forum.levski.com

Форум на привържениците на ФК ЛЕВСКИ
Дата и час: Нед Юни 29, 2025 3:09 pm

Часовете са според зоната UTC + 2 часа [ DST ]

Напиши нова тема Темата е заключена, не можете да променяте мнения.  [ 36100 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1 ... 50, 51, 52, 53, 54, 55, 56 ... 1204  Следваща
Автор Съобщение
МнениеПубликувано на: Вто Май 20, 2008 4:36 pm 
Аватар

вместо да се фокусират върху ДС агентите...

А и може ли найсе плаката за кво ли не и един да няма за емблемата, дето е десет пъти по-важна от другите

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Вто Май 20, 2008 4:36 pm 

Boyo написа:
само на мен ли ми мяза на "вън говедата от лит(*кс-етрополе" това за чорбарите? :roll:

баце,приликата е огромна :roll: .Още малко и ще ходим да си режем гредите и да викаме "курви сте!!!".Какво да се прави,явно точно тия дет сега плюят,след време ще се радват когато на кочинпарк усъмнат със същите чаршафи.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Вто Май 20, 2008 7:29 pm 
Аватар

belerefon написа:
Ivan63 написа:
Много сме,млади сме и в различни стилове плюваме и гнойни пъпки лекуваме

Не ми се ще да отговарям вече,но ще кажа нещо за последно.Нито гнойни пъпчици,по лицето можеш да ми излекуваш,защото отдавна съм ги превъзмогнал,нито акъли можеш да ми даваш,защото и на образование и на акъл съм с години от теб.
Айде с мир и по-малко плюене :smt006

И аз нямам желание да ти отговарям,ама ако знаеш как си личи комплексирания селянин,учи още малко и Батков може да те вземе на работа при него да почистваш канцеларийката и да му бършеш от прахта партийната книжка,аз не бих те назначил при мен.Няма да ти отговарям повече,някак си ми си скучен

Последна промяна Ivan63 на Вто Май 20, 2008 8:21 pm, променена общо 1 път

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Вто Май 20, 2008 8:16 pm 
Аватар

donbalon написа:
Националният фенклуб подкрепи Вуцов

Шефът на националния фенклуб на Левски Златин Тепсиев категорично се разграничи от транспарантите, окачени на Герена тази сутрин. "От вас научавам за тези плакати. Нямам представа чие дело са, но ние нямаме нищо общо както с тях, така и с тези на мача лит(*кс-етрополе - Левски", заяви пред db Златин Тепсиев.

Ръководителят на синята агитка допълни: "Ние въобще не се занимаваме с управленски рокади. За нас е важно Левски да върви напред, независимо кой е в отбора. Когато Левски играе не съществуват имена."

Запитан какво е мнението на фенклуба за промените, настъпили в отбора, той отговори:

"Имаше нужда от промени, дано те да бъдат за добро. Ние дължим много на Мъри, той ни даде много радостни моменти, но на Вили Вуцов също трябва да се даде шанс. Вуцов не е Стойчо Младенов, той не е враг. Все пак не бива да се забравя, че когато Мъри пое Левски, отбора отпадна от Беверен, така че трабва да се даде шанс на всеки."

На въпроса дали годината е загубена за Левски, Голди отсече:

"Това, че Левски не спечели трофей, не значи, че е умрял. Това първенството е вече зад гърба ни, сега ще се борим за Купата на Уефа. Важно е да се направи добра селекция, а до колкото знам тя вече е в ход"

http://www.donbalon.eu/news11004.html

Лицемер.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Вто Май 20, 2008 8:18 pm 

Добра работа! Добре че журналята се нямали мат`рял да запълнят страниците и са го отбелязали,защото иначе резултата от труда е :arrow: http://sportal.bg/news.php?id=106715

Гибона наистина не може да си изчисти името колкото и да е направил за ЛЕВСКИ,защото тая партия(ДПС) е с доказан анти-български модел на управление,а ЛЕВСКИ ТОВА Е БЪЛГАРИЯ :smt006

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Вто Май 20, 2008 8:32 pm 

Propadniacite ot nfk iavno iskat da PRODULJAVAT da lapat ot kluba da zatva goldi-pederast se izkazva taka :boisw

