Здравейте "сини фенове",
Предполагам на всеки от вас му липсва това посрещане на стадиона, на мен то ми носи само приятни емоции. Предварително искам да се извиня за вероятните глупости, които ще напиша, но ми е първи пост, така че бъдете снизходителни моля.
Така директно по темата. Г-н Батков, направо ви се възхищавам, "гениално" решение. Откога чакам да ги махнеш тея "мишоци", да правилно ме разбрахте, "мишоци", такива са след като не успяха да вдъхновят отбора така както г-н Батков иска да го вижда, а и всички ние. Само една забележка г-н Батков, моля ви да ограничите решенията си само в клуба на анонимните алкохолици. Толкова се обърках в лъжите ви карачо на влака, че вече не знам на какво да вярвам. Ръководител ли сте, влак ли карате, алкохолик ли сте, по разходки в гората ли си падате, срещахте ли се с Гиби предния ден преди уволнението или бяхте някаде из гората, Вуцов вие ли го назначихте или някой ви подсказа, че той е най-удобен? Признавам си обаче, имате уникален талант, когато всички цъкаха с език и повтаряха как за няколко години ръководство, спортно-технически щаб, футболисти и публика станаха едно, вие само с едно единствено решение превърнахте това в пълен ХАОС. Нека всички станем и се поклоним на този човек, той има уникален талант и го показа на всички. Айде сега ще те(след като го разкрихме минавам на "ти") помолим заедно с Заберски, Гиби, Вуцови, Кокала да хващате същия този влак, който управляваш и да се отправите към гората, кръчмата, израел, турция....хич не ни пука, но да ви няма. Споменах Заберски, от това, което прочетох, се учудвам, че не се споменава това име?! Знае се, че е мениджър на доста от футболистите и съм почти сигурен, че има пръст в думите на Батков "говорих с някои футболисти след което чашата преля". Относно Гиби, признавам, че не съм го гледал на живо, чувал съм само за неговите футболни качества, но от последните му изяви съдя, че не може да се похвали с управленски качества. А последната му изцепка: "г-н Батков чакам да ме назначите както си говорихме" издава, че той май повече ще гледа своя джоб, а не благото на Левски. Стигнахме до старши треньора и баща му(хайде няма какво да се лъжем, баща и син са треньорите, но само единия седи на пейката). Едва обявен за треньор каза повече неща отколкото работа свърши. Ще сменя тактиката няма да я сменя, ще играем с двама вратари после с двама нападатели, война ще водим за Томашич и Петков, но няма да им се молим, ще връщаме Бардон, но той нападател ли ще играе, халф ли, не се знае, няма млади и стари, но младите ще ги преотстъпим в калиакра да се обиграват, защото не можем да ги пуснем в битките. Общо взето пълна каша. А треньорските му умения будят повече смях(това съм го чул от треньор, с който били заедно на курса за лиценз про). Какъв кредит на довериеда му дам, като той иска да доказва колко все още е силен баща му в БГ и колко е важно Бг първенството. Ало, треньорчето, мача с Беласица никога няма да ти напълни стадиона, това не го ли осъзнаваш?! Толкова се смеех на Тройчо за неговата неграмотност и може би затова съдбата ми го върна. Колкото до Кокала винаги съм се чудел какво прави в щаба на Мъри, вече го разбрах, той е ПРЕДАТЕЛЯ. Сега да се върна към СС. Не мога да се съглася, че Сираков работи против Левски, това първо. Не мога да се съглася, че отбора няма дух също. Когато, създаваш по 5 чисти положения на мач и то срещу отбор от 3ката не ми звучи като липса на дух. Липса на класа пред гола да, но не и липса на дух. Определено те направиха и грешки, но само, който не работи, той не прави грешки. Дори само това, че успяха да прикриятс работата си глупостите на Батков, показва колко добре са я вършили. Искам да кажа, че ми идва малко странно поведението на публиката на мача с чорбата. Бяхме заети да се бием помежду си, да чупим стадиона и да целим куките, отколкото да подкрепяме отбора си и да водим войната с мустака. В заключение ще кажа, че всеки ден се моля СС да е начело на отбора, иначе ме е страх да си помисля какво ни чака....връщане назад във времето.
Още веднъж съжалявам за дългия пост, знам че никой не ги чете.
|