъпо изглежда :smt075

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Съб Май 24, 2008 4:46 pm 
Аватар

Е, то ако данъчните се връзваха на приказки по медиите, Ванко 1 щеше да плаща 50 стотинки за данъци.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Съб Май 24, 2008 6:28 pm 
Аватар

Не искат да се засичан с фенове

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Нед Май 25, 2008 11:05 am 

Boyo написа:

Това не е оправдание да почетеш най-важните и символични места и моменти в историята на футболния отбор, когото представляваш.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Нед Май 25, 2008 11:30 am 

Абе кво става с Гошо Христов, мустака твърдеше, че тая седмица щяло да стане ясно май...или греша?

Дебърцини - Левски 0:3
36' - 0:1 (Тасевски)
52' - 0:2 (Бардон)
72' - 0:3 (Зе Мангалеш)

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Нед Май 25, 2008 12:39 pm 
Аватар

Vijf Drie Acht написа:
Boyo написа:

Това не е оправдание да почетеш най-важните и символични места и моменти в историята на футболния отбор, когото представляваш.

Аз да съм написал, че е оправдание? :lol:

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Нед Май 25, 2008 8:52 pm 
Аватар

Тони Здравков става помощник на Вуцата, а той за последно е работил в клуба по времето на Георги Тодоров...

Още доста пъти ще си спомняме за неговото присъствие май :smt005 Сега са наред култовите футболисти :smt006

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Нед Май 25, 2008 9:04 pm 
Аватар

Ние се смеем, ама нещата не вървят към добре изобщо :?

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Нед Май 25, 2008 9:47 pm 

Претръпнах вече. Тия неща ги изживях още преди година и половина като гледах тъпата политика на отбора...ше гледам да си пестя нервите до следващия път като тръгнем нагоре.

Върнете се в началото
 Профил  

Покажи мненията от миналия:  Сортирай по  
Напиши нова тема Темата е заключена, не можете да променяте мнения.  [ 36100 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1 ... 51, 52, 53, 54, 55, 56, 57 ... 1204  Следваща

Часовете са според зоната UTC + 2 часа [ DST ]