Publikata na Levski ot taia organizacia nishto hubavo ne e vidiala....samo pozorno momenti,to ne beha podpiski za diadia Misha,ne beha znamena dar za svinete,ne beha znameno po Grucko,ne beha bileti....bradavicata naglee i naglee maika mu da eba....a tia pokrai nego deto obshto imat edna mozuchna gunka po 2 kabriloeta si kupiha :!: :!: :!:

Kur za tia cherveni podlogi,pianici i mijiturki :smt006

NFK V MASOV GROB :idea:

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Вто Май 20, 2008 8:50 pm 
Аватар

Тия не е ли време да си направят една сладкарска работилница и да насочат натам усилията си

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Вто Май 20, 2008 9:27 pm 

Ivan63 написа:
Тия не е ли време да си направят една сладкарска работилница и да насочат натам усилията си

Градски,не ти ли омръзна да дава6 все акъл?!?Хайде най-сетне дай акъл какво трябва да се прави според теб,защото да се плюе по всеки и всичко всеки знае.
П.П.Може и аз да те взема за чистач в моята фирмичка.Така като гледам за друго няма да стане6. :smt006

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Вто Май 20, 2008 9:47 pm 
Аватар

Цитат:
С настоящата позиция ПФК Левски изразява своето възмущение относно безпочвените нападки от страна на ръководни фактори на ПФК лит(*кс-етрополе в медийното пространство, целящи манипулиране на общественото мнение, във връзка с инциденти по време и след мачовете ЦСКА-Левски на 10.05.2008г. и Вихрен-ЦСКА на 17.05.2008г.

Ръководството на ПФК Левски осъжда остро опитите клубът и неговите привърженици да бъдат намесени в личностна саморазправа и прояви на вандалщина между фенове на други отбори.
По отношение на широко афишираните претенции на ПФК лит(*кс-етрополе за поведението на феновете на Левски на ст."Българска армия", бихме желали да припомним, че желанието на ПФК Левски бе и през този сезон двете дербита да се играят на ст. „Васил Левски".

Опитът от последните години доказа, че феновете и на двата отбора уважават тази неутрална футболна територия и се въздържат от хулигански прояви. Излишно е да коментираме колко по-лесно е за органите на реда да предприемат всички охранителни мероприятия за по-добър ред и сигурност.

Преди срещата на 10.05.2008г. ПФК Левски добронамерено предложи в писмена форма седалките в сектор „Б" на ст."Българска армия" да бъдат демонтирани. Факт е, че състоянието на седалките и тяхното закрепване е такова, че дори без злонамерено действие, те се чупят лесно и се превръщат в изключително опасни режещи предмети, които могат да предизвикат тежки самонаранявания и наранявания. В този ред на мисли тук е мястото да уточним, че на всички билети предоставени на ПФК Левски за сектор „Б" пишеше „правостоящ", т.е нямаше блок, ред, място. Поради многото счупени и запалени седалки в предишни години от страна на фенове на лит(*кс-етрополе на ст."Георги Аспарухов" в сектора за гости те бяха демонтирани.

Затова считаме, че с избора да играе своя домакински мач на ст."Българска армия", който има сериозни инфраструктурни проблеми, и с отказа да демонтира седалките в сектор „Б", ръководството на лит(*кс-етрополе пое негласно отговорността за всички последствия.
Случилото се с клубния автобус на представителния отбор на ПФК Левски след срещата с лит(*кс-етрополе на 10.05.2008 поставя много сериозни въпроси към лицензионната комисия към БФС относно сигурността и целесъобразноста от провеждането на футболни срещи на подобни стадиони.

По наше мнение е крайно време някои клубни президенти да спрат да се оправдават с полицията и да извиняват някои свои некомпетентни и безотговорни действия с нейната професионална сдържаност и безпристрастност. Според нас полицията имаше пълното законово и морално право да откаже да охранява мача на 10.05.2008г. на ст."Българска армия", но не го направи, за да не пречи на футбола.

През последните няколко години ПФК Левски проведе сериозна организационна дейност със своите привърженици и полицията, за да се намери общ език. За изтеклия сезон 2007/2008 феновете на Левски не са предизвикали никакви щети, не са хвърляли предмети по посока на терена и не са участвали в хулигански прояви на нито един от стадионите, на които са гостували. Нека спортната общественост сама направи своите изводи защо единственият мач тази година, на който имаше проблеми с привърженици на Левски е този на ст."Българска армия".

Ръководство на ПФК Левски АД

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Вто Май 20, 2008 10:25 pm 
Аватар

belerefon написа:
Ivan63 написа:

Градски,не ти ли омръзна да дава6 все акъл?!?Хайде най-сетне дай акъл какво трябва да се прави според теб,защото да се плюе по всеки и всичко всеки знае.
П.П.Може и аз да те взема за чистач в моята фирмичка.Така като гледам за друго няма да стане6. :smt006

Абе, мухльо, написах ти вече нещо, взимай поука и изчезвай! Ебалник с ебалниците, писна ми от комплексари по форумите.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Вто Май 20, 2008 11:09 pm 

Morning Glory написа:
Абе, мухльо, написах ти вече нещо, взимай поука и изчезвай! Ебалник с ебалниците, писна ми от комплексари по форумите.

Мухлъо,на мен също почва да ми писва,от такива като вас и за това реших вече да не си трая като ви чета "хърколите" в този форум!Писна ми от такива като вас!Чупите седалки и плюете,по хора които са дали макар и малко от себе си и състоянието си за Левски.Какво си направил бе ебалник,че дами говори6,че ти е писнало от мен?Подкрепяте и поощрявате всички безбожно тъпи изцепки,а после псувате,кълнете и плюете хора и действия,които се стремят да градят.Вие сте измет и такива като вас ме отвращават.Такива,които желаете смърт и сеете омраза.Подписът ми ясно и точно казва,какъв левскар съм аз.Аз обичам и не мразя.Познавам историята си и познавам отбора си.Уважавам всички тези,които обичат и не пеят само за победа.Приемам всички забележки,които се отправят към мен,както и всички мнения,но ва6ите....кажете нещо градивно,кажете какво подкрепяте и не харесвате!Но без заплахи за убийства и плюене.Без отговори,които показват,че не аз,а вие сте част от диктатура и комунизъм.Бъдете такива!Убедете ме,че можете,колко и да не ми се вярва.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Вто Май 20, 2008 11:13 pm 
Аватар

belerefon написа:
Morning Glory написа:

Мухлъо,на мен също почва да ми писва,от такива като вас и за това реших вече да не си трая като ви чета "хърколите" в този форум!Писна ми от такива като вас!Чупите седалки и плюете,по хора които са дали макар и малко от себе си и състоянието си за Левски.Какво си направил бе ебалник,че дами говори6,че ти е писнало от мен?Подкрепяте и поощрявате всички безбожно тъпи изцепки,а после псувате,кълнете и плюете хора и действия,които се стремят да градят.Вие сте измет и такива като вас ме отвращават.Такива,които желаете смърт и сеете омраза.Подписът ми ясно и точно казва,какъв левскар съм аз.Аз обичам и не мразя.Познавам историята си и познавам отбора си.Уважавам всички тези,които обичат и не пеят само за победа.Приемам всички забележки,които се отправят към мен,както и всички мнения,но ва6ите....кажете нещо градивно,кажете какво подкрепяте и не харесвате!Но без заплахи за убийства и плюене.Без отговори,които показват,че не аз,а вие сте част от диктатура и комунизъм.Бъдете такива!Убедете ме,че можете,колко и да не ми се вярва.

На теб няма нужда да ти се задава повече от един въпрос бе - какво градивно някога е правил номенклатурчикът Тодор Батков за любимия ти Левски? И си дотука!

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Вто Май 20, 2008 11:14 pm 
Аватар

Morning Glory написа:
belerefon написа:
Morning Glory написа:

На теб няма нужда да ти се задава повече от един въпрос бе - какво градивно някога е правил номенклатурчикът Тодор Батков за любимия ти Левски? И си дотука!

не си прав да нападаш Мустака по този параграф - построи хотел за юношите, изкуствен терен и ремонтира стадиона, това никак не е малко

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Вто Май 20, 2008 11:16 pm 
Аватар

Аха, явно това изгражда така градивния му образ. Типична българска черта - хвърлил някой няколко трохи на стадото и стадото покорно и вечно му целува ръка. Пък кой бил, откъде дошъл, какво направил - дрънканици за идеалистчета.

Последна промяна Morning Glory на Вто Май 20, 2008 11:19 pm, променена общо 1 път

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Вто Май 20, 2008 11:17 pm 
Аватар

:smt005 :smt005 Румен Петков можел да пише,знаех си аз

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Вто Май 20, 2008 11:17 pm 
Аватар

Построи каквото построи с парите взети от продажба на същите тези юноши. :smt006 Колко прибра от ШЛ, трансфери и т.н... друг въпрос. Веднага щом открито му се поискаха пари за трансфери, изгони треньора и докара клоун, който ще го слуша и ще си мълчи.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Вто Май 20, 2008 11:18 pm 
Аватар

shalala написа:
Построи каквото построи с парите взети от продажба на същите тези юноши. :smt006 Колко прибра от ШЛ, трансфери и т.н... друг въпрос. Веднага щом открито му се поискаха пари за трансфери, изгони треньора и докара клоун, който ще го слуша и ще си мълчи.

да де, но тия пари можеше и да си ги сложи в джоба, а не да строи хотели и игрища

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Вто Май 20, 2008 11:19 pm 

BatkO da ne e shef na mosju brikolaj che trea se radvame na nekvi stroitelni podobrenie i razni selskostopanski mashini...

Levski e futbolen klub i kato takuv se nujdae nai-veche ot igrachi :idea:

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Вто Май 20, 2008 11:23 pm 

Morning Glory написа:

Благодаря за нормалния въпрос,който ми зададе бе!!!Веднага ти припомням.Пансион,няколко изкуствени игрища,смяна на тревно покритие,ново табло,нов клубен автобус,няколко класни попълнения(едни,от които се превърнаха в идоли за повечето от нас),даде шанс на Мъри(нещо градивно,което остави отпечатък в историята на Левски).Съответно направи и куп глупости,които няма как да бъдат оправдани.Хайде лека ти вечер пък утре,надявам се на по-добър тон също може да поспорим! :smt006

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Вто Май 20, 2008 11:24 pm 

HAHAHAHAHHAHAHAA....Batinho kupi FOLIO da oblepiat staria reis na münchen 1860 :idea: :idea: :idea:

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Вто Май 20, 2008 11:26 pm 
Аватар

По-горе съм отговорил вече.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Вто Май 20, 2008 11:29 pm 
Аватар

Morning Glory написа:

без какпа заядлив тон - кажи според теб какво друго градивно нещо трябваше да направи?

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Вто Май 20, 2008 11:38 pm 
Аватар

knave написа:
Morning Glory написа:

без какпа заядлив тон - кажи според теб какво друго градивно нещо трябваше да направи?

Като за начало да не се намесва в делата на Левски и да няма нищо общо с идеята Левски. Защото мен ме е срам Мишата и тоя да са начело на отбора на народа. Тия се изплюха на всичко, заложено и изграждано в Левски в продължение на над 80 години, изплюха ни се на историята.

Друго няма да пиша, нямам намерение да си губя времето да преливам от пусто в празно. Какво значение има, че не е вложил и стотинка свои пари, както вие го изкарвате, че не е купил и един футболист (или вие сигурно си мислите, че бразилчетата наистина струват нещо в парично изражение?!), че не е взел и едно адекватно управленско решение, като се има предвид какъв долен боклук и мръсник е?

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Вто Май 20, 2008 11:48 pm 
Аватар

Morning Glory написа:
knave написа:
Morning Glory написа:

Като за начало да не се намесва в делата на Левски и да няма нищо общо с идеята Левски. Защото мен ме е срам Мишата и тоя да са начело на отбора на народа. Тия се изплюха на всичко, заложено и изграждано в Левски в продължение на над 80 години, изплюха ни се на историята.

Друго няма да пиша, нямам намерение да си губя времето да преливам от пусто в празно. Какво значение има, че не е вложил и стотинка свои пари, както вие го изкарвате, че не е купил и един футболист (или вие сигурно си мислите, че бразилчетата наистина струват нещо в парично изражение?!), че не е взел и едно адекватно управленско решение, като се има предвид какъв долен боклук и мръсник е?

аз не в никакъв случай не подкрепям трансферната му политика, тва го акза другото момче. просто си мисля, че ако пренебрегнем последнто му решение за Мъри, което мисля, че е грешка, не можем да сме недоволно от Батков... и ако новите терени и "приюта" не звучат убедително, ще ти дам за пример другите шефове. Томов само лъже и ипотекира прасетата, децата им събират смс-и и се возят в Чавдар - пълна гавра с клуба, Венци свинята поддържа евреите за да може да псува Левски в ефир и да продава играчи в Германия 2, Гигов купува мачове и той без да знае защо и чака новия Генков за да избие малко... единствено наркоманчето от Ловеч прави що годе нещо, но в никакъв случей не повече от Батков. Мисълта ми е, че преди да се сравняваме с другите европейски клубове и да гледаме колко сме зле спрямо тях, трябва първо да видим в нащо блато в А група кво е положението...

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Вто Май 20, 2008 11:50 pm 
Аватар

knave, айде на бас, че утре следобяд, ще имаш коренно различно мнение. Едно време и аз много защитавах Батков и изтъквах същитe аргументи като теб, но за 2 часа мнението ми се преобърна на 180 градуса :wink:

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Вто Май 20, 2008 11:56 pm 
Аватар

shalala написа:
knave, айде на бас, че утре следобяд, ще имаш коренно различно мнение. Едно време и аз много защитавах Батков и изтъквах същитe аргументи като теб, но за 2 часа мнението ми се преобърна на 180 градуса :wink:

нали няма да ми показваш гола снимка на Батков? :lol:

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Вто Май 20, 2008 11:58 pm 
Аватар

Ефектът е подобен :mrgreen:

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Сря Май 21, 2008 12:01 am 
Аватар

Citizen_Kane написа:
HAHAHAHAHHAHAHAA....Batinho kupi FOLIO da oblepiat staria reis na münchen 1860 :idea: :idea: :idea:

:lol: :lol: Не си достатъчно градивен,това все пак са над 100 листа фолио

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Сря Май 21, 2008 12:02 am 
Аватар

knave написа:
Morning Glory написа:
knave написа:

аз не в никакъв случай не подкрепям трансферната му политика, тва го акза другото момче. просто си мисля, че ако пренебрегнем последнто му решение за Мъри, което мисля, че е грешка, не можем да сме недоволно от Батков... и ако новите терени и "приюта" не звучат убедително, ще ти дам за пример другите шефове. Томов само лъже и ипотекира прасетата, децата им събират смс-и и се возят в Чавдар - пълна гавра с клуба, Венци свинята поддържа евреите за да може да псува Левски в ефир и да продава играчи в Германия 2, Гигов купува мачове и той без да знае защо и чака новия Генков за да избие малко... единствено наркоманчето от Ловеч прави що годе нещо, но в никакъв случей не повече от Батков. Мисълта ми е, че преди да се сравняваме с другите европейски клубове и да гледаме колко сме зле спрямо тях, трябва първо да видим в нащо блато в А група кво е положението...

Нито ме интересуват другите безподобни мръсници Глупи и Гигов, нито искам да сравняваме Левски с техните отборчета. Левски е друго нещо, нещо различно и грам не ме вълнуват останалите отборчета. Всичките им „шефове“ са един дол дренки - хвани единия, удари другия. Да си правят каквото искат, само да са далеч от нашия Левски.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Сря Май 21, 2008 1:16 am 
Аватар

shalala написа:

Кви два часа - за минутка :smt006

И аз бях така - кво го нападате човекО, он прай за отбора - пАри дава, къщи стрОи,каручка земА :smt006 - и в мига в който уволни Мъри се видя какъв е и що е. Ей го вчера рекъл, че било щото се страхувал от разгром от лит(*кс-етрополе - подиграва ли ни се ? :shock: Щото няма да му е за сефте :?

Върнете се в началото
 Профил  

Покажи мненията от миналия:  Сортирай по  
Напиши нова тема Темата е заключена, не можете да променяте мнения.  [ 36100 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1 ... 50, 51, 52, 53, 54, 55, 56 ... 1204  Следваща

Часовете са според зоната UTC + 2 часа [ DST ]